|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel...
28.1.2014 11:54:44   
jovana jojo
Hvala LO to mi je bitno da nece da se ospe, sestra je imala problema oko toga sa njenim decakom i secam se da je kupovala krs nekih krema da ga maze a i secam se da su to bas pampers bile i to neke senzitiv mislim.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 626
28.1.2014 12:40:25   
viking
Drugarice user posted image Kod mene situacija sledeća: ostajemo ovdE do daljnjeg. Dr kaze da mogu komotno da izguram jos nedelju dve tako da nema odlaska kući nego sedim ovde i čekam....

Tašo, hvala user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 627
28.1.2014 12:58:51   
lesica
Vik, dakle da krenemo da te obilazimo i zabavljamo user posted image

Čuj draga, što se mora nije teško, a tu smo da ti prekratimo vreme.

user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 628
28.1.2014 13:00:35   
jovana jojo
Vik a mozes li kod kuce da cekas tu nedelju dve?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 629
28.1.2014 13:00:46   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: viking RR

Drugarice user posted image Kod mene situacija sledeća: ostajemo ovdE do daljnjeg. Dr kaze da mogu komotno da izguram jos nedelju dve tako da nema odlaska kući nego sedim ovde i čekam....

Tašo, hvala user posted image

Ništa, doći ćemo na kaficu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 630
28.1.2014 13:03:23   
little_one
Vik, izguraces ti to! Sta je sedmica dvije za ono koliko si cekala svoja dva najveca blaga! Izdrzi, izdrzala si ti i gore momente, zar ne?

Sretno Vik, a mi smo tu da ti prekratimo vrijeme!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 631
28.1.2014 14:00:35   
Milica cica
Vik rekoh ti ja da ćeš da doguraš do 40.user posted image neka, neka, štop duže to boljeuser posted image
jojo i ja kupujem iz fotolje, baš sam vredna mamauser posted image šalim se, što kažeš ne mogu da šetam po nekoliko sati po prodavnicama pa mi ovako lakše. A za pelene,moja jetrva je isto probala Babylove i kaže ona njoj nema razlike između njih i Pampersa, a i cena je tu negde. Tako da ne znam šta da ti kažem. Jel se polako spremaš, stvarčice, opremu i to? Nas dve smo u dan sa terminomuser posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 632
28.1.2014 14:20:41   
marijana22
Hola mujeresuser posted image

Samo da vam mahnem pa idem po dete u vrtic. Poceo je da kaslje, verovatno cemo ga danas voditi kod lekara i povuci iz vrtica do daljnjeg
Bila danas na ctg, sve ok. Ako se ne porodim pre idem sledeci utorak pa ce me tada pregledati

pozz

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 633
28.1.2014 15:00:47   
Nimfa
user posted image pozz
Kako ste user posted image ? Vik brzo ce proci nedelja,dve , pogotovo ako mozes stalno da budes na rr user posted image

Ja evo trenutno u Le kod mojih,celu noc sam se plasila nemoj slucajno da krene jer nisam informisana kakvi su dr ovde u Le(kad sam bila manja isla sam na operaciju krajnika i dosta sam se naplasila ovih doca,mada opet nisu svi isti),a i nista nemam pripremljeno. Danas idem kuci pa ce mi biti lakse user posted image

Veliki user posted image za sve user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 634
28.1.2014 15:12:27   
mamica 91
Ja upadam kao padobranac...user posted image za ceo treci razred, jos malo pa cemo se i mi druziti sa vama user posted image ... moram napisati nase iskustvo sa babylove pelenama koje je bilo blago receno "tragicno" nzm da li je do te serije pelena samo ali ja ih vise nisam kupovala, bacila sam skoro ceo paket, posle druge, trece pelene, Una se tako osula, da su to bili plikovi po guzi bukvalno, inace ima osetljivu kozu, tako ni pampers joj ne odgovara,skoro probali neke pufies (kao razliciti dezeni, jednio sto lepo izgledaju) ali opet osip, violetine pelene sam joj kupovala prvih par meseci i bile su joj super nisu propustala a najvaznije nije imala osip, sad joj kupujem ili Lumpi ili Molfiks ako ne stignem do merkatora.. i pavloviceva standard, a vl. maramice izbegavamo, jedino ako nismo u kuci,i posle njih se ospe, inace uvek je operem...
IZVORNA PORUKA: jovana jojo

Pozdrav trudnice i ja da se javim...

Vik srecno, navijamouser posted image

Ustipak ne znam kako stojis sa kupovinom iz fotelje, za kolica? Ja sam narucila jedna i trebalo bi sutra da stignuuser posted image Meni je lakse ovako iz fotelje kupovina jer se u ovoj trudnoci brze umaram i ne mogu dugo da stojim da bi isla u kupovunu i razgledala... ono osnovno cu uzeti u gradu uglavnom ce mi mm oko svega pomoci jer mi dosta donosi sa puta...

Marijana u pravu si danas se odmaras za danas a sutra za sutra...

Trudnice treba mi pomoc oko pelena. Citala sam pre da su neke majke uzimale u DM-u pelene, zanima me koje su najbolje posluzile?

Ostale trudniceuser posted image

Direktna veza do poruke: 635
28.1.2014 15:58:31   
Lepterija
DM-ove pelene su skroz ok, ali su deblje od pampersa, mada sad je zima.
Poznajem mnoge koji koriste pelene Tenera i skroz su ok, bar od trojke, za manje br.ne znam. Ima ih u lili-ju i dis-u.

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 636
28.1.2014 15:59:45   
viking
Na żalost ne mogu, kaže dr da me ne bi pustila kući s ovolikim stomakom ni u ludilu. Sad sam se malo navikla tj. prihvatila situaciju, u početku sam se bila smorila jer nisam očekivala, bila sa ubedjena da sam gotova za dan dva. Uhvatili su me nespremnu user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 637
28.1.2014 16:21:27   
Sanjalicaaa
Vik, pa ti ces da sacekas i Marijanu i mene :D

Sto se tice pelena mi smo kupili pampers za pocetak, ali planiramo da predjemo na one daj daj

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 638
28.1.2014 19:18:40   
Peace*
Mamica91, gde kupujes te Molfix pelene?

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 639
28.1.2014 20:29:50   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: viking RR

Na żalost ne mogu, kaže dr da me ne bi pustila kući s ovolikim stomakom ni u ludilu. Sad sam se malo navikla tj. prihvatila situaciju, u početku sam se bila smorila jer nisam očekivala, bila sa ubedjena da sam gotova za dan dva. Uhvatili su me nespremnu user posted image

neka, bolje da si tu, naoruzaj se knjigama i proci ce brzo! drzim ti fige user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 640
28.1.2014 20:39:09   
mamica 91
Peace nzm odakle si, ja sam iz BL i kod nas ima skoro u svakoj malo bolje opremljenoj prodavnici, a i cena im je skroz ok 10evra su jumbo...nama su se odlicno pokazale,ma da sam ja digla frku kad ih je mm prvi put kupio,bas zbog tog pelenskog osipa, reko ko zna kakve su sad ove, medjutim stvarno su joj dobre,tako da sad njih i Lumpi kombinujemo, znam da nece biti reakcije ( bar se nadam )

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 641
28.1.2014 20:41:20   
Jole84
Vik mi smo tu da brzo prođu još te dve nedelje user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 642
28.1.2014 21:37:07   
Peace*
I mi koriatino Lumpi, pa reko kad ih trpas u isti kos da pitam. Mada mi vec samo nocnu, i to nedeljama istu, beapotrebno, al nece da zaspe bez nje. :-)
Hvala

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 643
28.1.2014 22:53:07   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Nimfa

user posted image pozz
Kako ste user posted image ? Vik brzo ce proci nedelja,dve , pogotovo ako mozes stalno da budes na rr user posted image

Ja evo trenutno u Le kod mojih,celu noc sam se plasila nemoj slucajno da krene jer nisam informisana kakvi su dr ovde u Le(kad sam bila manja isla sam na operaciju krajnika i dosta sam se naplasila ovih doca,mada opet nisu svi isti),a i nista nemam pripremljeno. Danas idem kuci pa ce mi biti lakse user posted image

Veliki user posted image za sve user posted image

Nimfa, mogli smo da pijemo kafu u Leuser posted image , ima i u Le porodilja, dece i fenomenalnih strucnjaka lekara.
Kol'ko nudim ovde zena kafama, prozvace me "kafedzika" user posted image

Vik, pa knjiiiige, filmovi online, RR...prodje vreme, ihaaaaa...odmaraj i uzivaj, sitno brojis svakakouser posted image

Drugo s'a ima? S'a sam propustila, idem da vidimuser posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 644
29.1.2014 10:31:58   
marijana22
Vik cuvaj mesto Sanjalici i meni. Stizemo za koji dan, samo da se dogovorimo oko datumauser posted image

" Kafedzika" turi jednu sladzu za moj sto

Kod mene nista novo, cekamo princezu. U stanu nam je bas hladno, imam rolku i dva dzempera na sebi, sinoc sam palila klimu u sobi jer je bila ledara.

Kako ste vi sta ima?

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 645
29.1.2014 10:48:57   
Klarita
Ih bre Marijana, pa zasto? Cini mi se i nije tako ledeno napolju...
Kava turenauser posted image sa''ce se zgrejes...
Taman sam pomislila da sam ovim kafenisanjem rasterala trudnice, mislim, od sinoc nikog basuser posted image
Je l'' si isla na CTG? Vide li Vik? Ni ona se ne javlja...da je nisu odveli na porodzajuser posted image ?
Kako kasalj kod maleckog?

< Poruku je uredio Klarita -- 29.1.2014 10:50:13 >

Direktna veza do poruke: 646
29.1.2014 11:04:07   
Sanjalicaaa
Klarita, turi jedan caj za mene? user posted image
Marijana, kako se osecas? Ima li nekih naznaka da ce uskoro?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 647
29.1.2014 11:18:38   
marijana22
Bila sam juce na ctg sve je ok, nema kontrakcija. Vik nisam videla ali smo razmenile poruke. Koliko sam shvatila, sve je ok lezi u bolnici do daljnjeg, dr. misli jos jedno nedelju-dve (sem ako bebe ne odluce da ranije upoznaju mamu)

A. kaslje uglavnom ujutru kad ustane, u toku dana nakaslje se 2-3 puta. Odveli smo ga u vrtic jer ne bih da pravim veliku pauzu, jer cemo ga sigurno povuci posle porodjaja bar na 2 nedelje, pravo da ti kazem nisam pametna sta da radim......

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 648
29.1.2014 11:25:07   
marijana22
Sanjalice kod mene nista, a kod tebe?
Mada to nista ne mora da znaci, u prosloj trudnoci, isto tako nista, stomak visoko, meni svi govore " neces ti jos nije ti se spustio stomak"
Uvece dobila kontrakcije i ujutru se porodila

Smorih se u kuci, izasla bi u setnju, ali mi je hladno

Direktna veza do poruke: 649
29.1.2014 11:26:20   
Klarita
Jao, ne znam ni ja sta da ti kazem, i ja cu biti u istom sosu uskoro, nego K ce da zakaci onda raspust i neradni dani zbog uskrsa pa svakako nece ici...
Sanjalice, caj sam priturila, pazi vruc je, da se ne opecesuser posted image
Pravila sam OPET kolace...strah me da se merimuser posted image Ali kad me dr bude izmerio za koji dan, u top ce da me turi...alergican je na visak kg. Mnogo mi bilo bolje dok sam radila, nerad me "ubi", samo nesto slatko pravim i zvacem...Onako sam imala divnu ishranu, bez slatkisa sa puno voca, bez vecereuser posted image A, sad sve obratno.
Sutra idem na kafu sa koleskama, ne znam da li da se radujem ili placemuser posted image

Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Materica je bila prazna, čudo je kako je b...
Tamara je objasnila da je imala 17 godina kada je zatrudnela i da je prvi pregled imala u 14. nedelji. Niko ne želi da s...
Trudnica zahvalila ChatGPT-ju jer je spasa...
Da nije poslušala savete čet bota, možda bi joj život bio ugrožen.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here