Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 30.3.2014 17:55:50
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac devojke da li mozete da mi pomognete? imamo problem da nadjemo lek za muza a vec je trebao da pocne da pije sve lekove,fali nam lek Andriol tesocap 40mg,da li znate gde mozemo da ga nadjemo? hvala unapred:-) Lalo to je pio i mm mi smo to uzimali na recept.To je plavo-narandzasta kutija i tablete su providno narandzaste kao zele providne.Mi smo uzimali u drzavnu apoteku,jedino sto sam javljala za kada mi trebaju jer su narucivali za nas jedino,rekli su mi tada da to nije lek koji mnogo ljudi traze pa ga ne narucuju da stvaraju zalihe.Nadam se da sam pomogla.Idem odmah da pogledam da li imam neku kutiju ili tablu tog leka,ako imam javljam ti da ti ga posaljem.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 30.3.2014 19:05:39
|
|
|
|
ivanicasale
|
Lalo nasla sam jednu tablu tog leka ali na zalost istekao je rok.Rok je bio do 11.2013god.Bas mi je zao nadam se da ces uspeti da ga nadjes.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 30.3.2014 23:21:41
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala,divne ste,ivanice hvala ti! sutra nam stize lek,narucili smo u jednoj privatnoj apoteci. ivanice da li vam je pomogao taj lek?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.3.2014 10:30:27
|
|
|
|
Enalen
|
Ja sam danas radila betu, 6. dan :( prekjuce sam prokrvarila. sveza krv.. od tada mi ide kao i svaki ciklus nyvala sam dr, rekao mi da uradim betu danas. ne znam ima li svrhe da se nadam, tako sam rastrzana i tuzna
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.3.2014 12:35:23
|
|
|
|
Fibi82
|
Enalen, rano je ja mislim da se vidi bilo sta.. Ja sam malo prokrvarila 10 dan od transfera, pa su mi i tada rekli da se ne demoralisem ako beta bude niska.. Dobro, ja ne znam za tvoje krvarenje, ali ja nisam imala menstruaciju vec pola uloska na 24h, i svetlije boje nego obican ciklus.. I krvarim vec 9 dana, od juce mnogo manje ali opet.. Beta mi je rasla do cetvrtka, danas sam opet vadila krv pa cu znati poslepodne rezultate.. Nemoj da panicis kao ja, smiri se, mora biti dobro.. Verujem u tebe.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.3.2014 17:46:26
|
|
|
|
Fibi82
|
U cetvrtak mi je beta bila 441, danas 48, to je to..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.3.2014 18:31:08
|
|
|
|
ivanicasale
|
Fibi jako mi je zao znam da je tesko ali moras dalje samo jaki pobedjuju a ja znam da sve zenice ovde na forumu su najjace zene koje znam tako da odmori se malo pa nastavljajte dalje.Ljubim te puno. Lalo on je dosta pio lekova iz Bgd.U isto vreme kada je pio Andriol pio je i Proxsid prasak i na zalost nista puno se nije promenio spermogram ali to nije svuda isti slucaj.Nadam se da ce vama da pomogne. Enalen nadam se da nije nista strasno to sto krvaris i da je beta dobra za sesti dan.Obavezno javi cekako tvoj post.
< Poruku je uredio ivanicasale -- 31.3.2014 18:32:48 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.3.2014 20:46:10
|
|
|
|
17 joka
|
Fibi
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.3.2014 21:13:12
|
|
|
|
Lepterija
|
Fibi, Ena, zao mi je. Stvarno, stvarno Bice bolje sledeci put. Oporavite se i u nove pobede
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 1.4.2014 10:57:52
|
|
|
|
alex88
|
Enalen,Fibi zao mi je,odbolujte i u nove pobede Enalen cekaju te tvoje bebice u Leskovcu,a i kazu da je FET dosta uspesniji,sledeci put ces uspeti sigurno. Fibi jer imas ti zamrzlice?Biohemijska je dobar znak,uspeces i ti sledeci put.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 1.4.2014 12:15:09
|
|
|
|
lalojedac
|
fibi i enalen uz vas smo,budite nam hrabre!! ivanice gde ste kupili andriol? nema ga nigde!!!pomagajte!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 1.4.2014 16:55:11
|
|
|
|
Fibi82
|
Alex, nemamo nista zamrznuto.. Trebace vremena da odbolim i prebolim, stvarno mi je mnogo tesko kao i svima kojima ne uspe.. Sta je FET? I meni su rekli to zaq biohemijku ali ne razumem.. Zasto je to bolje za dr put? Hvala svima na podrsci, mnogo mi znaci.. Ljubim vas sve..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 1.4.2014 17:49:22
|
|
|
|
alex88
|
Fet se radi za smrznutim embrionima,i dosta je lakse za organizam nemas stimulaciju,aspiraciju.Verujem da ti je tesko ali moras dalje.Biohemijska trudnoca je trudnoca koja se ne zakaci za zid materice i odlazi sa menstruacijom.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 1.4.2014 19:11:02
|
|
|
|
zece
|
Fibi zal mi e dusicke naredniot pat imas pogolemi sansi za uspesna trudnoca
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 2.4.2014 11:47:54
|
|
|
|
baki78
|
pozz svima Molim za pomoc ili savet....Spremam se za IVF i prof.Vlasiavljevic mi ostavi mogucnost izbora za stimulaciju..Kaze Gonal F75 ili Menopur75.Imam visok fsh nizak amh pa sad neznam sta je bolje za mene. Inace imam jedan IVFiz prirodnog sa blagom stimulacijom 6 amp. Menopura75 i lepo oderagovala ali nazalost nista. Tada je FSH bio10 a sad ide 16-18a aAMH 0.29. Izbor mi ostavio navodno zbog finansija ina ce su kao oba leka dobra.DA ali sta je bolje za mene....Menopuru dajem onako laicki prednost jer kombinacija FSHiLH hormona dok je Gonal cist FSH koji je vec veliki kod mene....Dali to ima neke veze ili ne?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 2.4.2014 17:52:52
|
|
|
|
Enalen
|
Fibi, draga, moramo dalje... Meni je beta bila <0,1 Ne znam dal je gore to ili kao tebi da opada. Usvakom slucaju, za 3 meseca pokusavao opet, nema nam druge. Muzic i ja smo otplakali ovaj neuspeh i idemo dalje. Tesko je, treba vremena da se pomiris sa tim, jos uvek mi ne ulzi u glavu, ali to je to. Lepterijice, alex i ostala nasa podrsko, hvala vam od srca. Svi delimo istu muku, al nekako zajedno smo jace. ljubim vas
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 2.4.2014 19:59:32
|
|
|
|
alex88
|
Enalen Jeste jako tesko,neznas sta je gore.Meni je za neki dan 8 meseci kako sam izgubila trudnocu,nema dana bez suza,najteze je kad legnes,pokusavas da ne mislis ali to je jace od tebe.Jako se trudim da idem dalje,ma koliko bolelo nadam se da necu odustati, i da ce mi Bog dati makar jednu zivu i zdravu .Od srca isto zelim i ostalim curama.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 2.4.2014 22:53:01
|
|
|
|
Fibi82
|
U pravu si Enalen.. Alex, plakala sam taj dan i vise necu.. Ja bih ipak sacekala sl godinu da se odmorim i psihicki i fizicki jer su mi rekli da ce mozda traziti histeroskopiju i test na trombofilije.. Ne znam za taj test, tj ne znam sta je to i kako se to radi..? Da imamo para, verujte da ne bih cekala, ali ovako je mozda bolje.. Opet zelimo tamo da radimo vto i trebamo da skupimo sredstva.. Naravno da idemo dalje, nema nam druge.. vas sve..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 3.4.2014 9:40:48
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac fibi i enalen uz vas smo,budite nam hrabre!! ivanice gde ste kupili andriol? nema ga nigde!!!pomagajte!!! Napisala sam ti vec da ga nismo kupovali uzimali smo ga na recept,samo sto su ga narucivali samo za nas.Pokusaj u drzavnoj apoteci u tvom gradu,zamoli ih da ga naruce nadam se da ce da ti izadju u susret.Javi sta si uradela. Enalen zao mi je ali kao sto rekose devojke isplaci se pa u nove pobede.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 3.4.2014 9:44:16
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: Fibi82 U pravu si Enalen.. Alex, plakala sam taj dan i vise necu.. Ja bih ipak sacekala sl godinu da se odmorim i psihicki i fizicki jer su mi rekli da ce mozda traziti histeroskopiju i test na trombofilije.. Ne znam za taj test, tj ne znam sta je to i kako se to radi..? Da imamo para, verujte da ne bih cekala, ali ovako je mozda bolje.. Opet zelimo tamo da radimo vto i trebamo da skupimo sredstva.. Naravno da idemo dalje, nema nam druge.. vas sve.. Trombofilije se rade iz krvi,neke se placaju a neke mozes na uput.Javi sta ti daju pa aki imamo iste da radimo recicu ti sta znam gde mozes da radis.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 14.4.2014 18:26:44
|
|
|
|
lalojedac
|
gde ste drage,kako ste mi? ja sam vam nagrabusila,razbolela sam se i neki virus mi završi u uhu i evo već 10 dana se patim,bukvalno me truju kombinacijama lekova i ništa mi ne pomaže,još sad provalim da sutra treba da dobijem a ja nikakav simptom pms nemam,pa me sad malo hvata prpa šta ako sam a ja se rokam tabletama,najjači antibiotići su u pitanju sa kombinacijama ne pitajte čega sve,jer prvi put čujem za ove lekove. a možda će mi kasniti zbog silnih lekova? kuku meni..šta sve može da nas snadje,neka nas Bog sačuva..ljubim vas...drzite palceve da je sve ok
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 14.4.2014 20:31:45
|
|
|
|
alex88
|
Bice sve u redu Lalo,mozda nisi obracala paznju na pms,ili ti malo zakasni od toga sto te snaslo,i silnih antibiotika
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 15.4.2014 9:31:06
|
|
|
|
lalojedac
|
moguće alexx,joj ako sam konačno trudna a trujem se lekovima ja cu da se ubijem,zar je moguće?! ma verovatno umisljam i na kraju cu dobiti i to je sva mudrost,džabe se nadam,uostalom post je! hvala alexx
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 15.4.2014 10:48:33
|
|
|
|
alex88
|
Uradi jedan test da ne mucis sebe,psiha je cudo,i najvise utice na kasnjenje.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 15.4.2014 18:47:08
|
|
|
|
lalojedac
|
vala alex u pravu si!:-)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Druzenje u Novom SaduKada bi vam najvise odgovaralo? radnim danom posle podne (
25%)
radnim danom pre podne (
4%)
vikendom posle podne (
42%)
vikendom pre podne (
29%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!