Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 11:34:17)
|
Di ste zene, evo i mene ( joj sad se setih, imam ja tamo kod mojih roditelja nekog dedu komsiju Milosava, otpratila njega deca u selo kad su bili mladi i napravilu zurku, al Milosav se vratio uvece iznenada i zatek"o ih pa povik"o- ko je ovo sijelo zvao, da Milosav nije znao? [sm=smiley36.gif]), ju sto meni lutaju misli, al to je moje drugo ime, nego rekoh ja vama, ja sve tako, al ne zaboravim ni jednu od misli nikad [sm=jezicek.gif]. Moj baja se probudio u pola 6, e to mi je najgore vreme. Sat ranije ili sat kasnije mi je ok. Da je sat ranije imao bi nocni podoj, a sat kasnije normalan prvi jutarnji, ovako sam ga malo razvlacila da bismo se iole pomerili ka nekom normalnom vremenu za prvi jutarnji... bre, mrkli mrak u to doba. Sinoc kad sam usla u sobu oko 12 on se naravno probudio, al nije bilo velike frke, dadoh mu da sisa. A budi se tako sto se dovodi u cetvoronozni polozaj i ustaje, ja mislim da nije ni svestan skroz sta radi. Danas ce biti dug dan. Tata nam na putu. Sami smo nocas. Joj, bice sve ok, je l tako [sm=smiley1.gif]? Adulence, daj muzu nek juuuubi da plodje [sm=smiley1.gif]. Bice ok. Caos svima.
|
|
|
|