RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 22:18:25)

Ljišo sređen dupljak..
Jedna tebi jedna meni[sm=jezicek.gif]ahahaha
T još nije zaspala, samo kašlje i budi se, pa ustaje u krevecu sa sve vrećom...sad je već uhvatila histerija od nespavanja..čujem je kako zavrljači cuclu ka komodi (tamo ne može slučajno da padne) i onda tek krene BuaaAaAaa...kljucam dug mi dan ovakav..nisam navikla na nju u ovom izdanju..danas sam opet rekla da neću više dece da imam...sutra novi, nadam sei bolji dan..a i ako T zaspi uskoro mogu i ja mirno kad nas Ljiša čuva[sm=smiley36.gif]
Žene laku noć [sm=smiley31.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 22:22:59)

I zato cuvaj se i zato pazi se jer njivom ide sef stanice hehehe jer sef je tu (zamislite onaj seksi glas) jer sef je tuuu...

hahah.. Bez brige ja sam na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludnih.....

ajo sad me nesto krenule pesmice. Nego moje dete je genije klik ona kad jede imaa mrva i svega do ulaznih vrata[sm=smiley36.gif]

Jole polako, dan je gotov sutra je novi. Nisu joj sve koze na broju danas i to je ok. No sikiriki

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 22:46:37)

stize mm ranijeee jeeee idem uskoro na spavanjac.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (4.12.2013 23:41:35)

Dobro veče mame,ja tek sad sredila decu
Ljisho svaka tebi čast,ti si maj od zmaj od žene,uvek spremna stići i uteći i na strašnom mestu postojati[sm=bravo.gif]
I ja sam moje klince večeras pustila da se kupaju i brčkaju u punoj kadi, ovaj mali to obožava, još im ja stavim onu boju iz DMa za kupanje,kada sam ga vadila iz kade drao se kao magarac trebalo mi je pola sata da ga smirim.Devojčica se kupa sama u kadi,tako da se jedan dan ona sama kupa a sutradan Stefi i Viktor,tako smo se raspodelili jer u kadu nemogu stati svo troje.
Ja sam se danas toliko umorila od silnog šetanja i svega sada jedva čekam da se dograbim kreveta....Laku noć i lepo spavajte

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 6:42:41)

Dobro jutro mame. Valjda niko nista nije krao nocas, mada je mm izlazio napolje i Zuca je nesto cvileo kad se razdani moj tata ce ici da vidi da li nedostaje jos krusaka. Ja pecem proju, Dunjin omiljeni dorucak. Jao imam sudova od sinoc a to mrzim kad se desi a ne volim da perem sudove kad D spava da ne lupam jer obavezno nesto ispustim kad jako pazim.

Vikiveki mene svi pitali da li se bojim da budem sama na salasu, a ja bila sama bas dugo i u pocetku mi nije bilo svejedno pogotovo kad je bila neka oluja (jos 2007) nesto lupa, pa lupa pa lupa i ja skupim petlju da izadjem napolje da vidim sta to lupa i obidjem sve oko kuce. Nije bilo nista. E posle toga sam se malo opustila. Hvala Bogu ja nikad nisam naisla na lopove mada su na X puta krali nesto, od pilica pa do vocki preko tako nekih stvari u dvoristu. Katastrofa. Da bude jos gore ja se toliko nekad opustim da ni ne zakljucam kucu[sm=smiley36.gif].Ionako sam misljenja ako je neko dosao da mi upadne u kucu njega zatvorena vrata nece spreciti. Naravno vise pazim od kad imam Dunju pa cak i kad smo spavale zajedno preko dana pocela sam da se zakljucavam. Valjda psiha kaze da imam jos jedno bice o kojem treba da se staram.Uskoro ce D da se probudi. A ja cu polako na poso. Danas se nadam da ce biti laganica dan. Idem mame, da nesto malo poradim sto mogu bez buke dok moja dusica pajki

serpica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 6:49:24)

Dobro jutro mame,evo saljem jednu [sm=kava.gif] za sve ranoranioce
Ja sam imala juce bas naporan dan,gosti,deca puna kuca,spremanje,i kad su sinoc svi otisli nisam bila sposobna ni da spavam od umora. Ne znam ni kad sam legla a vec doslo vreme za ustajanje,
zelim vam lep dan.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 7:27:29)

Dobro jutro mamike..ja sam se lepo naspavala jer se niko od dece nije budio.Oni sada spavaju a ja na miru pijem prvu jutarnju kkafu...danas mi je malo opušteniji dan u odnosu na juče
Misho ja se zaključavam i u sred bela dana jer i pored mog kučeta nekad se desi da ljudi slobodno uđu u dvorište..juče ujutru neko mi zvoni i ja pomislila možda je sveki ili komšije,jer Džeki samo na njih ne laje.Kad sam ja otvorila a ono neki nepoznati čovek kao od stane odvaljen i pita me da li mi prodajemo ovce[sm=smiley13.gif] ja kažem da ne prodajemo i nemamo ovce ja ovcu nisam ni videla od detinjstva,a on navalio pa kako kada sam ja video...jedva sam ja uspela da ga se otarasim.Onda sam pomislila da mi Džeki nije otišao negde i počnem ga tražiti a on gospodin leži i drema u svojoj kućici...A dok nisam imala kera tek je to bio haos ako ne zaključam ...koliko puta mi se desilo da mi u kuću uđu one ciganke što prose pa ih se nikako nemogu otarositi.

mama micki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 7:45:48)

Dobro jutro mame! Ja sam se naspavala jer se moja žaba nije budila, ali je zato ustala u 6, a sada samo nešto glođe i jaakoo je nervozna, nikako da izbije zubić. Evo pijem kafu i razmišljam šta da joj dam za doručak. Ljišo ja sam baš plašljiva, i stalno zaključavam vrata. Dok se nisam udala živela sam u kući i nikada me nije bilo strah a sada...baš pazim.
Želim vam svima lep dan bez nerviranja![sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 9:07:20)

Cao zene! Kod mene zurka - upisujemo se u klub malih koji povracaju [sm=smiley29.gif] Sinoc oko ponoci se bekac ispovracao pa onda opet oko 2... A i jutros mlekce....Nema temp, ni nista, naravno ostavih ga kuci. Ali zato eno ga u kreveticu, sad ce da nadoknadi san. Danas stroga dijeta, pa videcemo, instikt mi kaze da nije nista posebno, nesto protcava, brzo ce to...
Imam brdo vesa pa cu to prvo da sredim, a mogla bih i kupatilo oribati.....[sm=smiley24.gif]
Ljubim vas

sneza24 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 9:26:14)

Dobro jutro!
Ja se naspava, ustali smo pre sat vremena. Da li se L noćas budila ili ne neznam, ne sećam se.[sm=jezicek.gif]
Idem da spremam doručak a pojma nemam šta ću. Eh kad bi mogli par dana da ne jedemo.[sm=jezicek.gif] Nije mi teško da spremim tešto mi je da smislim.
Pisah u temi Zdrava i lepa kosa pa ako možete bacite pogled, svaki savet je dobro došao.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 9:58:41)

zdravo mame,citam vas redovno samo me nesto mrzi da kuckam nacisto sam se ulenjila,mi smo kod mojih i uzivamo,ja leskarim,gledam serije i filmove ,bebac slusa,moja mama nam sprema i ugadja maksimalno,pitam se kako cu se vratiti u stvarnost za dva tri meseca kad budem otisla kuci [sm=smiley19.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 10:09:31)

[sm=bravo.gif] Doktorkakristal uživaj dok možeš, tj. dok si još kod mame...Mi doručkovali i sada pravimo one novogodišnje čestitke,deca su oduševljena

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 10:36:49)

Zene dan. Noc bila srednja zalos'. D se igra u krevecu. Posla imam puno, a on nema nameru da spava. Joj, nesto sam bljaks. Al bice bolje. Ljubim vas!
PS joj Ljišo, ti si bre veće muško od bar pola pomenutog pola :)

big mum -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 10:43:11)

Jutro mame[sm=smiley1.gif]

Nisam se odavno javljala.Dok se okrenem već je 14h.Polako spremanje pa ručak, po Sofi u vrtić opet ručak igranje ,skakanje.

Djeca su počela spavati cjelu noć-juuuuuupiii nakon duuugih 6 godina konačno prospavana noć[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Doktorkakristal uživaj dok možeš jer hvala Bogu imaš svoju majku i veliku pomoć.
Ja je nemam iposlije oba poroda sam odmah ostajala sama.Sve radila kuhala,čistila prala peglala a djeca se budila po 6-7x u toku noći.Čak poslije drugog poroda muža uhvati u kičmi pa sam i njega služila -kupala, oblačila,nosila po 2-3 drveta na 3 sprat.Inače bi se smrzli.Rana se upali zaboli,kleknem na stomak i tako odmorim.Na to sve dojila i izmuzala se po 4-5x.

Napatila sam se i u trudnoći i poslije poroda i evo uspjela sam sve sama i bez ičije pomoći.Gdje god krenem vučem barem jedno djete sa sobom.Jer ih nemam kome ostaviti.Par x sam znala ići kod ljekara na pregled i povedem djete.Vadim krv u lab a druga labarantkinja čuva djete.
I ponosna sam na sebe jer sam to sve uspjela sama.[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

Evo sinek pajki muž se sprema na posao,ćera u vtriću.

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 10:46:00)

Big mum [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 11:25:26)

Dobro jutro mame.
Moaj T je sinoc dugo plakala ali ni sama ne zna sto, da li je nesto sanjala il joj utrnula noga.. bas nas je namucila, posle je lepo zaspala.[sm=zmeden.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 12:10:33)

Dobar dan mame mi dosli kod mog tate,jao uzivancija...beba sad zaspala...odoh sa tatom da popijem kafu...

pocahontas -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 13:03:28)

adulence balgo tebi kad iva spava i kod tvog tate, ova moja samo kod kuce u svom krevetu tako da ne mogu nigde da mrdnem dok ne odspava svoju turu...to me bas nervira jer vikendom idemo kod mojih i kod svekijevaca na rucak i mozemo da krenemo tek kad ona ustane...

milj svaka tebi cast!!! ja bih pod tim uslovima mirno spavala samo da imam tigrove koji se setaju oko kuce...

odoh da kuvam rucak..

mama micki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 13:17:59)

Dobar dan mame. Mi išli u nabavku pa Sara zaspala u kolicima i evo još spava. Iskoristiću priliku da se istuširam, i da skuvam kaficu pa ću da kuckam. Adulence blago tebi, kakvog tatu imaš...

viktori -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 13:39:38)

Juhu zene. Dobar dan i od nas. Mi spavamo po celu noc, napokon. Nema nosanja vise. Bole ga zubici zakuka ja ga pomazim stavim dudu i on nastavi. Za sisanje je smejurija jer nece bas ujutru nego dok se smisli...malo je falilo da nista i ne dobije jutros kaze mm pa mozda nece vise. Al posle je hteo ponovo jer ga bole zubici a tada mamu malo ujede da ne kazem malo vise pa nije dobio...
Moje dete kad mu se spava spava gde se nadje, s tim ako je zanimljivo neka priroda ljudi pogotovu deca nema sanse on onda samo razgleda.

mama micki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 14:28:37)

Evo me mama, al sam brza. Ručak se krčka, ja pijem kaficu a bebac još spava. Viktori i moja kad ujede skočim do plafona a ona se smeje...

sneza24 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 14:37:18)

Mi smo ručali pa mm ode da radi a ja i D se igramo, slažemo domine. Čekamo da se L probudi i da ruča i idemo na rođendan! Da izađem malo među ljude, smorila sam se kući od kako ne radim.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 14:47:44)

Big mam svaka tebi čast,ja znam kako je to kad si sam ...i ja sam ovde sama majka mi je daleko pa tako skoro uvek moram sama da se snalazim..ali ne kažem dođe sa vremena bžna vreme i majka pa ostane nekoliko dana ali nemože ni ona više jer ipak ima nas troje i od svakog po dvoje ili troje unučića...tako dok ja stignem na red[sm=smiley36.gif]
Mi spremili ručak,a moj srednji sin rešio da slika zimu sa temperama...dosadno mu je ovih dana ga nisam vodila u vrtić jer mi mnogo hladno da ga posle vraćam peške kući...i danas sam mu dala da slika

Anoniman -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 15:40:10)

Mamike kako ste?
Moja Hana malo kasljucka,Filip je juce isao na vakcinu. Mene je prehlada prosla,al su me zato sinusi stegli sutra cu na kontrolu,dr mi rekla da pijem panadol zbog bola. A ako mi ne bude bolje antibiotik mi ne gine? Ne znam sta smem da pijem od antib jer dojim. [sm=zmeden.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (5.12.2013 16:11:12)

svaka cast svima vama koje ste same pregurale period dok su deca mala,morala bih i ja tako da mi mama nije blizu,al kad vec moze da pomogne sto da ne ,ja se nisam neckala [sm=jezicek.gif] ,mada da se razumemo ja sam daleko od razmazene osobe,oni koji me znaju sa foruma o trudnoci znaju sta sam sve prosla dok sam bila trudna,nije ni cudo sto sam zaglavila u bolnicu i umalo se porodila u 7 mesecu,e sad je doslo vreme da malo i ja uzivam

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>