Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 31.1.2014 21:57:24
|
|
|
|
Jole84
|
Cece ajde što da ne Vreme nam je svakako za ozbiljnije trudničke vode Nimfa prijatno i ja obožavam krofnice
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 31.1.2014 22:09:19
|
|
|
|
little_one
|
Vece debelice! Vidim ovdje je na pomolu velika selidba iz drugog razreda! Pa dobro dosle medju trecakinje! Jos malo pa ce ispit pa da srecno svi diplomiramo A onda....fakultet s nasim bebicama Kod nas nista novo, rastemo i dalje, guramo se i dalje, Andrea zadnjih dana kao da kapira da se desava nesto u maminom stomaku, sve cesce se nasloni na trbu, duda svoj palcic i mazi se...velika moja cura, vec prica bati price na uvce Pravila sam spisak stvari za bolnicu i jos sta treba da dokupim za bebu...ima toga za kupiti...ali pomalo, do aprila ce se sve stici...
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 31.1.2014 22:21:28
|
|
|
|
Milica cica
|
Hehe sprema se za batu kako li će prihvatiti bebu? Uh ne pominji mi spisak za bolnicu, odma se isprepadam
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 31.1.2014 22:22:39
|
|
|
|
Nimfa
|
Hvala Jole84 i samo izvolte Ja stalno pisem spisak sta ce mi biti potrebno za bolnicu i nikako da odem da dokupim sta mi jos fali,svaki dan samo odlazem jer je napolje ledeno
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 31.1.2014 23:15:46
|
|
|
|
Klarita
|
Oooo, vidim drustvo ce nam se povecati...ako, tako i treba Vik, vidimo te da viris
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 1.2.2014 8:21:11
|
|
|
|
little_one
|
Jutro debelice! Jutros da vas ja ponudim jednom ili ko sta vec pije. Ja laganini pijuckam svoju jutarnju dozu kofeina, to je jedini porok koga se nisam oslobodila u trudnoci, jedna nes kafa dnevno. I prija mi a i navikla sam... Htjedoh da pitam mame, one koje su dojile, jesu li koristile one tufere za grudi? Ja jesam, ali one jednokratne, al sam ovaj put zbog nedostatka love, mislila da se bacim na one perive ili da koristim neke gazice? Jel neko pokusavao sa tim perivim i kako su se pokazale.? Ajde da me savjetujete malo....jedino sto sam vidjela one avent perive, druge nisam i kostaju nesto oko 10 eura 6 komada....to mi ne djeluje bas dovoljno al ajd.
< Poruku je uredio Ana RR -- 1.2.2014 10:18:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 1.2.2014 10:28:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Nova tema KLIK
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?