Klarita
|
Jutro Ustala, spremila K za vrtic, skuvala kafu i sela da se kuckamo...a, onda prilegla i sve do malopre spavala Kako sam samo napunila baterije, drage moje, osecam se kao da cu da poletim. Doruckovala, popila kafu, sad na tusiranje pa po K u vrtic...a, ciscenje i sredjivanje...pa, Boze moj, pa i nije nam tako razbacano odlazem za sutra ili kasnije. Od juce sam zvanicno na bolovanju, pa se cula upravo sa pravnicom koja me savetuje kao prava majka, kad si na bolovanju, onda nema rada, lezi i ''boluj'', ciscenje moze da te saceka, ne dozvoli da sebi zakomplikujes zivot zbog nediscipline...resih da je poslusam malo, jer barem do sada sta god je poslusah, ne pogresih Prepala sam se jutros u cik zore, budim se a, K stoji iznad moje glave i gleda me pravo u oci i pita"A, gde su baka i deka???" Verovatno ih sanjala dusa majkina, jer su oni ostali s njom sinoc dok se nije uspavala, a ja i mm trknuli do komsija na slavu...To je prvi put da je skroz sama ustala iz svog novog velikog kreveta, a da prethodno ne zove mene ili mm. Jutros mi objasnjava kako je samo htela samo jos malo da se poigVa sa bakom i dekom, pa njih nema u dnevnoj sobi, pa dosla u nasu sobu, kad tamo mama spava Blesavo dete... Ljubim vas sve...odoh na tusiranje, pa u vrtic!
|