RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (2.12.2013 23:54:37)

Ja sam izgleda jedina noćna ptica,malo peglala i gledam Gospodara prstenova tj.gleda ih moj Viktor nemogu da ga nateram da legne

pocahontas -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (2.12.2013 23:59:29)

kako vasa deca reaguju na voznju kolicima kad je ovako hladno? ova moja odlepi posle pola sata jer ne moze od silne garderobe da se mrdne...ne planiram ja sad satima da je vozam po hladnoci, ali mi 45min. do sat vremena deluje ok, ali ona postane nesnosna nakon pola sata..

sneza24 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 0:37:47)

Moja deca od kako su prohodala tako više nisu hteli u kolica. D je još i mogao da izdrži na kraće relacije a L već odavno neće u kolica. Tako da idemo peške ili kolima, kako kad.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 6:51:35)

Dobro jutro mame. Ja sam gotova he heh...Opet mi se budila, nije plakala ali se budila cesto i brzo sam ja nju svaki put uspavala ali je to za mene bilo mucenjeeeee...

Smisljam sta cu da joj dam za dorucak. Dolaze nam majstori pa moram da pozurim i Zucu da sklonim da oni mogu na miru da rade a da se ne boje Zucka naseg. Idem. Guzara nesto cavrlja u krevecu al brzo ce joj dosaditi cini mi se. Nismo jos ni rekle dobro jutro (mi ko da svaki dan radimo pozdrav suncu), to mi dizemo roletne zajedno a ona odusevljena heheh...

Pozdrav mame

serpica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 6:58:00)

Dobro jutro mame...nisam stiga juce da javim,posle popodnevne dremke od pola sata nastavilo je plakanje,spavao je celu noc ali se uspvao tek oko 21:30h mislim da je malo maza i da samo hoce da se nosa.U petak idem kod pedijatra pa cu da vidim.Recimo odgovara mu polozaj kad ja sedim i savijem noge u kolena a njega stavim na kolena licem prema meni.I to je ok neko vreeme a onda noge pocnu da mi klize i trne od tezine[sm=zmeden.gif],Nadam se da je samo faza u razvoju.

mama micki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 7:00:52)

Dobro jutro i od nas!Danas nam je prvi rođendan!Slavljenica zaspala sinoć u pola 9, nije se uopšte budila i još uvek spava. Jedva čekam da se probudi da je izljubim. U subotu pravimo žurku pa pravim planove šta ću i kako ću, mada sam već sve isplanirala, ali ajde da nešto ne promakne.
Šta radite, jel se pije kafica?[sm=kava.gif]
Ljišo tako je i moja do skoro, nikada nisam znala šta joj je, ali najverovatnije su zubići...kako se samo muče sa tim stvarno mi ih je žao...srećice male. Ja sam mislila da će moja Sara ko zna koliko tako da se budi noću, ali prestalo je kad sam se najmanje nadala, mada još uvek ne mogu da verujem i samo čekam kad će da se probudi i da sedne, pošto joj je to bio običaj.

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 7:26:22)

Dobro jutro mamice,ja se sinoc nisam ni pozdravila sa vama,zaspala sam kao klada u 9 i nesto..beba spava,a jase razbudjujem uz rr...

Mama micki srecan rodjendanac...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 7:30:45)

mama micki srecan rodjendan[sm=bravo.gif]

Ma znam ja da su sto posto zubi vidim je preko dana kako nervozno glodje jadna sizi od njih. Kazu dati paracetamol uvece a ja sve izbegavam ali iskreno bude li se i nocas budila sutra ce da dobije dozu[sm=jezicek.gif] Mada meni zao da je "trujem" a i treba malo bola da se oseti. Ja retko kad pijem bilo sta protiv bolova.

Napunicu joj sad ogrlicu mozda ce joj pomoci evo sunce granulo pa taman

mama micki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 7:37:32)

Hvala mame![sm=smiley31.gif]Napravila sam i za danas jednu tortu pa idem još da stavim šlag. U pitanju je plazma torta pa izvolte ko voli[sm=torta.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 7:38:43)

Dobro jutro mame..ja sam se sino' uspavala,legla da uspavam sina i zaspala sam pre ja nego on..A od jutros sam se rano probudila,nisam mogla da spavam,danas opet idem na komisiju za bolovanje pa me uhvatila nervoza.Deca još spavaju a ja polako pijuckam kafu[sm=kava.gif]

mama micki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 7:40:10)

Ma u pravu si, i ja Sari ništa ne dajem a svaki zub smo osetili, bila je mnogooo nervozna. Paracetamol i ostalo dajem samo kada ima temperaturu, malo nam pomaže i calgel ali ne traje dugo. Pozdrav mame pa kuckam kad završim...

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 7:40:40)

Mama micki srećan vam rođendan [sm=smiley31.gif][sm=darilo.gif]

sneza24 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 8:15:15)

Mama micki srećan vam prvi rođendan!
Nama je danas godišnjica veze, a mislim da se mm toga neće ni setiti, muškarci.
Ja cele noći nisam spavala, stomak me boleo, dobila sam juče. Malo pre kad sam išla u wc uložak pun, to mi se ranije nije dešavalo, nije mi curilo noću.
Lepo vreme kod nas, kad se deca probude i doručkuju idemo napolje.
Treba danas da idem da kupim poklon sutra imamo rođendan kod jedne devojčice od 10 god a ja neznam šta da joj kupim. Videću kad odem u prodavnicu možda mi nešto padne na pamet.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 8:17:58)

Dobroo jutrooo....
Kako ste mamike? Ja sam lepo spavala, mirna noc, al se osecam neispavano, valjda mi fali ono jos malo ujutru [sm=smiley36.gif]

sneza24 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 8:22:34)

Ja sam spavala samo 3 sata i osecćam se naspavano.[sm=zmeden.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 9:17:51)

Dobro jutro mamike moje dete zaspalo sinoc u pola 9oko pola 8 se probudila sisala i nastavila da spava,sad smo uatale...ne secam se kada smo ovoliko spavale...hehe...sad smo spremne za akciju odoh da spremam dorucak...

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 9:19:31)

Jutro drugarice!
Mam micki, srecan vam rodjendanac![sm=smiley27.gif]
Ja sam spavala od 1-6 i ok sam, za divno cudo, inace mi je to malo. Moguce zato sto sam par noci spavala lepo, pojma nemam. Sinoc mm zove dever, covek otisao za Bg, parkirao kod zeleznicke i vratio se, a pauk mu podigao auto..Mislim, isao prevozom da ustedi i eto ti.... Valjda je virio sa parking mesta i neko zvao pauka.... Pa sam i ja zaginula sinoc, plus sto je kum zaseo.. Doneo deci igracaka, ajme sto je to zanimljivo, nove kocke, plastelini sa raznim modlicama i masinicom za oblike, princeza neka koja se sastavlja, nisam jos proucila, to me ceka kad se zenska vrati iz vrtica. A daaaa, malopre stigli vauceri za DexyCo, mislim, nemam reci, firma mi je za svaku pohvalu, 3x9500. Pojma nemam sta cu za te silne novce da kupim. A zurka nam je 14.12, one tamo subote u BG. Puno se ljudi promenilo, a neki su i stari a ja ih bas dugo nisam videla. Jedva cekam! [sm=smiley1.gif]
Odoh sad da zavrsim kaputic za princezu, dugmad da prisijem i postavu da ubacim, to ce biti brzo gotovo. [sm=smiley1.gif]
Ljubim vas

lokica77 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 9:51:30)

Dobro jutro i od mene,
Mama micki srecan rodjendanac, [sm=bravo.gif] za zurku, nasa je u nedelju.
K spava juce smo zavrsile sve oko rodjendana kupile haljinicu za nju za mene neke pantalone i kosulju, cipele...organizovale dekoraciju za restoran ma super sad mogu konacno da se opustim i cekam nedelju.
Glava opet jutros boli ne znam sta mi je, mene je glava ranije bolela jednom u pet godina, a sad svaki 4-5 dan

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 10:08:48)

D spava svoju dremku, ja joj kuvam kompot od kajsija i evo izvadila sam belinu da se kravi ni ne znam sta cu kuvati al ajd smislicu.

Dosli su nam majstori pa su oni pricuvali D dok sam ja Žuću odvela na sigurnu poziciju. Rasirile smo ves i onda se lepo prosetale po dvoristu i opio je svez vazduh tako da sad dzonja. mislila sam posle uzine da idemo malo da peglamo ali iskreno ne znam moram da pravim rucak a sumnjam da cu uspeti nesto brzinski da smislim.

Idem da vidim sta kuvate u temi.

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 10:16:42)

Jao zene mam hitno jedno pitanje...napipala sam na vratu pozadi tacno tamo gde se zavrrsava kosa pa malo nize kao da mi je oteklo neato ,nadulo se...svakako cekam mamu da preuzme ivu ali da li znate sta bi to moglo biti....

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 10:18:33)

a jel je boli na dodir??? Ja nem pojma sta bi moglo biti cekamo Torbicu. Ali ako je boli pravac kod lekara.

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 10:21:54)

Ne boli ...ali je vidno oteceno...valjda ce se neko javiti....
Kako nam je joletova Teica?

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 10:22:57)

Adulence nisam te skontala iza uva ili dole na vratu kod kicme?

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 10:24:50)

Znas kako adulence meni se stalno cini da je Dunji natecen vrat odmah tu ispod kosice ali to je samo njeno salce hehehe...Mozda nisi ranije zagledala jer Iva ipak ima duzu kosicu od Dunje pa ti sad cudno kad si videla

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 10:31:06)

Jao misho hit si napipala sam sebi ,a ne ivi....anck kao da ceo taj deo ispod zavrsetka kose bas na vratu ne iza uha...znaci skroz gornji deo vrata...misho nadam se da je salce,kod mene ga bar ima

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>