Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 8:54:29
|
|
|
|
big mum
|
Osoba mi je posudila neke krpice za bebe i malo stariju djecu,sad ih traži nazad.Uredno vraćeno 85% stvari 5% je uništeno otkuhavanjem,dj.uflekalo i sl. 10% sam ne namjerno vratila drugoj osobi jer sam mislila da je njeno.Ko će upamtiti BAŠ svaki bodić,pidžamicu i sl. Zahvalila, izvinula i ponudila da dam novac ili kupim onaj dio što fali‚,međutim osoba mi putem FB šalje linkove robnih marki tih proizvoda te napiše takav isti samo u toj boji i ta veličina.Te slike svog djeteta koje je bilo u tim stvarčicama da bih ja znala šta treba da vratim ili pogledam kod te osobe. Ne želi da joj kupujem nove ili dajem novac ona hoće svoje. Kad sam to vidjela počela sam se tresti i nisam mogla da vjerujem dokle je neko spreman ići
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 9:11:12
|
|
|
|
Verolina
|
Auuuuuuuuuuu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 9:11:59
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: big mum ,međutim osoba mi putem FB šalje linkove robnih marki tih proizvoda te napiše takav isti samo u toj boji i ta veličina.Te slike svog djeteta koje je bilo u tim stvarčicama da bih ja znala šta treba da vratim ili pogledam kod te osobe. bozeee
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 9:31:24
|
|
|
|
big mum
|
Pa vi sad skontajte kakva je to osoba Tresla sam se jedno dva sata nisam mogla da dođem sebi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 9:34:02
|
|
|
|
wivern
|
BM koja je to bolesnica majko moja
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 9:43:34
|
|
|
|
bubulence
|
Boze sta jos necu procitati . pa sta je bolesnica davala stvari ako je ocekivala da ces ih vratiti kao da nisu koriscene!?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 9:55:40
|
|
|
|
Olga75
|
o svasta Big Mum pa sta ces sada ?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 10:14:59
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Boze sta jos necu procitati . pa sta je bolesnica davala stvari ako je ocekivala da ces ih vratiti kao da nisu koriscene!? o svasta Big Mum pa sta ces sada ? Ne znam šta je očekivala vjerovatno da ih vratim u stanju kakvom mi je dala,ljudi moji pa to je djete.Padne podere,ufleka se. Imala je najbolju želju da mi pomogne i hvala joj do neba ali nije razmišljala o tome.Tu je bilo i nekakvih njoj dragih stvari ali šta ja mogu,tako se desilo. Posuđivala sam njoj i drugima ali ne stvari koje su meni drage ,ljudi su vraćali neki ne.Nikad se nisam naljutila na one što mi nisu vratili niti sam zavirivala u kese šta mi je ko vraćao.Prosljedim dalje i gotovo. Sad mi šalje poruku da nemoram da baš sve vratim ali da se potrudim da ih nađem što više. Kad sve iskupim spakovaću i vratiću nek je đavo nosi a ostatak ću da kupim.Sestra će uskoro ići u Austriju i kupiće tamo na onim njihovim sniženjima. Da se da izvinite kurtališem budale za sva vremena
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 10:19:02
|
|
|
|
Verolina
|
Pa koji ce joj djavo stvari koje dete vise ne moze da joj obuce. Mislim, strasno je medju kakvim mozgovima zivimo!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 10:24:06
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Pa koji ce joj djavo stvari koje dete vise ne moze da joj obuce. Mislim, strasno je medju kakvim mozgovima zivimo! Treba prosljediti nekoj svojoj rodici koja treba uskoro da se porodi. Samo da joj to predam i izbrišem iz svog života.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 10:25:08
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: big mum Tu je bilo i nekakvih njoj dragih stvari ali šta ja mogu,tako se desilo. Posuđivala sam njoj i drugima ali ne stvari koje su meni drage svasta. pa stvari koje su drage se ne daju. ja sam podelila svu Eminu garderobu, samo sam sacuvala ono u cemu sam je iznela iz bolnice, haljinu sa krstenja, sa prvog rodjendana i jos par stvarcica. sve ostalo dala i odmah rekla da mi ne treba nazad... tesko da ce nesto nositi dvoje dece i da ce biti u doibrom izdanju. jedino sto sam rekla da mi treba nazad su kolica...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 10:26:36
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Pa koji ce joj djavo stvari koje dete vise ne moze da joj obuce. a bas ja sam skoro sve bebece prosledila , ostavila sam samo ono u cemu je dosla iz porodilista a sve i da mi vrate sta ce mi ? Ako se rodi druga beba valjda cu kupiti nesto a nesto ce mi proslediti oni koji su kasnije kupovali bebece stvari tj koje su novije od zvercicinih stvarno mi nije jasno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 10:28:44
|
|
|
|
anci kv
|
ne mogu da verujem. Ona očigledno hoće svima da bude dobra i deli tu garderobu kao da je to nešto što se ne troši i večno ostaje isto. Budala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 11:51:27
|
|
|
|
wivern
|
Pa BM kakve ima veze sto te stvarcice nose deca. Pa i da stoje u ormanu svo ovo vreme istrulile bi od stajanja. A i meni je normalno da te decije stvarcice idu iz ruke u ruku sto bi se reklo, ja dam tebi ti prosledis dalje kome treba.... Nadji par stvarcica urami ih i predaj joj da ih okaci na zid. Da ne propadnu. Boze sta sve necu cuti...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 11:58:41
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: Verolina Pa koji ce joj djavo stvari koje dete vise ne moze da joj obuce. Mislim, strasno je medju kakvim mozgovima zivimo! Treba prosljediti nekoj svojoj rodici koja treba uskoro da se porodi. Samo da joj to predam i izbrišem iz svog života. Sve je to u redu, ali tako se stvari ne rade, bar ja to tako shvatam. Garderoba je stvar koja se haba i trosi, pogotovo kod male dece. Ja uopste ne postujem ljude koji su u fazonu-sto kuma dala kuma i odnela! Ali razumem i tebe. Tako bih i ja postupila. Sram je bilo!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 14:32:58
|
|
|
|
doktorkakristal
|
poginuo mi je prijatelj ostavio zenu i malo dete od dve godine
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 14:37:54
|
|
|
|
Olga75
|
ajoj drkristal
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 14:45:46
|
|
|
|
branki*
|
tuga,bas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 17:24:01
|
|
|
|
indy_25
|
Boze svasra BM pa ona nije normalna. Ja ne mogu da vjerujem kakvih sve ljudi ima. Ja sam svu svoju garderobu od Sare podjelila i baby sobu i sve i niko mi nista ne treba vracati nije ni bili novo. Cak i da sqm ponovo zqtrudnila stid bi me bili da trazim. A srvarcice tipa prva garderobica cuca haljinice za rodjendan cuvam joj u njenu seharu da moze nekad svojoj djeci obuci. Nesto sto zelis natrag se ne daje niti posudjuje. Ok da ti posudi mikser ili nesto tako ali garderobu pa onda da trazi. Uh sad je i mene iznervirala. Drkristal :((( bas zalosno tuga velika.
< Poruku je uredio indy_25 -- 14.7.2014 17:26:37 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 23:36:59
|
|
|
|
Anoniman
|
big m, ne mogu da verujem, to je stvarno bolesno. ok je ocekivati da ti neko vrati npr. krevetac ili kolica, ali ove nosive stvari..pa jos cak nije u fazonu da se pokajala p a kao hoce da sacuva za uspomenu, nego samo da prosledi dalje, mislim u tom slucaju kao da je bitno da li je bodic vise ili manje drkristal, mnogo mi je zao kad cujem tako nesto
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.7.2014 14:13:40
|
|
|
|
Peace*
|
Svašta! Kad sam davala, ljudi su bili u fazonu "Vratiću ti" - "Nemoj molim te, pa ja ne znam gde ću sa svim tim đubretom!" Nemojte me krivo shvatiti, ali iz mog ugla, to je đubre jer niko ne nosi, a zauzima mesto kog je i ovako malo. Dakle, ja sam se rešila "đubreta", a nekome to mnogo znači - extra! Svi srećni! Žao mi je samo jednih pantalonica i jednog prsluka, ali nemam pojma kome sam dala, pa ne mogu čak ni pitati dal su izrasli. A i glupo mi jer sam rekla da mi ne treba.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.7.2014 15:57:44
|
|
|
|
Biserce
|
Kuma mi se prosle srede porodila na carski rez, sutra su trebale kuci. Zovem je danas-BEBA DOBILA SEPSU!!! inace su ona i jos 5 zena drugi dan po porodjaju dobile neku infekciju i prebacene na ginekologiju a beba na neonatologiju, bebu joj uopste nisu davali, samo jednom je videla.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.7.2014 17:21:49
|
|
|
|
NadaR
|
Uh
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.7.2014 17:36:37
|
|
|
|
big mum
|
O majko mila Moja mama je takođe dobila sepsu kad je mene rodila(prije 34god)na CR.A ja sam dobila tešku kožnu infekciju.Nisu dobro očistili operaciono polje i instrumenti nisu bili sterilni. Izvukla se ali teško a mene je mj.dana kupala nekom otopinom da se povuku plikovi. Sad se to puno lakše liječi-izvuće se one
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.7.2014 22:31:37
|
|
|
|
doktorkakristal
|
strasno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?