|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel...
9.1.2014 12:34:47   
Sanjalicaaa
olakšava bol i napetost u nogama
stimuliše cirkulaciju
jača venski sistem
deluje antizapaljenski i antimiotički
izaziva osećaj svežine i lakoće u nogama

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 151
9.1.2014 12:39:41   
marijana22
Dobar dan!

Ja se naskitala od jutros.
Prvo odvela A. do vrtica, pa isla do skole da sredim za porodiljsko, ali nije sekretar tu rekose da dodjem u ponedeljak ali tada idem na ctg pa cu morati neki drugi dan. Sanjalice kad ides u Gradsku? Vik i ja idemo u ponedeljak, dodji da se druzimouser posted image
Posle isla da kupim poklon za kumovu cerku, veceras im slava. MM ce ici sa A. , ja verovatno necu jer jos kasljem i nos mi je zapusen.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 152
9.1.2014 12:43:40   
New Mom

IZVORNA PORUKA: little_one

ma meni gore da razmislim sta cu sa tim razbijenim jajetom na sred poda....da pustim ANdreu da razmaze po kuci user posted image mislim da bi uzivalauser posted image user posted image

E i ti su se zene dosetile.user posted image Koliko se secam, radile su to u kadi pred tusiranje pred polazak.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 153
9.1.2014 12:44:45   
marijana22
Nm me pretekla sa odgovorom i objasnjenjem za jaje. Ja nisam "pustala" jaje, a prosla ....onako.Nisam nesto sujeverna. Bilo ih je koje su prosle dobro i koje su se malko namucile. Ne mora da se lomi jaje u kuci moze kad se krene u bolnicu pa ispred kuce/zgrade ili u kadi

LO super ti je termin, a i Milici

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 154
9.1.2014 12:53:46   
Ana RR
Podelismo 4 gela protiv umornih nogu user posted image

1. Nimfa
2. buba m
3. marijana22
4. sanjalicaaa

Gel se preuzima u ringerajinoj kancelariji, javite mi se na pp radi detaljnih uputstava!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 155
9.1.2014 12:53:50   
subotičanka
Joj cure,ja sam se noćas baš namučila.U 3 sata me je probudio bol u stomaku,onaj menstrualni,ne baš jak,moje menstruacije su ludački bolne,ali dovoljan da me probudi.I tako sve do 8 ujutro,non stop,malo stane pa sledeći,pa neki bolovi oko prepona i na kraju,da prostite,žestok proliv.
user posted image
Sad mi je malo muka,onako kao da ću povraćati pa pijem koka kolu,ali ne boli više ništa.
Ima li ko pojma šta je to?
Ja se nadam da su one lažne kontrakcije,ali me malo brine što je tako dugo trajalo.Inače sam 31.nedelja,a kod dr idem tek u ponedeljak.

Direktna veza do poruke: 156
9.1.2014 13:03:00   
bea83
IZVORNA PORUKA: New Mom

Bilo je u mom i Marijaninom proslom tromesecju zena koje su to radile. Kao pred polazak pustih jaje da ti sklizne niz majicu da tako lako i beba izadje. I mislim da su dobro prosle, koliko se secam.
Mene bi mm tad u ludaru odveo a ne u porodiliste kad bih to uradila.user posted image

Hahaha, čitam,čitam pa se sećam user posted image  Prvo što me je Različak pitala kad sam joj javila da krećem u porodilište bilo je - jel si slomila jaje? user posted image  smejala sam se do porodilišta user posted image  Inače ja nisam radila to sa jajima, zaboravila sam skroz a fino sam prošla (bar na porodjaju ono posle neću da komentarišem)

Inače, Viking je pitala za otvorenost i kontrakcije - moj CTG ništa nije pokazivao skoro do 6,7 prstiju otvorenosti. Ceo 8 mesesec sam šetala dva prsta otvorena, došla u porodilište bez bolova 4 prsta otvorena

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 157
9.1.2014 13:04:24   
marijana22
Suboticanka mozda su pripremne kontrakcije, nisam sigurna, mozda si pokvarila stomak. Ako ti se ponovi idi kod dr. nemoj da cekas ponedeljak.

Juhu dobila sam gel

(odgovor članu subotičanka)
Direktna veza do poruke: 158
9.1.2014 13:15:49   
Sanjalicaaa
Ja tek u pon. uzimam uput za ctg. Mozda se sretnemo sledeceg puta :)
Jel se zakazuje ctg u Gradskoj?

IZVORNA PORUKA: marijana22

Sanjalice kad ides u Gradsku? Vik i ja idemo u ponedeljak, dodji da se druzimouser posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 159
9.1.2014 13:56:23   
Jole84

IZVORNA PORUKA: New Mom

Bilo je u mom i Marijaninom proslom tromesecju zena koje su to radile. Kao pred polazak pustih jaje da ti sklizne niz majicu da tako lako i beba izadje. I mislim da su dobro prosle, koliko se secam.
Mene bi mm tad u ludaru odveo a ne u porodiliste kad bih to uradila.user posted image

user posted image user posted image
ja čula da su mnoge žene fino prošle koje su iz šale probale to user posted image
Ali se valjda to jaje ne čisti s poda dok se ne porodiš,tako da mi je logika da to obaviš na primer u tuš kabini. LO nema Andreici kupanja dok ne izađe beba user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 160
9.1.2014 14:13:14   
buba m
Juhu user posted image i ja! Hvala Ringerajo! user posted image
Ja se cimam stalno oko tih lažnih kontrakcija jer ne znam da ih prepoznam. Do sada nisam primetila ništa neuobičajeno. Da li su one uopšte obavezne? Mislim, možda mi se pojave kasnije.
Ono što mi se pojavilo su hemoroidi! U životu nisam to imala i sad me izluđuju user posted image Šta da radim po tom pitanju?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 161
9.1.2014 14:31:25   
Milica cica
Ja ih imam od 20.nedelje, nekad jače nekad slabije.

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 162
9.1.2014 16:10:20   
madre
meni bas pre neki dan prica koleginica pricu o jajetu pred porodjaj, a ja mislila bas na to o cemu sada pisete, a ona kaze: <neeee to, nego skuvas jaje pa popijes onu vodicu u kojo se kuvalo!> leleuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 163
9.1.2014 18:02:16   
marijana22
Ja sam imala problema sa hemoroidima posle porodjaja bas bas. Najbitnija je higijena, tj pranje posle svake nuzde i mnogo mi je pomogla mast FAKTU. Kupite ovu mast, pranje i mackanje i ima da prodje

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 164
9.1.2014 18:30:08   
buba m
Hvala Marijana. Nisam bila sigurna da li smem bila šta od tih krema da upotrebljavam dok sam trudna. A zaista je neprijatno.

Direktna veza do poruke: 165
9.1.2014 19:35:03   
marijana22
Buba mislim da smes da koristis ovo, ali proveri sa apotekarkom.

Sanjalice ctg se ne zakazuje, nego dodjes u dogovoru sa dr.
Ja bila prosle subote, rekla mi dr da dodjem tad, odradila ctg ona pogleda i kaze ti kad da dodjes sledeci put

MM otisao sa A. na slavu, kaze da je jede sve, a kod kuce..........

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 166
9.1.2014 19:36:51   
marijana22
Dani nam se nije javila, a nema ni Vikuser posted image

Direktna veza do poruke: 167
9.1.2014 19:39:42   
viking
Tu sam ja, a za Dani ne znam, sad ću da joj pustim sms, pa javljam.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 168
9.1.2014 19:42:37   
marijana22

IZVORNA PORUKA: viking RR

Tu sam ja, a za Dani ne znam, sad ću da joj pustim sms, pa javljam.

A sto se ne javis nego cekas da te prozivamouser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 169
9.1.2014 19:53:56   
viking
Toliko mi je utrnula desna ruka da ne mogu da kucam, pišem samo levom, a za to mi treba 100 godina pa me mrzi. Ali prozivku nisam mogla da iskuliram user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 170
9.1.2014 20:10:24   
viking
Javila se Dani, u ponedeljak će u bolnicu, skinuće joj serklaž pa onda očekuju porođaj tokom nedelje.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 171
9.1.2014 20:57:00   
Milica cica
Uh znači Dani još malouser posted image Kako ste žene? Mi bili u Aksi gledali stavrčice, ja uopšte ne znam koliko čega da kupim (tetra pelene, švedske, bodići itd.). Jel ima ovde neki konkretan spisak? Vik koliko si ti čega kupovala?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 172
9.1.2014 20:57:48   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: viking RR

Javila se Dani, u ponedeljak će u bolnicu, skinuće joj serklaž pa onda očekuju porođaj tokom nedelje.

A čekaj pa zar ona ne ide na CR?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 173
9.1.2014 21:26:23   
viking
Mico, ja skoro ništa nisam kupila, sve sam dobila. Pitaj u blizanačkoj temi da ti mame kažu koliko im je čega trebalo, ja ću ti javiti, samo prvo da se rode user posted image
Inače, na FB imaš grupu Blizanački shop, ako hoćeš nešto polovno da kupiš/prodaš.

A što se Dani tiče, i ja mislim da bi trebalo na carski, ali tako mi je rekla. Napisaće nam detalje kad dođe, ona se obično kači uveče jer joj je preko dana slab net.

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 174
9.1.2014 21:53:31   
Milica cica
Pitah, ali ne verujem da će neko da mi odgovori, ne piše tamo niko, žene nemaju vremena, ne znaju gde udaraju nisu dokone kao miuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here