pocahontas -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 21:54:03)
|
vece je pocelo tako sto se bebana izvrnula dok je puzala (uopste mi nije jasno kako, a nisam videla iako je bila pored mojih nogu)i slucajno ujela za unutrasnju stranu gornje usne, to je malo krvarilo, a ona je jako plakala, al je brzo prestala, e onda je u njenoj sobi eksplodirala sijalica dok je mm palio svetlo i razletela se po celoj sobi (jer ja godinu dana nisam u stanju da odem i kupim neku plafonjeru ili luster), ja uzela ususivac da to usisam, a moja gospodjica udarila da se dere iz sveg glasa (ne znam da li sam pisala o tome, ali ona dozivljava nervni slom kad cuje zvuk usisivaca) i takooo, jedva se snirila, onda je mm okupao i legla je. e dok sam ja oprala neke sudove, malo izhibernirala i konacno odlucila da cu veceras da operem kosu, lepo udjoh u kupatilo, sve spremila za posle, usla u kadu i [sm=smiley35.gif] nema kapi tople vode!!! neko je slucajno iskljucio bojler i sad cu da cekam jos sat vremena da se isti napuni da bih opala kosu..[sm=smiley7.gif] a spava mi se jos od sedam sati..
|
|
|
|