|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
20.9.2012 8:27:50   
minavb
Kaže tata da je Vanja jutros plakao kao kiša, da nije hteo da se obuje kod kuće, da je plakao u autu i da se držao za njega kao pijavica.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2026
20.9.2012 8:30:00   
Anoniman
Dušica mala, moda je i on meteoropata kao Nuser posted image Veruj mi da je najgore to dok ne uđu, oni se unutra divno zabavljaju i igraju sa drugarčićimauser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 2027
20.9.2012 8:33:04   
minavb
To mi je jasno, samo mu se ne ide iz njegove kuće i radije bi bio sa taticom nego da ide kod nepoznatih teta. Proći će, samo mi ga je žao.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2028
20.9.2012 8:34:49   
Anoniman
Ma naravno, to je ono što nas nikad neće proći, da nam uvek bude žao kad su i najmanje tužniuser posted image Jedan dečak iz N grupe je bio tužan dva dana jer mu je devojčica iz grupe rekla da ga ne voli a on je zaljubljen u njum dete je patilo kao tinejdžer, gledam šta me čeka i nije mi dobrouser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 2029
20.9.2012 8:37:21   
anajid
I Andrija se nesto mrsti jutros,medjutim kontamda mu je ipak lepse tamo sa decom da se poigra nego da ostane kod kuce i gleda crtani,a napolju kisa,tako da ne moze u dvoriste.

Mina prestace on cim udj u igranjac.Znam,dovoljno da se osecas sugavo.Uh jesmo imi majke.......

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 2030
20.9.2012 8:39:04   
minavb
I moj blesavi muž mu ni juče ni danas nije poneo njegovo obožavano jastuče za utehu, kaže "nemam sto ruku". Jbg, mame imaju.
Šta da ti kažem ženo, muke su tek počele. Vanja voli starije devojčice, takoda s eu grupi neće zaljubiti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2031
20.9.2012 8:39:26   
Lu
O da proći će vrlo brzouser posted image
Ja sam prvi put vidjela dijete koje plače na odlasku iz vrtića, ma ne da plače nego vrišti od kako ugleda tatu da je došao po njega pa sve kroz vrtić mora da se bori sa njim, zapne nogama u auto i uhvati se rukama za krov ne da se u sjedalicu i viče neeeeeću kuuuućiuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2032
20.9.2012 8:41:47   
minavb
Prva asocijacija mi je, ko zna šta on kući preživljava pa mu je tu lepše. user posted image Recimo, agresivni klinac koji je na adaptaciju krenuo par dana posle nas, vrtić je fenomenalno prihvatio i već prve nedelje ostao na spavanju. U razgovoru sa njegovom mamom, skontala sam da on svakodnevno dobija batine i bilo mi je logično da je detetu lepše u vrtiću nego kod kuće.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 2033
20.9.2012 8:46:10   
lesica
Mina,navicice se Vanja! I to vrlo brzo! Kad se moja L navikla,svi ce se navici (to i njene vaspitacice kazu user posted image da ce se svako dete privice cim je ona na kraju prelomila)
Inace,moja scer je jutros na ulazu trazila da joj procitam sta ima za dorucak,i kad sam joj rekla da ima poparu i jogurt-odgovor je bio : " Onda luckam puno!" user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 2034
20.9.2012 8:46:45   
Anoniman
Ima i toga mina, ali ne mora da znači, i meni je n nekoliko puta odbijao da ide kući, oni se tamo tako lepo zaigraju, pa dođu mame i pokvare igru skroz. Od tad, kad vidim da se zaigrao, ja sačekam malo ispred, kažem mu da završava igru, i nema problemauser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 2035
20.9.2012 8:50:36   
minavb
Lenka je spremna za školu, ne za vrtićuser posted image
Neđo, naravno da ima i tih lepih razloga, ali samo kažem šta sam ja videla.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2036
20.9.2012 8:54:29   
Lu
IZVORNA PORUKA: minavb

Prva asocijacija mi je, ko zna šta on kući preživljava pa mu je tu lepše. user posted image

Znala sam user posted image

P.S. Nije mi smiješan komentar nego sam baš htjela dodati da to mnogi ljudi vjerovatno pomisle kad vide tu scenu.

< Poruku je uredio Lu RR -- 20.9.2012 8:57:26 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 2037
20.9.2012 8:54:57   
lesica
Joj,stvarno ima svega u vrticu,ali sto kaze Nedja ajd da posmatramo tako da je njima lepo kad se zaigraju pa da zato nece kuci.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 2038
20.9.2012 8:58:20   
Lu
IZVORNA PORUKA: lesica

Joj,stvarno ima svega u vrticu,ali sto kaze Nedja ajd da posmatramo tako da je njima lepo kad se zaigraju pa da zato nece kuci.

Da, ako već predpostavljamo, neka bude pozitivnouser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2039
20.9.2012 8:59:43   
minavb

IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: minavb

Prva asocijacija mi je, ko zna šta on kući preživljava pa mu je tu lepše. user posted image

Znala sam user posted image

P.S. Nije mi smiješan komentar nego sam baš htjela dodati da to mnogi ljudi vjerovatno pomisle kad vide tu scenu.

Da, moja čaša je poluprazna.user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 2040
20.9.2012 10:31:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ima i toga mina, ali ne mora da znači, i meni je n nekoliko puta odbijao da ide kući, oni se tamo tako lepo zaigraju, pa dođu mame i pokvare igru skroz. Od tad, kad vidim da se zaigrao, ja sačekam malo ispred, kažem mu da završava igru, i nema problemauser posted image

Isto.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2041
20.9.2012 10:34:00   
nela79
Juce mi vaspitacica rece kako joj Matija ispade najtezi slucaj user posted image A imala je na pocetku tako obecavajuce komentare za njega. Sad jadna kad ne zna sta ce onda zove Vanju (koji je u susjednoj sobi), ili matiju vodi u Vanjinu sobu. Dijete je haos. Zena rece ovim rijecima : Zeznut je nenormalno. Ne mozes da ga prevaris nema sanse. Ne zarezuje je ni 2%. Kaze doslo je da sam upotrijebila i onu metodu "Cut, tisina!!! :) Ma nista kaze, kao da je ne cuje.
Danas ce pokusati da ga ostavi na spavanju. Kaze moramo pokusati, pa usli smo u trecu sedmicu vrtica. Moracu ponijeti zeni Kafetin kad krenem po njih. garant ce joj zbog dreke trebati user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 2042
20.9.2012 11:19:37   
bojanica7
lesice, hiihhii za poparu user posted image

moje drugarice cerka od starta nije htela kuci i jedina je u grupi koja nece kuci. a ne maltretiraju je, vec jj je dosadno s njima. u vrticu se igra i uziva, a onda je kupi keva koja preumorna s posla ide kuci da kuva i odmori se malo i mala nema s kim da se igra.

nama opet upalila fora za klopu (maslachak, ko kod vas): kad je krenula da place, ja joj rekla da imaju meda za dorucak i odmah je odjurila da jede. user posted image kaze vaspitacica da je bila kenjkava, ali ok...

Panta rei

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 2043
20.9.2012 15:16:36   
madre
i mi smo primljeni u vrtic (ne znam koji smajli bih pre stavila)...
citam vas redovno ovde i bas mi bude zao, mogu da zamislim kako ce mi biti kad kreneuser posted image
u svakom slucaju, radujem se... sigurno ce mu biti lepo tamouser posted image samo da prodjemo tu adaptaciju! i prosto mi neverovatno zvuci da on tamo zaspi, ali sigurno ce sve doci na svoje.

nego, htela sam vas pitati, da li ste vi kod kuce vrsile neke pripreme, tipa ranijeg budjenja ujutru, sto se ishrane tice i da li ste davale neku sirupic za imunitet i tako to...
bogi je samostalan sto se tice ishrane, izbacili smo i cucu i flasice.

< Poruku je uredio madre -- 20.9.2012 15:17:08 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 2044
20.9.2012 15:32:09   
lanajelena
Madre ja moje nisam spremala nista posebno,L nije kuci spavala od trece godine a tamo prva zaspi,,vikendom ih pustim da budu duze budni i da ujutru duze spavaju i opet kad krene radni dan ustaju,spavaju tamo i tako...od ove godine sam praktikovala sirup za imunitet(ima tamo u temi)evo uspesno guramo trecu nedelju(D nije izdrzao duze od 5 dana ranije)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2045
20.9.2012 16:37:27   
minavb
Vanja je danas spavao u vrticu. Kaye dadilja, kad je otisla po njega u podne, da je yaspao u krilu vaspitacice. Mayila ga je da yaspi. Pojeo je malo ribe, dadilja ga je hranila, i onda su dosli kuci gde je omlatio pola serpe boranije. Gladanuser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 2046
21.9.2012 8:47:18   
Jeca*
Posto ih danas vode na Deciju pijacu - manifestacija opstine Zvezdara, imali smo za domaci da napravimo ogrlicu od voca ili povrca. Parola snadji se user posted image
Evo naše

user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 2047
21.9.2012 9:55:47   
cani
Bravo,super je ispalo! user posted image

Ja sam u potrazi za nekom lepom fasciklom u kojoj ce da skupljaju prve crteze i radove deteta i koju nosi posle kroz ceo vrtic i onda mu je na kraju daju sa svim tim sto se cuva od prvog dana.Lepo je da imas takve uspomene.

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 2048
21.9.2012 11:51:29   
Jeca*
Nama su dali fasciklu sa radovima iz jaslica. Tako sam se radovalaaaa..to je divna uspomena
sad u vrtiću ima novu fasciklu koju pune
ja sam za to uzela one debele kartonske
user posted image

pa  smo je ukrasili njegovim slikama, raznim sličicama...ali to smo radili u radionici u vrtiću

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 2049
21.9.2012 11:59:56   
lesica
Nama je bio domaci da kod kuce sa klincima sredimo fascikle za jaslice,i da odnesemo. I ja sam uzela ovakvu kartonsku,pa smo je izlepili i ukrasili sto stikerima sto kolaz papirom,malo je L crtala po njoj....Uglavnom bas je vesela ispala.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here