|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
17.9.2012 10:39:40   
lesica
Mi smo opet krenuli u vrtic posle nedelju dana pauze. I nije plakala jutros,samo je malo slozila kiselu facu,prigrlila svoju fasciklu i usla u sobu. A ja sam nesto od jutros basuser posted image jos kad sam je budila da ustane a ona spava sve u sesnaest...

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1926
17.9.2012 10:42:59   
vonavoj
user posted image user posted image Anci! mozes misliti kako je meni,"porasla" moja curica!
sto se spavanja tice,i T je navikla da spava oko 12-13h,i spava samo jednom dnevno,otrpilike 2-2,5 sata,ali opet ne zaspi pre 22huser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1927
17.9.2012 10:48:28   
indy_25
I mi smo krenuli u vrtic danas prvi dan. Jao koje olaksanje :)))

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1928
17.9.2012 11:17:30   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: indy_25

user posted image user posted image  da se ne lažemo user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1929
17.9.2012 11:17:57   
Anoniman
Von, ljubi mi imenjakinju! Srce maleno...

Dan prvi:

Ni koda nas nema ulaska roditeljima tokom adaptacije, tako da je žaba bila sat vremena sama tamo. Kad sam je odvela odmah je pružila ruke vaspitačici i zagrlila je. Kažu da je bila baš baš dobra i da se rasplakala tek pred kraj kad su već sva deca bila uznemirena. Sutra opet sat vremena.

Ne sviđa mi se što našoj vaspitačici moram kleštima da vadim svaku, ali svaku reč. Trebalo mi je da postavim 4 pitanja da bih saznala da sutra treba da donesem kopiju zdravstvene, plastične čaše i kremu. Nije htela da mi odgovori na pitanje kako dalje ide adaptacija sem da će i sutra biti sat vremena... user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1930
17.9.2012 11:42:52   
lesica
Malene drugarice krenule! E pa,neka je sa srecom!!!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1931
17.9.2012 11:48:34   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Jeca*

IZVORNA PORUKA: indy_25

user posted image user posted image  da se ne lažemo user posted image user posted image

user posted image user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1932
17.9.2012 11:51:48   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: minavb

Meni je vrtićki raspored super i po meni deca treba da ustaju rano, da spavaju u podne i u 21h da idu u krevet. Ja sam mom napravila takav raspored zato što sam znala da će kad tad ići u vrtić, pa nisma htela da dođem u situaciju da je u raskoraku sa grupom. Za sad ne spava tamo jer mu je sve zanimljivo, a i poterao nas maler, ali spavanje i obroci su mu u isto vreme kad i u vrtićima. I kad ustane u 8h, opet je u podne u krevetu.

potpuno se slazem. pa ne mozemo ocekivati da se cela grupa poremeti samo zbog naseg deteta, to bi ipak bilo punouser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1933
17.9.2012 11:59:11   
Anoniman
Mi nismo ništa tempirali. No meni je taj vtrićki raspored najprirodniji za tako malu decu. Nevena leže između 19 i 20, ustaje rano, spava preko dana jednom i to u podne, sa varijacijama u zavisnosti od dnevnih aktivnosti, nekad zaspi u pola 12 a nekad u pola 1.

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1934
17.9.2012 12:03:07   
jovicaa
nama je aleksandar imao drugaciji raspored. gledala sam da ga budim malo ranije pre nego sto je krenuo u vrtic da bi se lakse prilagodio. i prilagodio se njihovom sistemu bez problema. on ako ustane u pola 7 bice umoran u 11, pola 12, tako da super. sad lepo legne u devet, sto je meni veliko olaksanje, ranije je legao kasnije.
mislim ja samo hocu da kazem da ne mozemo ocekivati da se vreme spavanja tempira bas prema nasem detetu, ipak je to kolektiv, a u kolektivu, da bi funkcionisao, moraju da postoje odredjena pravila. tako da je na nama da decu prilagodimo tome.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1935
17.9.2012 12:07:47   
Jeca*
Ma...deca se lakše prilagodjavaju nego mi. Ako mene pitate, vaspitačicama je mnoooogo lakše i da komuniciraju i da saradjuju sa decom nego sa roditeljima user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1936
17.9.2012 12:19:15   
minavb
Vanji je guza u očajnom stanju, ni sutra nećemo u vrtić.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1937
17.9.2012 12:21:35   
jovicaa
sta je bilo mina?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1938
17.9.2012 12:21:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jovicaa

Meni je vrtićki raspored super i po meni deca treba da ustaju rano, da spavaju u podne i u 21h da idu u krevet. Ja sam mom napravila takav raspored zato što sam znala da će kad tad ići u vrtić, pa nisma htela da dođem u situaciju da je u raskoraku sa grupom. Za sad ne spava tamo jer mu je sve zanimljivo, a i poterao nas maler, ali spavanje i obroci su mu u isto vreme kad i u vrtićima. I kad ustane u 8h, opet je u podne u krevetu.

potpuno se slazem. pa ne mozemo ocekivati da se cela grupa poremeti samo zbog naseg deteta, to bi ipak bilo punouser posted image

Naravno da ne, samo je sve više dece kojima je 11.30 rano za spavanje, pa onda to nije samo zbog našeg deteta. Sve više, iz priče sa onima koje poznajem, zaključujem da se cela grupa remeti zbog nekoliko dece koja su navikla tako rano da spavaju.
E, sad, naravno da i to treba da se usklađuje sa uzrastom. Naravno da su oni iz jaslene ranije pospani od predškolaca (i dalje ne razumem zašto predškolci spavaju!?).

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1939
17.9.2012 12:23:21   
jovicaa
ne znam, nisam primetila da se vaspitacica zalila, verovatno je ok to vreme, ako tako praktikuju.
tash predskolci spavaju zato sto je vaspitacicama tako lakse.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1940
17.9.2012 12:23:24   
Jeca*
ja mislim da kod nas u vrticu ne spavaju. Posle pete godine ne spavaju danju, cini mi se

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1941
17.9.2012 12:24:41   
Anoniman
Što je ok Jeco. I sa 5 mi glupost. Kod nas se spava do kraja (u državnim).

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1942
17.9.2012 12:25:14   
Jeca*
bzvz user posted image
mina, mazi mu canesten ili sl. Tako sam ja jedan ojed iskoristila da skinem pelene...mukice male

< Poruku je uredio Jeca* -- 17.9.2012 12:26:02 >

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1943
17.9.2012 12:26:41   
Anoniman
Mina, a od čega je guza ojedena?

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1944
17.9.2012 12:34:31   
minavb
Tata ga je šetao ukakanog dva sata. Jeo je proju, od kukuruznog brašna mu je kisela stolica i eto.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1945
17.9.2012 12:40:55   
cockic
mm jutros vaspitacica dala dva folmulara jedan za osobe sem nas koje ga kupe ime prezime i br licne karte.barem sam ja tako svatila.

a drugi je kao nasa saglasnost da kad predje u grupu od 3 godine tj vrtic moze da ga prebace u bilo koji drugi vrtic koji pripada cika jovi tj je na vozdovcu koliko sam i to svatila.
a sta mislite jer ja to moram potpisati ili ne nije mi najjasnije.mi smo mislili i da ce mo ga prebacivati sami u drugi kad napuni 3 tj kad bude menjao vaspitacice a nebi volela da me stave u neki krs vrtic.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1946
17.9.2012 12:43:36   
Anoniman

Tata ga je šetao ukakanog dva sata. Jeo je proju, od kukuruznog brašna mu je kisela stolica i eto.

user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1947
17.9.2012 12:49:06   
cani
Nama je danas bio prvi dan trece nedelje adaptacije,i bez obzira sto je jutros plakao kad smo ga ostavili ,vaspitacica je rekla da je bio super i da sutra proba da ostane na spavanju.Inace smo dolazili oko 8 a uzimali ga u 11h.I mene nervira ovo sto Gae rece,sve moram da im cupam klestima i da l je jeo,pitam da znam da mu dam nesto kod kuce ako nije,da l je kakio,cisto i da sam sa tim u toku jer kaki prepodne uglavnom... I dalje ne znam koliko ih ima u grupi,al ne vidim ih vise od 5-oro.user posted image
Sutra je roditeljski,bas me zanima kako ce to da izgleda.

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1948
17.9.2012 12:52:41   
anajid

IZVORNA PORUKA: Tash

Što je ok Jeco. I sa 5 mi glupost. Kod nas se spava do kraja (u državnim).

Eto kako stalno uzimate meru po svom detetu.

Nama nadzornik pre par godina ukinuo spavanje u starijoj grupi,posle par dana ishod katastrofa,pola dece zaspi na podovima,za stolvima itd.Shvatite da dosta roditelja radi od 7-3h pa u pola 7 vec budu u vrticu.Ja govorim iz iskustva,ne napamet.Evo sad sam imala srednju grupu izmedju5 i 6 godina.Spavalo je 90posto djece bez problema.Malo se vrte,umire i zaspu.
Bass je glupa konstatacija da je tako lakse vasp,ne kazem da nije ali mi smo tu zbog djece,bzvz,necemo sad vrsiti teror nad djecom da bi nama bilo lakseuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1949
17.9.2012 13:25:02   
jovicaa
ja nisam znala da deca od pet godina zele da spavaju popodne.. zato sam rekla da je tako vaspitacicama lakse. ali ako vecina zeli, onda je ok da svi spavaju, sto da ne. ne vidim problem u tome. secam se kada sam ja isla u vrtic ako nisam mogla da zaspim dok ostali spavaju, lezala sam i cutala...

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here