Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 14:36:39
|
|
|
|
little_one
|
Super sto nema kontrakcija, sto duze izguras to je bolje za bebe, vjeruj mi! A sad ces bukvalno lezati tamo i cekati sto vise do termina ili ces dobiti zakazan carski? Kako se uopste planiras poroditi? A bilo bi najbolje da ostanes u ponedjeljak ako vec moras, da ne docekas vikend u bolnici...vec da od ponedjeljka te ostave...
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 15:55:59
|
|
|
|
Klarita
|
Vik, odlicno, sto kaze LO, sto duze to bolje, a i da te ostavi u petak, pa taman se raspricas tamo sa ostalim mamama, pa ti i to ostane kao jedna uspomena na ceo dogadjaj A, sto se tice juznjackog "ocitavices", trebalo je da bude po juznjackim pravilima "ce se ocitavis" Devojke, do veceras
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 17:05:20
|
|
|
|
Jole84
|
Će se očitaviš ili će se opraviš Vik nisam razumela,ostaješ u bolnici ili se vraćaš? Neka bebani još malo prodivane u stomačiću Klarita,LO i ostale devojke
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 17:53:33
|
|
|
|
viking
|
Pustili su me, kod kuće sam, pa ću ponovo na kontrolu kod njih u petak ali da opet dođem s torbom. Dr je isto u fazonu da se nada da me neće zadržavati tada (zbog vikenda) nego u ponedeljak, ali da ipak budemo spremni i na petak. Sad mi se to čini kao da je za mesec dana
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 18:04:55
|
|
|
|
Jole84
|
Verujem ti al proleteće
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 18:20:53
|
|
|
|
viking
|
Najviše sam se obradovala što će me kašalj proći do tada A iskreno, ni stvari na nisu skroz spremljene, recimo da smo završili 90-95%, ostalo je još nekih sitnica, i taman će i to biti gotovo do petka. Ja zadovoljna :) A inače kad idem na ctg-ove, najviše volim da posmatram roditelje tj. očeve na otpustu beba. Pa to je milina jedna, a neki su baš smešni, neki su toliko zbunjeni da se ja pitam kako će se dovesti do kuće, kako će pogoditi vrata
< Poruku je uredio viking RR -- 19.1.2014 18:40:51 >
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 18:26:43
|
|
|
|
17 joka
|
Vik pa ti dani do tog najlepšeg išcekivanja su najduzi kao za prvi UZ puno
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 18:27:54
|
|
|
|
Jole84
|
Kakvi li će naši da budu drugarica mi je pričala da je njen muž bio zelen u licu i da je spavao na klupi u porodilištu
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 18:39:22
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: viking RR najviše volim da posmatram roditelje tj. očeve na otpustu beba. Pa to je milina jedna, a neki su baš smešni, neki su toliko zbunjeni da se ja pitam kako će se dovesti do kuće, kako će pogoditi vrata Savet iz iskustva. Same spremite stvari tipa sta treba za otpust vama i bebi i SVAKU kesu obelezite sta je u njoj. Isto gde su podmetaci.ulosci i sl. Sto ce donositi dok ste tamo. Cisto da ne morate da im na svakih 10min crtate sta gde i kako.
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 18:44:07
|
|
|
|
viking
|
Nm, ja sam sve spremila. Nisam htela da rizikujem da dobijem mrežaste gaće iz seksi šopa, pošto ih mm sigurno tako zamišlja Spremila sam i za bebe, ko će šta da obuče, tako da smo smanjili prostor za neprijatna iznenađenja
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 18:49:52
|
|
|
|
New Mom
|
Mm je stvarno za pohvalu bio. Isao je i u skolicu na casove za buduce tate. I stvarno smo imali sve isplanirano. Ja sve obelezila. A on sizeo zbog toga. Pa opet me pred otpust zvao XL puta da pita "jel ovo? Jel ono?".
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 18:55:44
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Nm, ja sam sve spremila. Nisam htela da rizikujem da dobijem mrežaste gaće iz seksi šopa, pošto ih mm sigurno tako zamišlja Spremila sam i za bebe, ko će šta da obuče, tako da smo smanjili prostor za neprijatna iznenađenja A zar nisu takve eto meni problema s novim saznanjima
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 20:54:49
|
|
|
|
viking
|
NM, i mm je bio sam mnom u školici, ali ipak... Evo mi smo žene, nosimo tu decu, rađamo ih, prirodno smo predodređene za brigu o njima a opet stalno smo u nekim dilemama (živeli forumi! ), stalno se preispitujemo, učimo.... Ne bih rizikovala U ostalim vestima, malopre smo sklopili kolica, 3-4 meseca kasnije Baš smo zadovoljni, mislim da nismo pogrešili u izboru, naprotiv. Bravo mi
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 19.1.2014 23:48:05
|
|
|
|
Milica cica
|
Vik super što si se vratila, neće bebane još Jesi bila na UZ skoro? Joj i ja sam zbunjena, mogu da zamislim kakav će biti mm
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 20.1.2014 0:14:07
|
|
|
|
Klarita
|
Moj po prirodi zbunojla, to mu "tepam" inace...a, tad Boze, dragi, negde pisah...kad je on dosao po nas sa onom korpom iz kolica umesto sa AS, jaoooo, kad mu glavu nisam razbila, crko da Bog da Mico, ti se odbunis, razzbunis, kako li se kaze, jer si s bebom (u tvom slucaju s bebama) tu par dana u bolnici, a oni kao...kao...nemam pravo poredjenje
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 20.1.2014 0:22:40
|
|
|
|
viking
|
Mico, nisam, poslednji uz mi je bio pre 3,5 nedelje. Baš kažem mm-u danas, dođe mi da odem privatno kod nekog na uz, samo da gvirnem
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 20.1.2014 0:38:06
|
|
|
|
amelia
|
Pozz trudnicice moje kako ste mi ? Samo da vas pozdravim i da vam kazem da jedva cekam da budem na vasem mestu da nosim bebicu u sebi i da cekam dan kada cu je ugledati prvi put pisem na ovu temu zanima me viking rr koliko bebe nosis jer po slici koju sam videla nije jedna beba? Bravo za tebe bas si hrabra imas liniju super a toliki stomak
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 20.1.2014 0:49:55
|
|
|
|
viking
|
Amelia, nosim dve bebe, sutra ulazim u deveti mesec :) A što se hrabrosti tiče, mislim da to nema veze s hrabrošću, kad ostaneš u drugom stanju, nema više hoću-neću, mogu-ne mogu, želim-ne želim... Ostaje ti samo da guraš napred najbolje što znaš. U svakom slučaju, hvala na komplimentu :) Želim ti da nam se pridružiš u ovim temama što pre
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 20.1.2014 0:51:00
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita a oni kao...kao...nemam pravo poredjenje Magarci u magli?
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 20.1.2014 1:15:35
|
|
|
|
viking
|
Lutajući sateliti? IZVORNA PORUKA: Milica cica IZVORNA PORUKA: Klarita a oni kao...kao...nemam pravo poredjenje Magarci u magli?
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 20.1.2014 1:25:10
|
|
|
|
Azra_
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Nm, ja sam sve spremila. Nisam htela da rizikujem da dobijem mrežaste gaće iz seksi šopa, pošto ih mm sigurno tako zamišlja Spremila sam i za bebe, ko će šta da obuče, tako da smo smanjili prostor za neprijatna iznenađenja Bravo. I ja sam predupredila sva moguća iznenađenja. U torbi mi je čak bilo i sokova koje sam spakovala. Dok ja njemu objasnim koji sok od ananasa i keks sa lešnikom, crkla bih. Bila sam u pravu. Sve spremno za mene, za dete. Minimalno smo se objašnjavali i iznenađivali.
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 20.1.2014 8:05:35
|
|
|
|
Klarita
|
Spavalice...dobro vam jutro , ko sta pije...
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 20.1.2014 19:18:26
|
|
|
|
Nimfa
|
Gde ste ,opet mirno na ovoj temi ?
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 20.1.2014 19:45:56
|
|
|
|
viking
|
Ovde je "ili sve ili ništa"!
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 20.1.2014 19:48:25
|
|
|
|
Milica cica
|
Danas baš tiho, verovatno ljudi otišli na slavu. Ja preležah ceo dan....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciMaterica je bila prazna, čudo je kako je b...Tamara je objasnila da je imala 17 godina kada je zatrudnela i da je prvi pregled imala u 14. nedelji. Niko ne želi da s...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?