|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel...
17.1.2014 23:14:25   
Klarita
Vik, kako god bilo, drz se, oporavices se svakako user posted image

Devojke, pozdravljam vas..odlazim user posted image veceras mislim. Laka vam noc!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 351
18.1.2014 1:52:37   
viking
Hehe, znam da hoću, nego mi se ne dopada scenario po kome imam ranu od carskog i istovremeno kašljem kao konj user posted image
Inače, nisam se pohvalila, nemam gorušicu, izgleda je trajala samo dva dana, tj. izgleda mi je neka beba slučajno nalegla na želudac pa zato.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 352
18.1.2014 6:43:59   
Dani.kv
Dobro jutro devojke. Budjenje...
Sve boli al prezivecemo. Posle jutarnje toalete malo setala i opet krevet. Spavanjac pa cu kasnije kod beba...

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 353
18.1.2014 8:29:40   
marijana22
Dobro jutro

Daniuser posted image
Verujem da te boli, ali sad kad su bebe tu preguraces.......
Kakoo to da te juce porodise? Pricala si prvo u subotu, pa onda od ponedeljka..... Kako je protekao porodjaj, jel bila totalna ili spinalna anestezija?

Vik bila sam u DM u 22. bloku, imaju neku kremu za negu bradavica sa maslinovim uljem. Kad budem vodila A> u vrtic svraticu u onaj u 23. pa cu i tamo pogledati. Bzvz za kasalj, ni meni jos ne prolazi, mada mi je bolje manje kasljem, ali kad me uhvati kalsljem po 10 min i onda naravno komplet presvlacenje
Srecno sutra i nemoj da kvaris dogvoor da se druzimo na porodiljskom odelljenju. Izdrzi bar do sv. Saveuser posted image

A. je juce posle vrtica dobio temp. 38,6 dali mu panadaol pa mu je bilo bolje. Tokom noci nije imao, samo mi fali da se sad razboliuser posted image

Pozdrav svimauser posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 354
18.1.2014 8:59:29   
Milica cica
Jutro svimauser posted image
Dani user posted image kad budeš stigla piši nam detaljnije.
Moraću ja da odem do DM-a da pogledam šta imaju, da li imaju te kreme za bradavice.

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 355
18.1.2014 9:44:43   
little_one
Jutro debelice!

Vik nadam se da ces biti bolje, a sto se tice offovanja, imamo tu tebe pa mozemo malo i da skrenemo s teme...user posted image protekcija cista user posted image Javi nam sve sta ti budu rekli sutra...nego kako tvoje ruke, jel te manje trnu???

Dani pisi nam sve i isad ces ti brzo da se oporavis i da se druzis sa bebicama, neces ni stici da mislis na porod...

Sto se tice te kreme to je OVO ako nisu u medjuvremenu promijenili pakovanje.

Mene od juce boli jako ispod stomaka kad stojim ili kad podizem Andreu, pa me malo uhvatila frka...pokusavam da legnem sto vise mogu, kontrola tek 27mog ne znam kako cu docekati...nadam se da ce sve biti ok...inace se osjecam kao da sam u devetom mjesecu a ne kao u 7mom....

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 356
18.1.2014 10:05:26   
jovana jojo
Dobro jutro devojke ajte na kaficu...

Dani cestitamuser posted image , masala bebice su ti napredne samo nek nastave tako da su zive i zdrave. Polako mozda boli sve ali i to ce proci, samo kad je sve zavrseno kako treba. Sad ti preostaje samo da uzivas sa bebicama user posted image

Ostale trudnice user posted image user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 357
18.1.2014 11:33:51   
Klarita
Kasnim na kafu, al' za cas ce turnete dzezvu..nemam mnogo vremena K je hipnotisana Malim kraljevstvom koje trenutno ide na TV, pa mi prepustila laptopuser posted image

Lele, Vik, tacno kasalj i rana mi nisu pali na pamet, mislim zajednouser posted image kuku, nece, nece, ocitavices se. Nece te sutra zadrzati.

Dani, totalna? Spinalna? Jao, uhvati me malo jeza...priblizava se. Istovremeno jedva cekam i kao malo se ufrkisem na trenutke...

A, sad moram placljivici pored mene da prosledim i pustim pLincezu Holi, ponovila je je vec 11 putauser posted image evo je jos user posted image , nego zagleda se u Ponice...idem da dzvirnem u ostale teme. Ljubim vas sve...

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 358
18.1.2014 12:31:53   
Dani.kv
Pisala sam u mojoj temi nesto vise a ovde da ponovim. Radila sam u totalnoj. Lekar koji mi je vodio trudnocu i posle porodio nije bio u mom sl pristalica spinala. Lepo sam usla u anesteziju i posle jako brzo se rasanila. Dobila 2l infuzije i diklofen pa spavala. Danas opet infuzija i malo setala. Popodne vodice me da vidim bebe.
Trebalo je da bude danas ili u utorak al je lekar bio dezuran a bebama nista nije znacilo da budu duze u stomaku jer nije imalo mesta i eto prodje

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 359
18.1.2014 17:12:32   
viking
Dani, bravo, baš mi je drago da se sve lepo završilo user posted image

Marijana, i ja se nadam da me neće sutra ostaviti, rano mi je. Daću sve od sebe da te sačekam :) A inače, čula sam se sa Obradovićkom, ne radi više (ne znam razlog) tako da ostajem kod dr Kostić.

LO, to je ta krema! Što se tiče ruke, situacija je nepromenjena. Ne trne mi cela ruka, samo prsti desne ruke, osećam iglice u njima i užasno je neprijatno, gotovo bolno kad nešto dodirujem vrhovima prstiju jer mi se onda hiljadu iglica "zabija" pod kožu. Rekla sam doktorki, ona kaže da je i ona to imala kad je nosila blizance i da joj se dan danas, 15 godina kasnije, ponekad javlja taj osećaj, na istom mestu.

Klarita, umrla sam od smeha na izraz "očitavićeš" user posted image Vi južnjaci ste hit user posted image user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 360
18.1.2014 18:48:37   
marijana22
LO ja sam videla ovu kremu u DM ali na njoj pise da je sa maslinovim uljemuser posted image , nisam znala da je to to

pije mi se kafa ali nema sanse sad da pijem ubi me gorusica. Jedva cekam da se porodim da mogu da jedem ko covek. de nadjo da budem 9. mesec bas kad je sav ovaj krkanluk

Vik samo opusteno u dobrim si rukamauser posted image

Dani bitno da je sve super proslo i bebe su bas krupne, dobro si izgurala

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 361
18.1.2014 19:52:35   
Milica cica
I meni trne desna ruka, ali kad spavam najviše, dešava se i preko dana, ali nije strašno. LO sigurno je sve ok, možda si se malo preforsirala pa te zabolelo. Mene često zaboli dole stomak, ali ja ne umem da ustajem sa kreveta i onda valjda napregnem trbušne mišiće, a i svesna sam da će mi biti sve teže i teže. Izguraćemouser posted image

Direktna veza do poruke: 362
18.1.2014 20:37:29   
Dani.kv
Mico necu da te plasim al teski dani vam tek predstoje. Poslednjih dana meni je bilo da skocim sa sprata. Kako sam se porodila gorustica je prestala a bebe gustu,cupavu kosu imaju. Mislim da je kovrdzava
Vik leci se kako znas i umes. Svaki pokret boli. Na kraju bebe i ne napreduju jer nemaju mesta. Moja su od kraja osmog sa istom kilazom bila

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 363
18.1.2014 21:12:19   
little_one
Ma Mico, mene ovo sad konstantno boli, beban mi je bas nisko osjecam, uglavio se dobro izmedju nogu user posted image pa jedva hodam....do devetog cu da hodam ko kauboj cini mi se user posted image

Dani, bebe su do finog termina dogurale, ali da ne zbunimo ostale zenice, bebice u stomaku ne napreduju samo u kilazi, vec sazrijevaju i druge vitalne funkcije, pluca, mozak...

A sto se tice gorusice, moja Andrea je bila cup cupava kad se rodila, bas je veliku kosu imala, a gorusicu skoro da nisam ni imala, mozda jedva par puta za citavu trudnocu...nije to do kose definitivno user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 364
18.1.2014 21:30:48   
Nimfa
Dobro vece user posted image ,kako ste mi ? Mene bas uhvatila ova dosada prosto ne znam vise sta da radim,a opet posla preko glave sutra slava ,a meni se ne ustaje od stolice nikako user posted image

Direktna veza do poruke: 365
19.1.2014 0:24:36   
Klarita
Ja jedina budna user posted image izgleda...
Raspisah se na svim temama, pa red je i ovde...nije li?
Vik, javljaj se sutra, da ti ne mislimo mnogouser posted image
Kafu sam vec popila, sad cu na tusiranje i spavanje, no kad spomenuh kafu, u zadnje vreme mi se bas cesto pije kafa uvece kasnouser posted image sem sto mi ujutru zeludac kao poparen, drugih tegoba nemamuser posted image
laka noc svima...kuckamo se ujutru!!!

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 366
19.1.2014 0:52:06   
viking
Hoću, javiću se obavezno! Jedino što sam zaboravila kad treba da idem, dvoumim se između 12 i 14h user posted image Mislim da ću otići u 12 pa ako je dr rekla u 14, taman možemo mm i ja na kaficu da ubijemo termin

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 367
19.1.2014 1:00:55   
Klarita
Pametno zboris...idite lepo u 12h. Razumem te ja u potpunosti...meni se takve stvari vrlo cesto desavajuuser posted image

Inace, jos nisam otisla i na tusiranje, a evidentno ni na spavanjeuser posted image Boli me trtica od sedenja sad, ipak cu vas napustiti, pregledala sam aktivne teme...
A, sad user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 368
19.1.2014 1:09:43   
viking
Laku noć! Ja mislim da neću zaspati bar još tri sata....

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 369
19.1.2014 12:26:59   
Klarita
Jao, Vik..cekam da se javis...i verujem da nisi mogla da zaspis, tako ja prvi putuser posted image ...a sto ce mi testo prestase za slvaski kolacuser posted image ..ccc mnogo sam neodgovorna...
Pozdrav svima, sta ste se uspavale, ajde user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 370
19.1.2014 12:55:10   
little_one
Klarita moze kafica, moze....bas bi prijala...

Vik cekamo da nam se javis!

Mi bili malo u skitnji sa tajom, jurili ptice i setali i prkosili vjetru...bilo je lijepo al smo se na kraju malo i umorili....ruckic se krcka, cura spava, a mama ko prava trudnjaca digla noge i tipka po forumu user posted image

Ljubim vas puno sve bebelice!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 371
19.1.2014 13:27:30   
marijana22
Pozz

Ja vec popila kafu, dosli smo kod mojih, da mm i ja malo odmorimo. Svekrva ostala da sprema za slavuuser posted image A. zeza vec dva dana jedva ga uspavamo tokom dana. Juce nije ni spavao, 2-3 puta kao zaspe cim ga spustimo u krevet, dreci

Vik se jos ne javlja dal su je zadrzaliuser posted image

Direktna veza do poruke: 372
19.1.2014 13:37:45   
little_one
Ne mora znaciti...rece da nije sigurna da li ce biti pregled u 12 ili u 2....tako da ima jos fore...mozda pije kafu s dragim i ceka pregled u 2....cuce se uglavnom user posted image

Direktna veza do poruke: 373
19.1.2014 13:43:16   
Klarita
Ma, sigurno uziva s muzem na kafi i ceka 14huser posted image

Marijana, videla sam strample, bas, bas mi se svidjaju, a sto se tice spavanja, tj nespavanja, mangupi kao da znaju kad najmanje treba, tad ih uhvati sandrc pa nas zezajuuser posted image Bar ima ko da spremi, uzivaj!

Moja princeza stigla iz setnje sa tatom, bili da gledaju bogojavljensko plivanje za krst (valjda se tako zoveuser posted image ) pa na kosarku malo i evo ih...za to vreme ja sam postavila sto, hleba se pece, izlazi iz serpeuser posted image kuku na sta li ce da lici...valjda ce biti jestiv. Mi danas obelezavamo Sv Jovana koji se slavio u ovoj kuci 100god, pa onda baba mm dovela svog muza da ovde zive i prekinuli da slave Sv Jovana, vec preuzeli Sv Nikoluuser posted image E, mi slavimo Sv Nikolu sa 1000000 gostiju, tad padnem u nesvest, jer posle tri dana Klarin rodjendan...a, onda sam mnogo pametna i NEpricljiva pitala popa sta sa Sv Jovanom i on rekao da moramo obeleziti svecom, kolacem i zitom, a goste kako hocemo i hranu koliko hocemo. Mi smo pozvali veceras moje roditelje, svekra zaovu i kumove...pa, opusteno.

Direktna veza do poruke: 374
19.1.2014 14:13:58   
viking
Evo nas :) Bilo je u 12 nego je dr bila u porodilištu pa smo je malo čekali, zato se kasno javljam.
Danas nemam kontrakcije, rekla mi je da dođem u petak opet pa će me zadržati ili u petak ili najkasnije u ponedeljak. Baš mi je drago da nisam ostala danas, jer uopšte nisam očekivala da ću ostati, otišla sam "s rukama u džepovima" i baš bih se iznenadila da je rekla da moram da ostanem. Dobro sam procenila user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pregledi u trudnoći i njihov redosled
photo
Od trenutka kada se na testu za trudnoću pojavi druga crtica, posete ginekologu postaju mnogo češće.
Materica je bila prazna, čudo je kako je b...
Tamara je objasnila da je imala 17 godina kada je zatrudnela i da je prvi pregled imala u 14. nedelji. Niko ne želi da s...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here