RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 8:21:22)

Evo i mene, dobro jutro dame!
Onaj mali jos spava, sve je dobro proslo sa njim, osim one prethodne noci, nista juce ceo dan i nista nocas, ali ipak ga ostavih, zbog hrane najvise. Danas u vrticu slaninica pa otvorena sarma, ipak je to sve jako, a on juce na strogoj dijeti. Anck, moja smizla je pitala za jelku jutros, gde ste uzeli i posto?
Ja cu probati da budem vredna sa knjigom pa da praznike docekam opusteno....
Ljubim vas sve, nadam se da su Jole i T bolje jutros [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 8:36:25)

Torbice , kupili smo je u Merkuru!
Iako sam mislila da su tamo preskupe, jel verujes da su jeftinije od kineza [sm=zmeden.gif]
Mi smo uzeli od 155cm - 1700 din.

viktori -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 8:38:44)

Jutro mamice moje dete sve duze spava.
Jel mogu da mu dma neko drugo mleko osim kravice zute? iMam Megle 3.2.
Torbice super za deckonju. Meni je malisa nesto krkljao nocas, al kad je ustao nista [sm=smiley13.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 9:08:50)

dobro jutro moja Dora vec drugu noc preskocila obrok u 23 h i spava do 5h jutros,tako da sam se bas lepo odmorila
SANJICE ne brini oko pupka moze on dugo da otpada,mojoj Dori je otpao proslo je 40 dana,pratio je deciji hirurg ali sve je bilo ok samo je bio deblji i slabije podvezan,ako nema upala i ako ne vlazi opusteno otpasce [sm=smiley36.gif]

sneza24 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 9:14:38)

Jutro i od nas.
Mi još leškarimo, koristim dok sam kući jer u ponedeljak počinjem da radim. Jao tako mi se ne ustaje iz toplog kreveta.
Valjda su Jole i T bolje od jutros.
Mi još nećemo da kitimo jelku ali moram da dokupim još ukrasa jer su neki slomili pa nam fale.

big mum -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 9:19:20)

Moram pod hitno da idem van sa klincima,Strahinja je rasuo brašno po cjeloj kući.Sjedi i utrljava u tepih[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 9:24:23)

Dobro jutro žene
T hvala Bogu, za sada samo slinice i evo tek od jutros malo zrelije tj gušće al providno bele i dalje, pa se svako malo ispiramo da se to ne kovrdža u nosu..tek je juče popodne kakila posle 2 dana i to je mučilo sigurno..Biće bolje biće bolje!
Ja sam ko kišna glista..brzo se repariram/regenerišem[sm=smiley36.gif] Ne znam kako al evo od jutros ko da ništa nije bilo, a juče sam mislila da ću da crknem...i što me tešio mm, pošto sam na dijeti, kaže gledaj s pozitivne strane-smršaćeš[sm=jezicek.gif] i stvarno evo imam 72kg a u ponedeljak imala 75,3 ..hahahah...vrala sam pa sam vas pestigla(iako je to voda koju izgubih)...doduše juče pojedoh uveče malo barenog pirinča i to je sve za ceo dan- ja ko u Survivor-u, a nisam ni mogla da jedem... danas nastavljam normalno(po gomori) da jedem.. imam i apetit[sm=bravo.gif]
Hvala žene na lepim željama, evo na dobrom smo putu [sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 9:27:48)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Torbice , kupili smo je u Merkuru!
Iako sam mislila da su tamo preskupe, jel verujes da su jeftinije od kineza [sm=zmeden.gif]
Mi smo uzeli od 155cm - 1700 din.

Strava!!! Hvala ti!
Jole, odlicno! [sm=bravo.gif]
Doco, jel ste se izborile sa dojenjem? Super za spavanje!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 9:39:34)

Doco tako je kod nas kako opisujes.
Kako je Doroteja?
Ovog puta se ne sekiram oko dojenja. Mleka imam dovoljno I ona lepo sisa.
Spava lepo. Nekad spava I 4 sata.

Peace* -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 9:43:24)

Pričate o jelkama? Ja sam prošle godine uzela u Pandi, baš je bio velik izbor i šarene cene. Identične jelke si mogao naći tezga do tezge sa razlikom od 500din.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 9:49:07)

Moja kuma je pre par godina kupila kinesku, fantasticna je, gusta prelepa. Ja sam sad gledala, onako tu i tamo ali ove visine sto sam ja gledala je 3000 .. a u Merkuru 1700 ... preterase vala kinezi!

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 10:01:03)

Peace, a gde je ta Panda?
Moj sin ustao u pola 9 i opet bi u krevet [sm=zmeden.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 10:09:05)

Torbi...ni ja ne verujem koliko je T do juče bila iscrpljena...a tek juče sva somnolentna...prvo ono povraćanje u nedelju samo uveče, pa onda kijavica...ja prosto ne mogu da verujem u tu količinu malaksalosti od kijavice [sm=zmeden.gif] čak sam pomišljala da ipak vodim u dz al da je nesto jače majku mu kašlja bi ko magare i imala bi temperaturu..ne bole je ni ušice...zar ne..
A njoj samo curka bistro nos, kažem od jutros malo gušće al "lepo" izleće kad kija..i kašljuca par minuta kad legne da spava, preko dana ređe, uveče obavezno...valjda se to slije, pa zato..al posle spava celu noć..
Svašta sad napisah...al taj umor je baš baš...kažem jer i tvoj je uveče povraćao? (ako ti opet nisam pobrkala dečake)

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 10:10:43)

Torbi Panda je kineski trzni centar, ako se ne varam na bulevaru? Dal kod mosta il kod futoske...neznam tacno koji je koji!

ja odoh malo da sklopim oci na pola sata, uzasno mi se spava.[sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 10:20:51)

Jole, nisi pobrkala, moj najmladji je povracao, ali u pola dvanaest nocu prvi put, bez temp ili bilo cega...Pre dve noci. Pa opet u 2 i ujutro je i mleko povratio, to je bilo juce i od tad nista. Juce stroga dijeta i sve je stalo. Stolica uredna sve vreme.. Al evo mazimo se i danas i taman vikend da ga vratim na normalnu ishranu.
Zbog nosica nemoj voditi dete, stalo joj je povracanje, a videces, ako ostane samo na tome, proci ce samo.
Hvala Anck! Odoh da mu dam vocku pa u krevet!

Anoniman -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 10:33:18)

Mamike kako ste?
Ja dosla iz dz imam upalu sinusa i uha,pijem antibiotik[sm=hudicek1.gif]
Hana mi je kuci,a Filip spava.

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 10:36:45)

I nama bila uredna 2 dana stolica...al sam izgleda preterala sa pirinčem kojeg ne jede toliko, pa nije kakila 2 dana i juče sam joj doručak zamenila mlekom, pa je imala 3 mleka za redom i posle ručka se iskakila pošteno...a taj umor joj je i krenuo pre 2 dana..tj 2 posle psle povraćanja...
Hvala T i ja tako smatram [sm=smiley31.gif] i želim da što pre prođe i da dečkonja ozdravi..

mimahana drži se [sm=smiley31.gif]
Nadan se da nam je adulence bolje [sm=smiley13.gif]

little_one -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 11:04:26)

Jutro mame!

Uh vidim ovdje bas vladaju viroze....svi su nadrljali izgleda...cuvajte se i nadam se da cete svi brzo da ozdravite..

Pred nama vikend, sutra idemo na sajam malih zivotinja da Andrea konacno vidi kako izgleda ta famozna koka, pijetao, i slicne zivuljke iz knjige farma uzivo...bas me zanima kako ce reagovati na njih...

Mi smo inace zdravi svi, srecom, i nadam se da nece biti nekih virozica u narednom periodu...jer iduci vikend nam stize RR djed mraz....jedva cekam! [sm=bravo.gif]

Lijep dan vam zelim mamice, brzo da nam djecica i vi ozdravite!

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 11:07:57)

Jao zene evo me popusta glava polako nos pun,ali drzim se nije tragicno kako se cinilo jutros...nas dve obavile dorucak,pa mini nabavku,ja pristavila pilecu supicu i stavila ivu u krevetac blizi joj se dremka,pa nesto cavrlja sama sa sobom...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 11:12:08)

Jole super[sm=bravo.gif] dobro je da se ti brzo dignes iz mrtvih hehe... Ne znam da li bebe smeju da piju srebrnu vodicu za imunitet to se moram raspitati ali kaze mi komsinica od kad njene cerke to piju nisu bile bolesne. Mozda nesto da im uvedemo tipa imunokind ili slicno u ovim zimskim danima. A i nama treba definitivno pogotovo muzevima jer se oni krecu medju ljudima zbog posla mnogo vise nego mi.

Beka i ja idemo u skitnju jeeeeeeeeeee.... Uzecemo kola od dede i pravac za grad. Ona sad spava. Ja joj spremila uzinu rucak jos malo pa gotov, tako da cemo se vratiti pred njen rucak da ne mislim sta ce jesti. Idemo malo da prosvrljamo i da vidi momka heheh...Dan mladji od nje a za glavu veci (a Dunja je daleko od sitne bebe) i hoda i puzi, ma mali svasta radi pa da ga ona malo kopira. Ja bih volela da ona puzi ali ona nikako da krene napred. Mislim ona vojnicki zna jos valjda od nekog sestog meseca mozda i ranije ali nije mrdnula sa te tacke jer ne voli da je na stomaku. U svakom slucaju idemo da se druzimo.

Torbice mozda je i tvoj David nesto pojeo sto mu nije prijalo, u vrticu ili ko zna. Evo ova moja danas pojela malo zemlje (prava salasarka[sm=jezicek.gif]). Ja dok sam se okrenula a ona hop i dohvatila zemlju i pravac u usta i jos vice mmm... A bilo je i malo lisca sa tom zemljom. Valjda joj nista nece faliti. Sto kazu cistoca je pola zdravlja a druga polovina je prljavstina.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 11:32:21)

ne mogu da uredim ali evo samo da kazem da je Dunja survivor i svi njeni drugari koji se bude pozdrav za drugare [sm=smiley32.gif] ehehehhe klik

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 12:26:54)

Pijuckam cajic i multivitamin, proradila mi nosna cesma [sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 13:39:09)

Dobar dan mame,ja jutros opet nisam imala struju skoro je došla...nešto je glava počela da me boli,sad treba da uspavam Stefana a Viktor je ušao u fazu slikanja,eno ga sada slika zalazak Sunca...juče mu taja obećao da će napraviti album sa njegovim slikama pa on sada izgleda žiri da naslika što više slika[sm=smiley1.gif] Viki otišla u školu
Svima koji su bolesni želim da se što pre oporave i dečica takođe[sm=smiley31.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 15:01:40)

Pada sneg pada sneg [sm=smiley36.gif]
Niste valjda sve napolju i pravite sneška...
T i ja ćemo za jedno pola sata da ručkamo..mm će uspeti danas malo ranije da dođe kući...što znači oko 6, pa malo da se svi družimo..

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (6.12.2013 15:09:47)

Nas dve smo rucale ,ona je sada zaspala,a ja podigla noge,cunjam po rr u nadi da ce neko nesto pisati ...nigde nkog,,mora da ste na snegu...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>