|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
2.7.2014 12:48:59   
Biserce

IZVORNA PORUKA: Biserce

IZVORNA PORUKA: branki

a,pametnica je verovatno svekiuser posted image

user posted image

ne, pametnica sam ja, nemam sveki...

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 1226
2.7.2014 14:22:04   
branki*

IZVORNA PORUKA: branki

a,pametnica je verovatno svekiuser posted image

user posted image

ne, pametnica sam ja, nemam sveki...

hahaha,e sad se bas ismejahuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 1227
2.7.2014 16:42:59   
Štetica
Mrzim da vidim pp tipa " Molim vas da glasete za taj broj,nemam puno prijatelja",ma vazi kako da necu,da imas bar jedan post na bilo kojoj temi sem na nagradnim igrama,mozda bih i glasala,a ovako aj zdravo. Sto je najgore svaki put kad je neka lepa i skupa nagrada,ista osoba mi salje pp. Sad vidim i da je pobednik u nagradnoj igri ,i da ima 30 naloga sa samo jednim jedinim postom,a to je da glasaju bas za br 6. Ma kako da ne,svi ti silni ljudi se uclanise samo da bi glasali za tu osobu,eto na RR ih privukao bas taj komentar. Ccccccc
Odoh u kafance da drmnem nesto zestoko,da oladim glavu.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1228
2.7.2014 17:05:46   
vonavoj
stetice,ne obaziri se! i ja sam dobila pp!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1229
2.7.2014 17:15:55   
Anoniman
i ja isto sam dobijala te poruke, ali kao da nisam, ne pridajem ni najmanje znacaja. A na rr bi mozda trebalo da postoji i neko pravilo u ucescu u nagradnim igrama, tj. da postoji neki minimalan broj postova od osobe koja moze da ucestvuje.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1230
2.7.2014 17:23:28   
Anoniman
Nekad je bilo ono pravilo da moras da imas vise od 100 postova, i sada me bas iznerviralo sto su osvojila dva neka nepoznata clana, a nije na primer Zapkic, ili neko drugi ko je ucestvovao!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1231
2.7.2014 18:16:23   
Ana RR
Društvo ,više puta smo pričali o tome. Pravo da glasa ima svako i sve dok nije u pitanju dupli nalog to je ok. Dobili smo detaljne isntrukcije iz uprave za igre na sreću i moramo raditi po zakonu. Znam da vam se to ne dopada ali tako je.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1232
2.7.2014 22:38:10   
Sanjica26 RR
Mnogo sam tuzna sto poplavljenima nece da drzava pomogne. Zidaju kuce samo srusenim kucama.Ostalima kojima su ostali samo goli zidovi nikom nista. Znala sam jos od pocetka da ce tako biti. Jako sam besna i razocarana. Zima ce za cas da dodje, a oni jos uvek nemaju gde.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1233
3.7.2014 6:24:36   
branki*
uh,sanjice,tuga basuser posted image bas....

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1234
3.7.2014 9:35:32   
NadaR
Joj Sanjice , sve znam . user posted image

I ovde se svasta desava . Uzasno mnogo novca je doslo za obnovu ali naravno oni kojima to najvise treba nece ni marke vidjeti.

Lopovluk user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1235
3.7.2014 10:06:48   
Štetica

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Društvo ,više puta smo pričali o tome. Pravo da glasa ima svako i sve dok nije u pitanju dupli nalog to je ok. Dobili smo detaljne isntrukcije iz uprave za igre na sreću i moramo raditi po zakonu. Znam da vam se to ne dopada ali tako je.

Da nebude zabune,nemam problem sa tim ko ce da osvoji nagradu,niti se takmicim za iste niti glasam. Mene je iznerviralo to sto su pojedini clanovi mogu reci bezobrazni.RR im sluzi samo za nagradne igre,ok i to je njihova stvar i njihov obraz,ali ako sam prvi put jasno odgovorila na pp da necu glasati,jer doticnu osobu nepoznajem ni sa jedne druge teme,a ta ista osoba mi salje pp sa molbom da glasam za njih u svakoj nagradnoj igri,e to je ono sto me juce bas iznerviralo.Ta ljudska glupost i bezobrazluk.
Al necu da se nerviram,utice na lepotuuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1236
3.7.2014 10:19:17   
nata11

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Mnogo sam tuzna sto poplavljenima nece da drzava pomogne. Zidaju kuce samo srusenim kucama.Ostalima kojima su ostali samo goli zidovi nikom nista. Znala sam jos od pocetka da ce tako biti. Jako sam besna i razocarana. Zima ce za cas da dodje, a oni jos uvek nemaju gde.user posted image

Mene jos vise rastuzi da su mnogi u fazonu ''svako cudo dva dana dosta'' user posted image Kao da polako zaboravljuju te ljude.

Direktna veza do poruke: 1237
3.7.2014 10:38:33   
nata11
Izvinjavam se tri dana dosta user posted image user posted image
Racun na digitronu pa mi malo brojke udarile u glavu user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1238
3.7.2014 10:53:59   
Sanjica26 RR
Bas tako Nato. Toliko je pricao gospodin (zna se koji) kako ce svima da se pomogne. Gde je ta pomoc?? Samo pvc stolarija skupo kosta. Mama me malo pre zove i place. Sedi u praznoj kuci i ne zna sta dalje. Pritom mama i tata nisu jos uvek penzioneri. Posao nemaju. Nisam nikad psovala, ali sad bi na sav glas vristala i psovala.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1239
3.7.2014 17:31:04   
Snelle
Ja danima sedim i šaljem mail-ove uvoznicima laminata, molim da pomognu. Niko ni glasa da pusti user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 1240
3.7.2014 18:14:55   
branki*
ma,tesko onom ko je izgubio i ostao bez icega,od drzave slaba vajda kao i uglavnom,nazalostuser posted image

branki

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1241
4.7.2014 13:54:52   
lanajelena
Sanjice,Snelle user posted image ,naci ce se valjda bar neki dobar covek da pomogne bar malo user posted image

A ja bih sad vristila na sav glas,dosta mi je vise sto sam stalno sama,nemam bas nikog da mi pomogne,radim zajedno sa decom,vucem ih u 7:30 na posao,vucem ih samnom u socijalno,poresku,posle mesec ipo sam otisla kod frizera pogodite sa kim,trebala sam nesto da podignem iz centra i mm se ponudi da mi uzme a da mu ja tel izdiktiram broj,i onda se nadje glupaca koja nece da mu da bez papirica(a sto puta sam tako podigla) ja sta cu sa njima busom do tamo(Dusan mi je zaspao u krilu),nosam ga do tamo kad ona kaze nije gotov ovaj predmet,kad sam pocela da vristim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1242
4.7.2014 14:37:41   
Štetica
Danas sam bas poppp......aaa,vidim ispred bolnice zalepljen oglas"Skromnoj porodici sa troje male dece,potrebna namestena kuca koju bi odrzavali u zamenu za stanovanje",nazovem taj broj jer dedina kuca u selu zvrji prazna,a komplet je namestena,samo da ponesu garderobu i mogu omah da se usele,plus ima i dvoriste i basta i gde da gaje zivotinje ako zele,kompletno domacinstvo.Pita me covek ima li tu skola i prodavnica,ima i jedno i drugo,na 20min busom do grada,10-15min kolima. Odgovor je bio,hvala sto ste se javili ali mi bismo ipak nesto sto je bas u gradu,pa ako nenadjemo javicemo vam se.Jos sam se ponudila da ih odvezem da pogledaju,ako nemaju auto,ali ni to nisu hteli.
A inace moj otac vec godinu dana trazi porodicu koja bi tu zivela u zamenu za odrzavanje,da nemora on da ide svakih 10-15dana da kosi,jer zivi 70km u jednom pravcu,i naravno niko nece na selo,jer zaboga tamo mora da se radi.Jedan covek je bio samo da pogleda gde je i rekao mu da mu neodgovara jer ima puno da se kosi(15ari u kucnom placu) i nema parno grejanje,pa nemogu da loze u svakoj sobi.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1243
4.7.2014 14:44:48   
NadaR
uffuser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1244
4.7.2014 14:48:38   
Anoniman
jao, stetice, da li je moguce? pa kad bi u gradu sto onda ne plate stanarinu? Mozda bi se nekako moglo ponuditi ljudima koji su izgubili kucu u poplavama ili ovim siromasnim porodicama sto su izlazile u blicu...

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 1245
4.7.2014 14:52:35   
Sanjica26 RR
Jako je to neozbiljno. Traze na cuvanje kucu, ali da bude u gradu. U pravu je Ksena. Treba da date nekoj sirotinji koja ce da dobro cuva kucu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1246
4.7.2014 14:57:45   
Štetica
Ksena veruj da smo nudili na sve strane,gde god smo culi da neko trazi,ali slaba vajda. Posle poplave nismo smeli mesec dana da nudimo nikome jer u tom kraju su bila velika klizista,pa smo cekali da se to smiri,da vidimo dal je bezbedno za stanovanje,da nebude iz jedne katastrofe u drugu,ali sreca nije na toj nasoj strani sela krenulo.
Bila je u blicu neka porodica koja ima 5-oro dece i zive u nekoj sumi u dve prostorije,negde oko Kursumlije,nisu hteli da se sele jer su posle takve objave u blicu dobili socijalnu pomoc i neki kucerak na koriscenje. Inace u crvenom krstu na teritoriji opstine gde se kuca nalazi,znaju da mi to dajemo na koriscenje,ali jednostavno niko nezove. Uz to jos netrazimo nikakvu nadoknadu za to,vec samo da odrzavaju i da plate struju i telefon koji sami potrose.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1247
4.7.2014 14:57:51   
Anoniman
i jako je tesko da budete sigurni da ce taj neko stvarno dobro da cuva kucu i da necete imati problema, nazalost.

Direktna veza do poruke: 1248
4.7.2014 20:03:47   
branki*
jooj,lanajelena,skroz te razumem,kad se skupi sve,dodje ti dauser posted image a,ne idu u vrtic deca?
stetice,stvarno,ti sto izvoljevaju,pa ako im je preko potrebna kuca,onda ja racunam da maltene daj sta das,a ne izvoljevanje.mada,svasta ima.i to mi neverovatno.pune novine tih nekih ugrozenih porodica na ivici prezivljavanja,na tv-u isto tako,a ne moze da se nadje neko za kucu..

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1249
4.7.2014 20:24:09   
tijatija
Stetice, nemoj pogresno da me razumes mozda ti ljudi nisu u mogucnosti da placaju prevoz do skole koji ovde iznosi oko 25e *3 je dosta a za te par emozda mogu da iznajme neku kucicu blize skole...
pa su zbog toga odustali... Ne znam... svako dete isprati doprati,mozda ima i dete koje mora da ga prati skroz do skole ,mozda ja tako gledam jer ih imam cetvoro i veruj mi da se i ja jako tesko organizujem a sve mi je ispred nosa i imam svoj auto...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here