Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:43:44
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ima ona neka torta Šeherezada, sad je baš popularna, ona s grčkim keksom. Nije loša, a kako sam skontala, brzo i lako se pravi. Bubi, hajde pogledaj i onu moju neskvik, kod nje se samo kora peče, filovi se samo smućkaju, nema kuvanja. Gde je tvoja Neskvik, hoću ja recept!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:44:16
|
|
|
|
nata11
|
Didy kod nas je bila aktuelna pre nekih godinu i po, mislim da je turski keks. Brzo pravi i meni je preukusna. Poenta je keks sa cokoladom i puding.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:44:31
|
|
|
|
bubulence
|
neskvik prepisan davno a nikako da dodje na red... mozda cu ga praviti za godisnjicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:48:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se ova dopala planiram da je pravim za unin rodj..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:49:50
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja sam danas spremala piletinu sa krompiricimai ispala je prste da polizes :-P :-P :-P
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:49:51
|
|
|
|
17 joka
|
Lelo, i 5 ako treba Ubiste me sa tortama nesmem ni da gledam ni recepte ni teme
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:49:54
|
|
|
|
branki*
|
tema,molim rodjendanske torte
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:49:55
|
|
|
|
Didy
|
Lelaigor, imaš posebnu temu neskvik torta, a mislim da sam stavila i u C kuhinju. Meni je to baš brzinska torta i baš je izdašna, bude baš velika. Možda je i turski keks, ne znam ni ja, mama moja je pravila, ukusna je. Jedino što ona uprži šećer, pa u to doda mleko i onda zakuva pudinge. Bude ukus prave karamele.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:51:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja upravo pravim ovu tortu . Planirala sam je za Maretov rođendan pa sam ipak pravila neke druge a ovu sam pre mesec dana probala kod kume na slavi i oduševila se. Sutra je sestri rođendan pa joj spremam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 8:35:04
|
|
|
|
Torbica
|
Juce sam i ja preporucila Didy Nesquik tortu u temi rodjendanskih, stvarno je odlicna! Ja cu danas neki kolac sa visnjama i nesto sa piletinom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 8:45:10
|
|
|
|
branki*
|
rucak imam od juce..planiram pitu sa jabukama,ne pamtim kad sam je pravila...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 9:04:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Morala bih nesto corbasto ....mozda krompir corbu...da mi muz ublazi grceve po stomaku. ..ona ga ljuta backa sinoc upropastila Gde me nadjoste sa tim tortama ?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 9:44:28
|
|
|
|
bubulence
|
danas nama za rucak testo sa krompirom i supica od povrca. a za kasnije kada dodju drugari planiram pica rolat i mozda opet gibanicu ali motanu onako u kruzice da izgleda lepse... torta spremna...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 14:04:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Upravo pravim ovaj kolac nase Ane RR nadam se d ace ispasti super, izgleda njam njam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 15:08:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutros sutlijas meni, mm nije bio tu inace on to slabo hoce, on jeo u gradu , a sada izladnjivanje...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 17:49:24
|
|
|
|
Žapkić
|
Danas-ništa! Tina je kod tate, dolazi večeras, a za večeru je naručila Žu-žu pogačice i jogurt!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 18:23:12
|
|
|
|
branki*
|
ja samo da prijavim,da se zna-pita sa jabukama je ispala prva liga
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 18:30:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Punjene paprike i spremala deci pomfrit traze mi vec danima a ne volim bas preterano da im dajem da ga jedu.Salata od paradajza i krastavica sa maslinovim uljem.Imam i neki domaci integralni keks koji sam pravila neki dan a i domacu limunadu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 18:31:14
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ja samo da prijavim,da se zna-pita sa jabukama je ispala prva liga Bravo ja obozavam pitu sa jabukama pravim je sa domacim korama ispadne mmmm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 18:32:43
|
|
|
|
branki*
|
hvala ja sa kupovnim,,mrzelo me da pravim domace...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 18:37:24
|
|
|
|
veselicaa
|
I ja uglavnom sa kupovnim ali kada sam raspolozena onda mesim domace obicno kada je muz tu pa cuva decu,jer su devojcice pa obe uzmu testo i onda haoss a kada je on tu bar ih nadzire sta rade.Da ne zavrsi testo po zidovima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 20:26:53
|
|
|
|
anita
|
Ja danas pravila pomfrit ali bez przenja pecen u rerni, pljeskavice i domacu pilecu supicu. Za veceru upravo pecem zu zu pecivo.
< Poruku je uredio anita -- 13.9.2014 20:32:19 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 20:27:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnica nasuvo sa krompirom i kupus salata Ovo je danas kod nas bilo!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 21:05:20
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala Didy, naći ću i hvala Joko, za tepsije!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 21:18:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
Um, taj kolac stvarno lepo izgleda, bas socno! navalila sam na welnes sa eurokremom, kao da nisam danas jela tortu i ostale djakonije!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.