|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
21.9.2012 12:04:17   
Anoniman
Mi smo pravili "sveske"- Tvrda korica oblepljena njegovim omiljenim likovima uhvaćena "pertla" povezom, da sam napiše ime i prezime, unutra 20ak listova, i tu se sve stavlja. Ali to tek u ovom privatnom, u državnom se tako nešto nikako nije moglo očekivati. Tako da te radove iz državnog ja čuvam u nekoj plastičnoj torbici, to su bili isključivo crteži sem jedne ofarbane bočice za 8mi mart. Ozbiljnije radove ima od kada ide u privatni vrtić, odvojila sam limenu kutiju Jack Daniels-a user posted image i u nju odlažem sve. 

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 2051
21.9.2012 17:14:09   
minavb
Vanja je pajkio u vrticu, vaspitacica ga mazi pa zaspi. Pojeo je jutros malo kifle i jogurt, užinao griz a nije hteo da ruča dok dadilja nije došla da ga hrani i pojeo je vrlo malo ručka. Onda je došao kući i pojeo brdo boranije a sad smandrljao lizalicu i sokić i traži čokoladu.user posted image Jel moguće da mi se dete projelo?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2052
21.9.2012 20:12:02   
jovicaa
aleksandar mnogo bolje jede od kad ide u vrtic. a vaspitacice tvrde da i tamo dobro jede...
on ruca u vrticu i kod kuce.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 2053
21.9.2012 21:21:25   
cani
I moj ruca kad dodje kući a vaspitacica ga jos hvali kako najbolje jede od dece.user posted image

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2054
21.9.2012 21:23:00   
maslachak
evo i ja da rezimiram nedelju..
spavamo od srede u vrticu i sve je bolja,manje place i ne buni se toliko..
danas je vaspitacica bas nahvalila,kaze spava,ranije se budi,ali je mirna u kreveticu,
prva seda za sto kad se jede i sve smaze,hoce da jede sama..
ja sam zapanjena,mislim ona lepo jede i kuci,ali ume i da ne jede..
a danas je smazala kupus user posted image koji nikada kod kuce nije htela da pipne..
od ponedeljka smo od 8h do 15h,mozda bude i do 16h user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2055
26.9.2012 10:05:19   
cani
Mi od prosle nedelje ostajemo na spavanju i rucku user posted image  Kupimo ga oko pola tri i kad dodjemo po njega bude raspolozen,vise ne kenjka ni ujutro kad idemo.Bas mi je laknulo sto se prilagodio,pu pu da ga ne ureknem.Od sledece nedelje pocinjem da radim,pa ce mu valjda produziti da ostaje do 16h.

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 2056
26.9.2012 10:56:24   
bojanica7
maslachak, pa superuser posted image izgleda da tetkice lepse kuvaju kupus od tebeuser posted image

cani, super sto se prilagodio. ja vidim niko vise ne pise na temi garant deca vise ne placu user posted image

galica i dalje ostaje dva sata. u vrticu su pocela da spavaju samo deca koja moraju jer bas niko nema da ih cuva, a ostali su jos na po dva sata, ali ce u naredne dve nedelje jedan po jedan ostajati svi na spavanju.

jako mi je smesno posto vaspitacica kaze da ce morati da usvoji galu jer je niko tako ne prati u stopu ko ona. danas je morala da izadje na pola sata i cuvala ih je neka druga vaspitacica i gala je pola sata vikala na vratim: maija, vati se , bicu dooobaaa!!!! user posted image

inace sam joj kupila dudu, posto joj dodje da uzme kad vidi da neko dete ima. tako da ja mislim da sam jedina keva na planeti koja navikava dete na dudu sa dve godineuser posted image

Panta rei

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 2057
27.9.2012 9:37:06   
Anoniman
Juce mi vaspitacica kaze da Petra uopste ne prica u vrticu user posted image Kaze da je mozda 2x do sad nesto rekla ,. Inace jede , spava , igra se sve normalno .. Juce ju je neki decak pocupao i vasp kaze da ne bi ni znale da nisu videle , ona ne bi rekla nema sanse , ne znam sta da mislim o tome ?

(odgovor članu bojanica7)
  Direktna veza do poruke: 2058
27.9.2012 9:42:03   
anajid
Ribizla to je normalno da u pocetku cute,pa mali su oni.Sacekaj da se malo oslobodi.Ona je prvi put sa osobom koja nije njena mama i stidi se sigurno da kaze nesto.Bice to OK,videce one kad Petra proprica nece zive ostatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2059
27.9.2012 9:42:48   
Anoniman
Ali ona ide u vrtic vec dva meseca ? Mislis da je to ok ?

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 2060
27.9.2012 9:45:34   
minna
Mozda jos malo dok se opusti pa ce poceti da im prica...

Kod nas je haos od kad smo se vratili sa odmora... Svako jutro mi kuka kako nece da ide, ja ga pitam jel juce bilo lepo u skolici, kaze da. Na kraju shvatim da nece da ide jer tamo mora da se spava, mada spavao je i na odmoru, bas sam se trudila da mu to ne poremetim, ali se jedva uspavljivao, a onda lepo odspava 2 sata.
A ustvari vise otkuka meni kad krecemo i kad stignemo tamo, a kad ulazi kod vaspitacica bude uglavnom sve ok, valjda ce ga proci brzo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2061
27.9.2012 9:45:53   
lesica
Koliko bubica svi oni imaju u svojim malim glavicama. Ribizlice,probrbljace Petra i tamo samo kad resi da je pravo vreme za to.
L sada ima novi vid bojkota-do rucka je super,posle rucka,cim zavrsi sa klopom, uzima igracku seda na tepih i ceka,i nece ni sa kim da se igra,prica samo se s vremena na vreme raspita gde je mama.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2062
27.9.2012 9:47:50   
Anoniman
dakle , sve je to normalno user posted image samo mi bas nismo ciste user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 2063
27.9.2012 9:48:35   
lesica
Izgleda da je tako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2064
27.9.2012 9:49:45   
Olga75
muke po vrticu user posted image ili user posted image
zver i sad kenjka kad je ostavljam : ocu kuciiiiiii a za vikend : nedostaje mi vutiiiiic user posted image
i tako

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2065
27.9.2012 9:53:45   
lesica
Nego,kakvi su planovi u vasim vrticima sledece nedelje? Od ponedeljka mi imamo jako gust raspored sto priredbica sto predstavica sto radionica a sve u okviru decje nedelje.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2066
27.9.2012 9:55:46   
Olga75
mi smo u provinciji a posto mi jos nista nisu rekle verovatno nista

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2067
27.9.2012 9:56:11   
Anoniman
Nama nisu nista rekli , valjda ce i kod njih biti zabavno user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 2068
27.9.2012 9:57:51   
lesica
Ja jutros imala sastanak sa upravnicom i roditeljima,izmedjuostalog imacemo i dobrotvornu priredbu za sakupljanje novca za devojcicu koja je tu isla u vrtic a sad ceka na operaciju srca.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2069
27.9.2012 10:00:58   
Anoniman
To je bas lepo , mislim nije lepo sto devojcica mora na operaciju ali je lepo sto se vi organizujete da joj pomognete user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 2070
27.9.2012 10:02:54   
lesica
Joj,jeste lepo sto vrtic to hoce da odradi i sto je PU Zvezdara dala pristanak,ali tuga...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2071
27.9.2012 11:02:52   
vonavoj
Tiki ide cele nedelje u jaslice,place kad je ostavim i place kad dodjem po nju..sto bi ispalo da place sve vreme,mada vaspitacica kaze da ne place bas non stopuser posted image
jutros je bila 2 sata i malo je jela,a kad sam dosla po nju,ne placu deca,a ni T..kad ono jedu smokiuser posted image ..ne znam sta da mislim,ok sto ih zanima,ali sta da joj nisam davala ranije smoki,pa da je imala reakcijuuser posted image ...i vidim imaju krem bananice..to im dajuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2072
27.9.2012 11:04:29   
Jeca*
mala Tijana user posted image  nadam se da će biti sve ok
i mi dajemo prilog, stoji kutija u holu vrtića

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2073
27.9.2012 12:40:14   
lesica
Vonavoj,kako smeju da im daju smoki? Kod nas sme u rancu da se ponese neki keksic,slani stapici,ali je strogo napomenuto da smoki i slicno ne sme da im se daje. Mada je to kod nas tako jer kod L u grupi imaju drugara alergicnog na kikiriki.

Jeco,bas za malu Tijanu se sakuplja novac,a priredba nosi naziv "Od srca srcu" user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 2074
27.9.2012 13:48:39   
vonavoj
ne nosimo nista u rancu..ovo im je vaspitacica davala na svoju rukuuser posted image ...bas sam u cudu ostala..i krem bananice?! mlada neka vaspitacica,nema dece,i verovatno i ne zna..sto nije u redu,ipak treba da zna svoj posao!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here