slavica.
|
Ne,ide sve na sprat,ali ostaje u toj prvoj prostoriji,gde te pripremaju za porodjaj. a s obzirom da obicno bude vise trudnica (ovih dana kad god odem u Betaniju,cujem kako kukaju da im je strasna guzva)uvek ima vise torbi,pa je zbog toga vazno da napises ime. a sto se tice prijateljice,to vec nisam sigurna,i ne zelim da tvrdim,ali ne znam da li oni mogu da dolaze i van smene...? ps benkica je ono sa pertlicama i najlakse ce ti biti da u torbu slazes onim redosledom-na dno torbe ono sto ti treba kasnije,znaci posle porodjaja,i za tebe,i za bebu,a pri vrhu ono sto ti treba cim dodjes. Znaci na dnu ti je jedna spavacica u kojoj ces biti posle porodjaja,sobne papuce,pelene,mrezasti ulosci,jedan veliki i jedan mali peskir,stvari za licnu higijenu...a od gore jedno pakovanje mrezastih ulozaka i u njima ugasen telefon (nemoj punjac da zaboravis! ali to stavi dole,to ti ne treba odmah valjda) kupka,peskir,toalet papir,spavacica u kojoj ces se poradjati,gumene papuce i papirologija. Ja sam ti sad ovde dosta stvari preskocila,ali vazno da skontas sistem po kom pakujes. Da ne bi dosla u situaciju da stignes tamo,i onda rondas po torbi trazeci sta ti treba... I ponesi dve prazne kese,da u njih stavis stvari u kojima si dosla,u jednu odecu,u drugu obucu,jer to ne ostaje kod tebe,nego vracaju kuci.
< Poruku je uredio slavica. -- 12.6.2012 15:35:51 >
|