Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.7.2014 20:56:04
|
|
|
|
milicicak
|
Jutros sam izribala kupatilo da se cakli. Danas popodne smo svo troje ispoljili simptome stomacnog virusa, srecom potomak u najblazem obliku. Umorna sam, iscrpljena i debil sto se nerviram sto mi kupatilo ni pola dana nije moglo izdrzati cisto
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.7.2014 21:07:56
|
|
|
|
tijatija
|
milicicak , moj ne se nerviras samo pomisli na mene sa cetrvoro dece kupatilo NIKAD ne moze da cakli daaaavno sam prestala da se nerviram oko toga...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.7.2014 21:08:23
|
|
|
|
Anoniman
|
milice, ama bas svaki put kad prebrisem pod, moje dete (nekad i ja) prospe sok/mleko ili nesto trece i to je obicno puna casa u pitanju. kad oribam kupatilo, u vecini slucajeva, mm se obavezno to vece sisa i svaki put ostavi dlake okolo, znaci ne moze makar sledece jutro ili prethodno vece to da obavi. osecam se kao ogromna necenjena masina za pranje sudova/vesa/podova...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.7.2014 21:16:22
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: ksena milice, ama bas svaki put kad prebrisem pod, moje dete (nekad i ja) prospe sok/mleko ili nesto trece i to je obicno puna casa u pitanju. kad oribam kupatilo, u vecini slucajeva, mm se obavezno to vece sisa i svaki put ostavi dlake okolo, znaci ne moze makar sledece jutro ili prethodno vece to da obavi. osecam se kao ogromna necenjena masina za pranje sudova/vesa/podova... E ovo je prava rec pi...zensko...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.7.2014 22:47:47
|
|
|
|
minnica
|
Deca imaju neku virozu. Ćerka je baš loše, primala je infuziju. Crkla mi je veš mašina. Kuća vapije za generalkom. U ponedeljak se vraćam na posao. Preumorna sam.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.7.2014 12:35:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnica Deca imaju neku virozu. Ćerka je baš loše, primala je infuziju. Crkla mi je veš mašina. Kuća vapije za generalkom. U ponedeljak se vraćam na posao. Preumorna sam. Minnice draga bice bolje glavu gore. Ko ce ti cuvati Minu i Maksima kad pocnes raditi?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.7.2014 13:21:47
|
|
|
|
minnica
|
Sva sreća u julu imam samo nekoliko dana obaveza oko upisa prvaka, pa će ih čuvati ko stigne, a tamo od 20. avgusta punom parom. Tih 10ak dana će uskočiti babe i/ili tata, a u septembru idu u vrtić.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.7.2014 14:44:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.7.2014 14:56:46
|
|
|
|
bubulence
|
UM ko te je dirao???
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.7.2014 15:00:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas me svi nerviraju! Prvo su dosla deca iz komsiluka, i probusila Unin veliki bazen za kupanje! A drugo, nervira me mm, Una nece da spava popodne, a ja treba da ucim, a on je sada nasao da sisa travu i sredjuje dvoriste, i ko god pordje ulicom on zove da svrati! Aaaaaaaaa poludecuuuuuuuuuu!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.7.2014 15:22:50
|
|
|
|
bubulence
|
ma sve iskuliraj, sutra je novi dan
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.7.2014 15:24:42
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahhahah, a u petak je ispit
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.7.2014 15:27:34
|
|
|
|
Anoniman
|
um, moj je doneo neki prevod (veliki) da uradim i ne shvata da ne mogu sa ovom malom pogotovo sad kad je u kenjkavoj fazi. Obecao je da ce za vikend malo da je izvede da ja mogu da radim. Vikend je prosao. On je juce proveo vise od 4 sata napolju obavljajuci poslov koje je mogao obaviti za max. sat vremena da se malo organizovao. Ne, on je prvo otisao da kupi ribu, vratio se kuci. Uzeo racune, platio, vratio se kuci. Otisao u supermarket, vratio se kuci. Otisao da baci smece koje je prethodna tri puta kad je izlazio zaboravio da ponese. Da napomenem da su sve ova mesta u istom pravcu i jako blizu jedna drugog. Mogao je poneti racune, smece i listu za supermarket i obaviti sve odjednom.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.7.2014 16:02:01
|
|
|
|
vikiveki
|
I mene mm nervira sa tim sređivanjem dvorišta ,uvek ima nešto da radi napolju,kad jedan neodložan posao završi uvek iskrsne nešto novo šta treba da uradi izgleda su svi muškarci isti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 9.7.2014 9:11:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ne znam da li ima tema o tugi ali i tuga je negativna energija pa cu ovde. Jutros su mi javili da je mojoj dobroj drugarici umro tata. Hiljadu puta su me ugostili, nedelje sam provodila kod njih, jedan izuzetan covek. Srecom doziveo je eto da vidi unuku i da provede neko vreme sa njom ali mi je ovo nekako iznenada. Bas sam se rastuzila.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.7.2014 23:47:04
|
|
|
|
ninulina
|
Moram negdje da se istresem Mjesec dana me žena zavlači za posao, i onda mi kaže ne mogu jer imam djete, eto , djeca su u ovom dobu često bolešljiva , ja bih više bila na bolovanju zbog djeteta nego što bih bila na poslu Onda moramo da selimo iz ovog stana, na jednom oglasu nađemo jednoiposoban stan, muž ode da pogleda, a ono ogromna prostorija sa kupatilom, nigdje ni sobe ni ničeg, nađemo drugi stan, muž otišao sve super ali kada je spomenuo ženu i djete, e ne može, oni ne bi da izdaju paru sa djetetom........
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.7.2014 23:52:52
|
|
|
|
SunFlower
|
Moja draga gospodja svekrva je kod mene zavrsila karijeru. Gospode Boze, kakva zena!!!! Vise ni na skajp necu da joj se javim
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.7.2014 14:40:15
|
|
|
|
Rosita
|
Hm, ja sam podstanar, stanodavci ili obozavaju podstanare sa malom decom- oni koji izdaju na duze i nece neke koji se seljakaju, ili ih ne podnose. U zgradi u kojoj zivim cak i prva komsinica je srecna sto smo tu mi, a ne neki studenti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.7.2014 15:32:34
|
|
|
|
emicaa
|
Uh kako mrzim kad mi se nadje neka baba da mi pametuja koja je inače pokupila svu pamet svijeta.Bili mi sad kod zaove i došlo još neke njihove rodbine i Teodora se rasplakala jer nije navikla kad ima u malom prostoru toliko nepoznatih ljudi oko nje i tetka od moje svekrve počne meni pametovat kako je moram navikavat na ljude i na buku i koliko god da svekrva i govorimo da je ona svaki dan vani medju nepoznatim ljudima i svima se smješka ova opet po svom.....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.7.2014 15:47:28
|
|
|
|
Torbica
|
Emice, samo osmeh, ne dozvoli da te primitivci nerviraju.. I ako te pogodi, ne pokazuj, takvi se hrane time
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.7.2014 15:56:39
|
|
|
|
emicaa
|
Ne pametuje ona samo meni,tako je i zaovi kad se tek porodila učila je kako treba što duže dojit,i dat otkaz da bude oko djece,ja sam bila premršava trudnica pa kao trebam jest na silu da se udebljam jer bože moj ostaće mi djete sitno,jedina prednost je što je vidjamo dva puta godišnje,živi u njemačkoj pa samo ponekad dodje kod sinova,kako li je njima jadnim.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.7.2014 21:09:56
|
|
|
|
indy_25
|
Nervira me moja mama sto pusta Saru da me zove 100 puta dnevno ma skajp i da place za mnom a meni jos gore jer joj nisam blizu. Kazem joj nemoj mi mama to raditi samo me sekiras bezveze zabavi je necim izvedi djete napolje. Ok ako me zovne par puta dnevno ali 100 puta na dan skoro svakih pola sata mi je previse. Jos gore sto se djete sekira i place sto nije sa mnom.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.7.2014 22:04:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Komsija u 10 sati uvece brusi nesto,kucka cekicem!!! Neko bas nema obzira
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 8:05:08
|
|
|
|
big mum
|
Ljuta sam sama na sebe jer sam dopustila da me psihički bolesnici izbace iz takta.Ljuta sam jer nisam takve ljude izbrisala iz svojih života. Ljuta sam na sebe jer sam galamila na svoju djecu zbog njih-uf što sam ljuta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.7.2014 8:26:53
|
|
|
|
branki*
|
uh,indi big mum,ko te iznervirao
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?