RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 21:18:04)

Nisam ni ja u fazonu jao ne mogu ovo i ono, mislim uskukam se nekad al to mi dodje kao izduvni ventil i niko me blizak ne uzima za ozbiljno jer zna da cu ja to sve uraditi, samo 'nako drobim. Sto kaze Jole, sama sam ga i rodila : )
Haha, Lj, dobra si. Ma ja sam malo frksi zato sto je noc, al dobro, bice sve ok.
Sta fali sto prducka, rade joj creva :)
Ajd zene. Da turim dete u krevet pa cu i ja uskoro. Noc.

mtajcica83 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 21:21:36)

Mame, please pogledajte temu inhalacije..
Torbice pomagaj..[sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 21:41:22)

ja cim cujem prduckanje odmah frasove dobijam[sm=smiley19.gif]

Idem da spavam. Umorna sam ko ker a iskreno nista veliko danas nisam radila. Sutra imam goste jeeeeee....zivi ljudi haahahha...Nekad su mi samo mame na rr razgovor.

Rosi zelim vam da noc prodje super da se zapitas u jednom trenu jel sve ok zato sto se ne budi hahaha...Tako i ja.

Pozdrav mame

serpica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 21:51:09)

I ja sam mrtva danas[sm=smiley13.gif] bebac se sad uspavao posle nosenja celog popodneva,to se nije desilo do sada nikad,place po malo ali se umiri ali evo vec par dana je nervozan i place a danas posebno,ne znam da li ga nesto boli,ali sam takodje primetila i da dosta balavi,ali bas dosta i stalno gura ruke u usta,znam da nije gladan a opet rano je za zubice jel da? Starije devojcice su bas kasno dobile zubice,pa mi je ovo sad bas strano.

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 21:51:38)

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Ja odgovorih a nisam ni videla ovo, iskocilo mi inhalacije, a volem tu temu [sm=smiley1.gif]

pocahontas -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 21:54:03)

vece je pocelo tako sto se bebana izvrnula dok je puzala (uopste mi nije jasno kako, a nisam videla iako je bila pored mojih nogu)i slucajno ujela za unutrasnju stranu gornje usne, to je malo krvarilo, a ona je jako plakala, al je brzo prestala, e onda je u njenoj sobi eksplodirala sijalica dok je mm palio svetlo i razletela se po celoj sobi (jer ja godinu dana nisam u stanju da odem i kupim neku plafonjeru ili luster), ja uzela ususivac da to usisam, a moja gospodjica udarila da se dere iz sveg glasa (ne znam da li sam pisala o tome, ali ona dozivljava nervni slom kad cuje zvuk usisivaca) i takooo, jedva se snirila, onda je mm okupao i legla je. e dok sam ja oprala neke sudove, malo izhibernirala i konacno odlucila da cu veceras da operem kosu, lepo udjoh u kupatilo, sve spremila za posle, usla u kadu i [sm=smiley35.gif] nema kapi tople vode!!! neko je slucajno iskljucio bojler i sad cu da cekam jos sat vremena da se isti napuni da bih opala kosu..[sm=smiley7.gif] a spava mi se jos od sedam sati..

mtajcica83 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 21:55:29)

IZVORNA PORUKA: Torbica

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Ja odgovorih a nisam ni videla ovo, iskocilo mi inhalacije, a volem tu temu [sm=smiley1.gif]

Procitala, hvala puno na odgovoru..[sm=smiley31.gif]

Janncica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 22:03:41)

Poch,tebi bas nije dan. [sm=smiley13.gif] To za bojler mi je jako poznato i cesto mi se desi.Ali sam uglavnom ja ta koja zaboravi da ga upali posle kupanja J. [sm=smiley9.gif]
Serpice,to je normalna oralna faza.Ne mora da znaci da ce zubi jos. Sto se plakanja tice,i moj S je tako kad je imao dva meseca.O boze,kad se samo setim [sm=smiley29.gif] Svako vece urla nekoliko sati.Ja nosim kroz hodnik i pevam.J ne moze da spava od njega,uzas.Ali proslo i to.Sad kukam sto jurca ceo dan po kuci.Konacno seta sam po sobi,ali opet moram po malo za njim da ne padne. I samo me vice i trazi i nece od mene. [sm=smiley5.gif]
Porastu oni caskom,ali dok taj casak ne prodje mi moramo malo da kuknemo.I to je normalno.

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 22:13:02)

Ma nista Mtajcice. Mada, volela bih da cujem taj kasalj, iskreno. Sve je to drugacije uzivo, da shvatim zasto je neko nesto dao... [sm=smiley31.gif]
Poc, draga, i ja cu da perem kosu, vode koliko znam imam, nego da ceri sredim neku majicu/tuniku tj da pretvorim majicu u tuniku, sad je u toj fazi [sm=smiley29.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 22:18:23)

Dobro vece,Iv odavno spava,mm isto spava nesto mi je bolesljiv ,ali drzi se...ja oprala kosu i sad se izvrnula,pa cu na spavanjac...
Jao jole slatko me nasneja za slike...heheheh...

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 22:19:42)

Odoh i ja, ljubim vas

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 22:24:23)

Cao mame, ja stigla [sm=smiley36.gif]
Mrtva sam umona popijem caj sa mm i odoh da dzonjam ...zzzz.....

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 22:41:18)

Dobro veče mame...ja sam moje vragolane sredila i legli su u krevet,a napolju laju kerovi kao ludi za nekom kerušom ide čitav čopor[sm=smiley36.gif] Neznam šta mi je ali počeo želudac da me boli pa sam rastvorila šumeći ranisan jedino mi to pomaže

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 22:43:10)

Meni bojler non stop radi, gasim ga kad se kupamo. Nema ono nocu se greje. Jedan elektricar objasnio mojoj babi, inace stedisi, da se tako manje trosi struja jer samo dogreva. Ima logike, mada je meni racun za struju urnebesan. Kad mm nesto zvocne, ja kazem rek'o elektricar, strucno lice :)

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 22:47:08)

Jeste Rosita,i moj tata je električar pa se pridržava toga da je bojler uvek uključen i voda se samo dogreva,a isključujemo kada se kupamo

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 22:49:18)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Cao mame, ja stigla [sm=smiley36.gif]
Mrtva sam umona popijem caj sa mm i odoh da dzonjam ...zzzz.....

Pa kako je bilo Anck,počinješ li da radiš?

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 7:07:14)

Jaoooooo mi naspavani jeeeeeeee.... Bas lepo. Sta da kazem osim moram gvirnuti da nije konacno izbio neki zubonja hehehe... Nego sto iskljucujete bojler kad se kupate? Meni je non stop uljucen. Tolko sudova na dan operem onda bih mogla samo da ga ukljucujem i iskljucujem.

Sad cemo beka i ja da radimo dobro jutro, to joj je valjda omiljena aktivnost ujutru sad se vec ona trudi da podigne roletne sama hehehe... Jao ja ne znam smutila bih neke kolace na brzaka zbog gostiju a vetar mi duva kroz frizider. Sad cu da pogledam u babin kuvar, neke sirotinjske kolace da napravim, npr vanilice, hihih..mislim da imam sve, ide svinjska mast, jaja pekmez brasno i td. Nadam se da imam sve od sastojaka u kuci.

Ne znam ni sta cu nama danas da pravim. Belu corbu verovatno sa belim mesom i povrcem. Sreca pa uvek imam nesto u zamrzivacu. A imacu i cas danas jeeeeeeeeeee.... Tako da cu se malo i opariti. Jao sirotinjo i Bogu si gresna[sm=smiley36.gif]

Idem mame. Pozdrav

mama micki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 7:07:33)

Dobro jutro mame. Evo mi sad ustali, Sara se igra a ja pijuckam kaficu. Juče smo imali goste pa sam sinoć zaspala čima sam spustila glavu na jastuk...noć je prošla super, nije se budila.
Šta vi radite mame?Hvala puno na jučerašnjim čestitkama!!!

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 7:09:33)

Dobro jutro mame,vidim ovde sam bila yadnja ja sinoć i prva sam jutros[sm=smiley36.gif]
Noćas je bila jedna od onih noći koju sam celu prespavala,jer niko se nije budio, a nisam ni ja.Kako smo legli tako smo svi zaspali...Stefi se probudio u 6h i samo prešao kod nas u krevet i nastavio je da spava...Mm otišao na posao a ja sedim i pijem kafu u tišini i uživam...izvolite[sm=kava.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 7:17:24)

Misho i Ljisho ista je situacija kod nas ono da promaja duva kroz frižider[sm=smiley36.gif] ali zato u zamrzivaču ima mesa koliko oćeš,još sad kada stignu kobasice....
Ja isključujem bojler dok se kupam zbog struje,tako mi od malena govorio tata a on je električar...a isključuje se da nas slučajno ne bi udarila struja dok se kupamo ,ako dođe do nekog spoja mislim pogrešnog

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 8:22:44)

Dobro jutro mame, ja odoh u skitnju, imam sto stvari po gradu da pozavrsavam.
Ljisho mm je elektroinzinjer, energeticar, on insistira na tome, jer u slucaju nekakvog krarkog spoja ili cega vec - ode glava, bukvalno. A imama me je odmalena ucila tome da gasim bojler dok se kupam. I ja to postujem. Pali/gasi, sta ima veze, nije se zezati sa strujom. Ljubim vas, begam

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 8:27:12)

Ovde nisam skontala Ljisa pise o bojleru u sudoperi, a vi o ovom za kupanje.
I ja gasim ovaj u kupatilu, ali ovaj u sudoperi nikad.

little_one -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 8:44:57)

Jutro mame!

Mi sinoc imali goste, djever i njegova djevojka, malo se zezali pa smo trcali u neku brzinsku nabavku kad su otisli i bas mi neka jurnjava juce cijeli dan bila...malac se rita u stomaku, sestra mu zaspala a ja cituckam malo sta ste pisale...i ne mogu da vas pohvatam cim jedan dan preskocim...

Uhvatih da pisete o bojleru, mi ga nikad ne gasimo, pa cak ni kad se kupamo, srecom sve instalacije radio moj tata, pa sam nekako mirna po tom pitanju, al preventivno bi ga sigurno trebali gasiti...ipak nemamo naviku...ali tamo gdje je zivio mm dok je studirao, kada je nekako provodila struju, i on se bukvalno plasio tamo kupati...uzas, i sama sam jednom osjetila tu neku struju, i nije mi bilo svejedno...i to sve bez obzira sto je bojler bio ugasen...negdje je bilo struje...srecom nije se desila nikad neka tragedija, al ufff....

Stize nam RR djed mraz uskoro i baaaaaas se radujemo...iduci vikend se druzimo i odrasli i djecica! [sm=bravo.gif]

viktori -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 8:59:05)

Dobar dan od nas. Posle onakvog dana, pardon dva dana predivna noc. Bebac je celu proveo u svom kreveticu niej se budio, spavao kao mator mnogo je bio smesan sa nekim pozama hihiihihi. I evo sad ustali, nesto nije ni hteo da siki al na kraju daj. Evo ga svadja se sa crtacem [sm=smiley29.gif]
Mi smo prikacili toplu vodu na kotao za gas i tako da je uvek ima i uzivamo. Bojler i nemamo u kupatilu. A sto se tice "kukanja" iliti zaljenja vec sam rekal jednom to ej normalna stvar potpuno. Msm ja odavno ne verujem u super junake, osim ako necu doooobro da se nasmejem tako da supermeni, betmeni, zene macke, pa i super zene...

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 9:54:22)

Jutro mame. Mi smo solidnu noc imali. Budio se u pocetku dva puta, al brzo se smirio i ustao u pola 7, cak nije ni sisao nocas. Jutros grudi kamenje. Morala sam da izmuzem al po navici u pelenu umesto da iskoristim za veceru. Al dobro sad. Mora tata cesce na put :)
Evo ga sad se igra.
Ljub.mame.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>