RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Janncica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 10:23:44)

Dobar dan od nas... Kakav je to mesec sinoc bio? [sm=smiley36.gif] I moje dete spavalo lepo nocas. [sm=bravo.gif] Rosi,ista muka sa (.)(.) [sm=smiley36.gif] Mrzim kad mi se ovako prepune.
Razmisljam da ih vodim malo u setnju,postaju nemoguci.A hladno mi. [sm=smiley13.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 10:33:14)

Bar dan mamitas...
Evo ja ću opet da kukam[sm=hudicek.gif]..moje dete voli sredom da dobije t..sinoć imala nije ništa strašno 37,5 al opet smara..I naravno počeo i nos da joj curka i da kašljuca..tako da eto nam prehladice druge u životu..neću ni da je vodim za ovo u dz..fiziološki, fitobalm, crni lukac kod uzglavlja pa da pratimo...nema druge..a isto je i kao prošli put..naša dr sigurno ne bi dala antibitok za ovo..prošli put joj bila zamena i naravno odmaaa Sinacilin....polako, pratimo se, pa čemo da vidimo u kom smeru ide..u svakom slučaju prehlada je čim ovako polako kreće već par dana..
Lep dan mame

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 11:01:05)

Dobar dan mamice ...jao mi se naspavali bas,bas...
Jole pa 'bem mu misa da sto pre prodje i da budete kao nove...
Vidim sva decica lepo spajkila,uh sto volim to da procitam,jer znam koliko mamama znaci da odmore...
Mi danas idemo u shoping malo i tata i mama da se ponove...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 11:01:51)

ajde Jole nista strasno secas se kad sam ja pre par nedelja stavljala D lukac kod glave. E pa njoj jos curi nos. Sta da radimo takva tura. Fiziomerisemo se i izvlacimo ali curi pa curi. I to joj smeta kad spava. Procice.

Meni se krcka bela corba, uzina Dunji spremna cekam da se probudi. Sredila sam kucu jos juce tako da sam danas samo kud pop prolazi. Javili se gosti da su krenuli. Od kolaca nista nisam stigla sta da radim. Nema veze. Rucace kod mene sad jos i kolace da im pravim. Turicu jos meso u relnu i pire i pecena paprika i zdravo dovidjenja heheheh...

Nego sto se tice bojlera. Ja sam fizicara i popravljala sam svoj bojler sto puta, veliki u kupatilu. Sa tatom svojim sam izvlacila ikamenac. Mislim da ne moze da dodje do neke vece havarije iskreno jer recimo mi imamo sklopku pa kad se nesto i desi iskoci sklopka i dodje do prekida struje u celoj kuci. Znaci kolo se prekida. No ne znam kako je u stanovima ali zato su tu osiguraci pa i sam bojler ima osigurac koji iskoci ako nesto ne valja

Anoniman -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 12:19:45)

Cao mame kako ste?
Hana mi je u vrticu a Filipa sam vodila u dz na vakcinu. Imamo 9,5 kg dr kaze da je super!
Mene vec par dana bole zubi,rastu mi 8-ice!
Sto se bojlera tice,i mi smo prikljuceni na gas pa nemamo bojler a kod mojih kad smo gasimo bojler kad je kupanje! Ljubac

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 12:31:53)

mimahana [sm=bravo.gif] za Filipa
Ček tebi rastu 8-ce? Ti si onda mlada[sm=smiley1.gif]

I nemojte se više nadovezivati na bojler i sličnu tematiku..
Ok je nešto da se pomene ovde, ne moramo samo taksativno navoditi ko šta radi u toku dana, al ne mora baš ni svako da se nadovezuje i daje detaljan opis sklopki i osigurača..imamo teme pedviđene za to..pa ako i same vidite da se priča rasplamsava, pređite u odgovarajuću temu. Ako treba pomoć u pronalaženju odgovarajuće, tu smo...

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 12:41:38)

Evo mene iz skitnje! Sad cu da se bacim na kuhinju.
Ljisho, mm je sam radio struju u kuci, i sve po redu, sve je pod konac i sto nekih zastita. Ne kontam ali postujem... A sto se kuce tice, da sa ocem nije radio sam vecinu svega, malo sutra bismo imali tri etaze, nema sanse. Trajalo jeste, ali zato prostora napretek. Znate da je on hteo u startu 4 dece, ali evo slozili smo se da je troje taman. [sm=smiley1.gif] Imace svako svoju sobu i sve po redu, sprat iznad nas je deciji, pa jos malo da porastu pa cemo mm i ja da se baskarimo u ovom. Donji mi je gostinski a imamo neki poslovni prostor gde su dzakovi sa igrackama pa sluzi deci za igru.... Sreca pa sveki dodje povremeno da napravi generalku inace bih svisnula...

nonni -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 12:57:55)

Zdravo mame, moji klinci imaju 15,5 meseci, rastemo polako, grizemo se, cupamo se, decaci su naravno ratoborniji a cura mi je fina mada kada se pokoskaju leti perje na sve strane, penju se svuda, ne znam jel to neka faza imam utisak da odgajam divokoze [sm=jezicek.gif] samo vidim jedan se popeo na trosed hoce da skace sa njega, drugi skace sa drugog kraja kreveta, treci me vuce za nogu uglavnom nije nam dosadno u ovom peridu. Spavaju jednom dnevno, oko sat, sat i po. Ja resila malo negde da pisem nigde ne izlazim pa mi hvali price sa odraslim osobama [sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 13:02:23)

Hehe nonni..svaka tebi čast sa trojkama[sm=bravo.gif]
Ja sa mojom jednom ne postizavam, što bi rekli..
Al valjda svako dobije sa čim može da se nosi...ne samo decu nego inače u životu..
Priča sa odraslima [sm=smiley36.gif]šta to beše...onda kad se nađem sa nekim ja samo meljem ne zatvaram..al moji imaju razmevanja, mislim već su prošli kroz bebeće jezike, pa znaju kako je to..
I da dobro nam došla [sm=smiley1.gif]

cockic -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 13:06:19)

dan mame [sm=smiley1.gif]
cera mi imala upalu krajnika,danas je bolje [sm=smiley1.gif]sto najvaznije pocela da jede[sm=bravo.gif]
do sad mi je cera pila mozda dva ab,a da nije vadila pre toga ks.jeste da su je cesto bockali u prstic,ali barem znam da nije pila bez potrebe.a ab je popila do sad dosta,ali sta da radim kad ks pokaze da je bakterija.

sad je trenutno na sinacilinu jer su joj krajncici netkli uzas.verujem da ovaj zna kako izgledaju krajnici kad je prisutna bakterija.ovo je bio dezurni orl.ipak je za to zavrsio uho,grlo,nos.a imala je i temp i do 40.ovaj put joj nije vadjena krv.

tek je ab poceo treci dan da deluje.borismo se sa visokom turom 3 dana.izgleda da je bila bas jaka upala.

nonni -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 13:14:00)

Jao ja vise ne znam da vodim normalne razgovore samo o deci znam da pricam [sm=duda.gif] a is talano imam utisak da mi je mozak ko kasa, ko je kako jeo, ko je presvucen, ko je koliko puta kakio izgleda da je moj mozak poceo da pamti samo takve informacije [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
Inace nama sinacilin nikad nije pomogao, uvek na posle toga predje jos u vecu upalu, skoro mi je Marko bio na sinacilinu nedelju dana i posle toga zaglavio inekcije jos 7 dana. Isto visoka temperatura 3 dana, i nekoliko puta pre na drugu decu mi je isto tako delovao odnosno nedeleovao. E sad moram da idem, poceli da se bude, pisacu sutra kad spavaju.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 13:28:57)

Uff Noni razumem te, ja sam uspela da razdrmam malo tu kasu u glavu [sm=smiley29.gif] valjda kako su starije pa pocinjes i da se socijalizujes [sm=jezicek.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 15:48:52)

Baš kaša, bem mu miša, a nekad važih za bistru ženu. Mene više brine manjak koncentracije za iole ozbiljnije štivo, makar novinski članak iz kulture, ne onaj rekla-kazala. Al bice bolje. Sta da radim kad je trenutno takva situacija. I tako je dugorocno pamcenje dugorocno, a sive celije nece umreti lako :), vraticu se u formu.[sm=kuza.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 16:05:23)

Pozdrav mame,ja konačno stigoh malo da sednem...jutros bila kod dr opšte prakse da mi zaključi bolovanje,zatim bila u vrtiću da se dogovorim sa direktorkom oko godišnjeg.Znači kad je danas nisam izljubila nikad neću...Dala mi je da iskoristim ceo godišnji do kraja decembra,tako da još nemoram da radim, a primaću platu kao na godišnjem biće manja ali sigurno če biti veča nego da sam na bolovanju...Tako da sam ja danas baš srećna[sm=sloncek.gif] i još sam u vrtiću saznala da će sva deca iz vrtića dobiti po paketić od naše mesne zajednice i deca vaspitača koja ne idu u vrtić će takođe dobiti paketić tako da će moji dobiti sva tri paketića pošto njih dvojica idu u vrtić a seka će dobiti na kontu mame koja radi u vrtiću[sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 16:06:40)

Sive ćelije..ja imam moć[sm=smiley36.gif] zamenih za lobanje..ko se seća hi-mena[sm=smiley36.gif]
Nego T zaebava sa spavanjem samo 2 puta po 15 min i drkić je neviđeni..taman zaspi i probudi se i plače teksom Abuuu Abuuu i još joj se spava al ne može ona da nastavi, nije navikla kad od uvek lepo spava...malo mi smešno bude to plakanje, a onda me smori jer ne prestaje...inače doselile mi se komšije sa maJom bebom i beba usta ne zatvara danas, mukica ima grčeve valjda pa ceo dan i on samo njače..a iz spavaće se čuje kako se svađaju majka i sin od 23 godine leteo i neki nameštaj a psovkeee, kad se ja zgažavam ona vam je sve jasno..tako da mi je stereo danas sa svih strana...
Idem sad da probam da je nahranim, ništa neće da jede...

Evo me posle 10 min-jela je pileću supu pa sve izblendirano, jer je boli grlo pa ne može da guta...al evo pojede za 10 min..O hvala Bogu..od jutros samo mleko je pila...pa nek je i blend samo da je jela..

Vikiveki...sad tek vidim....super za odmor i za paketiće [sm=bravo.gif]

cockic -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 18:15:56)

mm sinoc uzeo propolis sprej za decu,pa im od danas to prskam.taman da joj brze prodje to grlo.a mislim da je i manje boli kad je pocela da jede.koliko toliko je jela.juce samo rucala krompir i sargarepu,a danas kacamak i makarone.pasulj je bio za rucak probala je kasicicu.bolje mozda i sto nije htela jaci je za stomak,a ona danima nije jela.z

mada ja pasulju dusu izvadim.bukvalno ga kuvam u dve vode oko 45min.da ne bi imali gaspve,a i da deci lakse bude za stomacice.

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 20:27:44)

Dobro vece mamike...evo i nas da se javaimo...ceo dan cunjali,mm i ja se ponovili kupili svasta...moramo biti lepi za rodjendanac,podrazumeva se da ce slavljenica biti najsladja....mm otisao na posao,Iv spava a ja zvrndam po rr...

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 20:59:13)

Adulence e baš mi je drago da je šoping super prošao[sm=bravo.gif]
T evo sad legla...nadam se da će spavati..da se neće buditi svako malo ko danas..opet ima t, al nije strašno..
Možda nam sutra dođe moja mama posle posla..baš bih volela..taman malo da se zabavlja sa T..
Baš se umorih danas pošteno...
I ja ću još malo da prozvrndam pa na spavanjac...

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 21:05:20)

Mm radi na laptopu a ja grickam kikiriki i zujim. Veceras su se deca brckala u kadi sa sto sudica, uzivali su. Spremamo se da odemo do Vrdnika na termalni bazen u skoroj buducnosti, sutra cu da zovem.. Odoh ves da slazem. Ljubim vas

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 21:17:20)

Dobro vece mame.Jao kod nas prava saga. Prosle godine su nam ukrali oko 300 sadnica krusaka i preksinoc su nam ukrali jos 70, mi ko ludaci dokupljujemo i sadimo a neko non stop krade. I mm je izlazio tu noc s puskom u dvoriste i lampom al izes ga nikad ti ne vidis po mraku i dovoljno je da legnu na zemlju i cute i to je to. Uzas jedan. Zvali smo danas policiju a oni jos kazu dobro je da ih niste videli, takvi bi ispod kokoske i jaje ukrali. I veceras je magla pa mislimo opet da ce krasti. Iako nam je ogradjen vocnjak sa sve bodljikavom zicom (tri reda bodljikave gore i jedan po zemlji). Mm veceras mora da radi, svratio je kuci na dva sata i sad se vratio nazad i ko zna kad ce doci, pa me on ovde sad ostavio sa napuljenom puskom i ja sad dezuram ko ludak. Doduse on paranoise vise, imam metkova mogu pobiti pola novog sada. Imam i za krupnu divljac i za sitnu[sm=smiley36.gif]. On se nesto usfrkisao kaze pucaj u glavu ili grudi. Lud covek jos da odgovaram zbog neke budale, kaze on da ce reci da je on pucao. Ma haos. Ima srece sto ima zenu koja zna da puca iz lovacke puske.[sm=jezicek.gif] Ja sam na ovom salasu zivela dugo sama i iskreno nije bas da mi je uvek bilo svejedno jer su na ovom salasu ubili mog dedu (isto lopovi), pretukli su ga na smrt. Ali se iskreno nikad nisam osecala toliko ugrozeno da nisam smela nocu da izadjem ili bilo sta slicno. Imamo reflektore na senzor svuda oko kuce i ako prodje i macka reflektor se pali. Tata je to ugradio kad sam ja zivela ovde sama da budem sigurnija. Jednom su mi se iskreno tresle gace, tad je moj pas lajao jedno 20 min bez prestanka, dupetom do ulaznih vrata a glavom prema njivi i tad sam zvala tatu da dodje do salasa i kad je on dosao ja u tom trenutku izasla sa puskom napolje i ispalila dva metka. Nemam pojma da li je neko bio ili je neka zivotinja. Imamo mi ovde i zeke, i bambije[sm=smiley36.gif] i lisice i kobce i sove i pitaj boga sta sve nema. A pas moze lajati i na jeza. Izes ga. Imam ja svog Zucu on je stvarno opasan a veceras je lepo pusten, inace je bio na lancu i zici pre neko vece. Veceras je slobodan ko pticica pa da vidim ko ce da dodje kad moj udrobljeni staford zarezi.

Eh tako. Saga.

D i ja imale goste. Jako se obradovala malom Nikoli (2godine) a on je bio meden poljubio je cim je stigao, ma sve puca. Pola dana smo proveli zajedno. Bas smo se moja drugarica i ja site izdivanile (i za divno cudo nismo pricale samo o porodjaju i bebama). Ja pravila svasta. Morala sam da usisavam i kad su otisli hihiih nered i haos posle eto dvoje malih. Bili smo i napolju. Imamo motor na baterije a dunja ima tricikli pa se mali Nikola vozao na rozla motoru hehe...Sta on zna sta je roza. Odusevio se hehe..-to je motor jos od moje sestricine koja sad ima 12 godina. Ali sva ga deca obozavaju kad dodju kod nas na salas.
Bili nam majstori. Bio nam je malo i moj tata tako da smo danas videli GOMILUUUUU ljudiiii jeeeeeeee...

Idem sad da vidim sta ste piskarale

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 21:22:06)

Ljišo kod vas baš veselo...a nasmeja me ovo za pušku...asociralo me na onaj crtani Šalabajzerići..oni medvedi komšije što pucaju jedni na druge...hahhaaha...al da nije svejedno-nije svakako!

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 21:33:32)

A sto se sad moj post uduplao??? Ajd Jole rr obrisi heheh da ne smaram ljude dva puta[sm=smiley36.gif]

salabajzerici ahhaha jao genijalan crtani.
Jedan tebi jedan meni jedan meni jedan tebi ahahah jel se secas te "epizode"? ahahha

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 21:45:10)

Ljisho, svaka tebi cast zeno! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 21:54:05)

svaka cast zeno ja e uplasih samo dok sam citala,ali dbro ja sam bas strasljiva..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 21:55:01)

Hvala Torbice hehe... Moj deda je bio lovac i imam njegovu lovacku pusku uvek pored sebe (ne bas ispod jastuka ali u blizini hihhi) tako da nije se kaciti sa mnom. Ja otvoreno kazem ljudima, kod mene nema nenajavljenih gostiju, ako ste nenajavljeni cuvajte se. [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>