Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 18:29:45
|
|
|
|
Torbica
|
Vik, srecno! Ushtipak, slazem se. Mada je meni sva tri puta jako nadolazilo prvih mesec-dva...Posle podoja tvrde, bolne, uzas..Od starta, tako da sam morala izmlazati taj prvi period. Nezno masiranje nije popustalo pritisak. Cim su bile mekane prestala bih... A isto masala, od 1500-2200gr su dobili prvi mesec, i u nastavku isto su bili napredni. A grudi su mi maleeee, 70 ka.. I dojila sam svo troje preko godine...Prvih 6 meseci samo dojila sve.. Ne obazirite se na okolinu zenice, samo napred i srecno svima!
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 18:38:19
|
|
|
|
vonavoj
|
vik, ...brzo mi je proslo (naravno,tudja trudnoca brze ide )!
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 18:43:04
|
|
|
|
17 joka
|
Vik, Srecno sutra da sve prođe brzo i lako i da uzivas sa svojim bekanama trudnice za sve
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 19:50:45
|
|
|
|
doktorkakristal
|
VIK srecno navijamo svi javi se cim budes mogla
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 20:13:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Vik srećno! Debelice sve vas
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 21:46:02
|
|
|
|
lesica
|
Devojke mah, mah! Vik, draga, pa da navijamo
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 22:05:01
|
|
|
|
marijana22
|
Vik svraticu rado, ali ne mogu da ti obecam sve zavisi kako cu proci na ctg. Prosli put sam se bas iznervirala pa nisam bila neko drustvo. Kakva je situacija za posete u apartmnanu? Kome treba da se javim?
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 22:34:26
|
|
|
|
jole82
|
Vik srećno draga
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 22:44:22
|
|
|
|
madre
|
vik, srecno secam se, kao da je juce bilo, kada si pisala da je uspela VTO... a tvoje bebe uskoro stizu
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 22:47:09
|
|
|
|
Milica cica
|
Vik držimo fige, sa srećom
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 22:58:38
|
|
|
|
little_one
|
Vik sretno draga! Javi nam kad stizu bebice!
< Poruku je uredio little_one -- 27.1.2014 23:00:39 >
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 27.1.2014 23:42:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vik navijamo!
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 1:12:25
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: marijana22 Vik svraticu rado, ali ne mogu da ti obecam sve zavisi kako cu proci na ctg. Prosli put sam se bas iznervirala pa nisam bila neko drustvo. Kakva je situacija za posete u apartmnanu? Kome treba da se javim? Onda ces se verovatno iznervirati opet jer jos uvek ne radi onaj ctg. Poseta u apartmanima je po principu "ko hoce, kad hoce", dakle, samo dodejs, kazes sestri da ides u apt i to je to. Ostale devojke, hvala na podrsci :-) Nadam se da ce mi na viziti neko nesto reci, ovo cekanje u nedogled bas smara. A veceras sam se zeznula, zaspala oko osam, spavala skoro do ponoci, sad vilenim....
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 1:13:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Vik
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 1:22:14
|
|
|
|
viking
|
Dunja, hvataj beleske, dok se okrenes, ti si na redu
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 1:25:22
|
|
|
|
dunja RR
|
I to što kažeš, čekam izveštaj ko zapeta puška Baš me zanima, ako bude spinalna, iskustvo u Zvezdari, a naravno i sve ostalo! Sada sam skontala da si mi ovde blizu
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 1:36:37
|
|
|
|
viking
|
Ono sto odmah mogu da kazem na prvu loptu jeste da su svi jako fini i ljubazni, od servirke preko sestara do lekara, a to je bas bitno jer se osecas kao covek, ne kao olos. Onda je odmah sve lakse.
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 8:24:07
|
|
|
|
Klarita
|
Vik lepo je cuti i neku pohvalu za lekare i medicinsko i nemedicinsko osoblje. Moje iskustvo iz Le bolnice je sareno,ne mogu da generalizujem nikako. Nadam se da je bolje sada, jer se izmenjale sestre, a one su mi zadavale najvise muke No, kako tm bez tebe nocas? Zenske, ocemo li
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 9:37:53
|
|
|
|
Milica cica
|
Trebaće Klarita da malo dođem sebi, noćas sam se baš "naspavala" Vik super da je osoblje ok, to je jako bitno. Najgore je kad su oni nadrndani i neljubazni. Ostale trudnjače dobro jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 10:12:20
|
|
|
|
little_one
|
Jutro debelice! Popih kafu al mi nista nije pomogla, ustala sam sa glavoboljom i jos ne popusta...al ona neka tenziona, nit boli ono da ne mogu da funkcionisem, ali boli taman toliko da stvara pritisak i da me nervira...ufff...juce je isto pocela da me boli, al sam mislila da je zato sto sam se smrzla juce ujutro kad sam isla kod dr... A nocas je kod nas bio zemljotres, kazu da je bas ljuljalo, a ja znam da je mene probudilo i da sam se kroz san pitala jel zemljotres ili se malac rita, jer se i on u tom momentu poceo ritati, okrivila malca, okrenula se na drugu stranu i zaspala ponovo....tek jutros cujem da smo se ljuljali fino... Odoh da peglam mm kosulje...sinoc sam tri i danas cu jos tri, bice mu dosta do sredine iduce sedmice
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 10:55:09
|
|
|
|
ivaMark
|
Vik, srecnoooo
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 11:02:31
|
|
|
|
Peace*
|
Vik, nisam u toku (stalno gnjavim Jecu a sada ne odgovara ), čekaš na CR, ili su te primili za svaki slučaj, ili šta se tačno dešava? Čitala sam par stranica unazad, i nisam ništa zaključila. Prelepa ti je slika trbe!
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 11:25:49
|
|
|
|
jovana jojo
|
Pozdrav trudnice i ja da se javim... Vik srecno, navijamo Ustipak ne znam kako stojis sa kupovinom iz fotelje, za kolica? Ja sam narucila jedna i trebalo bi sutra da stignu Meni je lakse ovako iz fotelje kupovina jer se u ovoj trudnoci brze umaram i ne mogu dugo da stojim da bi isla u kupovunu i razgledala... ono osnovno cu uzeti u gradu uglavnom ce mi mm oko svega pomoci jer mi dosta donosi sa puta... Marijana u pravu si danas se odmaras za danas a sutra za sutra... Trudnice treba mi pomoc oko pelena. Citala sam pre da su neke majke uzimale u DM-u pelene, zanima me koje su najbolje posluzile? Ostale trudnice
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 11:34:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Lo strasna si,ja sam u tom momentu ljuljanja bila na Wc solji
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 28.1.2014 11:41:30
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 Lo strasna si,ja sam u tom momentu ljuljanja bila na Wc solji hihihi...tebe je bas prodrmalo Jojo, ja sam za Andreu uzimala od pocetka babylove pelene, prvo 1 al brzo presli na 2ku...tek negdje od 4ke smo presli na Lumpi...i sad cu za malca babylove iz dm-a da koristim..mi smo bili prezadovoljni, nikad nam nisu propustile, nikad se nije osula od njih...nemaju gomilu hemije u sebi kao pampers npr, bez mirisa i slicnih cuda kao i njihove vlazne maramice...sve vlazne maramice na trzistu su mi uzas al njihove zakon jer nemaju odvratni sladunjavi miris kao ostale...
|
|
|
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?