Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 14:54:50
|
|
|
|
nata11
|
Ja cu krompir salatu to za sada znam, a ostalu cu naknadno smisliti.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 14:55:47
|
|
|
|
New Mom
|
donesi.com.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 15:15:32
|
|
|
|
amelia
|
Za rucak imali pizze od juce a veceru hhhmm kanim se stada spremam najverovatnije pasulj uopste mi se ne jede ali ukucani zele
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 15:18:50
|
|
|
|
17 joka
|
krompirice pecene i svinjski kare bez kosti bilo je divno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 15:20:56
|
|
|
|
Sanchy
|
Pljeskavice od prosa i pire krompir,,sad su na redu palacinke ,
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 15:36:56
|
|
|
|
Sanchy
|
Dajte neki recept za orahovacu,otpalo mi dosta oraha a zeleni su verovatno su ih svrake i vetar oborile,cini mi se da se sprema od mladih oraha
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 15:57:32
|
|
|
|
World
|
Jutros za dorucak pohovane bukovace u rerni, sa slaninicom i susamom... Za rucak pecena piletina sa bundevom..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 16:40:29
|
|
|
|
Torbica
|
Slani i slatki posni mafini
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 23:24:11
|
|
|
|
madre
|
paprikas i paradajz salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 23:41:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kupih neki bavarski hleb, napravismo sendvice sa pilecim grudima, pa topljeni sir pa paradajz, a tek majonezeeeee , samo curi niz bradu, ajme mene joj !
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 9:22:47
|
|
|
|
branki*
|
cufte u paradajz sosu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 9:27:34
|
|
|
|
bubulence
|
krompir corba i gibanica...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 10:41:54
|
|
|
|
Olga75
|
ima pasulj od juce ako budu dobri , mozda zakuvam lakumice , videcu , verovatno necu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 10:45:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Posan birjan i supica. Za dezert medeno srce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 11:00:55
|
|
|
|
lelaigor
|
Fishburgere, pire krompir, paradajz a pre svega supica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 11:42:35
|
|
|
|
Žapkić
|
Mislim da danas neću ništa praviti. Imamo ručak od juče. Možda večeras napravim mafine, videću...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:18:49
|
|
|
|
cockic
|
Danas sam napravila lazanje.super je ispalo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:20:47
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ima pasulj od juce ako budu dobri , mozda zakuvam lakumice , videcu , verovatno necu to je kao kada ja obecam "pravicu palacinke ako me ne bude mrzelo a mrzece me" sutra cu imati neke goste, koju brzu , najbrzu tortu da napravim... da nije vocna?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:24:34
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bas ste sve vrednice. Ja nista ne kuvam Bubi a sta kazes na lava cake? Gotov za 5 min i pece se 7 min kada su gosti vec jeli. Sluzis ga uz kuglu vanile. Moji svi to obozavaju. Sestrina deca se dave u tome
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:26:59
|
|
|
|
bubulence
|
daj receptic , mislim da nisam ni cula za taj kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:41:17
|
|
|
|
anita
|
Bubi evo jednog lepog i brzog recpta: Brza torta Unutiti 1l kisele vode sa 1 kg slag pene pa masu podeliti na tri dela. U I deo staviti mleveni keks U II deo staviti krem bananice U III deo staviti rendanu cokoladu ili nesto drugo po zelji Tortu odozgo posuti seckanim pecenim lesnicima i otoljenom cokoladom. Naravno ti masu mozes da smanjis.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:50:47
|
|
|
|
minnica
|
nasuvo sa krompirom i kupus salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:50:52
|
|
|
|
bubulence
|
anita ta mi je inace omiljena jer je jako brza ali sam poslednja 2 x nju pravila kada nesto spremam, i bas sam je pravila i kada su mi ovi gosti bili prosli put . inace, u drugi deo cesto stavim vockice jer ih mm voli a kada pravim za svoju dusu onda u drugi deo idu bananice i napolitanke a u treci orasi i rendana cokolada
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:59:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi to je sufle od cokolade. Sastojci: 250g maslaca( ja koristim i margarin dijavit za kolace) 300g secera 6 celih jaja Vanilin secer 130g brasna 250g cokolade sa min 60% udela kakao( odlicna Bambi za kuvanje) Ide ovako: 250g maslaca 300g secera( ja stavim skoro duplo manje) probas pa ako treba dodas 6 celih jaja Sve to zajedno izmiksati da dobijes kompaktnu masu Zatim u to dodas jedan vanilin secer i 130g brasna. Ponovo sve izmiksas i dodas 250g prethodno istopljene cokolade. ( u ovom receptu neces pogresiti i ako sve strpas u serpicu i izmiksas ) Smesu stavljas u kalupe za sufle ili za mafine. Kalupi za sufle su male keramicke cinijice a kalup za mafine je onaj metalni sa 12 rupa Kalupe premazes maslacem i sipas kakao u njih da se zalepi. Visak istreses. Ako peces u kalupima za sufle onda peces 11 min na 200c. Ako u onima za mafine onda max 8-9 min na 200c Ovo vazi za novije pecnice koje imaju onu cirkulaciju vazduha sa svih strana ako je starija ona produzis oecenje za 2-3 min. Neces pogresiti i ako preteras jer ces dobiti odlicne coko mafine Malo je duzi post ali valjda je ok
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 15:05:07
|
|
|
|
branki*
|
ima kod nas tema-lava kolac,bas je lep.mozes i brzu keks tortu. ja ispohovala i filete belog pileceg,boza upravo jeo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.