Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 28.7.2014 6:28:18
|
|
|
|
alex88
|
Lalo i da nam se uskoro javis kao
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 28.7.2014 12:20:50
|
|
|
|
Enalen
|
drzimo figeeeeeeeee za
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 28.7.2014 13:22:19
|
|
|
|
alex88
|
Enalen navijamo jako da i kod tebe budu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 28.7.2014 13:57:12
|
|
|
|
Enalen
|
hvala aleks, draga...al onda navijajte za , ne za mi mnooooooooogo zelimo devojcicu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 28.7.2014 21:22:10
|
|
|
|
alex88
|
hehhehh,da uspe i da je zivo i zdravo a ili ,svejedno je,volecete ga isto!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2014 10:32:37
|
|
|
|
anita
|
Enalen, Mirjanam kako ste danas?
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2014 14:47:33
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo, srce mi je puno, ja znam da cete uskoro uspeti
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2014 15:05:53
|
|
|
|
Enalen
|
Ja cu definitivno u cetvrtak da uradim betu..samo da ne dobijem dotle bolucka me stomak povremeno, pa se plasim da nije
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2014 15:08:16
|
|
|
|
17 joka
|
Elenan za veliku betu
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2014 15:17:43
|
|
|
|
Enalen
|
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.7.2014 14:16:55
|
|
|
|
Enalen
|
E, jos jedna trudnoca zahvaljujuci ovoj klinici!!! Nebojsa, Ivana, Ana, Aleksandra i ostale moje.... HVALA VAM!!!
< Poruku je uredio Enalen -- 31.7.2014 14:18:33 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.7.2014 14:29:19
|
|
|
|
anita
|
Enalen cestitam
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.7.2014 14:54:30
|
|
|
|
Enalen
|
hvala, draga! sad prelazim s tobom na trudnicke teme! IZVORNA PORUKA: anita Enalen cestitam
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.7.2014 15:03:05
|
|
|
|
anita
|
Jesi javila muzicu ili mu spremas iznenadjenje. Kada ides na uz?
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.7.2014 15:30:25
|
|
|
|
Enalen
|
jaoo, muz je pozvan da hitno dodje s posla "da me vodi kod lekara jer me boli stomak" Mukica, a kola ostavio u servis, ja nisam ni znala A kad je usao, ja u bade mantilu i uvezbala facu da se ne smejem..on se pogubio, dusa, pa kao da me utesi slozio neku facu...Kaze mi samo "pa ljubavi..." a ja nisam mmogla vise da izdrzim i razgrnem mantil, a na stomaku pise " TATA, TU SMO! :) :) " 10 sekundi je gledao u zbunu, a onda poceo da me grli, ljubi, smeje se i psuje u isto vreme Sve dokumentovano na kameri, btw!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.7.2014 18:48:04
|
|
|
|
nata11
|
Enalen odlicna si
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.7.2014 19:28:44
|
|
|
|
alex88
|
divna si,cestitam i ovde i uzivajte u trudnoci
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.7.2014 22:20:49
|
|
|
|
efes
|
Enalen, kolika je bila beta I DA li si bila krajem Aprila u leskovcu. Mi smo bili pre 2dana name uz DA iskoristimo pre odmora
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.7.2014 22:32:11
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Enalen jaoo, muz je pozvan da hitno dodje s posla "da me vodi kod lekara jer me boli stomak" Mukica, a kola ostavio u servis, ja nisam ni znala A kad je usao, ja u bade mantilu i uvezbala facu da se ne smejem..on se pogubio, dusa, pa kao da me utesi slozio neku facu...Kaze mi samo "pa ljubavi..." a ja nisam mmogla vise da izdrzim i razgrnem mantil, a na stomaku pise " TATA, TU SMO! :) :) " 10 sekundi je gledao u zbunu, a onda poceo da me grli, ljubi, smeje se i psuje u isto vreme Sve dokumentovano na kameri, btw! Super prica...
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 1.8.2014 14:27:11
|
|
|
|
Enalen
|
hehe, zao mi sto ne mogu da okacim video da vam pokazem samo tu scenu Sinoc mi je sve po spisku kad je dosao sebi, kaze da sam ga bacila u ludilo nije ceo dan mogao da se opasulji sta se zaista desava. Hehehe... Efes, nisam bila u aprilu, a drugi deo poruke te nisam bas razumela... Beta mi je juce bila 1008, 13. dan od transfra 2 blastociste.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 3.8.2014 20:10:04
|
|
|
|
efes
|
И мени је била слична бета тако да ... радуј се дупло
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.8.2014 19:42:37
|
|
|
|
Enalen
|
jao, divno! daj boze!!! znate li jel se nekom pojavio spotting u 6. nedelji? malopre videh crticu bledo braon na ulosku i na papiru posle, bas bledo onako. inace imam svaki dan par puta blage bolove vec 7 dana... uz mi zakazan tek 15.8. bas me je uhvatila panika sad
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 6.8.2014 12:29:18
|
|
|
|
17 joka
|
Enalen, koristis li Utrogestan?
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 6.8.2014 14:44:56
|
|
|
|
Enalen
|
e ovako.. jutros beta 8902 primila sam pregnil 1500 i progesteron depo, ponovo u poneeljak primam. laknulo mi je!!! ne idemi nista od jutros, stomak samo tezak, ne boli...jedino guza odvaljuje od boca
< Poruku je uredio Enalen -- 6.8.2014 14:45:16 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 6.8.2014 16:00:12
|
|
|
|
alex88
|
Samo se ti opusti,bice sve u redu,brzo ce 15,zaboravices na bolove guze kad cujes kako kuckaju mala
|
|
|
Anketa
CIPELICE ZA PRVE KORAKEDašaZA KOJE CIPELICE SMATRATE DA SU NAJBOLJE ZA BEBINE PRVE KORAKE?Ciciban (
65%)
Polino (
20%)
Pavle (
11%)
Bamby (
4%)
Ukupan broj glasova: 123Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!