Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 16:02:00
|
|
|
|
superm
|
Upravo pravim marmeladu od pomorandze u mini pekarici! Jedva cekam da ga probam!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 16:05:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak pecivo za Sanjicu. Za rucak corbica od mlevenog mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 16:06:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eco, ja to jedem ceo dan, dva mi jos ostalo. Ne znam sta cu muzu za veceru, iskreno...sad gumam plazmu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 16:06:36
|
|
|
|
Anoniman
|
mi smo danas svako drugacije jelo jeli. ja jucerasnji praziluk sa pirincem, dete piletinu i pirinac sto je sveki dala, a za mm salata od sociva i svezeg povrca i pirinac.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 16:34:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak u pekari, posto smo vadili krv i primali bocu, rucak supica, pileca dzigerica, pire i salata dezert kolac od juce vecera ce izgleda opet biti kao sinoc, + cu ispeci i slatke palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 18:30:48
|
|
|
|
17 joka
|
Nqajbrze mi bilo pa napravih tople sendviče
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 18:43:05
|
|
|
|
Žapkić
|
Kod nas je za ručak bio pasulj sa suvim mesom. Za večeru ćemo tople sendviče, po Tininoj želji.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 19:38:26
|
|
|
|
milicicak
|
Za dorucak namaz od plavog patlidzana Za rucak musaku od plavog patlidzana Za veceru je gospodjica dobila kajganu sa paprikom a za nas cu da pravim picu kad ona zaspi A trebalo bi i djuvec napraviti za sutra...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 19:43:51
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: superm Upravo pravim marmeladu od pomorandze u mini pekarici! Jedva cekam da ga probam! marmelada je sjajna!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 19:50:40
|
|
|
|
soni
|
boranija sa piletinom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 19:54:20
|
|
|
|
nata11
|
gulas
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 19:59:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ispekla palacinke, odoh da ih ispohujem, opet
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 20:20:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Supicu pilecu, pohovani fileti sa sunkom , kackavaljem i crnim maslinama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 20:57:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam pravila pekmez od kajsija i sljiva,bas je mmm! Na meniju pecena jaja i spanac,na brzinu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 21:05:25
|
|
|
|
wivern
|
Snenokle za mamu i lava kolac za mm...od mene i previse
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 21:07:00
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ispekla palacinke, odoh da ih ispohujem, opet Eto me sad stvarno dolazim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.9.2014 12:58:06
|
|
|
|
bubulence
|
juce sam spremila pilecu dzigericu i grasak za danas za moje ukucane, danas sam skuvala samo supicu ... e sada, problem je sta cu ja rucati uz supicu, javicu mm da mi uzme nesto kada bude dolazio sa posla
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.9.2014 13:18:29
|
|
|
|
anita
|
I ja imam grasak od juce. Za dezert mm pravi palačinke...ja mogu da ih namažem
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.9.2014 13:45:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak opet u gradu injekicje svako jutro.. Rucak pileci bataci,pire, grilovani sampinjoni, salate dezert planiram da pravi, lava cake, a upila sma i sladoled kao dodatak Vecera ostale pohovane palacinke od sinoc
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:07:46
|
|
|
|
superm
|
Losos i zeleni rizoto. Sad treba da rucamo. Jafa kolac - tek treba da ga napravim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:11:08
|
|
|
|
amelia
|
Rucak bio fenomenalan bosanke lepinje i bosanski cevapi sam pravila ispali su super za veceru cu napraviti palacinke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:14:23
|
|
|
|
emicaa
|
Za večeru pileći karabataci sa zapečenom rižom,dezert će biti ako mi ne bude mrsko da nešto napravim,inače ima sladoled
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:19:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bice strudle veceras za desert, posto mi muz to trazi danima. ..doruckovala sama pastetu i jogurt, rucak nisam smislila jos
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:34:24
|
|
|
|
lelaigor
|
Doručak: maslac, slanina, i Dukatos grčki jogurt. Ručak: supica i proja sa sirom. Večera: će verovatno isto biti proja, napravila sam je za vojsku!!!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:35:34
|
|
|
|
Olga75
|
pileci paprikas sa valjuskama a salata ponovo kupus
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.