Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (3.12.2013 9:19:31)
|
Jutro drugarice! Mam micki, srecan vam rodjendanac![sm=smiley27.gif] Ja sam spavala od 1-6 i ok sam, za divno cudo, inace mi je to malo. Moguce zato sto sam par noci spavala lepo, pojma nemam. Sinoc mm zove dever, covek otisao za Bg, parkirao kod zeleznicke i vratio se, a pauk mu podigao auto..Mislim, isao prevozom da ustedi i eto ti.... Valjda je virio sa parking mesta i neko zvao pauka.... Pa sam i ja zaginula sinoc, plus sto je kum zaseo.. Doneo deci igracaka, ajme sto je to zanimljivo, nove kocke, plastelini sa raznim modlicama i masinicom za oblike, princeza neka koja se sastavlja, nisam jos proucila, to me ceka kad se zenska vrati iz vrtica. A daaaa, malopre stigli vauceri za DexyCo, mislim, nemam reci, firma mi je za svaku pohvalu, 3x9500. Pojma nemam sta cu za te silne novce da kupim. A zurka nam je 14.12, one tamo subote u BG. Puno se ljudi promenilo, a neki su i stari a ja ih bas dugo nisam videla. Jedva cekam! [sm=smiley1.gif] Odoh sad da zavrsim kaputic za princezu, dugmad da prisijem i postavu da ubacim, to ce biti brzo gotovo. [sm=smiley1.gif] Ljubim vas
|
|
|
|