RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

mati -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 13:19:51)

Evo i mene u ovoj temi, opet... Mm od danas poceo da radi, po prvi put od porodjaja ostajem sama sa ova dva djavolka... Mata je sad u vrticu, ali zato kad ga uzmem krece haos...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 13:26:50)

Meni kad bude mama bude otisla bice vuci potegni. Mati kako ides po Matu? Mi jos uvek nismo izasle napolje. Sve cekam da joj otpadne pupcanik. Danas je konacno otpao. Uzela sam sad da osusim kosu dok mama I Sofija spavaju. Smizla ce jos malo da dodje.

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 13:30:23)

Jovice odgovorih ti. [sm=smiley1.gif]
Jupiiii, usisala kucu, oribala podove, usisala stepeniste, huh....
Mm u Bg, pa idem Taxijem po decu, ima da se slogira kad dovucem ova moja tri vragolana u auto. [sm=jezicek.gif]
Ruke su mi opet fuuuuj, sto od fondana, sto od ribanja [sm=smiley35.gif]

jovicaa -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 13:35:42)

svaka vam cast ... meni je bas bila frka da ostajem sama u pocetku sa njima... maksim je stalno sisao, a aleksandar trazio puno paznje, kao dve bebe..
sad je skroz opusteno..
sanjice kako sisa beba?
i ja sam malo posklanjala, a maksim jos uvek spava, cudnog li cuda[sm=smiley36.gif]

mati -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 13:42:09)

Pa i meni je frka. Niko mi nije pomagao sem mm, ali evo vec preko mesecdana koristi odmor i sl.dane, pa morao je jednom i da pocne da radi...[sm=smiley13.gif]
Sanjice, mama ce da dodje dok ja trknem po Matu. Posle smo opet sami. Mada je moja komsika ostavljala bebu da spava dok ona ode po starijeg, ali ja se ne usudjujem. Prosle nedelje sam ga ostavila sa jetrvom, pa je Mata mukica trcao do kuce nazad... A kako su krenuli grcevi nema sanse da ga neko smiri kad se zaplace.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 13:52:28)

Sofija je odmah u porodilistu krenula da sisa. Imam dovoljno mleka. Koliko vidim ona bi samo da sisa[sm=smiley36.gif] Koji je to Boziji blagoslov kad imas mleka I plus beba hoce da sisa. Koliko sam bila srecna jos u porodilistu.
Nama su krenuli grcevi, ali jos uvek je podnosljivo. Meni je nekako hladno da je izvodim.
Sreca moja sto muz kad zavrsi sa poslom ide po Teodoru. Nekad je uzme ranije, a nekad kasnije.

jovicaa -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 13:57:25)

ju ja nema sanse da bih smela da ostavim samu bebu u stanu, ni na minut... meni je to bas strasno....
super sanjice, bas mi je drago, uzivajte[sm=bravo.gif]
mati bice ok, to je vise neki nas strah, sigurna sam da ces se super snaci!

mati -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 13:58:26)

Mi smo jednom setali, ali po vakcinu, koje nije bilo u bolnici pa su nas naknadno zvali. A sutra idemo opet za vakcinu i da zakazemo eho cns-a. Sa Matom smo izlazili od dvadesetog dana, ali bio je juni, ovo sada je uzas.
Meni je zao sto mi je prvi mesec prosao u bunilu, umesto da uzivamo. Prvo me zakacila opasna alergija, pa T 39 i upala grla, pa trombociti uvecani... Jedva se malo ocitavi...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 14:06:34)

To kad krene sa nekim komplikacijama. Covek nikako da bude miran. Ja sam jako rasejana. Zbog svih stvari sto su nam se desavalo u porodilistu. I jos uvek cekamo krajne rezultate. Necu vise da mracim.
Teodora me non stop pita da li je Sofija porasla da moze da se igra sa njom. Dodje, pa je grli. Prehladjena je, ali sta da radim kad dovlaci viruse iz vrtica.

mati -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 14:12:50)

Jao i mene brine da Mata ne donese virus iz vrtica. I on mazi Mitra, ali nekao nema osecaj, stiska mu rukice, malo ga jace mazi, ali cim se zaplace trci do njega i kaze "ne placi tu je tvoj bata, bata ce da te cuva", a kad smo dosli kuci samo je ponavljao "mnogo je mali".

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 15:27:52)

joj ja nikako da nađem vremena da sednem za komp.ovih dana sam se dala u spremanje kuće i zajedno sa decom pravimo čestitke i ukrase za Novu godinu..moju decu uhvatila novogodišnje euforija pa bi samo da nešto crtaju i seckaju,a za nedelju smo planirali kićenje jelke

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 16:16:17)

Dobar dan mame. Dunja danas dva puta pala prvo pored kreveta dok se drzala i hodala pored pa je udarila glavu o drveni ćošak fotelje a drugi put u krevecu. Vec jój se prispavalo pa je u jednom trenutku izdala snaga i drmnula nos o ogradu kreveca. Ovaj drugi put je bas njakala,eno sad spava. Ovi iz totalataman javili da dolaze i onda se javio serviser da su mu stala kola. Tako da ce doci sutra. Mm isto imao problema sa autom tako da nije otisao u kruševac,stigao do bg i sad se vraca.

Inace je Dunja danas kakila ono sto je jela za dorucak,ja presrecna jer obicno kaki ono sto jede prethndni dan. Jamislim da je nosa zasluzna za ovaj napredak jer joj je lakse da kaki na nosi a ne u pelenu

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 20:13:35)

Zene, prodje i ovaj dan. E, taksista zaboravio da ukljuci taksimetar! [sm=jezicek.gif]
Popodne sam prvo bila kod cerke na roditeljskom pa sam sisla u jaslice na kraj, da se javim, sta cu... Sad sam se navukla na sminkanje, uvezbavam, i skratila sam vreme, treba mi 10 min, jeee. Misho, moji su bivali sarenkasti u tim fazama, sta ces, uvekmozes namazati Hepathrombin gel da brze prodje... Ljubim vas

viking -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 20:30:41)

Ne znam gde da postavim pitanje, a u ovoj temi ste sve nekada bile trudne pa možda znate :)
Danas sam videla na stomaku, tačnije od pupka do pubične kosti, pojavila mi se neka bela linija širine oko 3-4 cm koja izgleda kao kad razvučete kožu pa ona pobeli jer nema cirkulacije, npr, kad se uštinete ili tako nešto. Ne znam da li sam dobro objasnila, ali može li to da bude neki simptom?

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 20:39:20)

Viking to je normalno,ne brini.

D spava a mm bolje da je otisao u kruševac samo se svadjamo od kad je D zaspala. Dosao nervozan ne moze on da jede čorbu od tikvica njemu treba mesine. A ja kuvala za Dunju i mene posto ja ne moram jesti meso svakí dan. Hleb napravila,nikad lepsi nije ispao. Ma tako kad je nervozan bolje da mi nije na ocima.

viking -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 21:10:41)

Stvarno? Ja taman razmišljam da li da počnem da se tripujem, inače su bebe danas baš mirne, pomislila sam da je možda neki problem s cirkulacijom...

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Viking to je normalno,ne brini.

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 21:11:32)

Cao mame! Mi danas isli do Delta c., D saradjivao, nikad bolji, rucao tamo, celo popodne nije spavao niti mu se spavalo do nekih 8.15. Ja se ošišala i isfenirala i baš mi je prijalo. E sad, stan mi je neraspremljen, al šta ću.Sutra.Sutra mi dolazi tata.
MiLj, isto se nama desilo juce sto se kake tice,al mi ne koristimo nosu. Mada ga ja drzim kad kaki u polozaju kao na nosi. Stavljala sam ga u garderobi dva puta,al odmah je silazio. Nije jos spreman,a sa tim cu polako i oprezno.
Laku noc :)

pocahontas -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 21:12:02)

vik mislim da je to od rastezanja koze, meni se to pojavio negde u sedmom, osmom mesecu, nisam sigurna, i bilo je tu do kraja...

pocahontas -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 21:13:21)

i onda se povuklo, nije strija, to hocu da kazem, niti je bilo sta strasno...

srnad -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 22:09:35)

Ja samo naletih da cestitam rodjendan nasoj drugarici Ivi! Adulence uzivaj u svojoj devojcici!
A sada bezim tu su nam gosti!

jovicaa -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 22:29:30)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

To kad krene sa nekim komplikacijama. Covek nikako da bude miran. Ja sam jako rasejana. Zbog svih stvari sto su nam se desavalo u porodilistu. I jos uvek cekamo krajne rezultate. Necu vise da mracim.
Teodora me non stop pita da li je Sofija porasla da moze da se igra sa njom. Dodje, pa je grli. Prehladjena je, ali sta da radim kad dovlaci viruse iz vrtica.

kakavih komplikacija sanjice[sm=zmeden.gif]

Janncica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 22:39:33)

Ju,sta je rodjendana danas,zato je pusto na forumu. [sm=smiley36.gif]

Jovice,kako si mi ti drugarice?Sta ima kod tebe? Daj da popijemo jednu [sm=kava.gif] nas dve same.[sm=smiley36.gif] Vidis da nece niko da se druzi .[sm=smiley13.gif] [sm=smiley36.gif]

viking -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 22:41:50)

I ja mislim da nije, strije svrbe, ovo ne... Koliko ti je to "belilo" trajalo? Kakve su šanse da ga sutra nema? :)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

i onda se povuklo, nije strija, to hocu da kazem, niti je bilo sta strasno...

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 22:49:44)

Ja nisam tu ceo dan i dođem taman na kafu[sm=smiley36.gif]

Sećni svi današnji rođendanci[sm=bravo.gif]
Kupile smo nove, veće cipelice..sad smo kao 20 hihihi....ko se seća i posle prošle kupovine novih cipelica je T počela da jede (danas je ručala kod babe--videćemo sutra)
Bile do moje keve, tamo odvalila skoro 3 sata sa spavanjem, pa se vrnule kući i bio nam i moj brat, kog sam morala da vozim kući..pa eto malo prilike da se set_im stare vožnje taman imam i nove gume i kočnice.. jer kad sam s T vozim normalno...stigla od kanarevog brda do kineza u 70-tom za 9 min...da ne pada kiša mogla bih i brže..buahaha..baš mi je prijao adrenalin...i sad mi je baš super [sm=smiley16.gif]

Odoh ja u krevet, da vidim šta ima večeras na programu[sm=jezicek.gif]

Janncica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (9.12.2013 22:54:19)

IZVORNA PORUKA: jole82 RR
.da ne pada kiša mogla bih i brže..buahaha..baš mi je prijao adrenalin...i sad mi je baš super [sm=smiley16.gif]

ccccccccc.... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Uh,jos kad muziku odpanjim... [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>