RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 16:46:28)

Dobar dan mame. Jeeee decembar. Moj rodj je 28. mojom mami 11. bratu 25. komsinici jednoj 9. drugoj 26. a malom komsiji 27. Mi samo rodjendane u decembru imamo i plus nam je i slava Sveti Nikola. Krkanjac. (nikad necu smrsati)

Dunja spava sad vec dosta uskoro ce se probuditi. Ja poradila jos nesto po kuci i dosla na brzaka da vidim sta ima novo na rr. MM je napolju (znaci kao sto rekoh nista njemu nije tako da Torbice nisam ja na kraj srca vec vidim kad se neko prenemaze). eno ga oko drva i pecke se bakce. Bas nam je bilo uzbudljivo jutro tj dan. Majstori samo sto nisu zavrsili posao, sutra je konacno sve gotovo, nekako sam iskreno i tuzna sto odlaze bas su fini ljudi i pravili nam malko drustvo dok prave pauzu da se malo zgreju. Ja sam cak ispeglala ves, nemam vise nista za peglanjeeeee jeeeeeeeeeeee....Ali evo treba sad da rasirim drugi ves[sm=smiley19.gif] tako da cu sutra imati opet da peglam. Evo cujem ovu moju
Cao

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 18:05:10)

Znači Ljišo kod vas veseli decembar[sm=bravo.gif] ma počni dijetu od nove godine[sm=smiley36.gif]

Nego da li što je nedelja ili što je gotovo takmičenje...al malo se piše...

Ništa od moje dremke, dok sam još svašta nešto završila, pa nešto do kola..prođe voz...sad će i T da se probudi...

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 20:29:39)

Evo sedoh na kratko, brdo vesa i raspremanje kuhinje, ekipa uveliko na pozicijama. Kaze mi cera - ne volim da spavam jer smo onda razdvojeni![sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 20:44:02)

Hello Torbice i drustvo!
Jao dusa.. razdvojeni [sm=smiley1.gif]

Moje cure su zaspale, ja hocu da iskokam kokice i da malko odmorim uz TV ..ima li kakav dobar film?

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 20:51:39)

Anckja gledam prof. Mrvícu, i mislim se ima nade za mene. Mózda i ja gsmislim neki napitak hahaha...[sm=smiley36.gif]Jole ne mislim da se manje pise zato sto je gotovo takmicenje (al ja sam naivna pa...).
Moji spavaju odavno. Mm je komiran,ni pokrio se nije. Dunja nije vecerala. Kupanje u kupatilu je bilo totalni fijasko,upala joj sapunica u oci pa jedrekala(do sad se kupala u plasticnoj kadici ). Moracemo izgleda da vadimo tuš i stavimo jadu.

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 20:53:05)

Anck! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Mnogo si me obradovala u temi Lepe vesti![sm=smiley1.gif] Ja TV ne gledam, ju, gde bi mi bio kraj... Kad sam se porodila treci put spustili smo ga u prizemlje za mamu, gledala je neku seriju. Posle ga nismo ni vratili, veruj, ni ne fali nam. Pogledamo na YouTube sto nas zanima.
Misho, kada je zakon! A i stane ih vise komada! [sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 20:54:49)

Ovde imate svaki dan raspored fimova,,,ako nekog zanima
http://tv.aladin.info/film/

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:07:10)

Mi imamo dva kupatila i u oba tuš.mala su za kadu,mozda da je drugaciji raspored. No,otom potom.ne mozemo sad o tome razmisljati jer nismo u finansijskoj situaciji da bilo sta menjamo. Ma ne znam kako cemo sutra kupiti pelene Dunji, mm kasni plata a mene ko u inat ispalili djaci danas za casove. Tako je to kad ne ide onda bas ne ide. Imam jos tri pelene a onda ce bíti brzinski natrenirana Dunja na nosu ako se ne desi čudo[sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:13:08)

Misho, ma iskrsnuce vec nesto, mozda i cas! [sm=smiley1.gif]
Mm cita neku knjigu a ja treba da secem materijal za cerin kaputic, bas sam otegla. Kroj izvadjen ali nikako makaza da se uhvatim..

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:15:56)

dobro vece...iva uveliko spava...mm radi,a ja leskarim i visim na rr...
srnad bas lepo sto si se javila,jel se spremate za rodjus?heheh...zenske ajde da napravimo neki party ovde....
misho ja sebi uvek kazem uvek moze gore i zato verj u to da ce biti samo bolje...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:20:47)

ma ne sekiram se ja. Kupicemo na komad sto bi se reklo za sve novce,a ímacu bar dva casa u narednih par dana.

Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:24:43)

Zene ja odoh. Da spakujem za ujutru po tri paketa - pidzamica i preobuka i da pripremim ekipi sta ce obuci. [sm=smiley1.gif] A mozda se i makaza uhvatim. Ljubim vas

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:30:59)

Ja tek sad malo sedoh...danas mi je bio ludi dan, ceo dan neki gosti se smenjuju a meni Viktor ima temperaturu...danas sam ga 4 putan tuširala i masirala,temper.mu nije toliko velika kao juče,....juče mu je bila 39,5 a danas je najveća bila 38,7...tako da se nadam da će sutra biti bolje, i molim Boga da se Viktorija i Stefan ne razbole jer u utorak idem opet na komisiju

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:37:19)

Joj viki...držimo fige, da bude kao što želiš i da V što pre ozdravi[sm=smiley31.gif]
Sad kad napisah šta sam jela u dijetalnom meniju...opasno se oštrim da krenem od sutra ponovo...ipak je sutra ponedeljak[sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:40:49)

jole sto ti kazes bas je pusto,smorih se nemam sta da pisem sve teme koje su aktivne ja vec nesto napisala..

serpica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:43:23)

Dobro vece mame..moji andjeli spavaju ja odgledah seriju pa malo da virnem ovde..al sto rece Adulence sta da pisem...a za neke teme prvi put i cujem,nisam ni znala da ih ima do sada[sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:45:47)

Dobro vece [sm=smiley1.gif]
da li je neko pomenuo zurku? gde je zurka? [sm=smiley16.gif]
mini buba i mm spavaju, ja slozila musaku od tikvica sad cu da se bacim u akciju skidanja akrila[sm=smiley36.gif] naravno, cim dovrsim ovaj ajvar i kajmak [sm=smiley30.gif]

viktori -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:47:46)

evo mene [sm=smiley1.gif]
n spava,mm evo kunja pored mene, a ja sredila kuhinju i mozgam sta da stavim za sutra za klopu a tooooliko sma s eumorila i toooliko mi se spava
jel vama ovako kad ste krenule "medju ljude" covece ne da sam pospana na kraju dana ne mogu da zamislim da mi je svaki dan kao sad preko vikenda
bebci najsladji pa sta je to? novi talas virusa ili ovo opet hladnije?
adulence mi zakazali restoran sad osmisljavam "stajling" za n hehhehhe [sm=smiley1.gif] i kakvu cemo torticu klopu manje vise znam sta cemo... e sad ne znam dal da zovem telefonom ili da delim pozivnice nisam jos smislila...
za krstenje rekose mi ne mora mnogo da se unapred ide, pa cemo ovih dana otici da zakazemo najverovatnije bas na dan rodjenja, a proslava je par dana kasnije
p.s. moja mama kaze to s ene pravi kasnije nego samo pre...podset_ila me na trudnocu i one silne savete koncice itd...uh smorila me

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:49:04)

O kakvoj žurci je reč? I ja se prijavljujem za žurku[sm=sloncek.gif] samo ako ima i neka žurka za decu[sm=smiley36.gif] jer su mi oni privesci[sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:52:49)

IZVORNA PORUKA: viktori

jel vama ovako kad ste krenule "medju ljude" covece ne da sam pospana na kraju dana ne mogu da zamislim da mi je svaki dan kao sad preko vikenda

na pocetku jeste, kad beba zaspi ne znas gde se nalazis [sm=smiley36.gif] ali brzo se covek usemi u sve... nemam pojma, kakav god da mi je dan na poslu cim vidim T kad otvorim vrata vrati mi se sva energija i radost i nista me ne mrzi i sve mogu [sm=smiley1.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 21:54:05)

Znači milicice zato mene sve živo mrzi[sm=smiley36.gif]pošto sam ceo dan sa T[sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 22:02:23)

I mene je sve zivo mrzelo dok sam bila p ceo dan sa T [sm=jezicek.gif] zato sam i pobegla na posao kad je imala 6 meseci [sm=jezicek.gif]
salim se, ali valjda mi u toku dana toliko nedostaje (a i jos uvek me grize savest sto mislim da ne provodim dovoljno vremena sa njom) da mi zaista nista nije tesko... ni da se jurimo i valjamo po stanu, ni da joj svasta kuvam, ni da peglam... lagala bih kad bih rekla da me peglanje i pranje ne smara al mi eto nije tesko

vikiveki -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 22:03:19)

Viktori setila sam se i ja tih običaja oko krštenja, sad kad si pomenula...ja potičem iz kraja gde se krštenje i rođendan obavljaju pre pravog datuma tj. rođendana, a došla sam u sredinu gde se to radi posle pravog rođendana...i kada smo pravili rođendan posle onog pravog datuma moje majka na me osula paljbu[sm=hudicek1.gif] samo što me u top nije stavila...ja joj kažem da ja nemogu sad ovde sprovoditi neka svoja pravila kada sam u ovom okruženju i kada nam je pop tako zakazao...a ne ona me ništa nije slušala još sam ja ispala glupa i naivna jer radim tako

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 22:08:55)

Dobro vece deco. Secate se tog programa uvece pre dnevnika? E, to su bila vremena :) Lav ti rece- dobro vece :)
Ja D kupam u kadi, pa ga onda istusiram preko ruke, sama. Ja ga zovem pero laka, mada svi kazu da dete izgleda normalno, nije mrša. Gde ćeš majci ugoditi...
Ja sam tako umorna, umorna, umorna... Neko pomenu povratak na posao, uh, mrak mi padne na oci kad pomislim na to, iako volim svoj posao. Sa ovom hronicnom neispavanoscu nemam koncentraciju ni za šta. A prija Ljiša napamet rešava zadatke i radi po tolikom imanju (citaj mirazu :P), ma orden joj treba dati.
Laka vam noc.

viktori -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (1.12.2013 22:12:02)

Bas tako i mene smorila. A ja ni u trudnoci nisam nikoga slusala i okretala gace naopkao [sm=jezicek.gif] kkao videh od nekih trudnica u bolnici. Ja verujem da covek sam sebi privlaci takvim razmisljanjem razne stvari i ne zelim da se opterecujem jednostavno. Al ona ima 100000000000 obicaja koji se svi od reda "valjaju"...sou

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>