Anoniman
|
malko cu da te korigujem, pa ti vidi ako ti odgovara posebno spakujte, na vrhu, papuče, spavaćicu, toalet papir jedan, ja sam dodala i peškir i sapun jer ne znam ima li tuširanja posle klistiranja, ima i treba a pre porođaja, negde to ne praktikuju, mrežasti ulošci obavezno, valjda tu i mobilni ugašen, ja sam moj u posebnu torbicu sa dokumentima planirala.. Spavaćica (duboki V izrez, zbog dojenja) - najmanje 2 komada Papuče (najbolje one za plažu) - nisu precizirali kakve, pa sad, kome je kako lakše, ja ću otići u onima za plažu, a poneti sobne ja sam nosila kroksice, moj ti je savet i za sobu i za plazu, da ne bi ulazila bosa u kadu u kojoj se kupa minimum 6 zena, a posle obicne za kad si na nogama (jelo i prepovijanje) toalet papir Peškir - par komada većih za tuširanje dva dosta, brzo ce se osusiti, tamo im pakao zavidi na temperaturi Mrežaste gaćice - imam 10 komada, ne znam hoće li biti dovoljno i previse, neces smeti da ih nosis, pogotovu za vizitu, a i rana se najbolje susi u lezecem polozaju kad nemas nista do spavacicu Mrežasti ulošci - ja spakovala 5 pakovanja, kažu to je dovoljno, ali zavisi od osobe do osobe Pribor za ličnu higijenu - sve što treba, ali da dam ideju, pošto sam imala svemirsku, ogromnu, četku, uzela sam onu što kod Kineza ima, malecna plus ogledalce :) labelo dodati, ispucaju usne, a i mleko za telo sam spakovala jer su mi rekli da će mi značiti, plus kremu za ruke od koje se nikad ne odvajam, to ne morate :D osusice ti se i usta i koza tamo, ali ja se nisam mazala po telu, nekako mi je bilo gresno da maskiram onaj cist bebeci miris tamo čarape apsolutno ti ne trebaju, za izlazak ce ti tm doneti garderobu Multimam krema (protiv ragada) - ovo nemam kupi u dm-u, meni ni posle nije trebala a i pocela sam da dojim tek kad sam dosla kuci Pampers New Born pelene - JA NISAM UZELA NEW BORN, U ŠKOLICI ZA TRUDNICE SU NAS SAVETOVALI DA UZMEMO 2-KU) - ovde imam neke malene koje se mogu i preklopiti da budu manje, u inostranstvu kupljene, ne znam veličinu.. Bade mantil ako imam, a imam i ovo ti takodje ne treba a smeta Pumpica za izmlazavanje isto tako, ne mora, ali pošto imam, nosim za svaki slučaj Oni podmetači za krevet, 5-6 komada sam spakovala Knjiga, ako bebac spava, a ja ne mogu i dosadno mi je :) bice ti dosadno ali ces tamo dobiti one pakete sa prirucnicima i knjigama za citanje, cimerke ce biti isto tu ... a i ne ostajes dugo, ne? ulošci za grudnjak, grudnjak mislim da je to to za bebu, pored običnih pelena, 2-3 komada pamučnih, vl. maramice i pavlovićeva, peškirić jedan, ništa više peskir ne treba, a nama su dali i tetra, moje su bile samo pampers, maramice i pavloviceva svekrva meni spakovala i cucu za svaki slučaj, ne znam treba li to user posted image pozdravi svekrvu, bolje da nosis ako beba bude kenjkava, iako vecina samo spava dokumenta nam rekoše lična karta, venčanii list, krvna grupa i Rh fator, analiza hepatitis B, poslednji izveštaj lekara i UZV (meni je dr rekla da nosim samo trudničku knjižicu) analize krvi, urina poslednji ctg, ako je rađen, mi nismo.. valjda nisam nešto zaboravila.. nece te vratiti, tako da nije strasno. svaki dan imas vizitu pa moras da sklonis svoje stvari da se ne vide (kao da i nisi tu, mislim stvarno!!) tako da ne preteruj jer se neces moci pokupiti. ponesi jos i neko sredstvo za pranje ruku u maloj bocici jer je wc na jednom mestu, tus na drugom a lavabo sa nekim alkoholom-natopljenom hemijom za ruke na trecem. ja sam nosila jos i euroblok, jela sam u 13h i otisla u 16h na porodjaj a dorucak je bio sutra u 7, em pregladnela em mi treba energy boost da se sastavim. preko ce te pogledati ali nemoj da ih zarezujes.
|