nina26 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 17:26:07)
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR a da skače na svaki njegov uzdah - skače...no ja mislim da to nije dobro generalno iako je on sad beba-ne može se sad nešto specijalno razmaziti al ako je ona ovakva na početku, predviđam bacanje po maxiju kad ne bude dobio čokoladicu..moje mišljenje...šta ćeš mene vaspitavo moj pokojni otac inače dugo bio vaspitač u popravnom domu..možda otud moje spartansko viđenje stvari da dete nekad treba i da otplače i druge stvari... jao tako smo i mi sa Zoi pogresili [sm=smiley13.gif] kako smo je doneli kuci, mi smo bukvalno skakali na svaki njen sum.....jbg, znam da nije ispravno, ali znas i sama sta smo prosli, pa smo valjda bili previse uplaseni....isto tako, nikad joj nisam dala da zaplace kad je gladna, jer kad smo je obilazili na intezivnoj, rekla mi je sestra da se toliko drala jer je gladna bila da je probudila sve bebe[sm=smiley13.gif] znam da bebe placu kad su gladne, mokre itd...ali,mene je tada dusa zabolela, i rekla sam joj tada ''neces vise plakati ljubavi moja''...joj, sve su to traume neke, ali ona je sada starija, pustam je da place, ali mislim da je skapirala da ne mozemo dugo da izdrzimo i haos nam pravi.....
|
|
|
|