Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 14:54:50
|
|
|
|
nata11
|
Ja cu krompir salatu to za sada znam, a ostalu cu naknadno smisliti.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 14:55:47
|
|
|
|
New Mom
|
donesi.com.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 15:15:32
|
|
|
|
amelia
|
Za rucak imali pizze od juce a veceru hhhmm kanim se stada spremam najverovatnije pasulj uopste mi se ne jede ali ukucani zele
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 15:18:50
|
|
|
|
17 joka
|
krompirice pecene i svinjski kare bez kosti bilo je divno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 15:20:56
|
|
|
|
Sanchy
|
Pljeskavice od prosa i pire krompir,,sad su na redu palacinke ,
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 15:36:56
|
|
|
|
Sanchy
|
Dajte neki recept za orahovacu,otpalo mi dosta oraha a zeleni su verovatno su ih svrake i vetar oborile,cini mi se da se sprema od mladih oraha
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 15:57:32
|
|
|
|
World
|
Jutros za dorucak pohovane bukovace u rerni, sa slaninicom i susamom... Za rucak pecena piletina sa bundevom..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 16:40:29
|
|
|
|
Torbica
|
Slani i slatki posni mafini
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 23:24:11
|
|
|
|
madre
|
paprikas i paradajz salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.9.2014 23:41:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kupih neki bavarski hleb, napravismo sendvice sa pilecim grudima, pa topljeni sir pa paradajz, a tek majonezeeeee , samo curi niz bradu, ajme mene joj !
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 9:22:47
|
|
|
|
branki*
|
cufte u paradajz sosu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 9:27:34
|
|
|
|
bubulence
|
krompir corba i gibanica...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 10:41:54
|
|
|
|
Olga75
|
ima pasulj od juce ako budu dobri , mozda zakuvam lakumice , videcu , verovatno necu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 10:45:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Posan birjan i supica. Za dezert medeno srce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 11:00:55
|
|
|
|
lelaigor
|
Fishburgere, pire krompir, paradajz a pre svega supica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 11:42:35
|
|
|
|
Žapkić
|
Mislim da danas neću ništa praviti. Imamo ručak od juče. Možda večeras napravim mafine, videću...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:18:49
|
|
|
|
cockic
|
Danas sam napravila lazanje.super je ispalo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:20:47
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ima pasulj od juce ako budu dobri , mozda zakuvam lakumice , videcu , verovatno necu to je kao kada ja obecam "pravicu palacinke ako me ne bude mrzelo a mrzece me" sutra cu imati neke goste, koju brzu , najbrzu tortu da napravim... da nije vocna?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:24:34
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bas ste sve vrednice. Ja nista ne kuvam Bubi a sta kazes na lava cake? Gotov za 5 min i pece se 7 min kada su gosti vec jeli. Sluzis ga uz kuglu vanile. Moji svi to obozavaju. Sestrina deca se dave u tome
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:26:59
|
|
|
|
bubulence
|
daj receptic , mislim da nisam ni cula za taj kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:41:17
|
|
|
|
anita
|
Bubi evo jednog lepog i brzog recpta: Brza torta Unutiti 1l kisele vode sa 1 kg slag pene pa masu podeliti na tri dela. U I deo staviti mleveni keks U II deo staviti krem bananice U III deo staviti rendanu cokoladu ili nesto drugo po zelji Tortu odozgo posuti seckanim pecenim lesnicima i otoljenom cokoladom. Naravno ti masu mozes da smanjis.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:50:47
|
|
|
|
minnica
|
nasuvo sa krompirom i kupus salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:50:52
|
|
|
|
bubulence
|
anita ta mi je inace omiljena jer je jako brza ali sam poslednja 2 x nju pravila kada nesto spremam, i bas sam je pravila i kada su mi ovi gosti bili prosli put . inace, u drugi deo cesto stavim vockice jer ih mm voli a kada pravim za svoju dusu onda u drugi deo idu bananice i napolitanke a u treci orasi i rendana cokolada
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 14:59:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi to je sufle od cokolade. Sastojci: 250g maslaca( ja koristim i margarin dijavit za kolace) 300g secera 6 celih jaja Vanilin secer 130g brasna 250g cokolade sa min 60% udela kakao( odlicna Bambi za kuvanje) Ide ovako: 250g maslaca 300g secera( ja stavim skoro duplo manje) probas pa ako treba dodas 6 celih jaja Sve to zajedno izmiksati da dobijes kompaktnu masu Zatim u to dodas jedan vanilin secer i 130g brasna. Ponovo sve izmiksas i dodas 250g prethodno istopljene cokolade. ( u ovom receptu neces pogresiti i ako sve strpas u serpicu i izmiksas ) Smesu stavljas u kalupe za sufle ili za mafine. Kalupi za sufle su male keramicke cinijice a kalup za mafine je onaj metalni sa 12 rupa Kalupe premazes maslacem i sipas kakao u njih da se zalepi. Visak istreses. Ako peces u kalupima za sufle onda peces 11 min na 200c. Ako u onima za mafine onda max 8-9 min na 200c Ovo vazi za novije pecnice koje imaju onu cirkulaciju vazduha sa svih strana ako je starija ona produzis oecenje za 2-3 min. Neces pogresiti i ako preteras jer ces dobiti odlicne coko mafine Malo je duzi post ali valjda je ok
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.9.2014 15:05:07
|
|
|
|
branki*
|
ima kod nas tema-lava kolac,bas je lep.mozes i brzu keks tortu. ja ispohovala i filete belog pileceg,boza upravo jeo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?