RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Dada81 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 15:11:57)

Jole,covece,otkad nisam tu,sad tek vidim da si RR[sm=bravo.gif] I pozdrav svima[sm=smiley1.gif] Cak me i mm poceo da grdi sto cesce ne dolazim ovde,vidi da mi fali,a meni zelja nije bila u skladu sa mogucnostima..

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 15:33:48)

Eee Dado [sm=smiley31.gif] svrni nam kad god možeš....
adulence il prave sneška il spavaju zimski san[sm=smiley36.gif] kako ti njonja?

Dada81 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 15:37:56)

Vec sam mislila da ce moj post ostati zadnji na svakoj temi gde danas pisah [sm=smiley31.gif]
Joj,dosla bih ja ,ali nema tog polozaja,a ne smem ni da sedim bas dugo,malac bas nisko. a,od mg njonjanja vec dugo nema nista,to mi taman uvertira.Imacu podocnjake za medalju,pocela sam da ih gajim[sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 16:16:32)

Hahhaha...ne vidim ti ticker...koliko još imaš da guraš?

Dada81 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 16:21:49)

Ja sam ti sad 32.nedelja,imam jos,samo da udjem u 9.

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 16:28:51)

Evo kljukam se cajevima bolje je malo...Iv se probudila pa se sad tu po kuci zanimamo

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 16:39:17)

Cao mame. Vidim pusto ovde hehe...Mi bile u skitnji. Ovo moje dete ko da hranu videla nije ona je samo jela i jela i jela i jela a ja spremila rucak pre nego sto smo otisle i kao vracamo se za 3 da ona ruca , ali nisam joj dala jos da jede vec smo svratile i do moje mame pa smo tamo po kuci cunjale, kod babe ima svasta i puno prostora a ne ko ovde kod nas sve s oprostenjem sprceno. Eno je sad dzonja.

Moj tata jadan danas na ovoj hladnoci i vetru i kisi i snegu sadio kruske. Bas mi ga zao, smrzao se covek, jos je meni cepao drva i lozio vatru da nam se ne ugasi kad se vratimo. Bas mi ga zao.[sm=smiley13.gif]

Dunja je odusevljena cim se druzi, ovaj njen drugar hoda naveliko a dan je mladji, jedino se ne pusta ide uza zid i drzi se za namestaj a kad nema za sta da se pridrzi onda puzi ili se drzi za tricikli i gura ga ispred sebe. Dunja pravi korake za njim ko blesava sto inace ne radi ali je sad valjda dobila malo podstreka. Jako mi je smesno Dunja ga je skoro prestigla, a on rodjen sa 5 kg[sm=smiley36.gif], skoro su iste visine a mozda je D i teza od njega[sm=smiley29.gif]. Guzonja, teska joj je guzica cccc..

I tako zabavila se ona i zabavila se mama, pa sad evo na miru pijem kaficu i cekam da se mm vrati poslala sam ga po jelku i ukrase hehehe...Jao kiticemo jelku od kad to nisam radila pa sigurno jedno 12 godina

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 16:58:13)

Hej zene. Samo da potvrdim egzistenciju. Noc je bila katastrofa, budio se svako malo, ustane i dere se :( Bas smo mm i ja odlepili. Al sta ces. Nek je ziv i zdrav i to ce proci. Ja sam mnogo umorna, da se primetiti :/ Pozdrav svima.
PS Prijo, i ti javno pricas da ste isli kod MOMKA? Ccc. Raskidamo.

Dada81 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 17:07:52)

Adulence,ozdravi brzo! Mi Lj,vi ste bas lepo proveli dan,a sad ce uz kicenje proci jos lepse.Meni je najlepse od kad David ucestvuje s nama i pricalica komentarise gde koju kuglu treba staviti.A,inace,da mi muz nije na terenu,isli bi i mi u kupovinu jelke,prosla se pocela rasipati,ali dala je sve od sebe.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 17:08:39)

hehehe e kad sam znala da ces tako nesto napisati[sm=jezicek.gif]. Mi to malo derana da pravimo ljubomornim da se on malo potrudi da dodje do nas [sm=smiley36.gif]... Znas kako sve sami momci oko nas nijedna devojka[sm=smiley13.gif]al bas nijedna. ne brini cuva se ona za svog soul mate-a al ako se cuva ne mora da znaci da su joj oci iskopane pa da ne moze da viri hihihih...

Ps: izvinjavam se zbog gresaka u kucanju ako ih ima drzim jr u narucju pa tesko kucam. Nesto mi se probudil u placz

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 17:16:14)

Pa uzbudljiv joj dan bio MiLj..sad prebrojava šta je sve radila...
Ja sam gajila ideju dok sam bila trudna da ćemo ive godine kititi jelku kao zbog T..pošto ni mm ni ja nismo u prazničnom fazonu...namćori[sm=smiley36.gif] al pošto to njoj sad neće ništa predstavljati, samo zanimaciju koju će da obara s dubkom...odlučila sam da ipak nećemo ni ove..nego brate mili dogodine imaće skoro 2 više će kapirati i šta je jelka i sve ostalo...daleko od toga da je sad tupson...al koncept N. godine sigurno ne kapira kao ni dedicu...eto videće jelku kod babe i dede i ako bude jelke na dekici 22.12. i dosta za ovu godinu[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 17:20:00)

Jole verovatno si u pravu ali mi cemo ove godine neku malu i popecemo je na neku komodu heheh..Cisto da joj bude zanimljivo eto i deda mraza joj vec neko vreme pokazujem da se ne uplasi kad ga vidi. Mada gomila dece place kad vidi dedu heheh..ako ova moja krene da place bice veselo ona je bas grlata. Dobra je dobra je i onda kad krene ne moz verovati da je to isto dete. Kaze ovaj radnik ovde posto rade vec 20 dana i nisu culi dunji nikad da place da mu dodje da je ustine da vidi on zna li ona da place hahaha..rekoh nemojte ogluvecemo svi, grlata je

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 17:26:15)

Hahaha...isto i kod nas..ništa ništa, al kad krene da zavija odjekuje po sobi[sm=smiley36.gif]
Videćemo kako će reagovati na dekicu..kad idemo u tempo vazda ima nekih maskota što tumaraju a ona im aplaudira a i oduševljava se...no videćemo kako će to izgledati...spremiću fotoaparat[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 17:27:56)

da i D isto sva odusevljena al nije to isto hehehe... Povucicemo dedu za bradu[sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 17:28:01)

Tako smo i mi na okrugli manji stolic ,koji sam prekrila do poda nekim lepim platnom,stavili jelku od oko pola metra i imam sliku Davida od oko godinu dana,hteo je malo da opipa te kugle,ali mu nije bilo ni toliko pristupacno,posle se navikao i nije navaljivao.U pravu si da nema smisla,oni to jos ne znaju,ali eto,meni bilo simpaticno da vidim njegovu reakciju. Mada i to sto kazes,videce kod babe i dede pa i to dovoljno.

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 17:34:18)

I mi cemo neku malu jelkicu i mozda svecice.
Nemoj der ti prijo ovo ono, u nama tece planinska krv, zilava, plaha sorta 'sto za ljubav glavu gube', i tako to, kapiras? Prema tome, s m e r n o s t. :)

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 17:41:08)

Rosi jesi li ti vozac? Da dodjete do nas ehhehe...Malo dete da se nadise seoskog vazduha i da upozna ljubav svog zivota[sm=smiley36.gif]

inace verovali ili ne nas snesko jos uvek nije skroz istopljen[sm=smiley1.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 17:48:11)

Na zalost nisam i gorko se kajem :(. Fala na pozivu, hm, ko zna, al vec cemo se upoznati ,ja verujem :)

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 20:28:11)

Evo i nas!
Cera i ja bile u Big-u, da opustosimo Dexy i spremimo paketice za Deda Mraza u mojoj firmi... Umorila sam se, a jos treba da sijuckam veceras, hm... Pozdravce od nas

pocahontas -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 20:31:36)

MiLj kakav bre snesko? ovde nema ni s od snega...

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 20:45:57)

Poc, ako Ljiša kaže da ima sneška, onda ga ima i tačka...
(ćuti bre jel znaš da ima pušku[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif])
Torbi super za pustošenje[sm=smiley36.gif] tako i treba...
Adulence kako si nam
Rosi..što kažeš i sve će to da prođe...
Meni najveća briga što neće da jede koliko jede inače, a prošlu prehladu kad je bila mnoooogo slinavija je jela normalno...i kuma me ubeđuje da ne lupetam, al eto..svakom svoja muka najveća,...al to da mi se budi noću, ja bi poludela(nemoj molim te da shvatiš pogrešno-ne mislim da ti tu imaš uticaja) nego eto ja sam što kaže Ljiša staro džangrizalo i mene bi to devastiralo...al opet eto i one-da je svakom dato ono sa čim može da se nosi...tako da kosmička ravnoteža-valjda[sm=smiley24.gif]
Odosmo na kupanjac, pa sve redom...

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 20:51:28)

Dobro vece..meni je danas bilo ok medjutim sad kako sam se sprenila i legla komplet mi se zapusio nos,uzasno mi je,ali dobro proci ce...ujutru idem malo da sredjujem noktice,uh jedva cekam...

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 20:55:24)

Uspavala sam princeze, sad sedim u miru i kuckam u mraku ..pored okicene jelke [sm=smiley1.gif] daaa okitile smo je danas, devojke su bas bile sretne! malo nam je jos siromasna jer su nam ostali ukrasi od one male pa ih je malo ali kupicemo jos, preeedivnih ima u Merkuru!

Inace me neka prehlada opet sastavila, pa sam se nabucala luka i slanine... mm na fudbalu pa kad dodje i baci mi se u zagrljaj ima da ga opijem [sm=jezicek.gif]

nina26 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 20:56:01)

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

al to da mi se budi noću, ja bi poludela(nemoj molim te da shvatiš pogrešno-ne mislim da ti tu imaš uticaja) nego eto ja sam što kaže Ljiša staro džangrizalo i mene bi to devastiralo...al opet eto i one-da je svakom dato ono sa čim može da se nosi...tako da kosmička ravnoteža-valjda[sm=smiley24.gif]
Odosmo na kupanjac, pa sve redom...

cekaj, cekaj kad ti dodje drugo[sm=smiley36.gif] imas srece sto ti je T zlatno dete, pa ces da platis ceh u drugom krugu[sm=smiley36.gif]

inace, pozz svima[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 21:03:56)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Rosi jesi li ti vozac? Da dodjete do nas ehhehe...Malo dete da se nadise seoskog vazduha i da upozna ljubav svog zivota[sm=smiley36.gif]

inace verovali ili ne nas snesko jos uvek nije skroz istopljen[sm=smiley1.gif]

A nas snesko se danas otopio,pa sam pokupila loncic sto je bio sesir i dugmice od ociju i ostavila kad opet napada da imamo za sneska.
Ljiso jel ti zivis bas uz medjunarodni put,jer mi tuda prolazimo kad idemo kod mojih u So?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>