|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
18.9.2012 0:35:12   
mama kukunka
Mice male, nasi drugarcici posli u vrtic!!!
Veliki poljubac za sve!!

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 1976
18.9.2012 7:35:50   
lanajelena
Dusan je jutros dotrcao do vrtica,ubacio stvari u njegov ormaric,poljubio me,kucnuo na vrata i otrcao do drugara user posted image

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 1977
18.9.2012 10:22:49   
Anoniman
Danas je ostala bez problema, a kad sam došla u 10 da je uzmem, ona spava. Vaspitačica kaže da je plakala, posle se smirila i zaspala. Još čekam ispred sobe da se probudi da idemo kući.

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1978
18.9.2012 10:27:34   
lesica
Maca mala Zabinski! Jos ce i ruckic da rucka u vrticu! user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1979
18.9.2012 12:06:26   
Brand new mama
Ja cu najvjerojatnije da flipnem.Idem vec trecu nedjelju sa obojicom u vrtic,i ne znam sta da radim sa malim-naravno da hoce i on da se igra.A ja bih kao trebala da se povucem-pa kako,kad imam bebu od 1,5g koja hoce svo vrijeme biti u blizini brata.Svaki put kad se smaknem-mali padne odnekud.Znaci,za ovo svo vrijeme sam bila odsutna 30 minuta u prvoj nedjelji,danas sam kao trebala da idem ali kao posto vaspitacica koja je kaao bliza Ivanu nije tu.Pa da pokusamo u cetvrtak da ja na kratko odem...a onda ce vikend pa sve ispocetkauser posted image Kao-jezicka barijera...pa imaju klinku koja uopsste nista ne prica.Ivan ih razumije koliko toliko,a imaju i tri veca klinca koja govore samo na turskomuser posted image .Sad je on frkauser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1980
18.9.2012 12:21:57   
Anoniman
BNM, kažeš da imaš neodložnih obaveza u policiji, zakazano, okreneš se i odeš. Znaš da ti moraš da presečeš. Ako su oni bili nesposobni da ga privole za 3 nedelje, moraćeš da ih nateraš da se snađu nekako. user posted image

(odgovor članu Brand new mama)
  Direktna veza do poruke: 1981
18.9.2012 13:09:25   
vonavoj
drugi dan:
sat vremena bila,sve vreme plakalauser posted image
tamo je ludnica,svi vriste!user posted image
vaspitacica kaze da ce biti bolje cim se malo smire ostala deca,jer place kad vidi njih...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1982
18.9.2012 13:53:32   
maslachak
ja sam danas prvi put plakala kada sam izasla iz vrtica..user posted image
Visnja me nije videla..a plakala sam jer je ona pocela da place kad je trebalo da udje u sobu
jos njena teta nije bila jutros vec neka druga, nisam je vidjala do sada..ona place,vice "mama mene",
ja sam pobegla i kad sam izasla na ulicu suza suzu stize..ocajno sam se osecala..
kada sam dosla po nju,vaspitacica rece da je bila super,igrala se,sve pojela..
sutra ostajemo na spavanju..a 25.og imamo roditeljski..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1983
18.9.2012 13:58:21   
mihi

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Danas je ostala bez problema, a kad sam došla u 10 da je uzmem, ona spava. Vaspitačica kaže da je plakala, posle se smirila i zaspala. Još čekam ispred sobe da se probudi da idemo kući.

Joj Žabinski je čudo, sad kad ustane neće hteti kućiuser posted image
Miloš i dalje plače kad ulazi po malo a onda se igra jede, spava juče je došao i kaže Mama jeo sam pašulj!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1984
18.9.2012 14:04:40   
Anoniman
I ne idemo u vrtić. Bris iz nosa stigao, streptokoka. U petak na kontrolu pa se nadamo da u ponedeljak počinjemo iz početka.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1985
18.9.2012 14:06:02   
mihi
Gae koji Streptoccocus pneumoniae ili beta hemolitični (on je u grlu obično).

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1986
18.9.2012 14:24:52   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mihi

Gae koji Streptoccocus pneumoniae ili beta hemolitični (on je u grlu obično).

Ovaj prvi i to samo u nosu. Dr se plaši da ne pređe na uho.

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1987
18.9.2012 14:33:18   
mihi

Da Za nju će Prevenar 7 biti pravo rešenje, daje se u dve doze u razmaku od bar 6 nedelja i cena je oko 60 evra/dozi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1988
18.9.2012 14:34:19   
mihi
Da za nju će Prevenar 7 biti pravo rešenje, daje se u dve doze u razmaku od bar 6 nedelja i cena je oko 60 evra/dozi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1989
18.9.2012 16:12:59   
Anoniman
Pravo da ti kažem, jedva čekam da se vakcinišemo da odahnem. (Samo da me ne čuje Poseydon pa da dođe da spamuje sve teme do zatvaranja user posted image )

Raspored obroka u našem vrtiću:

8:15 doručak

10:00 voćna užina

11:30 ručak

(12-14 spavanje)

14:30 užina

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1990
18.9.2012 16:16:22   
maslachak

IZVORNA PORUKA: mihi

Da za nju će Prevenar 7 biti pravo rešenje, daje se u dve doze u razmaku od bar 6 nedelja i cena je oko 60 evra/dozi.

odlican je Prevenar,mi smo primili Synflorix koji je na istu foru jer nismo mogli
da nadjemo Prevenar u apotekama ni kod dobavljaca.U oktobru primamo drugu dozu user posted image
stvarno kazu da su te vakcine spas za vrtic

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1991
18.9.2012 21:28:36   
bojanica7
jovice, dobra mu kompozicijauser posted image preslatko!

lanalelena, dusan je preesladak user posted image

dan drugi:
dovela je, nevoljno ostala, prvi put bas bas. i vaspitacica kaze da je plakala, i jos me pita da li je naspavana jer joj ne lici da toliko place. ali kaze da je skroz normalno i da tu fazu kad-tad mora proci. a inace je tamo normalno jela, piskila na nonu i igrala se (kad nije plakalauser posted image )

maslachak, kontam da si se smorilauser posted image pa nije lako gurati dete od sebe. a jos njima nikako nije jasno sto to bas mora...

mada se ja dobro drzim, ko da mi je peto user posted image

< Poruku je uredio bojanica7 -- 18.9.2012 21:32:03 >

Panta rei

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 1992
18.9.2012 22:04:41   
Modessty
MI ove nedelje ne idemo u vrtić user posted image Ima upalu grla i od nedelje se lečimo. Borimo se svaki dan da se popije sirup, da se prsne tantum verde u grlo i tako! A od ponedeljka u vrtić. Biće opet kukanja.

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1993
19.9.2012 9:11:48   
bojanica7
bas mi je zao modessty... a uzasno je to prekidanje. i posle vikenda teze ostaju a ne posle pauze od nedelju dana... al dobro, sto se mora, nije tesko.

gala mi od jutros goovori da ne idem. i kad smo krenuli u vrtic, iako zna da idemo tamo, mrtva ladna krenula da ponavlja: idemo kod ane (to je prodavnica)....user posted image i tako ukrug... u fazonu: sto puta ponovljena laz postaje istinauser posted image i kad smo stigli, pocela da place dok sam je preizuvala, medjutim kad sam otvorila vrata, rekla sam joj da pozuri jer su deca vec pocela da jedu virsle, i nista joj nece ostati i ona otrcala za sto user posted image

Panta rei

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1994
19.9.2012 9:19:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maslachak

Visnja me nije videla..a plakala sam jer je ona pocela da place kad je trebalo da udje u sobu
jos njena teta nije bila jutros vec neka druga, nisam je vidjala do sada..ona place,vice "mama mene",

Veliki user posted image za tebe! Sećam se toga sa Lukom, još su bila staklena vrata... Ali prođe za to.

(odgovor članu maslachak)
  Direktna veza do poruke: 1995
19.9.2012 9:33:03   
Anoniman
Luka je danas poneo urađen domaći i peretonicu (Dunja i Ana će vam reći šta je to user posted image ) u vrtić. Mamin predškolac! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1996
19.9.2012 9:35:02   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Tash

Luka je danas poneo urađen domaći i peretonicu (Dunja i Ana će vam reći šta je to user posted image ) u vrtić. Mamin predškolac! user posted image

Dunja..Ana...i celo FB drustvo user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1997
19.9.2012 9:38:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca*

IZVORNA PORUKA: Tash

Dunja..Ana...i celo FB drustvo user posted image

Jesi videla prepisku juče? user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1998
19.9.2012 9:48:11   
Lu
Sad išla na fb, mada sam predpostavila šta je peretonicauser posted image
Čekaj jel on to sad ide u predškolsko u vrtić?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1999
19.9.2012 9:50:02   
Anoniman
Da. 

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here