Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (2.12.2013 9:08:28)
|
Dobro jutro! Evo i mene. Odvela klince u vrtic i bacam se na sivenje kaputica za smizlu. Sve se nadam da cu zavrsiti dok dodje iz vrtica, videcemo.... Anck, mozda si lose spavala, u nezgodnom polozaju. Znam da su misljenja podeljena ali meni onaj troslojni Dormeo prija. Ranije je i mene hvatalo to... Ja pisem post pa nikako da posaljem, sad vidim ovo vase Jole.. Moguce da je od krastavca. Moj beban je povracao kad smo dosli sa mora...Promena klime, ko ce ga znati, odreagovao tako, samo jedan dan. Ali stroga dijeta sto i tebi savetujem. Zato sto je digestivni trakt nadrazen. Davala sam mu bareno povrce, izgnjeceno, bananu, sutlijas u sojinom mleku... Nisam nista nadoknadjivala, zbuckala u blenderu vodu sa pola banane i to je pijuckao. Ja u kuci imam Klometol i uredno dam ako povracanje traje dva dana, sto se za 5,5 godina desilo dva puta. 2.5 ml na 8 sati, cini mi se. Moji inace nisu dugo hteli nikakvu salatu tog tipa, samo sveze povrce. Mozda joj kombinacija tog krastavca sa necim nije legla. Svakako mi mirise da je od hrane, a brzo ce ti se pokazati. Tu smo ako treba. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|