|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
19.9.2012 10:00:57   
minavb
Vanja je danas otišao u vrtić, tata ga je vodio. Kaže da je plakao i bio tužan. Tata je malo dramoser, tako da kontam d anije bilo strašno.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2001
19.9.2012 10:03:04   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tash

Da. 

Pa će da ide cijelu godinu do škole ili kako to ide kod vas?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2002
19.9.2012 10:05:25   
Lu
IZVORNA PORUKA: minavb

Vanja je danas otišao u vrtić, tata ga je vodio. Kaže da je plakao i bio tužan. Tata je malo dramoser, tako da kontam d anije bilo strašno.

Kad Roka tata odvede u vrtić, pun je kritika na sve!
Tete se ne brinu o djeci, djeca su prljava, djeca ne jedu ništa a njih baš briga itd... sve naopakouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 2003
19.9.2012 10:35:43   
mihi
Mi smo jutros odvezli Miloša i kad je trebalo da izadjemo iz kola mm pita hoćeš da te ja vodim? Miloš kaže mmmmm izabiram mamu. Tako da sam ga ja vodila ali nije plakao (naravno pričali smo sve vreme da je u vrtiću lepo .......) Danas ću reći ovoj ženi da ode po njega u 16h jer oni posle ručka imaju aktivnosti koje on preskoči zbog odlaska u 15 h kući tj posle ručka.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 2004
19.9.2012 10:41:53   
Anoniman
Mene je mm u početku zvao svaki put kada ostavi Luku, skenjanim glasom bi rekao "Dooobro je, plakao je..." i taj kraj ostane tako da visi u vazduhu. user posted image I, šta bih ja sada trebala uraditi?

Da, celu godinu predškolskog ide u vrtić, imaju program prireme za školu. Juče je za domaći bilo da se boji: crvenim figure u kvadratu, žutim figure na ivici kvadrata i plavim figure van kvadrata.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 2005
19.9.2012 11:54:50   
maslachak
Tash user posted image
jutros sam je odvela u vrtic,naravski je zaplakala kad je ulazila,mislim jer je jos neko dete na hodniku plakalo,dala je vaspitacici i zatvorila vrata..vaspitacica izasla za 2 minuta dok sam ja pakovala pelene u ormaric,i kaze odmah se smirila cim ste vrata zatvorili..jeeee user posted image
danas je ostala na spavanju,spavanje je od 11:30,nisu zvali znaci spava user posted image
idem po nju u 13:30,ali rekose ako je tisina u sobi da cekam ispred probace da je nahrane ruckom,
tu sam bar sigurna pojesce sve,otkad je prosao stomacni virus jede kao mecava user posted image

javljam popodne kako smo prosli.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2006
19.9.2012 11:55:59   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Kad Roka tata odvede u vrtić, pun je kritika na sve!
Tete se ne brinu o djeci, djeca su prljava, djeca ne jedu ništa a njih baš briga itd... sve naopakouser posted image

user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 2007
19.9.2012 11:57:37   
jovicaa
i aleksandar iako se super prilagodio i dalje bude malo tuzan kada ga mm odvede.
a danas se drao kao jarac, zato sto nije zeleo da se probudi i izadje iz krevetica, na kraju je mm morao sa cebetom da ga ponese.user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2008
19.9.2012 12:02:51   
maslachak
meni se Visnja budi na maginu rec "idemo papa"
odmah skoci i kaze "seta,barni,soka"
jeeeeeeee sta ti je asocijacija,posto sok i barni dobija kad ide u setnju! dresura user posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2009
19.9.2012 12:07:52   
Anoniman
Kako su vam lepi avatariuser posted image Skrolujem gore, gledam Maslačka i jovicu sa decom i onda mi iskoči ova Tašina ćorava mačketinauser posted image
Moje dete i dalje ima faze, kada obožava vrtić i jedva čeka da ode, i faze kada hoće da je stalno samnom, tada i plače i moli da ne ide, meni se srce cepa. Ali sam ukapirala da to mnogo ima veze sa tim da li se naspavao i da li je na pragu neke prehlade. Čim krene da kuka znam da će se ili razboleti, ili da je jako loše spavao.
Držim fige da vam i današnji dan svima dobro prođeuser posted image

(odgovor članu maslachak)
  Direktna veza do poruke: 2010
19.9.2012 12:11:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Kako su vam lepi avatariuser posted image Skrolujem gore, gledam Maslačka i jovicu sa decom i onda mi iskoči ova Tašina ćorava mačketinauser posted image

Ne sviđa ti se moj avatar? user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2011
19.9.2012 12:14:40   
minavb
Vanja je danas bio tužan u vrtiću, pa je dobio dudu.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2012
19.9.2012 12:16:39   
Anoniman
Macak mili user posted image
Petra se ponovo navikla , samo sto je sad prehladjena pa ne jede nista ni tamo ni kuci ali dobro , kad prodje , jesce malu decu user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 2013
19.9.2012 12:17:10   
Anoniman
Minauser posted image Proći će i to, velika je to promena za njih malene, navići će se, videćešuser posted image
Tašo, ne volim avatar, al volem tebe, tako da me baš briga za mačketinuuser posted image Ti si meni Merlinka, i endeuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 2014
19.9.2012 12:18:22   
minavb

Neurotičan je malčice. JA se razmišljam da li da stavim mister Patlidžanka.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2015
19.9.2012 12:58:44   
jovicaa
aleksandar opasno pici po dudi u vrticu, moracu da kazem vaspitacici da pocnu da smanjuju konzumaciju dude. posto je kod kuce koristi iskljucivo za spavanje.
maslacak mi smo navuceni na kokiceuser posted image
hahha morace da mi povecaju prostor za avatar ako nastavim ovako brzo da zatrudnjivamuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 19.9.2012 13:00:04 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 2016
19.9.2012 13:08:37   
Anoniman

Neurotičan je malčice. JA se razmišljam da li da stavim mister Patlidžanka.

Koga???
Meni odgovara avatar, lako nađem "svoje" teme kada gledam na mobilnom, dreči među morem tema. user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 2017
19.9.2012 13:09:26   
Olga75
Marija iz nekog razloga place svako jutro kad je ostavljam user posted image
verovatno je preumorna

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2018
19.9.2012 13:10:41   
Anoniman
Ma drugari, vidite kakvo je vreme. I ja bih plakala svako jutro! 

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 2019
19.9.2012 13:13:41   
Olga75
jutros mi se uhvatila za nogu i kuka : hocu kuciiii a suze krokodilske

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2020
19.9.2012 13:59:51   
cani
Mi smo juce ostali na spavanju i rucku,dosli smo po njega u pola 3,izasao veseo.
Jutros nije plakao,popeo se sam uz stepenice (brzinom puža doduse) i usao u sobu kad ga je vaspitacica pozvala nasmejan.user posted image

Nego htedoh da vas pitam,mame cija su deca u jaslicama,jel ih kod vas izvode napolje ? Juce se kod nas na roditeljskom napravi cela polemika oko toga.

< Poruku je uredio cani -- 19.9.2012 14:00:12 >

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2021
19.9.2012 14:04:19   
Anoniman
Jaslene grupe se uglavnom ne izvode napolje, u vrtićima gde postoje i starije grupe, jer su penjalice opasne za njih u takvim uslovima, gde dve vaspitačice treba da paze njih 20 a napolju su u isto vreme i veća deca koja baš nemaju osećaj prema malima.
Naš vrtić (nema jaslenog uopšte) ima malo dvorište i najmlađa vrtićka grupa (3-4 god) se ne izvodi napolje, jer starije grupe jurcaju, a njih po grupama ima po 30 i nije uopšte bezbedno da svi budu napolju. Nije baš da mi se dopada, ali nije da ne vidim razlog za to.

(odgovor članu cani)
  Direktna veza do poruke: 2022
19.9.2012 14:11:45   
cani
Pa i moj je u najmladjoj jaslenoj,oni su tu do godinu i po,dve godine stari, i juce poce rasprava zasto ih ne vode napolje.One se zene ubise da objasne da su ti najmanji gore na spratu (nas vrtic je iskljucivo jasleni,deca do 3 godine,stariji 2-3 godine su u prizemlju,a mali gore) ,da je prosto nemoguce da ih izvode jer su maltene skoro prohodali,o silasku niz stepenice i da ne pricam a da one ne mogu da ih snesu,jer prosto je nemoguce da se to izvede.I ja razumem,kako ce njih dve da paze grupicu koja se tumba i spotice na svakom koraku.Al to ocigledno nije svima jasno.Svaki roditelj zeli svom detetu najbolje,al brate ne trazi od vaspitacica nemoguce akcije pri kojim deca mogu da se povrede.Ne znam meni je to razumljivo,prosetam ga posle vrtica dok jos ima sunca i lepog vremena.

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2023
19.9.2012 17:52:56   
maslachak
user posted image
danas spavala,rucala,vracala me vaspitacica dva puta,konacno sam je pokupila u 14:45
do kraja nedelje ovako..bila je dobra,spavala,pojela sve sto je bilo na repertoaru,ja srecna..
cak danas lepo prica i o deci i o igranju user posted image
a majka idiot je uspela da se saplete 50m od vrtica na polustepenik pored nekog parkinga i da padne,
odere i ubije levo koleno,desni lakat i kaziprst leve ruke..
debil user posted image

usput su me zvali sa posla da me mole da dodjem da radim (inace sam na odmoru do ponedeljka)
jer su u frci,pa su pristali i na to da dolazim u 9,a idem u 14h jer mi je vrtic tik uz posao..do ponedeljka naravno.

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 2024
19.9.2012 23:00:14   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Luka je danas poneo urađen domaći i peretonicu (Dunja i Ana će vam reći šta je to user posted image ) u vrtić. Mamin predškolac! user posted image

Dunja..Ana...i celo FB drustvo user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here