Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 16:39:17)
|
Cao mame. Vidim pusto ovde hehe...Mi bile u skitnji. Ovo moje dete ko da hranu videla nije ona je samo jela i jela i jela i jela a ja spremila rucak pre nego sto smo otisle i kao vracamo se za 3 da ona ruca , ali nisam joj dala jos da jede vec smo svratile i do moje mame pa smo tamo po kuci cunjale, kod babe ima svasta i puno prostora a ne ko ovde kod nas sve s oprostenjem sprceno. Eno je sad dzonja. Moj tata jadan danas na ovoj hladnoci i vetru i kisi i snegu sadio kruske. Bas mi ga zao, smrzao se covek, jos je meni cepao drva i lozio vatru da nam se ne ugasi kad se vratimo. Bas mi ga zao.[sm=smiley13.gif] Dunja je odusevljena cim se druzi, ovaj njen drugar hoda naveliko a dan je mladji, jedino se ne pusta ide uza zid i drzi se za namestaj a kad nema za sta da se pridrzi onda puzi ili se drzi za tricikli i gura ga ispred sebe. Dunja pravi korake za njim ko blesava sto inace ne radi ali je sad valjda dobila malo podstreka. Jako mi je smesno Dunja ga je skoro prestigla, a on rodjen sa 5 kg[sm=smiley36.gif], skoro su iste visine a mozda je D i teza od njega[sm=smiley29.gif]. Guzonja, teska joj je guzica cccc.. I tako zabavila se ona i zabavila se mama, pa sad evo na miru pijem kaficu i cekam da se mm vrati poslala sam ga po jelku i ukrase hehehe...Jao kiticemo jelku od kad to nisam radila pa sigurno jedno 12 godina
|
|
|
|