RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 21:37:31)

nina[sm=smiley31.gif] ja se zato i razmišljam da ostanem samo na ovom deljenju..dobro me je us*alo [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 21:53:56)

Jole, ma sta ima da shvatim pogresno, i ja ponekad ludim pa jovo (da ne kazem Jole:) nanovo. Al D je sav hiperaktivan oduvek. Ima tu neku energiju... Danas mi je iscupao kais na hranilici i pomerio sto sa velikim TV-om, odvukao ga pola metra.

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 21:55:12)

Znači D je mali Bem Bem[sm=bravo.gif]..onaj iz bebac snagator iz Kremenka i Kamenka[sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 21:59:37)

Ahaha, gde se njega seti :) Tak'i je, a nije nikakva sila ovako. Ma sve go misic :) Da i mi malo flertujemo prija Ljiso, evo upravo se udvaramo Teodori, da vis' kako je :P

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 22:02:35)

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Znači D je mali Bem Bem[sm=bravo.gif]..onaj iz bebac snagator iz Kremenka i Kamenka[sm=smiley36.gif]

Hahaha..koji sam ja Nepismenko[sm=jezicek.gif]

Ahahaha Rosi udarate kontru...nemoj se zezaš Ljiša ima pušku bre [img]http://yoursmiles.org/psmile/military/p0226.gif[/img]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 22:07:56)

Mimahana da ja sam uz Medjunarodni put,posle lada butika s leve strane velika ćuprija ne mozes omašiti[sm=jezicek.gif]

Poc to što kod nas sneško nije skroz otopljen samo pokazuje koliko je ovde hladnije. Ja mislim da je najhladnije ubedljivo izmedju Siriga i Srbobrana,u tom delu automobili se smrzavaju u pokretu. Neverovatno nesto,valjda zbog vetra.

Rosita i Dunja je jaka kao Trepča,digne balon vode,pomeri kuhinjski sto i td. Samo sto je smotana izgleda,ne zna tu svoju snagu da iskoristi.

Prijo nisko udaras[sm=smiley36.gif], Jole zna sta zbori nije se saliti sa salašarima[sm=jezicek.gif]

nina26 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 23:06:54)

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

nina[sm=smiley31.gif] ja se zato i razmišljam da ostanem samo na ovom deljenju..dobro me je us*alo [sm=smiley36.gif]

nemo' da te sanjam[sm=grrr.gif] mora neko da Teici pravi drustvo i da ti igra po zivcima[sm=hudicek.gif]

Miso, pravi si hajduk, svaka ti cast[sm=bravo.gif]

Rosita, ne brini se, ne 'udvaram' se Misi, ja imam cerku[sm=smiley36.gif]

bas ste slatke[sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 23:22:45)

Dobro veče devojke,ja danas sa decom pravila čestitke zato me nije ni bilo toliko...napravili smo ih jedno 10 , sutra smo se dogovorili da pravimo nešto drugačije čestitke,inače danas smo ja i Viki pravili i njoj ogrlicu od plastelina što joj treba za likovno.
Ovde vidim da je baš napeto između prija[sm=smiley36.gif] ko prvi dečku,devojci njegov-a je.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 23:27:46)

Ma pravi se prija tvrd oragp a mekana ko lebac[sm=smiley36.gif] al kad deran vídi naš osmeh i butkice ima da padne na guzicu hihi

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 23:32:28)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ma pravi se prija tvrd oragp a mekana ko lebac[sm=smiley36.gif] al kad deran vídi naš osmeh i butkice ima da padne na guzicu hihi

[sm=smiley36.gif]butkice i osmeh,ja mislim da je D osmeh glavno oružje,ima dečko da padne na pelenu kad je vidi[sm=bravo.gif]

big mum -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 8:18:31)

Jutro mame

[img]http://www4.slikomat.com/13/1207/z3c-427559.jpg[/img]

Vidim prije već zakuhale[sm=jezicek.gif]

Dječica doručkovala,Sofi leži i čita.Samo da vam mahnem moram da idem na krmokolj.

Pa pa

majared -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 8:48:23)

Moj malisa se probudio jutros u 6 i naravno sve u kuci podigao na noge. Posle dva sata igre sa tajkom zaspao a ostatak ekipe nastavio radne zadatke, mm otisao na pijacu, ja oprala sudove od dorucka, i pustila masinu za ves

serpica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 9:01:44)

Dobro jutro...mi spavali do 8h cele noci,bas sam se odmorila....
juce smo primili vakcinu i sve je proslo ok.Evo ga i sad je veseo samo guce,a seka mu pravi drustvo.

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 9:06:29)

Ola mamitas
Mm otišao na posao na glupi seminar, pa smo opet same al danas bar do 3..Teica ok, još malo slini al samo kad kine, al je hvala Bogu mnoooogo bolje. Ja ko nova...Lepo spavali svi celu noć

A prije ko prije...ništa ne bi bilo da se one ne petljaju..ostav'te decu babe džangrizave[sm=jezicek.gif]
Šerpi bravo za momka, što lepo spava...i super za vakcinu što le prošla glatko[sm=bravo.gif]
big mum...baci meni koji čvarak kad bude[sm=smiley36.gif]
majared, super je kad sve ide glatko :)
Torbi nadam se da je dečkonja bolje[sm=smiley31.gif]
A ti adulence javi kako ste :)

Janncica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 9:30:35)

Dobro jutro drugari. Deca mi,za divno cudo,mirna pa taman malo da kucnem koju.
Jole,super sto vam je bolje. Mene tri dana boli grlo,kao da me steze neko za vrat.A J malo curi nos. Cudni neki virusi.
Mi danas sami ceo dan. [sm=smiley13.gif] Mozda ubedim mamu da dodje.Bas mrzim kad smo sami vikendom. Mada imam i posla po kuci... [sm=smiley24.gif]

little_one -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 9:38:11)

Jutro mame!

Kako ste nam? Kako su djecica? Nadam se da viroze pomalo prolaze!

Mi smo doruckovale, ona se sad polako uspavljuje, malo da odspava pa je vodimo poslije rucka na sajam malih zivotinja...bas se radujem da vidim kako ce reagovati na stvarne zivotinje [sm=smiley36.gif]

Zelim vam lijep vikend mame!

lokica77 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 9:50:54)

jutro drustvo,
mm i ja ladno bolesni, K za sad nista nadam se da ce tako i ostati, a sutra zurka...pa da odlepis samo, rokamo fervex, cajeve, limun...

srnad -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 10:11:13)

Evo i mene posle prve radne nedelje!
Mamama koje nisu jos pocele da rade iskreno zavidim! V cuva mm ovaj mesec,sledeci sam ja na odmoru, a za dalje cemo da vidimo. V po ceo dan samo vice tata,tata,tata,tata...mame nigde! Uopste ne primecujem da mu nedostajem[sm=zmeden.gif]
Nama je sutra divan dan,prvi rodjendanko! Slavicemo u sledecu subotu pa smo u pripremama!
Adulence kako nam je drugarica Iva? I njoj je sutra divan dan!
Samo da vam kazem da sam mnoooogo umorna! Nije me umorio posao, al su ljudi katastrofa!
Uzivajte sa svojim bebama!

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 10:18:33)

Jutro zene. D se danima konacno budi u pola 6 :/, slicno k'o soul mate mu :). Jes vala, meka ko lebac, al kad je čas' sina mi u pitanju :)... Tako vam je to zene kad progovore svekrve i tašte.
Mi standardno sami za vikend. Nadam se da cu izvesti D napolje, oprati kosu!, skuvati njemu rucak, napraviti proju za veceru i nesto po kuci... kad bih to uspela, puna kapa. Trebalo je da idemo kod baba i deda, tj. da putujemo iduce n.al jos ne znam, moze biti da oni dodju...

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 10:22:42)

Hehehe soul mate mu [sm=smiley36.gif]
Ako Rosi bolje da se uklapaju...a ne ko mm i ja...on vampir sova..nit spava lepo, a budi se rano..a ja mogu stojeći da zaspim i da spaaaavaaaammmmm...hahaha... sreća dete povuče malo na mene..al dobro mi dođe to njegovo vampirisanje vikendom..on je preuzme, a ja odvalim do 10-11[sm=smiley36.gif] sad mi se baš spava, al mm nije tu..pih..al sad će T da zaspi, evo pesmica koje "peva" joj je pri kraju pa se i ja malo pružim dodatno...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 10:24:04)

prijo

[sm=smiley36.gif]jao sta bih dala da smo D i ja same danas. Dosli moji pa me svi djuture sa mm nerviraju tj oni su nervozni pa onda unervoze mene. Katastrofa su. Mi se budili cele noci i vidim trojka se nazire tako da ce nadam se uskoro. Izem ti zube[sm=smiley36.gif]

Ne brini Rosita sve ces ti to uspeti jedino za napolje nisam sigurna kod nas bas jako duva vetar ja htela vec da izvedem D napolje ali sam odustala jako je hladno ovde kod nas. A soul mate i treba da ustaje rano hehehe...Zamisli jedno ustaje u 11 a drugo u 6 ujutru to prosto ne ide jedno s drugim. (ja zbog toga raskinula s jednim momkom hehehe).

Pozdrav mame.

hahah Jole sad vidim da ste ti i tm bas sušrotni ja to ne bih mogla hehehe

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 10:24:21)

Dobro jutro mame...mi smo se od jutros dobro naspavali...ustali smo tek pre sat vremena,Viki danas nije imala košarku pa smo duže spavali i uživali.Za danas planiramo veliko subotnje spremanje kuće a ovih dana pašće i kićenje kuće.Moramo okititi dok je Viki tu jer za S.Nikolu ide kod tate na slavu.
Jole dobro je da ste ozdravili. Srnad da vam bude srećan rođendan
Lokice ozdravite brzo

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 10:42:39)

Idi bre prijo, nemo se femkaš, nismo ni mi iz tog Žikinog vremena, a kamo li deca nam :)
D glodje, glodje, modrice mi napravi. Al on nema natecene desni, ne mozes da provalis gde gori. Omiljena aktivnost mu je da skida magnete sa frizidera, podigne se, otkaci i onda je u rebusu kako da se spusti a da zadrzi magnet, hahaha, inace je provalio da se vrati na dupe, al sa magnetom teze ide. Joj odoh, niš neće samo.

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 10:43:43)

Ahahaha Ljišo, pa kud nam i satnicu ubode[sm=smiley36.gif]
Ma ćuti mi se super uklopili...tj mm je tolerantniji od mene[sm=smiley9.gif]...Pre nego smo dobili T on ustane, pogleda neku svoju seriju ili film (koji mene ne interesuju..čovek voli SF)napravi doručak, eventualno još nešto po kući.. e onda doručkujemo zajedno i nastavljamo...a kako kad popodne il uveče smo gledali ono što nas oboje zanima..to naravno vikendom..preko nedelje radimo oboje (na istom mestu)hahaha pa ne može da me se ratosilja
Na moru isto tako..ode obavi sve što treba, doručak, meni kafa, popakuje sve u kola (mi izađemo u 10 a vratimo se u 9 uveče..zvrndali smo svuda...ehh..nema toga više..biće mora drugačija od sada...al to smo i želeli..što kaže mm-dosta smo momkovali nas dvoje)... taman kad ustanem, klopamo...a razbuđujem se dodatno u kolima do plaže uz kafu i "vetrenje"..
Od kad je i Teica sa nama... sve manje više isto.... samo njemu nema serija i filmova ujutru...nego to vikendom popodne gleda kad ona pajki..a meni nema onih što sam ja volela što smo gledali zajedno...tako da kompromis-kompromis[sm=smiley4.gif]
Upropasti svekrvi sina-ljubi ga majka..[sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (7.12.2013 10:44:44)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Omiljena aktivnost mu je da skida magnete sa frizidera, podigne se, otkaci i onda je u rebusu kako da se spusti a da zadrzi magnet, hahaha, inace je provalio da se vrati na dupe, al sa magnetom teze ide. Joj odoh, niš neće samo.

hahah stvarno su soul mateovi hehehehe... Isto imamo vise magnete ali ja spustim na njenu visinu samo kamilu i neku sisatu tetu hahahah...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>