ivaMark -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 17:59:57)
|
MiLj, prvo da ti kazem da mi je zao sto se desilo tvom dedi, nije mi jasno kakve su zveri osobe koje urade tako nesto. Nadam se da su pronadjeni i kaznjeni, da nije proslo isto kao kada ste prijavili kradju sadnica. A drugo: svaka cast na hrabrosti i mi zivimo u divljini, posle godinu i po se nisam navikla, ne smem da izadjem nocu u dvoriste a da nisu sva svetla popaljenja, nocu kada ustajem ne smem da pogledam kroz prozor, brrrrr.... Ovde cim padne mrak ja u kucu i do jutra ne izlazim (sem kada idemo autom negde). Drkristal-uzivaj [sm=smiley1.gif], meni je mama bila kod nas mesec dana posle porodjaja i posle same beba i ja, tata radio... dok je radio prve pa i nekako, a drugu kada je radio ode u dva a dodje u jedanaest uvece, nekako sam se snalazila kada je imala dva, tri... do cetvrtog meseca, onda je postala zahtevnija i rucak mi obicno malo kasni ali ga svakog dana spremam. Big mum, svaka cast i tebi... Ne znam kako bih da mi nije bilo mamine pomoci posle porodjaja. Torbice, namam se da je bebac bolje [sm=smiley31.gif] Kod nas nema nista posebno, beba raste... mi uzivamo pored nje, smejemo se i igramo. Pozdrav za sve mamike i bebike [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|