|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel...
11.1.2014 15:48:30   
marijana22
Pozzz

Ja samo da vam mahnem pa idem da legnem, bas sam se umorila danas, a ceka me jos i peglanje. Jutros me bas boleo stomak i prva misao mi je bila da nisam spakovala torbu za bolnicu.

(odgovor članu Gocavg)
Direktna veza do poruke: 201
11.1.2014 20:33:58   
viking
Helou user posted image
Šta se radi? Ja sam danas otišla kod frizera da se ofarbam, kako mi se deca ne bi prestravila kad me ugledaju user posted image Posle smo svratili do Merkatora i sad sam "na infuziji", crkla sam.
Inače, danas sam bebe osetila jednom ili dva puta na kratko, već razmišljam da počnem da ih maltretiram tj. da "udaram" po stomaku ne bi li se malo probudili. Baš ne volim kad su mirni....

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 202
11.1.2014 20:48:02   
marijana22
Sta je ovo nema nikog ceo dan?

Nadam se da ste bar iskoristile lep dan i da ste malo setale. Ja radila po kuci ceo dan, izmorih se. Sad ne mogu ni da sedim ni da lezim.........

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 203
11.1.2014 20:56:55   
viking
Vikendom je uvek slabija poseta :)
Moram sutra da spakujem torbu, obećavam javno pred svima, šta ću jadna ako me u ponedeljak zadrže (mada stvarno ne verujem), a muž mi je na službenom putu? user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 204
11.1.2014 21:16:26   
marijana22

IZVORNA PORUKA: viking RR

Moram sutra da spakujem torbu, obećavam javno pred svima, šta ću jadna ako me u ponedeljak zadrže (mada stvarno ne verujem), a muž mi je na službenom putu? user posted image

Kazes : "Izvinte moram da trknem do kuce da spakujem torbu"user posted image

Sumnjam da ce te ostaviti, nisi jos usla u 9.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 205
11.1.2014 21:25:04   
viking
Ma ne verujem ni ja, ali s blizancima je sve lutrija. Mislim, i s jednom bebom je, a ovo tek. Inače, ne planiram da nosim kofer sa sobom, ali ako zatreba da mi neko donese, da bude spreman. Mada stvarno ne verujem da će mi trebati sledeće nedelje. Ovako mi je samo lakše da se nateram da to uradim, kao imam razlog, a svakako moram.

Direktna veza do poruke: 206
11.1.2014 21:54:58   
New Mom
Jao Vik sad si me podsetila na lanajelenu (bile u tromesecju zajedno kad sam bila trudna sa Kacom), mislim da je 3 puta onako svecano isla do Betanije sa sve torbom u nadi da ce je zadrzati, kad nista. Da si samo videla te razocaravajuce poruke posle.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 207
11.1.2014 21:57:14   
New Mom

Inače, danas sam bebe osetila jednom ili dva puta na kratko, već razmišljam da počnem da ih maltretiram tj. da "udaram" po stomaku ne bi li se malo probudili. Baš ne volim kad su mirni....

Nadjes foru gde reaguju, tipa pojedes nesto slatko (moji su reagovali na voce), legnes na bok i cekas. Brojis 20 min.
Tako su nas gnjavili na patologiji kad sam lezala.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 208
11.1.2014 22:20:02   
viking
Hehe, ja se nadam da me neće zadržati, naročito sledeće nedelje dok mi je muž na putu, ali već samu sebe nerviram sa tim stavom "lako ćemo" i "sutra ćemo", moram da se trgnem. Ni bebeće stvari nisam počela da perem i spremam, krevetac nije montiran, ma ništa živo, stvarno je vreme da se pokrenemo....
IZVORNA PORUKA: New Mom

Jao Vik sad si me podsetila na lanajelenu (bile u tromesecju zajedno kad sam bila trudna sa Kacom), mislim da je 3 puta onako svecano isla do Betanije sa sve torbom u nadi da ce je zadrzati, kad nista. Da si samo videla te razocaravajuce poruke posle.user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 209
11.1.2014 22:23:53   
viking
Mrdaju se oni, ali nisu tako živahni kao inače pa me to nervira, smorili su se malo, ne znam da li im nešto fali...

IZVORNA PORUKA: New Mom

Nadjes foru gde reaguju, tipa pojedes nesto slatko (moji su reagovali na voce), legnes na bok i cekas. Brojis 20 min.
Tako su nas gnjavili na patologiji kad sam lezala.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 210
11.1.2014 22:42:04   
New Mom
Da, mesta. Sto ste blizi kraju, manje mogu da mlataraju.
Al su zato moji znali da odalame da sve boli.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 211
11.1.2014 22:54:58   
Anck Su Nmaun
Uh mene je Tara mlatila da sam nekad plakala od bolova koliko je zivahna bila user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 212
11.1.2014 23:37:32   
Milica cica
Vik fali im mesta, gužvanjacuser posted image
Ja večeras baš imam neka neprijatna stezanja, valjda sad postaju jače te lažne kontrakcije. Ali nekako ne mogu ni da provalim da li me muči stomak od nečeg drugog ili me zaboli od kontrakcije,jer odem do wc i kad piškim odmah me popusti ne znam ni kako da objasnim. Ali me tada ne prija da ležim na boku, nego na leđima ili da sednem.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 213
11.1.2014 23:43:49   
Milica cica
A i ja sam u fazonu "krenuću u kupovinu sledeći mesec" sve kao "ma imam vremena ne moram da žurim gde je april user posted image

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 214
12.1.2014 0:35:17   
Dani.kv
Vik ne opterecuj se. Ako krene donece ti neko torbu. Samo opusteno.
Da li neko zna kako da otpusim nos? Skroz me steglo. Od kijanja me stomak boli. Bebe su jako nisko.Da Bog da da docekaju ponedeljak u stomaku.

Direktna veza do poruke: 215
12.1.2014 1:08:19   
viking
Ne opterećujem se, i ja mislim da neko može da mi donese torbu jer je neću nositi sa sobom, samo mislim da ne može neko drugi da je spakuje umesto mene, naročito ako mi je muž u inostranstvu za to vreme, kako će da znaju gde šta stoji?

Što se nosa tiče, nemam pojma, meni je nos zapušen maltene od prvog dana trudnoće i još nisam provalila kako da ga otpušim bez kapi...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 216
12.1.2014 11:25:45   
srna001
Čekalice trudilice, pakujte torbe nemojte da čekate poslednji trenutak!Ja sam se lepo spakovala još u sedmom mesecu pa sam i zaboravila šta mi je gde ali sam zato bila spremna, što bi se reklo.U sobi su se svi grebali od mene za stvari pošto ni jedna nije ponela ono što zaista treba.A ja još sve pogurala u malu torbicu, pa su sečudom čudile gde mi je sve to stalo.Sport Bili user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 217
12.1.2014 15:42:04   
viking
Srna uvek spašava, gde god da se nalazi user posted image

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 218
12.1.2014 16:35:05   
Lorena Lee
Drage moje,da se pohvalim user posted image moja bebana sad ima 1800gr.usli smo u 31. nedelju.Vec je poceo hormon relaxin da deluje,pa malo bolucka karlica,ali dobro nije nista strasno.
Nestrpljenje je sve vece i vece user posted image .
Otkrila sam da je mama sve vec kupila za bebu (po nekim obicajima navodno sve ona kupuje za prvo unuce),ali mislim da su mi se i mama i tata zaneli posto mi je tetka sapnula da ce bebili da ima sve od rodjenja pa dao prvog rodjendanka bar sto se garderobice tice. Posto je uskoro slava kod mojih,ja ne znam kako cu izdrzati a da malo nevirnem,sve me zanima i ko malo dete sam radoznala.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 219
12.1.2014 16:39:09   
Lorena Lee
Blago tebi rodices blizance user posted image
Meni kad je ginekolog potvrdio trudnocu,ja sam odmah pitala da nemam mozda dve bebe,bas sam se nadala,jer kod mene u porodici ima dosta blizanaca.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 220
12.1.2014 23:36:14   
Milica cica
Dani držimo fige, javljaj nam novostiuser posted image
Ostale trećakinje gde ste? Nije valjda da ste se umorile user posted image Mene juče i danas steže stomak i imam pritisak dole, bebe rastu pa prave mesta user posted image Inače smo ok. Kako ste mi vi?

(odgovor članu Lorena Lee)
Direktna veza do poruke: 221
13.1.2014 10:17:12   
marijana22
Pozdrav drustvouser posted image

Srna falis, nema ko da nas tera da pakujemo torbe i ostalouser posted image

Meni juce bilo lose ceo dan, cak sam i povracala, ceo dan sam prelezala. Zato nocas dugo nisam mogla da zaspem...... Od jutros sam ok, doruckovala pa idem da opeglat tonu vesa. Definitivno pocinjem sa pakovanjem torbe.......

Posle podne idem na ctg, nadam se da ce me pregledati na uz, mada sumnjam

Sta ima kod vas?

Direktna veza do poruke: 222
13.1.2014 10:36:15   
Klarita
Kuc, kuc...samo da virnem..od sutra sam i ja vas clan...iscitala sam sve i sve sam u tokuuser posted image to si inace mnogo volim u zivotu, da sve znam user posted image ali nesto bas i nisam primenjivala ovde na rr, jer sam radila, sad sam na raspustu pa od 20. cu na bolovanje, pa cu biti aktivnija. Svecano obecavam, kao Vik za torbuuser posted image

Direktna veza do poruke: 223
13.1.2014 10:39:57   
Milica cica
Jutrouser posted image ja nešto kasno legla pa sam ko komirana.
Klarita ajd čekamo te sutrauser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 224
13.1.2014 11:10:54   
Sanjalicaaa
Jutro trecakinje user posted image
Ja danas imam ispit pa sam nervozna samo tako user posted image Inace ja spremila sve za porodiliste samo jos da stavim u torbu, ali ima vremena, valjda... user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Trudnica zahvalila ChatGPT-ju jer je spasa...
Da nije poslušala savete čet bota, možda bi joj život bio ugrožen.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here