|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 27 28 [29]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel...
31.1.2014 21:57:24   
Jole84
Cece ajde što da ne user posted image Vreme nam je svakako za ozbiljnije trudničke vode user posted image user posted image
Nimfa prijatno user posted image i ja obožavam krofnice user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 701
31.1.2014 22:09:19   
little_one
Vece debelice!

Vidim ovdje je na pomolu velika selidba iz drugog razreda! Pa dobro dosle medju trecakinje! user posted image Jos malo pa ce ispit pa da srecno svi diplomiramo user posted image

A onda....fakultet s nasim bebicama user posted image

Kod nas nista novo, rastemo i dalje, guramo se i dalje, Andrea zadnjih dana kao da kapira da se desava nesto u maminom stomaku, sve cesce se nasloni na trbu, duda svoj palcic i mazi se...velika moja cura, vec prica bati price na uvce user posted image

Pravila sam spisak stvari za bolnicu i jos sta treba da dokupim za bebu...ima toga za kupiti...ali pomalo, do aprila ce se sve stici...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 702
31.1.2014 22:21:28   
Milica cica
Hehe sprema se za batu user posted image kako li će prihvatiti bebu? Uh ne pominji mi spisak za bolnicu, odma se isprepadamuser posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 703
31.1.2014 22:22:39   
Nimfa
Hvala Jole84 i samo izvolte user posted image

Ja stalno pisem spisak sta ce mi biti potrebno za bolnicu i nikako da odem da dokupim sta mi jos fali,svaki dan samo odlazem jer je napolje ledeno user posted image

Direktna veza do poruke: 704
31.1.2014 23:15:46   
Klarita
Oooo, vidim drustvo ce nam se povecati...ako, tako i trebauser posted image

Vik, vidimo te da virisuser posted image user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 705
1.2.2014 8:21:11   
little_one
Jutro debelice!

Jutros da vas ja ponudim jednom user posted image ili ko sta vec pije. Ja laganini pijuckam svoju jutarnju dozu kofeina, to je jedini porok koga se nisam oslobodila u trudnoci, jedna nes kafa dnevno. I prija mi a i navikla sam...

Htjedoh da pitam mame, one koje su dojile, jesu li koristile one tufere za grudi? Ja jesam, ali one jednokratne, al sam ovaj put zbog nedostatka love, mislila da se bacim na one perive ili da koristim neke gazice? Jel neko pokusavao sa tim perivim i kako su se pokazale.? Ajde da me savjetujete malo....jedino sto sam vidjela one avent perive, druge nisam i kostaju nesto oko 10 eura 6 komada....to mi ne djeluje bas dovoljno al ajd.

< Poruku je uredio Ana RR -- 1.2.2014 10:18:03 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 706
1.2.2014 10:28:20   
Ana RR
Nova tema KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 707
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 27 28 [29]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 27 28 [29]
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here