RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 10:27:59)

Big mam i ja mislim da je vrtić lepo mesto za decu jer se tamo igraju sa svojim vršnjacima, a kući kada dođu onda ima vremena i sa roditeljima da se maze
A dete je mirno samo kada je bolesno...ja čim primetim da su moja deca mirna odmah znam da im nešto fali ili su bolesni,što stari ljudi kažu ne postoji mirno dete i lepa baba[sm=jezicek.gif] e sad baba može biti lepa ako ide na plastične operacije,ali mirno dete još nisam upoznala.Sva su deca puna energije[sm=kuza.gif]

pocahontas -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 10:33:39)

cao mame!

malak dobrodosla..

ivamark, nama je prvi zub izasao sa 13m i 3d, tako da, opusteno, imate vremena i ne mora da znaci da ce tvojoj bebani to biti bolno kao nekim drugim, to je sve individualno...videla sam vam sad sliku, bas ste pooorasli, dusa medena[sm=smiley27.gif]

adulence blago vama! ja cu moju pokusati da upisem u jasle od marta, da ide bar na 4 sata dnevno..

dosao moj tata pa se igra sa bebom, a ja sela da doruckujem i popijem kafu, izgleda cu i ja u horizontalnu kad ona legne da dremne...

big mum -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 10:34:31)

Vrtić jeste najbolja opcija za djete.Druži se sa svojim vršnjacima.Kao što i više volomo da pijemo kafu sa svojim prijateljicama a ne sa nekom bakom tako i oni više vole svoje društvo.

Evo ga uzeo je malu šuplju plastičnu korpicu iz TC sipa u nju pepeo i raznosi po kući.Duša moja slatka[sm=smiley36.gif]
Aj sve će to proći samo nek su zdravi.

Adulence bravo za jaslice,tamo će joj biti lijepo.

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 10:52:16)

Cao mame, jasam jutros pokupovala pola grada! Danas je Djoletu rodjendancic! [sm=smiley27.gif]
Bravo Adulence za jaslice, super! Ljubim vas

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 10:52:37)

Bar dan mame

malak dobro nam došla[sm=smiley1.gif]
adulence pa stvarno super vesti[sm=bravo.gif] i drago mi je što ste se lepo proveli na proslavi..mogu samo malu medenkovićku da zamislim[sm=metulj.gif]...ja sam našla vezu do glavne tete u vrtiću..prošle nedelje nije radila (umrli joj i otac i svekar)pa ću ove nedelje da je kontaktiram, da odem do nje i vidim o čemu se zapravo radi u našem slučaju...

T pajki prvu dremku...posle ćemo kod kume na kafu..Inače moram da je pohvalim sinoć je prvi put sama držala flašicu sa mlekom i sve je sama popila[sm=bravo.gif]..probavala sam ko i za jelo da joj nudim sama da pije, al jok ne zna kako a kad krenem malo da joj pomognem ona skloni ruke...i eto sinoć mi odjenom ote flašicu i svih 250ml stukla sama...(to je zbog novih cielica-kažem ja[sm=jezicek.gif]) možda je ovo iskustvo sa flašicom potakne da počne i hranu stavljati u usta a ne samo da se igra i prebira šta sve od hrane ima na dlanu...

E da ...ima beše danas još neki rođendan[sm=smiley24.gif]....nek je srećan rođendanković svoj dečici kojoj je danas divan dan...ne zamerite ne mogu da set_im..od veštice mi fali pola mozga od jutros[sm=smiley22.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 10:57:33)

Adulence super što ide u vrtić
Torbice neka je srećan rođendan Đoletu i da ga lepo proslavite[sm=smiley31.gif][sm=sloncek.gif][sm=darilo.gif]

pocahontas -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 11:03:49)

torbice srecan vam rodjuuuus!!![sm=darilo.gif] :****

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 11:12:49)

Hvala vam zenice puuuuno! [sm=smiley31.gif] Djole je moj melem, tako ga zovem od prvog dana, takav je i ostao, meca dobric! [sm=smiley1.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 11:14:41)

Torbice[sm=smiley31.gif]
Đole ti si dakle taj[sm=smiley36.gif] znam da je nekom rođos danas. Pa dečko lepi nek ti je srećan divan dan [sm=darilo.gif][sm=torta.gif]

malak -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 11:30:01)

Mame hvala vam na dobrodoslici [sm=rozica.gif]

Jos uvek vas ne poznajem ali se pridruzujem cestitkama malom Djoletu za rodjendan [sm=darilo.gif]
Vrticu su pravo blago I za decu a I za mame. Deca uzivaju sa svojim vrsnjacima a mame mogu da se posvete malo sebi.
Moj maleni je krenuo u vrtic kad je imao dve ipo, do tad nije nocu spavao, dan I noc su nam bili zamenjeni.
Bilo je tesko u pocetku I njemu I meni. Kasnije sam uvidela cari svega toga.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 11:34:29)

Jole setih se mm kad je Teodora pocela da drzi flasicu sve vreme je bio u cudu i srecan. Svanulo mu je posto ju je uglavnom on hranio nocu.
Jutro ili dan! Starije dete je otislo u vrtic. Morali smo da kazemo vaspitacici da ona ne voli med i maslac za dorucak. Cim sam joj rekla da cemo joj reci prestala sa plakanjem.
Sofija od jutros slabije spava. Bas sam nenaspavana. Cele noci smo se mm i ja setali kod Teodore jer je kasljala. Suv joj je kasalj, pa joj bas grebe grlo. Ne znam sta bi mogli da joj damo.

madre -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 11:37:05)

sanjice, sirup od belog sleza kod bogija eksperzno deluje, za taj suvi kasalj!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 11:56:38)

Madre sad sam pronasla kod kuce sirup od islandskog lisaja. Vidim da moze i on.
Torbice srecan velikom decaku rodjendan.[sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 12:24:46)

Jole, Malak, Sanjice [sm=smiley31.gif] hvala za cestitke!
Sanjice, mozes i caj od belog sleza da joj das. Koren koji se prelije obicnom nezagrejanom vodom i nakon sat-dva procedi, zasladi i popije.

Sanchy -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 12:31:41)

Torbice srecan rodjendan decaku [sm=bravo.gif]....ja ne stizem ni da piskaram ovde a kamoli nesto drugo,ne znam da li sam ja totalno neorganizovana ili stvarno imam jako puno obaveza..kuca je velika ,ide slava,mm izasao iz bolnice,ne moze nistada pomogne,,,haos....sto se tice obdanista m.nece skoro,jeste dobro biti u drustvu vrsnjaka ali nije dobro biti tri dana u obdanistu pa onda nedelju dana kuci bolestan..Ja to sudim po mom sestricu i bratanici mozda nije tako kod sve dece ali snajami kaze da roditelji dovode bolesnu decu bez problema ijos daju lek vaspitacici da im da u odredjeno vreme .??Izvinjavam se na pravopisnim greskama pisem sa tableta a mrzim to ali sa mobilnog nece da mi otvori opciju pisanja...komp nisam ni ukljucila...pozdrav

lokica77 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 12:50:36)

Dobar dan mame,
i nama danas divan dan pa smo obisli sve radnjice u blizini( i naravno u svakoj nesto i kupili).
Na divan dan nam se desio i prvi pad, jutros je izvadim iz krevetca i stavim na francuski, ja se okrenula da uzmem pelenu, njoj pala igracka a ona za njom i tras na pod sva sreca nista strasno jos je bila u vreci za spavanje pa nam je to ublazilo pad. Plakala par sekundi dok nije spazila flasicu sa mlekom odmah je zgrabila i omlatila 240ml i posle kao da nista nije bilo, spremile se i u jutarnju setnjicu, sad spava ja pijem kaficu i bistrim misli jos malo pa ce i gosti i takoo...
Torbice srecan divan dan malom dasi[sm=darilo.gif][sm=darilo.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 13:47:44)

Lokice, srecan rodjendancic i maloj princezici, hvala ti!
Sanchy, to sa pricom za lek....ma neverovatno, kod nas su bas stroga pravila a drzavni vrtic. Mene zovu i kad mi dete ima 37.1 [sm=zmeden.gif], a da ne pricam ako vise kaslje ili sta god. To je mozda prica u nekim privatnim vrticima, u drzavnim na svakoj tabli pise velikim slovima - Molimo roditelje da ne dovode bolesnu decu... I posle prelezane bolesti OBAVEZNO doneti lekarsko uverenje... Svi mi idu u vrtic a ovaj mali u jaslicama je prvi put bio prehladjen posle puna dva meseca, tako da, sve je individualno. Pre ili kasnije, imunitet ce steci, na ovaj ili onaj nacin. Hvala na cestitci, veeelik momak, 3 godinice! [sm=9nebesa.gif] Stvarno svako dete volim na svoj nacin, neopisivo. Mislim, ne manje/vise, naopako, ali drugacije. Ja uvek kazem da sam bogata sa mojim andjelcicima, kao i svaka mamica. [sm=smiley1.gif]

Sanchy -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 14:26:50)

Evo me konacno dodjoh do kompa[sm=smiley1.gif]..,Torbice,drzavni vrtic je u pitanju i pise to svuda ali se izgleda roditelji uopste ne obaziru na to,pa i u dz zene izmedju sebe pricaju kako su dobile uverenje za vrtic a dete jos na lekovima i kontrola ponovo zakazana[sm=zmeden.gif],,s jedne strane razumem da roditelji moraju da rade i da nema ko da im pricuva decu ali s druge strane deca su zato hronicno bolesna ,domovi zdravlja su puni cak i vikendom..Elem,ovo tmurno vreme me ubi,totalno sam u minus fazi,,pre neki dan sam ubacila mobilni u ves masinu e e [sm=smiley13.gif],,M.je zaspao a ja sad tek nastupam[sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 14:53:25)

Sanchy, sve mi je jasno, i strasno je to..... Ja moje saljem kad su ok, jedino kad nosic curi, bez ikakvih drugih simptoma idu... Mislim, dete i kad prelezi nesto treba mu koji dan da dodje sebi, tek tad je podlozno da zakaci jos nesto... Ali ima nedokazanih ljudi, sta da se radi. Poljubac za Maksima. [sm=smiley1.gif]
Skuvala sam rucak, inace sam besna.....cerki su mi stavili utorkom i cetvrtkom engleski od 14 i 30 - 15h, a onda od 15 - 15 i 30 sportic! Sto je za nju ok, ona je 5 godina. Ali ova dvojica ce se okilaviti dok ih pokupimo...A glupo mi je da idem u 14h pa onda opet u 15 i 30h....[sm=hudicek1.gif] Mislim, nema ludog teleta, samo lude krave! [sm=hudicek1.gif]
Danas imam jos jedan roditeljski, kod slavljenika, u 17h!

milicicak -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 15:17:31)

DobaRR dan, mame [sm=smiley1.gif]

ja samo da mahnem... ispale mi oci od buljenja u komp, procitacu sta ste pisale u prevozu [sm=smiley36.gif]

svim rodjendancima srecni rodjendani [sm=bravo.gif]

ja vec danima ne dizem glavu od kompa, svasta je nesto uletelo da se radi pored redovnog posla... T i dalje ne ide u vrtic iako smo dobili dozvolu od ORL odlucili smo da sacekamo da prodju praznici pa da opet krene na adaptaciju...

i tako... jedva cekam da odem u novogodisnju kupovinu, dzak igracaka treba da kupim [sm=smiley36.gif]

lep dan svima zelim

mama micki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 15:40:36)

Srećni rođendanci svima! Ja nikako da sednem da kuckam, neznam šta ću pre, nikako da sve sredim posle žurkice. Evo i sad samo da se javim i idem, dolaze mi gosti. Lep dan mame!

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 16:18:06)

Cao zene. Ja jutros pisah, al vidim nema mog posta. Moj tata je tu, a do kraja decembra imamo najavljene rodbine. Neka, malo D da vidi ljude. On je danas sav nesto pasivan i spava. Nadam se da je zbog burne noci i budjenja 863 puta. Rekoh jutros da me stra' Olge, pa necu da spominje zube ovde :). Jok.
Velik pozdrav.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 16:21:06)

Sanchy roditelji mogu da donose šta hoće ali u vrtiću postoje pravila i izričito je da vaspitač u grupi ne sme davati tj. deliti terapiju u vrtiću,posebno ne antibiotika zbog alergije na lekove jer šta da radi vaspitač ako ne daj bože neko dete dobije alergiju ili ono najgore[sm=smiley13.gif] E sad druga je priča što pedijatri daju opravdanja i bolesnoj deci,pa se onda razboljevaju ne samo deca nego i vaspitači.
Mi čekamo mm da dođe sa posla da ručamo, pa posle treba da idemo do prijatelja

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 16:26:33)

Da, Adulence, Torbice, Lokice, mama micki, prastajte ako koga preskocih... ziva i zdrava da su vam decica 100godina.

milicicak -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (10.12.2013 16:41:53)

Bas sam se iznenadila kad sam videla ovo za terapiju u vrticu... meni nisu dozvolili da donesem Aerius da stoji u T ormanu za svaki slucaj... i bas su mi vise puta naglasili da oni ne smeju nikakvu terapiju da daju...
nas dve samujemo i cekamo goste :)
mini buba gricka brusnicu za uzinu, nije htela kolac... vodi dete zdrav zivot, ljubi je majka :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>