Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 15:09:11
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: bubulence anita ta mi je inace omiljena jer je jako brza ali sam poslednja 2 x nju pravila kada nesto spremam, i bas sam je pravila i kada su mi ovi gosti bili prosli put . inace, u drugi deo cesto stavim vockice jer ih mm voli a kada pravim za svoju dusu onda u drugi deo idu bananice i napolitanke a u treci orasi i rendana cokolada Imas jos jedan recept koji sam jutros napisala u temi "rodjendanske torte" Baci pogled.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 16:10:22
|
|
|
|
Anoniman
|
To je ona torta grcki sladoled ili lenja zena, i ja je stalno pravim odlicna je... Za rucak pohovano belo, una upravo jede. A vecera standardno pizza ili palacinke, posto samo ja veceravama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 16:16:20
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Branki nisam znala da ima tema. Ako treba prebaci moj post tamo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 17:25:52
|
|
|
|
veselicaa
|
Pire krompir,curece snicle i supu(domacu).Kupus salata i paradajz salata(jer tako deca hoce).Inace moja deca najvise vole kombinacije meso i krompir a od salata jedu sve a najvise vole zelenu salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 19:45:48
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama To je ona torta grcki sladoled ili lenja zena, i ja je stalno pravim odlicna je... Za rucak pohovano belo, una upravo jede. A vecera standardno pizza ili palacinke, posto samo ja veceravama To je lenja žena. Grčki sladoled je drugačiji...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 19:46:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor IZVORNA PORUKA: Unina mama To je ona torta grcki sladoled ili lenja zena, i ja je stalno pravim odlicna je... Za rucak pohovano belo, una upravo jede. A vecera standardno pizza ili palacinke, posto samo ja veceravama To je lenja žena. Grčki sladoled je drugačiji... Moze recept u pp za grcki...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 20:01:23
|
|
|
|
lelaigor
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 20:51:36
|
|
|
|
branki*
|
ja sam mislila da je grcki sladoled i lenja zena jedno te isto znaci gresim... napravila za veceru kacamak sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 20:54:20
|
|
|
|
17 joka
|
pitu krompirusu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 20:57:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nisam nasla danas vremena da spremam bog zna sta ali da istaknem salatu u kombinaciji: paradajz-feta-crne masline-maslinovo ulje-susam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:04:03
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka pitu krompirusu Jao otkad sam to jelaaaa, uf Joko
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:08:55
|
|
|
|
bubulence
|
jao sta mi radite sa tim tortama . sve sam prepisala, i odavde i iz rodjendanskih torti... a napravila sam suskavu...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:12:33
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ja sam mislila da je grcki sladoled i lenja zena jedno te isto znaci gresim... napravila za veceru kacamak sa sirom. Baš sam i UM objasnila u pp: poenta je da je struktura osnove skroz drugačija od Lenje žene, pa i od Pesak torte. Lenja žena ti je šlag osnova, Pesak torta je puding osnova a ovo je vazdušasta/želatinasta osnova.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:13:37
|
|
|
|
Didy
|
Lazanje. Za večeru narendala jabuke i ubacila ih u malo gušće testo nego za palačinke i pekla kao male američke palačinke na teflonu. Bubi, šta slavite?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:17:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi sve sam prepisala kao ti, ali nista ne pravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:17:14
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jao sada sei meni jede pita krompirusa Moracu otici da je kupim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:17:16
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: 17 joka pitu krompirusu Jao otkad sam to jelaaaa, uf Joko meni se bas jelo, morala sam,napraviti, lepo i kore razvih da sam znala da ti posaljem
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:19:17
|
|
|
|
lelaigor
|
E, pa sad vi sa tom krompirušom! SAd bih i ja!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:20:14
|
|
|
|
branki*
|
kapiram,lela ,hvala na objasnjenju.onda ja od te tri najvise volim grcki sladoled i vazdusasto-zelatinastu osnovu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:26:14
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: branki RR kapiram,lela ,hvala na objasnjenju.onda ja od te tri najvise volim grcki sladoled i vazdusasto-zelatinastu osnovu Ahahaha, baš sam ga opisala onako...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:26:39
|
|
|
|
17 joka
|
da vam pravim sutra popodne pa da saljem brzom postom ali mi stigose paprike veceras tako da sutra citav dan ima da pecem paprike
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:29:46
|
|
|
|
lelaigor
|
Može meni! 2 tepsije! Ja ću sutra da kuvam spanać i da pečem jaja. Njam! Baš mi se to jede.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:34:14
|
|
|
|
nata11
|
I ja sam do malopre seckala paprike za zamrzivac sto mi baba ubacila u prtljaznik. Cela kutija A za danas ispekoh zuzu sa sirom.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:38:13
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Lazanje. Za večeru narendala jabuke i ubacila ih u malo gušće testo nego za palačinke i pekla kao male američke palačinke na teflonu. Bubi, šta slavite? nije da slavimo ali nam dolaze veoma dragi drugari pre vremena na rodjendan, ne mogu u ponedeljak. a u ponedeljak nikoga necu ni imati...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 21:40:52
|
|
|
|
Didy
|
Ima ona neka torta Šeherezada, sad je baš popularna, ona s grčkim keksom. Nije loša, a kako sam skontala, brzo i lako se pravi. Bubi, hajde pogledaj i onu moju neskvik, kod nje se samo kora peče, filovi se samo smućkaju, nema kuvanja.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.