Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 21:51:40
|
|
|
|
Torbica
|
Pileca supica, Pilav sa kremom za kuvanje, Jagnjetina u satarasu, mafini sa rogacem i visnjama (ponesto i za narednu nedelju)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 22:22:29
|
|
|
|
17 joka
|
Posto sam pekla papriku najprakticnije mi je bilo pa sam pravila rostilj bilo je prelepo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 22:26:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Um, taj kolac stvarno lepo izgleda, bas socno! navalila sam na welnes sa eurokremom, kao da nisam danas jela tortu i ostale djakonije! Peedobar je, ja sam samo zamenila posne sastojke mrsnim, odlican je ! Hvala Anci
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.9.2014 22:28:40
|
|
|
|
Didy
|
Potaž ćorba od šargarepe, krompira i karfiola i ostalo lazanja od juče. Posle poden smo išli na dva rođendana, pa smo dezert tamo pojeli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 11:30:17
|
|
|
|
branki*
|
danas pileca supa sa batakom i skuvacu makarone,ostalo sosa od cufti,pa taman da iskoristim..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 11:33:10
|
|
|
|
bubulence
|
pileca supa, pohovano belo meso, kuuruz sa susamom, pire... torte ima od juce... za veceru mm hoce pohovane palacinke, o tome cu jos da razmislim...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 11:33:57
|
|
|
|
Olga75
|
danas : nedeljna supica , piletina u sosu od sampinjona , przeni krompir i kupus salata zvercica ide na rodjendan pa ne reba desert
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 11:34:34
|
|
|
|
Torbica
|
Rostilj by mm!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 12:19:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Krompir i peceno pile,imam paprike sa belim lukom kao salatu pravila sam ih pre neki dan.A za dezert kuvam sutlijas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 12:34:00
|
|
|
|
anita
|
Krompir u rerni sa svinjskim mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 14:40:31
|
|
|
|
minnica
|
Danas pileća čorbica sa povrćem i piletina sa 4 vrste sira (C ideja) i pire krompir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 14:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Rucak i dezert imam od juce, dorucak bio u pekari, a za veceru cu da budem vredna
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 14:54:46
|
|
|
|
Torbica
|
Trazili sladoled iz zamrzivaca, nisam nista pravila za desert.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 16:22:30
|
|
|
|
milicicak
|
Pastrmku u belom vinu, krompir salatu i tucenu papriku. Pitu sa pecurkama, mada je tehnicki pravi mm pod mojim nadzorom, naravno I upravo se pece Trobojni kuglof by Trcosava, samo sto je u mojoj izvedbi dvobojni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 16:34:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kobasice sa salatom. Za dezert mafini bez jaja (by Torbica). Za veceru palacinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 16:39:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Pileći faširanci, gusto kuvan grašak, posle ću praviti američke palačinke sa borovnicama ili običan kolač sa borovnicama.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 17:30:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Za veceru batake , izvadila samo da vidim sa li ce muz da stigne da vecera , danas sendvic sa vrucim domacim hlebom i corbica ..dezert nista , u stvari o’cake coko .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 17:32:10
|
|
|
|
nata11
|
Pilece snicle i paradajz salata.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 20:58:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Domaca supa,kuvano meso,sos od paradajza,pire krompir,pohovano belo meso,salata od paradajza i bundevara.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.9.2014 21:04:41
|
|
|
|
17 joka
|
Punjene paprike i krofne
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 15:35:11
|
|
|
|
lelaigor
|
Testo (makarone) sa jajima, salata od sveže cvekle i čokoladna torta koju sam juče spremala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 15:39:01
|
|
|
|
World
|
E i ja danas imam punjene paprike i pire od bundeve
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 15:40:54
|
|
|
|
amelia
|
Pita sa spanacem i sirom za veceru ne znam nemam ideju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 15:43:03
|
|
|
|
eca89
|
Joj, ženice meni se tako jede onaj krompir pecen u rerni, samo onako na ploske isjecen sa ajvarom, mmmmmmmmmmm moracu praviti, a muz ima rucak!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 15:49:05
|
|
|
|
anita
|
Pileca supica sa knedlama, grasak.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.