Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 15:48:30
|
|
|
|
marijana22
|
Pozzz Ja samo da vam mahnem pa idem da legnem, bas sam se umorila danas, a ceka me jos i peglanje. Jutros me bas boleo stomak i prva misao mi je bila da nisam spakovala torbu za bolnicu.
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 20:33:58
|
|
|
|
viking
|
Helou Šta se radi? Ja sam danas otišla kod frizera da se ofarbam, kako mi se deca ne bi prestravila kad me ugledaju Posle smo svratili do Merkatora i sad sam "na infuziji", crkla sam. Inače, danas sam bebe osetila jednom ili dva puta na kratko, već razmišljam da počnem da ih maltretiram tj. da "udaram" po stomaku ne bi li se malo probudili. Baš ne volim kad su mirni....
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 20:48:02
|
|
|
|
marijana22
|
Sta je ovo nema nikog ceo dan? Nadam se da ste bar iskoristile lep dan i da ste malo setale. Ja radila po kuci ceo dan, izmorih se. Sad ne mogu ni da sedim ni da lezim.........
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 20:56:55
|
|
|
|
viking
|
Vikendom je uvek slabija poseta :) Moram sutra da spakujem torbu, obećavam javno pred svima, šta ću jadna ako me u ponedeljak zadrže (mada stvarno ne verujem), a muž mi je na službenom putu?
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 21:16:26
|
|
|
|
marijana22
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Moram sutra da spakujem torbu, obećavam javno pred svima, šta ću jadna ako me u ponedeljak zadrže (mada stvarno ne verujem), a muž mi je na službenom putu? Kazes : "Izvinte moram da trknem do kuce da spakujem torbu" Sumnjam da ce te ostaviti, nisi jos usla u 9.
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 21:25:04
|
|
|
|
viking
|
Ma ne verujem ni ja, ali s blizancima je sve lutrija. Mislim, i s jednom bebom je, a ovo tek. Inače, ne planiram da nosim kofer sa sobom, ali ako zatreba da mi neko donese, da bude spreman. Mada stvarno ne verujem da će mi trebati sledeće nedelje. Ovako mi je samo lakše da se nateram da to uradim, kao imam razlog, a svakako moram.
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 21:54:58
|
|
|
|
New Mom
|
Jao Vik sad si me podsetila na lanajelenu (bile u tromesecju zajedno kad sam bila trudna sa Kacom), mislim da je 3 puta onako svecano isla do Betanije sa sve torbom u nadi da ce je zadrzati, kad nista. Da si samo videla te razocaravajuce poruke posle.
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 21:57:14
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Inače, danas sam bebe osetila jednom ili dva puta na kratko, već razmišljam da počnem da ih maltretiram tj. da "udaram" po stomaku ne bi li se malo probudili. Baš ne volim kad su mirni.... Nadjes foru gde reaguju, tipa pojedes nesto slatko (moji su reagovali na voce), legnes na bok i cekas. Brojis 20 min. Tako su nas gnjavili na patologiji kad sam lezala.
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 22:20:02
|
|
|
|
viking
|
Hehe, ja se nadam da me neće zadržati, naročito sledeće nedelje dok mi je muž na putu, ali već samu sebe nerviram sa tim stavom "lako ćemo" i "sutra ćemo", moram da se trgnem. Ni bebeće stvari nisam počela da perem i spremam, krevetac nije montiran, ma ništa živo, stvarno je vreme da se pokrenemo.... IZVORNA PORUKA: New Mom Jao Vik sad si me podsetila na lanajelenu (bile u tromesecju zajedno kad sam bila trudna sa Kacom), mislim da je 3 puta onako svecano isla do Betanije sa sve torbom u nadi da ce je zadrzati, kad nista. Da si samo videla te razocaravajuce poruke posle.
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 22:23:53
|
|
|
|
viking
|
Mrdaju se oni, ali nisu tako živahni kao inače pa me to nervira, smorili su se malo, ne znam da li im nešto fali... IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: viking RR Inače, danas sam bebe osetila jednom ili dva puta na kratko, već razmišljam da počnem da ih maltretiram tj. da "udaram" po stomaku ne bi li se malo probudili. Baš ne volim kad su mirni.... Nadjes foru gde reaguju, tipa pojedes nesto slatko (moji su reagovali na voce), legnes na bok i cekas. Brojis 20 min. Tako su nas gnjavili na patologiji kad sam lezala.
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 22:42:04
|
|
|
|
New Mom
|
Da, mesta. Sto ste blizi kraju, manje mogu da mlataraju. Al su zato moji znali da odalame da sve boli.
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 22:54:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh mene je Tara mlatila da sam nekad plakala od bolova koliko je zivahna bila
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 23:37:32
|
|
|
|
Milica cica
|
Vik fali im mesta, gužvanjac Ja večeras baš imam neka neprijatna stezanja, valjda sad postaju jače te lažne kontrakcije. Ali nekako ne mogu ni da provalim da li me muči stomak od nečeg drugog ili me zaboli od kontrakcije,jer odem do wc i kad piškim odmah me popusti ne znam ni kako da objasnim. Ali me tada ne prija da ležim na boku, nego na leđima ili da sednem.
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 11.1.2014 23:43:49
|
|
|
|
Milica cica
|
A i ja sam u fazonu "krenuću u kupovinu sledeći mesec" sve kao "ma imam vremena ne moram da žurim gde je april
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 12.1.2014 0:35:17
|
|
|
|
Dani.kv
|
Vik ne opterecuj se. Ako krene donece ti neko torbu. Samo opusteno. Da li neko zna kako da otpusim nos? Skroz me steglo. Od kijanja me stomak boli. Bebe su jako nisko.Da Bog da da docekaju ponedeljak u stomaku.
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 12.1.2014 1:08:19
|
|
|
|
viking
|
Ne opterećujem se, i ja mislim da neko može da mi donese torbu jer je neću nositi sa sobom, samo mislim da ne može neko drugi da je spakuje umesto mene, naročito ako mi je muž u inostranstvu za to vreme, kako će da znaju gde šta stoji? Što se nosa tiče, nemam pojma, meni je nos zapušen maltene od prvog dana trudnoće i još nisam provalila kako da ga otpušim bez kapi...
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 12.1.2014 11:25:45
|
|
|
|
srna001
|
Čekalice trudilice, pakujte torbe nemojte da čekate poslednji trenutak!Ja sam se lepo spakovala još u sedmom mesecu pa sam i zaboravila šta mi je gde ali sam zato bila spremna, što bi se reklo.U sobi su se svi grebali od mene za stvari pošto ni jedna nije ponela ono što zaista treba.A ja još sve pogurala u malu torbicu, pa su sečudom čudile gde mi je sve to stalo.Sport Bili
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 12.1.2014 15:42:04
|
|
|
|
viking
|
Srna uvek spašava, gde god da se nalazi
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 12.1.2014 16:35:05
|
|
|
|
Lorena Lee
|
Drage moje,da se pohvalim moja bebana sad ima 1800gr.usli smo u 31. nedelju.Vec je poceo hormon relaxin da deluje,pa malo bolucka karlica,ali dobro nije nista strasno. Nestrpljenje je sve vece i vece . Otkrila sam da je mama sve vec kupila za bebu (po nekim obicajima navodno sve ona kupuje za prvo unuce),ali mislim da su mi se i mama i tata zaneli posto mi je tetka sapnula da ce bebili da ima sve od rodjenja pa dao prvog rodjendanka bar sto se garderobice tice. Posto je uskoro slava kod mojih,ja ne znam kako cu izdrzati a da malo nevirnem,sve me zanima i ko malo dete sam radoznala.
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 12.1.2014 16:39:09
|
|
|
|
Lorena Lee
|
Blago tebi rodices blizance Meni kad je ginekolog potvrdio trudnocu,ja sam odmah pitala da nemam mozda dve bebe,bas sam se nadala,jer kod mene u porodici ima dosta blizanaca.
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 12.1.2014 23:36:14
|
|
|
|
Milica cica
|
Dani držimo fige, javljaj nam novosti Ostale trećakinje gde ste? Nije valjda da ste se umorile Mene juče i danas steže stomak i imam pritisak dole, bebe rastu pa prave mesta Inače smo ok. Kako ste mi vi?
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 13.1.2014 10:17:12
|
|
|
|
marijana22
|
Pozdrav drustvo Srna falis, nema ko da nas tera da pakujemo torbe i ostalo Meni juce bilo lose ceo dan, cak sam i povracala, ceo dan sam prelezala. Zato nocas dugo nisam mogla da zaspem...... Od jutros sam ok, doruckovala pa idem da opeglat tonu vesa. Definitivno pocinjem sa pakovanjem torbe....... Posle podne idem na ctg, nadam se da ce me pregledati na uz, mada sumnjam Sta ima kod vas?
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 13.1.2014 10:36:15
|
|
|
|
Klarita
|
Kuc, kuc...samo da virnem..od sutra sam i ja vas clan...iscitala sam sve i sve sam u toku to si inace mnogo volim u zivotu, da sve znam ali nesto bas i nisam primenjivala ovde na rr, jer sam radila, sad sam na raspustu pa od 20. cu na bolovanje, pa cu biti aktivnija. Svecano obecavam, kao Vik za torbu
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 13.1.2014 10:39:57
|
|
|
|
Milica cica
|
Jutro ja nešto kasno legla pa sam ko komirana. Klarita ajd čekamo te sutra
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 13.1.2014 11:10:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jutro trecakinje Ja danas imam ispit pa sam nervozna samo tako Inace ja spremila sve za porodiliste samo jos da stavim u torbu, ali ima vremena, valjda...
|
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?