|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
4.7.2014 20:56:04   
milicicak
Jutros sam izribala kupatilo da se cakli. Danas popodne smo svo troje ispoljili simptome stomacnog virusa, srecom potomak u najblazem obliku. Umorna sam, iscrpljena i debil sto se nerviram sto mi kupatilo ni pola dana nije moglo izdrzati cistouser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1251
4.7.2014 21:07:56   
tijatija
milicicak , moj ne se nerviras samo pomisli na mene sa cetrvoro dece kupatilo NIKAD ne moze da cakli user posted image user posted image daaaavno sam prestala da se nerviram oko toga...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1252
4.7.2014 21:08:23   
Anoniman
milice, ama bas svaki put kad prebrisem pod, moje dete (nekad i ja) prospe sok/mleko ili nesto trece i to je obicno puna casa u pitanju. kad oribam kupatilo, u vecini slucajeva, mm se obavezno to vece sisa i svaki put ostavi dlake okolo, znaci ne moze makar sledece jutro ili prethodno vece to da obavi.
osecam se kao ogromna necenjena masina za pranje sudova/vesa/podova...

(odgovor članu milicicak)
  Direktna veza do poruke: 1253
4.7.2014 21:16:22   
tijatija

IZVORNA PORUKA: ksena

milice, ama bas svaki put kad prebrisem pod, moje dete (nekad i ja) prospe sok/mleko ili nesto trece i to je obicno puna casa u pitanju. kad oribam kupatilo, u vecini slucajeva, mm se obavezno to vece sisa i svaki put ostavi dlake okolo, znaci ne moze makar sledece jutro ili prethodno vece to da obavi.
osecam se kao ogromna necenjena masina za pranje sudova/vesa/podova...

E ovo je prava rec user posted image pi...zensko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1254
5.7.2014 22:47:47   
minnica
Deca imaju neku virozu. Ćerka je baš loše, primala je infuziju. Crkla mi je veš mašina. Kuća vapije za generalkom. U ponedeljak se vraćam na posao. Preumorna sam. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1255
6.7.2014 12:35:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minnica

Deca imaju neku virozu. Ćerka je baš loše, primala je infuziju. Crkla mi je veš mašina. Kuća vapije za generalkom. U ponedeljak se vraćam na posao. Preumorna sam. user posted image

Minnice draga bice bolje glavu gore.
Ko ce ti cuvati Minu i Maksima kad pocnes raditi?

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 1256
6.7.2014 13:21:47   
minnica
Sva sreća u julu imam samo nekoliko dana obaveza oko upisa prvaka, pa će ih čuvati ko stigne, a tamo od 20. avgusta punom parom. Tih 10ak dana će uskočiti babe i/ili tata, a u septembru idu u vrtić.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1257
6.7.2014 14:44:36   
Anoniman
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 1258
6.7.2014 14:56:46   
bubulence
UM ko te je dirao???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1259
6.7.2014 15:00:10   
Anoniman
Danas me svi nerviraju!

Prvo su dosla deca iz komsiluka, i probusila Unin veliki bazen za kupanje!

A drugo, nervira me mm, Una nece da spava popodne, a ja treba da ucim, a on je sada nasao da sisa travu i sredjuje dvoriste, i ko god pordje ulicom on zove da svrati! Aaaaaaaaa poludecuuuuuuuuuu!!!

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1260
6.7.2014 15:22:50   
bubulence
ma sve iskuliraj, sutra je novi dan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1261
6.7.2014 15:24:42   
Anoniman
ahahhahah, a u petak je ispituser posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1262
6.7.2014 15:27:34   
Anoniman
um, moj je doneo neki prevod (veliki) da uradim i ne shvata da ne mogu sa ovom malom pogotovo sad kad je u kenjkavoj fazi. Obecao je da ce za vikend malo da je izvede da ja mogu da radim. Vikend je prosao. On je juce proveo vise od 4 sata napolju obavljajuci poslov koje je mogao obaviti za max. sat vremena da se malo organizovao. Ne, on je prvo otisao da kupi ribu, vratio se kuci. Uzeo racune, platio, vratio se kuci. Otisao u supermarket, vratio se kuci. Otisao da baci smece koje je prethodna tri puta kad je izlazio zaboravio da ponese. Da napomenem da su sve ova mesta u istom pravcu i jako blizu jedna drugog. Mogao je poneti racune, smece i listu za supermarket i obaviti sve odjednom.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1263
6.7.2014 16:02:01   
vikiveki
I mene mm nervira sa tim sređivanjem dvorišta ,uvek ima nešto da radi napolju,kad jedan neodložan posao završi uvek iskrsne nešto novo šta treba da uradiuser posted image izgleda su svi muškarci istiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1264
9.7.2014 9:11:25   
Misha i Ljisha
Ne znam da li ima tema o tugi ali i tuga je negativna energija pa cu ovde. Jutros su mi javili da je mojoj dobroj drugarici umro tata. Hiljadu puta su me ugostili, nedelje sam provodila kod njih, jedan izuzetan covek. Srecom doziveo je eto da vidi unuku i da provede neko vreme sa njom ali mi je ovo nekako iznenada.user posted image Bas sam se rastuzila.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1265
12.7.2014 23:47:04   
ninulina
Moram negdje da se istresem user posted image

Mjesec dana me žena zavlači za posao, i onda mi kaže ne mogu jer imam djete, eto , djeca su u ovom dobu često bolešljiva , ja bih više bila na bolovanju zbog djeteta nego što bih bila na poslu user posted image

Onda moramo da selimo iz ovog stana, na jednom oglasu nađemo jednoiposoban stan, muž ode da pogleda, a ono ogromna prostorija sa kupatilom, nigdje ni sobe ni ničeg, nađemo drugi stan, muž otišao sve super ali kada je spomenuo ženu i djete, e ne može, oni ne bi da izdaju paru sa djetetom........ user posted image user posted image

16.07.2013. - 17 : 04

...''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1266
12.7.2014 23:52:52   
SunFlower
Moja draga gospodja svekrva je kod mene zavrsila karijeru. Gospode Boze, kakva zena!!!!user posted image user posted image user posted image Vise ni na skajp necu da joj se javimuser posted image

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 1267
13.7.2014 14:40:15   
Rosita
Hm, ja sam podstanar, stanodavci ili obozavaju podstanare sa malom decom- oni koji izdaju na duze i nece neke koji se seljakaju, ili ih ne podnose. U zgradi u kojoj zivim cak i prva komsinica je srecna sto smo tu mi, a ne neki studenti user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 1268
13.7.2014 15:32:34   
emicaa
Uh kako mrzim kad mi se nadje neka baba da mi pametuja koja je inače pokupila svu pamet svijeta.Bili mi sad kod zaove i došlo još neke njihove rodbine i Teodora se rasplakala jer nije navikla kad ima u malom prostoru toliko nepoznatih ljudi oko nje i tetka od moje svekrve počne meni pametovat kako je moram navikavat na ljude i na buku i koliko god da svekrva i govorimo da je ona svaki dan vani medju nepoznatim ljudima i svima se smješka ova opet po svom.....user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1269
13.7.2014 15:47:28   
Torbica
Emice, samo osmeh, ne dozvoli da te primitivci nerviraju.. I ako te pogodi, ne pokazuj, takvi se hrane time user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1270
13.7.2014 15:56:39   
emicaa
Ne pametuje ona samo meni,tako je i zaovi kad se tek porodila učila je kako treba što duže dojit,i dat otkaz da bude oko djece,ja sam bila premršava trudnica pa kao trebam jest na silu da se udebljam jer bože moj ostaće mi djete sitno,jedina prednost je što je vidjamo dva puta godišnje,živi u njemačkoj pa samo ponekad dodje kod sinova,kako li je njima jadnim.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1271
13.7.2014 21:09:56   
indy_25
Nervira me moja mama sto pusta Saru da me zove 100 puta dnevno ma skajp i da place za mnom a meni jos gore jer joj nisam blizu. Kazem joj nemoj mi mama to raditi samo me sekiras bezveze zabavi je necim izvedi djete napolje. Ok ako me zovne par puta dnevno ali 100 puta na dan skoro svakih pola sata mi je previse. Jos gore sto se djete sekira i place sto nije sa mnom.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1272
13.7.2014 22:04:44   
Anoniman
Komsija u 10 sati uvece brusi nesto,kucka cekicem!!! Neko bas nema obzira user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1273
14.7.2014 8:05:08   
big mum
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljuta sam sama na sebe jer sam dopustila da me psihički bolesnici izbace iz takta.Ljuta sam jer nisam takve ljude izbrisala iz svojih života.
Ljuta sam na sebe jer sam galamila na svoju djecu zbog njih-uf što sam ljutauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1274
14.7.2014 8:26:53   
branki*
uh,indiuser posted image
big mum,ko te iznerviraouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here