RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:02:56)

Da,da nisam imala zakazano ali mogla je samo da mi pine to i kaze zeno ajde kuci sve je ok ili nije dodji kod svoje dr...to je min posla,ali nema veze...jasno mi je da au pravila ,pravila...mene je vise iznervirao stav sestre koja je uzela ivina kolica i samo ih gurnula jer njoj zaboga smetaju...i jos rekla kako vas nije aramota da ih ovde ostavite...mislim sta dalje da vam pricam...

viktori -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:24:29)

jao adulence pa da je spucas sa zemljom koza jedna
ja ne znam sta bih vam rekla kakav mi je bio juce i danas dan...moje dete je odjednom hiper! nece dubak hoce da seta, nece miran jedan trenutak, baca se znas kad ne znas da kazes pa poludis sto te niko ne razume e pa u toj smo fazi. Odjednom je poceo savrseno da se podize na noge, sma da jede, cak i hleb jede namazana pavlaka i to na mom crnom hlebu spucao samo tako...nismo izlazili napolje jer je mamu ubijala glava pa mozda polude i zbog toga nemam pojma...uglavnom kucam brzinom munje jer on sad drema a do kad ce pitanje je...nisam nista stigla da citam nemojte se ljutiti na mene [sm=zmeden.gif]

Olga75 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:27:34)

IZVORNA PORUKA: adulence

Da,da nisam imala zakazano ali mogla je samo da mi pine to i kaze zeno ajde kuci sve je ok ili nije dodji kod svoje dr...to je min posla,ali nema veze...jasno mi je da au pravila ,pravila...mene je vise iznervirao stav sestre koja je uzela ivina kolica i samo ih gurnula jer njoj zaboga smetaju...i jos rekla kako vas nije aramota da ih ovde ostavite...mislim sta dalje da vam pricam...

Adulence , nije
ona mora da udje u karton , sve to ukuca , posalje te na analize
a to je bogame 10 -minuta
a pri tom su joj tu zakazani koji ce se zaliti , psovati i tako to
kazem , sve je otislo u pm
a zakucati nekoga u zemlju , pljunuti ga i sta ja znam - pa to je samo dokaz da je sve u ... [sm=smiley13.gif]

viktori -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:29:38)

hahhaha pa nisam bukvalno mislila da je zakucam sta je tebi mislim da nemam ni gabarit za to ahahhahhaha
nego sma se bas iznervirala jer mi se ne svidja to da neko sa pravom gura decija kolica na taj nacin! e to je dokaz da ne da nije otislo nego se vec tamo zivi

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:29:54)

Pa da..adulence..znala sam da je nešto drugo po sredi kao i obično..grrr..znam da ti nisi ljutko[sm=smiley1.gif]
Šta reći kad sam se ja čula sa dr telefonom i rekla da dođem samo kod nje za neki papir i sestra na šalteru pa nemate zakazane, ne može, ja sve objasnim-jok..i tu se dede neka ciganka i svašta nešto bilo da ne dužim, kad njoj primiše knjižicu iako nije zakazana..MOlllim...i baš pitam šalterušu WTF...kad ona meni jaaaoo pusti je ona bre smrdi i smara tako svaki put i ja moram da je primim..ma nemoj[sm=hudicek1.gif] pa onda ću i ja smrdljiva da dođem i da počnem da parvim scene..samo meni bi policiju zvali...i tako...stoka smo od naroda...

A Ljišo šta da ti kažem[sm=jezicek.gif] jes kukam ja svako malo...al mora neko i to...ja ne živim u Zemlji čuda i moj muž ne pegla veš...dobro ne peglam ga ni ja[sm=smiley36.gif] i dete neće samo da jede moram ja da je zanimam..šta ćeš...nekom život majka, nekom maćeha...možda bi nekom moj život bio banja...al ja onu bunim se, dakle postojim..mogu da preinačim u žalim se , dakle postojim[sm=jezicek.gif] Eto..

Olga75 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:30:53)

Viktori , kapiram
ali taj stav imaju i ljudi koji ti itekako mogu svasta i bivalo je i bice svasta [sm=smiley13.gif]
i neko ni kriv ni duzan dobije noz a bivalo je [sm=smiley19.gif]
i tako
banana

viktori -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:35:09)

ma stoji to Olga draga al ne na ovom forumu i od strane jedne mame dojilje, a reci na forumu nikome nisu nanele fizicki bol...tako da nemoj da crnis imalo je i uvek ce imati takvih ljudi, a upoznacemo se pa ces videti da sam daaaleko milionima godina od takvih ljudi al dobro. Net trpi svasta. Toliko o tome. Ne zelim vise da polemisem na tu temu.
Nego Jole, pa zali se zeno kome ces nego nama a i cinjenica je ono sto meni prija nekom drugom ne bi i obrnuto. Zato iams nas da se izalimo kao nikome ahhahha
Secam se tromesecja boli me ovde ovde i koliko smo se razumele i podrzavale a ko bi nas drugi tad slusao. Kiss

Olga75 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:39:56)

Viktori , draga , nisi me razumela [sm=smiley13.gif]
ja sa svojim mislima , no radila , videla , znam i zato kazem
a to da je ovde neko agresivan i spucao bi i stajaznam ma daaaj
shvatila sam sta hoces da kazes
no hard filings
i sad jedan grleci smajli [sm=smiley31.gif]jer i ja sam mama i imala sam svakakvih momenata na salterima kojekakvim pa cak i u dz iako sam koleginica
apropo toga , dodjem , moja skolska na salteru a koleginica sa fakulteta ordinira i jedna mama me udari u ledja a ja nosim dete sa temp 41 jer ulazim preko reda
i esnafski ce uvek uvesti kolege preko reda
svi smo ljudi
ali smo manje ljudi kad nemamo poznatog [sm=smiley13.gif]

viktori -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:48:54)

[sm=smiley13.gif] to sam i videla i razumem te
mene je najvise u porodilistu to pogodilo taj tretman i odnos ne samo zena prema zeni, nego svako prema svakome...
msm tu mi je nekako najjadnije bilo jer bi trebalo da smo tu sve iste...i da se lepo osecamo al tretman zali boze...

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:51:25)

Olga svi njeni pacijenti koji su bili tu su rekli i sestri i dr da me prime,ejjjj one babe sto viae po dz su me puatile...ma ne trazim ja da me ona salje na analize nefo samo da me umiri i pipne to,a ja cu onda doci kod svoje dr...to ne traje deset minuta...ali taj seljacizam i takav nacin razgovora izvini ali kod mene ne prolazi...pa mozes da budes dr jos sto puta,da mi guras(citaj bacas )kolica to moze ali na onom brudu sa kog je dosla,kod mene ne...eto tako morala sam da se izduvam...
Viktori o hiperaktivnosti dece mi ne pricaj...
Jole bitno je da je T dobro a to sto manje jede,nadoknadice...

Olga75 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:52:34)

pa to je ona tragedija da je ljudskost samo u tragovima [sm=smiley13.gif]
znam ja da je svakom nejgov problem najveci ali daj malo ali samo malo humanosti , ono izvinite , molim vas , hvala , osmeh ili cak i sazaljiv pogled
ali ne ovo u cemu mi zivimo napravio je zveri i ako ti se neko nasmesi mislis da ti je otvoren slic
ja sad ponovo idem nekim svojim mislima da me ne razumete pogresno , nekako sam danas ocajna zbog svega , izvinite [sm=smiley13.gif]
ali da ne budem skroz ot , moje dete nema vise dijareju , znaci njeno dosadjivanje je zavrseno , sutra ide u vrtic [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:56:34)

IZVORNA PORUKA: adulence

Olga svi njeni pacijenti koji su bili tu su rekli i sestri i dr da me prime,ejjjj one babe sto viae po dz su me puatile...ma ne trazim ja da me ona salje na analize nefo samo da me umiri i pipne to,a ja cu onda doci kod svoje dr...to ne traje deset minuta...ali taj seljacizam i takav nacin razgovora izvini ali kod mene ne prolazi...pa mozes da budes dr jos sto puta,da mi guras(citaj bacas )kolica to moze ali na onom brudu sa kog je dosla,kod mene ne...eto tako morala sam da se izduvam...
Viktori o hiperaktivnosti dece mi ne pricaj...

pa ta sestra je onda bezdusna , mada one ne smeju da prime vise nego sto im dr kaze da moze
a mozda je samo kreten
ne znam
nase zdravstvo je najgrdje sto ima da bude
ali iskustvo me je naucilo da se nicemu ne cudim
znaci ne cudi me da npr kad za koji mesec jel odemo kod izabranog budu trazili da pokazemo gace ili da donesemo SV obrazac sa prve godine fakulteta a ko ga nema da donese stajaznam overen papir sa bar 3 iz tehnickog

KARIKIRAM ali

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 16:58:11)

Ja tebe potpuno kapiram ...i ja sam stvarno neko.ko je ljubazan i lepo sam zamolila,sve ovo ato ja pisem ovde je samo da se iatresem,nista ja to tamo nisam rekla vrlo kulturno sam se pokupila i otisla...
Nego moje dete sada spava a ja cekam mm da dodje da pijemo kaficu...

Olga75 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 17:05:35)

ma ja sam sigurna da je taj otok bezazlen i znam da si zabrinuta i sigurno bi trebalo da proveris zbog svog mira
ali sad postoji toliko kojecega da ne mozes prepisati lek bez svega i svacega [sm=smiley13.gif]
ajd ti uzivaj sa svojima i ne brini
a ja necu vise da mracim i teram neku pricu koja vise sa nicim nema veze [sm=smiley36.gif]
sem sa da jednom u dz dobila batine [sm=smiley29.gif]
KARIKIRAM , nisu bila batine samo bubotak jer sam isla preko reda

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 17:18:09)

Olga[sm=smiley31.gif] ja dobila štaku u glavu jer je jedna pacijentkinja mislila da se ja švalerišem sa njenim mužem[sm=smiley18.gif] a muža joj ni čula ni videla...od starta sam govorila da s tom devojkom/ženom nešto nije u redu..al neverne tome...i eto opauči ona mene s leđa u centralnom holu i kad je obezbeđenje pritrčalo ona izvadi nož..odakle, kako...el eto...dakle ima ludaka svuda...
Adulence draga uživaj sad...evo da te nasmejem...listala ja slike naše dečice i pokazujem T tvoju I...i poče dete da se smeši i da aplaudira...slika sa nošom je bila [sm=smiley36.gif]

viktori -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 17:41:16)

napokon sam popila kafu sad se nadam da ce glavobolja da prodje eee ceo dna bez kafe da mi je neko nekada rekao...dete mi se samo igra na podu juce kuckam nesto ovde i cujem zvuk cipelica a on brzinom munje presao celu dnevnu, hodnik i na pola sobe ja nisma veroaval kad pre ahhahha a pritom zamahao rukicama sto vise da zagrabi prostora ahhahhahahha
tek sad videh o boze jole gde te nadje
a gde su vam te slikice?
i kad mzoe beba na nosu?

serpica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 17:46:36)

Ja samo da zvirnem na brzinu dok bebac drema,inace plakanje se nastavlja bez ocitog razloga[sm=smiley13.gif] ne znam sta mu je,jedva cekam petak da vidim sta ce pedijatar da kaze.

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 18:02:57)

Zene drage. Ja sama sa D i bas me nesto opaucilo. Jutros kad mm ode, nista, a kako je pao mrak...
Vala ja bih joj rekla par reci zbog tih kolica, pa nek je i red red, a jed jed, al da gura kolica...
Jole, e koji si ti lik : )

Anoniman -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 18:14:54)

Vece mamike kako ste?

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 18:15:19)

Pa viktori jel mi to zet prohodao [sm=bravo.gif]
Rosi..mi smo samo jednu noć bili bez mm..i nije mi bilo svejedno priznajem..

viktori -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 18:18:09)

ma nije se pustio ako na to mislis smesan oce al mu nije jasno kako to ide pa kad ubrza ahhahhaha sou
a ovo sto je proset__ao po kuci se odnosi na puzanje jos uvek vidim mu u okicama bi on to nogicama al ne sme jos da se pusti

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 19:07:44)

Hehe...sad će on to još malo [sm=smiley31.gif]

Evo sad ću opet da kukam...taman T zaspala malo pre 6 i spavala 14 minuta..ostavim je u sobi iako je čujem ne bi li ponovo zaspala..al jock...popela se ženska na noge stala glavom ispod one vrteške i kako pomera glavu ono je golica i crče od smeha [sm=smiley29.gif] e sve je to super al sad su joj oči ko sarme i kopa uši al neće da spava...hahaha..smejem se samoj sebi...

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 19:21:07)

Evo i mene da vidim šta se radi kod vas.Mi ručali odavno ,ćera gleda Gospodar prstenova,mm i srednji sin spavaju a ja i Stefi se igramo

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 20:37:26)

Ja sam skitala popodne, svekar dosao na jedan dan pa sam klisnula od 17-19h.... Sad cu brzinski da usisam i sredim malo po kuci bas mi je haos... Ljubim vas

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 20:44:37)

Jole zvacemo te bedno piskaralo (matoro dzangrizalo hahahha)...

D spava. Mm napolju cepa drva (on jadnicak nikad nece zavrsiti to cepanje drva), JaSe dvoumim da li i ja da legnem. Koji me k terao danas da dam Dunji milupa 7 zitarica eno je prducka. Al ja uvek ajd opet da probam, al ne ide to nama nikako. Bacicu evo cim ustanem od kompjutera bacam.

Rosita ne brini se brzo ce proci hihih...Mi tatu otperjasili na Zlatibor D nije imala ni pola godine. cim je valjda seo u autobus za Zlatibor Dunja je ustala u njenoj ljuljasci i razbila se hahah...Jao molila sam boga samo da je prodje modrica dok se on ne vrati. Hvala Bogu ostao je par dana tako kad se vratio ona bila ko nosa inace bi mi bronzao sto godina o tome. Ja inace volim da sam sama i da sama uzivam tako da je meni bas prijalo tih par dana bez njega (jao kad bi moglo to tako par puta godisnje bilo bi idealno da ja punim baterije) ja sam malo cudak po tom pitanju i mm strasno to nervira i samo mi bronza "da ti sve mozes sama, tebi niko ne treba, ti sve mozes sama" hihihi..A sta cu kad sam takva od detinjstva. Mama mi kaze da joj nikad nisam dozvolila da mi bilo sta pokaze. JA sve sama radim [sm=smiley16.gif].

Dunjica je danas nesto bila puna energije zaspala je cak posle osam neverovatno (recimo da je bilo osam i 15) jer ona jedva izgura do 8.

Glodje sve zivo, naslon od stolice, jadnu lutkicu, nogu joj je skroz izgrizla, cipzar ma sve sto nadje jadna trpa u usta. Odlepice od zuba. A i ja sa njom ako se opet bude budila sto puta.

Inace je sad u fazonu da pokusava da obuje sebi carape hahaha jako je smesna a nema sanse da ih obuje. Pokusava da obuce tu lutkicu pa se nervira. I sad je u nekom siz fazonu, danas mi je ishisterisala dok sam je presvlacila. Jako je bila smesna ali ne moze guza da bude gola (tako sam joj rekla) i jedva je pristala. Al nema kod mame cile mile to ona tati moze da radi hahaha...
Idem da vidim sta ste jos piskarale. Pozdrav mame

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>