RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 19:44:28)

IZVORNA PORUKA: nina26

Vidim svoje greske, nadam se da cu na vreme uspeti da ih ispravim[sm=smiley31.gif]

Eto sama si sve rekla[sm=smiley31.gif]..možda nekom to nije greška, možda je drugom kardinalna..al ako sama nešto uvudiš (nevezano za hranu...za bilo šta u životu) to je dobar znak..jer ima ljudi koji neke stvari ne vide ili prosto biraju da ih ne vide i ti tu možeš iz srca i duše i najbolje namere da skreneš pažnju, al džaba kad taj to "ne vidi" ili još gore i da se naljuti...
Ljubi nam drugaricu i ne prizivaj zle duhove[sm=smiley36.gif]

kseno[sm=smiley31.gif], dugoročno se ne brinem..al u nekim trenucima mora i da se prsne po malo[sm=smiley36.gif]
evo ja sam bila divno dete pa se obrnuh u tinejdžera iz pakla..tata hteo malo u neku ustanovu da me pošalje..hahaha

adulence jedva čekamo koju fotkicu sa rođendanaca [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 20:00:53)

sve su to faze [sm=smiley1.gif] a o pubertetu jos ne zelim da razmisljam. mada, vise me brine kakav ce biti njen tata kad ona bude u pubertetu nego ona sama [sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 20:02:23)

IZVORNA PORUKA: ksena

sve su to faze [sm=smiley1.gif] a o pubertetu jos ne zelim da razmisljam. mada, vise me brine kakav ce biti njen tata kad ona bude u pubertetu nego ona sama [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 20:13:17)

Evo moje dete zaspalo...hehe kad se pro udi imace godinu dana...jao zene sva sam se nesto raznezilaprolete...caskom...sutra pravimo sedeljkicu za moje i mm drustvo ,a u nedelju nam je krstenje i rucak za matorane i kumove...jao radujem se jako sutrasnjem danu...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 20:17:21)

Dobro vece mame. Ja opet trosim smartove jer nemam net do daljnjeg. Sto se tiče kapi i koječega nista tu ne pomaže samo nosanje,masiranje,grejanje i vezbice. Ja cak mislim da je D bilo gore od espumisana.
A sto se tiče skakanja na svaki plač moja logika je naredna (a kod Dunje se ispostavilo da je ispravna) do nekih 7 meseci skakala sam na svaki plač jer je ona plakala samo ako joj je nesto(boli stomak,treba da podrigne i td). Tek u poslednje vreme da ne kažem t poslednje dve nedelje krene da plače jer. Hoce da istera svoje. Razlikuje se plač naravno a i vidi se da folira jer se kao i smeje usput. Evo sta je radila mm jutros. Sedela sam pored nje dok je ruckala i onda joj dodam čašu sa jogurtom pa uzme gutljaj pa joj sklonim casu i tako. I kazem ja mm aj preuzmi i cujem ja ona se buni i samo bi jogurt tek ce mm: nemoj da me levatis video sam da ti mama da jogurt tek posle dva zalogaja[sm=jezicek.gif] i ona se pomirila i nastavila da jede hehehe guzara isprobava.

Ja danas imala casove,a mm i D skitali.

srnad -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 20:40:26)

Evo i mene spremna za ponedeljak!!! Jao nikada ga nisam volela! V spava, mm odveze svekra do hitne, nesto se ne oseca dobro. Ne znam detalje, samo je sveki nazvala mm da dodje.Nadam se da nije nista ozbiljno!
Sutra je Vukasinu rodjendan i bas sam uzbudjena. Ne verujem da je prosla godina!
Sto se tice plakanja kod nas je to bas retka pojava i uvek reagujem jer znam da ne place dzaba.A kada hoce nesto sto nije dozvoljeno tada skemce, vristi po malo, dere se...ali ga ja ignorisem i prodje jako brzo!
PS napustam vas na kratko donela mi komsinica krofne!!!

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 20:49:15)

Cao mame!
Ksena, iskreno, ja mislim da ako neko kaze da je sve savrseno - laze! Ko razume - shvatice!
Odvezla sam mamu na stanicu, imala je voz u 19 i 20, vratila se, mm otisao kod sefa nekim poslom, pa sam svo troje nahranila/okupala/legla i sad grickam sendvicice u miru i tisini. Ni muzika mi ne treba.
Jole, jako je tesko ostati cool u raznoraznim situacijama, ja sam inace skroz drugi tip, pa se vezbam, sta cu. Nista nije slucajno. Treba raditi na sebi, mene je moja cera poterala kod psihologa, hvala joj, pomogla nam je obema pa smo prevazisle gomilu svacega, sto se ponasanja tice. [sm=smiley1.gif]

nina26 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 21:35:51)

Ksenci, znam da postoje faze, samo mene znas sta brine vise ? Geni[sm=smiley36.gif] znas mog svekra, nercik na kvadrat[sm=hudicek1.gif]

Jole, upravo tako kao sto kazes[sm=bravo.gif] Jadno ovo moje dete, kao da je znala da se zalim na nju, danas nikad bolja nije bila, jos smo same ceo dan[sm=bravo.gif] koliko se veceras ismejala nije za godinu dana toliko[sm=smiley36.gif]

Adulence, prodje i vama godinica, ocas posla[sm=bravo.gif] cekamo sliciceeeeee[sm=smiley1.gif]

Torbice, i ja se ucim strpljenju[sm=bravo.gif] znate onu : 'Boze, daj mi strpljenja, jer ako mi das snage,sve cu da ih razbijem :) "

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 21:46:46)

Nina, moram da priznam da gomilu saveta od psihologa nisam uspela odmah da pretocim u praksu...Dok nisam svarila/skontala kako....Alli kljucni momenat je ovaj - zasto roditelji misle da ce se deca ponasati lepo ako se osecaju LOSE? I sad kad god krene nesto u pogresnom pravcu, pokusavam da vratim na pravi kolosek, smirenoscu i cime god mi padne na pamet..... Ma nauka....
Mm jos kod sefa, a ja bih trebala sebi neko haljince da iskrojim....
Srnad, Adulence, jupi! Ja volim te pripreme, ima tako lepih emocija u toj prici oko pripreme rodjendancica, uzivajte!

lokica77 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 22:00:06)

vece zene,
ja mrtva umorna ali presrecna, zurka prosla super, moja mrva celo popodne nije spavala i svo vreme je bila raspolozena,dobili smo svasta nesto...sve u svemu divan dan, odoh u krpe laku noc svima...

nina26 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (8.12.2013 22:13:57)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Alli kljucni momenat je ovaj - zasto roditelji misle da ce se deca ponasati lepo ako se osecaju LOSE?

ovo lose se odnosi na roditelje ili na decu ?[sm=smiley36.gif] salim se....ne, ja sam primetila da kada je pospana,toliko postane nesnosljiva da je to strasno, a sto je najgore nece da spava popodne...danas sam je prvi put uspavala popodne posle ne znam ni ja koliko vremena, i bila mi je super veceras, samo sto je sada kasno zaspala....obrni okreni, ne valja nikako[sm=smiley1.gif]

Lokice, pa i vi ste napunili godinicu, bravo[sm=bravo.gif]srecan vam rodjendancic[sm=smiley31.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 0:59:06)

Dobro veče mame,ja danas ceo dan spremala po kući i igrala se sa klincima i opet smo imali likovnu radionicu,pravili smo svašta nešto za Novu godinu,slikaću pa ću sutra staviti u prikladne teme.
Adulence obavezno okači koju sliku sa proslave
Lokice kadase odmoriš stavi i ti koju sliku[sm=bravo.gif]
Meni se puno spava,danas sam se baš umorila zato ću vam poželeti laku noć[sm=smiley31.gif]

serpica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 6:26:41)

Dobro jutro mamike...
Torbi postoje dani kada ti sve ide od ruke i nekako sve zavrsis ocas posla,a nekad se tako spetljas kao vezana vreca.Tacno je da nigde nije idealno,svako balansira na svoj nacin,postoje dani kad jednostavno sa osmehom legnes u krevet a postoje i oni kad jednostavno ne mozes vise....do narednog jutra[sm=smiley1.gif] i tako sve u krug.
Ja cekam da se probude devojke pa da ih ispratim u skolicu a onda bi se tako rado vratila u krevet....

mama micki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 7:20:56)

Dobro jutro mame, evo i nas! Žurka je prošla super, imali smo goste i prekjuče i juče, nisam stigla da kuckam. Adulence, srećan vam prvi rođendanko![sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif]

Anoniman -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 7:36:42)

nina, ja se ne bojim gena, znam da je tvrdoglava na mene [sm=jezicek.gif] i nespretna je na mene [sm=jezicek.gif] ali bolje to nego asocijalna na mm.[sm=jezicek.gif] uostalom, kakvi god karakteristike da nasledi, ne igraju samo geni ulogu, nego i okolina.
mi smo lose spavali, ne znam koliko se puta nocas budila. joj, kako mrzim izrastanje zubica....

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 8:17:42)

Dobro jutro mame, ja i H pijemo kafu i Neskvik.Razmisljam da li da je vodim kod Dr na pregled, u subotu je imala T 38,4 samo jednom, juce preko dana onako blagu i niosta joj nisam davala, slaboje jede ali je ovako ok... ne volim da idem za svaku sitnicu, ali me brine T, mada nije stalna [sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 9:24:39)

Cao mamike!
Ne znam odakle da krenem, kuca mi je u haosu....Ali dobro, imali smo bas lep vikend! A pride bi valjalo i knjigu prigrliti... [sm=smiley35.gif] Bice ovo dug dan....
E, au vrticu imam roditeljski kod dva deteta u isto vreme!!!!! Mislim stvarno su biseri...Ici cu kod cerke jer kod bebca nema mnogo sta da cujem novo... Ali ne volim i ne propustam, uvek idem na sve.
Anck, cim T pada, malena se bori, mozda samo virus neki protutnji. Na oku ti je, pa ako krene na gore, vodi je. Ovako zasad mislim da nema potrebe. [sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 9:30:44)

cao mame
hajde virnite molim vas u temu idemo u vrtic..

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 9:30:48)

Torbice i kod nas danas dva roditeljska , mozda se preklope. Jedan u pola 5 drugi u 5... al najvaznije kazu na pocetku, uglavnom je to sad o Deda Mrazu, raspustu i poklonu za sobicu!

Nemam pojma , mislim da je boli grlo, razmisljam sad da odemo pa sam mirna [sm=smiley13.gif] al mi se ne ceka 2,5 sata tamo!

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 9:35:50)

Anck, kod nas su oba u 17h!!!! A sutra kod Djoleta.... MA nije mi problem stvarno ali ne volim da ne odem, a ovo jenemoguca misija jer ce mm cuvati decu, no dobro, sta je tu je. Slikanje grupno i sa Deda Mrazom, klasika i novac sto se prikuplja, sve u svemu sa jaslicama sam apsolvirala, uvek mi sve kazu i svaki dan procaskamo, trece dete kod istih sestrica zaredom..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 9:47:12)

Dobró jutro mame. D i ja vec svasta poradile.. Cekam sad ove iz total tva valjda nece doci dok D spava. Necu da ribam podove dok oni ne odu. Nadam se i da cu net uskoro imati. Ja gledam futuramu ,obozavam je,bolja je sto puta od Simpsonovih.

Mm ce ízgleda i danas duze raditi tako da smo nas dve cure danas same samcate,ni radnici nece doci,ni moj tata. Gledacu da vidim da li mi je svaler slobodan da navrati (komsija tj moj drugar iz osnovne al se mm i ja zezamo i zovemo ga čvaler hehehe).

lokica77 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 9:55:24)

jutro mame,
ja se lepo odmorila, K spava a ja doruckujem pa da se bacim na malo raspremanje posto cemo i sutra imati goste
Nina hvala[sm=smiley31.gif] ustvari sutra punimo godinicu nego smo juce pravili proslavu

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 9:59:44)

Ja od sveg posla - sedim i citam..... Lokice, srecan rodjendancic, kao i kod nas, i mom Djoletu je sutra a proslavili smo juce![sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 13:15:29)

Ja od sveg posla - sedim i citam....

isto.. osecam se kao lenjivac[sm=smiley36.gif] ali valjda smem makar malo da budem lenjivac. moram da iskoristim, ovo je prvi put da maksim spava 3 sata!!!

jovicaa -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 13:18:59)

torbice imam pitanje u temi biljna mleka(koju sam odavno otvorila) za tebe.... virni kad stignes

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>