Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 17.4.2014 9:17:06
|
|
|
|
lalojedac
|
radila sam test,normalno negativan je i posle pola sata sam i dobila,užas,što li sam bacila pare na test. e sad ja obično imam obilan ciklus,medjutim sad je u pitanju samo sukrvica,i baš me buni to,da nije od silnih lekova,bukvalno sam 20 dana na penicilinu i sve i svačemu? ne zovu mi se ovi u Le samo za to. i zanima me kad se radi druga vto,odakle se počinje? Spebo nam je rekao da dodjemo u junu ako ćemo vto u septembru ali ne znam odakle krecemo,da li opet od muža ili odmah od mene i da li se svi pregledi ponavljaju?pitam zbog novca,jer ja nemam knjižicu,socijalno mi pravi problem
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 17.4.2014 10:56:24
|
|
|
|
Lepterija
|
Pa sve one osnovne analize moras ponoviti, jer zastare posle 3 ili 6 meseci. Moraju ti ponovo znati hormonski status, briseve, sto je i normalno. Kako bre da popadije zdravstveno ne osiguravaju preko muzeva?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 20.4.2014 13:32:36
|
|
|
|
maka...
|
Nije Uskrs cestitka, ni dar skupi, niti nesto sto moze da se kupi. To je molitva od Boga, da svako jos vise voli bliznjega svoga. Neka vam radost uskrsnuca vrati veru u zivot, neka nestane zlo a prevlada dobro. Neka vam ljubav bude oslonac a sreca vecni pratilac. Hristos Vaskrese. Zelim vam ono sto i sebi,da ljuljamo nase male andjele...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 20.4.2014 21:34:32
|
|
|
|
alex88
|
Vaistinu Vaskrese,nadam se da cemo za sledeci Uskrs ljuskati svoje ili maziti tibu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.5.2014 8:12:48
|
|
|
|
lalojedac
|
gde ste ljudi? ima li nekih novosti? evo da oraspolozim temu,moja poznanica je radila drugu vto u Le,problem azzo,i uspela je,nosi dvojke! prvu su radili pre 2 g,a sad su preko fonda odradili drugu i uspela! dace Bog i nama,mi krecemo od juna u pripreme..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.5.2014 23:22:23
|
|
|
|
alex88
|
za poznanicu,zelim da ovog puta prodjes isto kao ona!znaci kod njih je azoo i prosli su komisiju,pa probaj i ti da predas za besplatnu
< Poruku je uredio alex88 -- 5.5.2014 23:23:14 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 6.5.2014 16:41:59
|
|
|
|
lalojedac
|
moracu alex,ali mi skola koci sa knjizicom,nece da mi overe,prave se ludi,dok ne dreknem jedan dan,uh!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 8.5.2014 11:32:19
|
|
|
|
lalojedac
|
danas sam saznala i za sedmu trudnicu u mojoj okolini,tri zaove su mi trudne,i četiri prijateljice...ah,blago njima.. mi u ponedeljak imamo zakazan kontrolni spermogram i taj dan nam je godišnjica braka,valjda će nam doneti bar malo sreće. drzite nam palceve! sve vas ljubim i navijam za svaku od vas..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 9.5.2014 22:38:00
|
|
|
|
mecka
|
evo i mene, ja sam nova clania ovog foruma... radila sam vto na klinici spebo...24.4. je vraceno 2 embriona. 12. dana sam osetila bolove u ledjima i stomaku, odradili smo ultrayvuk i doktor je prepisao da primim progesterom depo. 7.5. smo uradili betu i ona je 9,9. doktor je yatim rako da to nije poyitivno i da prekinem sa terapijom,ali ako ne dobijem za dva dana, da ponovim betu...bas sam zbunjena...nama je ovo prva vto.ja sam 91. godiste, a moj muz 85. inace imamo dijagnoza kod supruga je azospermija i radjene su tri punkcie... bas sam razocarana i ne znam sta se desilo...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 10.5.2014 20:06:42
|
|
|
|
alex88
|
Mecka dobrodosla.Jeste bas malo za 13 dan,ali cim je preko 5 znaci da se nesto desavalo,ipak ponovi betu za svaki slucaj i srecno
< Poruku je uredio alex88 -- 10.5.2014 20:08:11 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.5.2014 13:24:04
|
|
|
|
mecka
|
Ponovila sam betu i sada je 1,5. kazu da je trudnoca postojala, ali da se nesto desilo i sada je beta negativna. jutros sam prokrvarila. stvarno ne znam sta se desilo, tesko mi je, ali idemo dalje.sad nas ceka razgovor sa doktorom
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.5.2014 22:46:11
|
|
|
|
alex88
|
zao mi je.Glavu gore,sledeci put cete uspeti!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 12.5.2014 12:45:28
|
|
|
|
mecka
|
nadam se da ce sledeceg puta biti uspesno i da ce biti jedna
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 13.5.2014 11:58:05
|
|
|
|
lalojedac
|
mečka drzim palceve za sledeći put! a evo i nas sa kontrole,kao što znate mi se mučimo sa azoospermiom. ne znam šta da vam kažem ali desilo se čudo,ne jučerašnjem spermogramu smo imali 43 hiljade spermatozoida,što je za nas sjajno,dr je oduševljen kako mm reaguje na terapiju i produžio je istu još 3 meseca,i na svakih mesec dana kontrolni spermogram koji ništa ne košta! muž je krenuo u teretanu onog dana kada je počeo terapiju,i šta je pomoglo ne znam ali ne menjamo ništa. to je urolog u Beogradu i imam broj ako neko želi da ide. mi smo odusevljani ! tako da Spebo stižemo a možda i ne,nikad se ne zna!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 13.5.2014 12:06:41
|
|
|
|
Torbica
|
Lalo prelepe vesti, bas mi je dragooo!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 13.5.2014 15:31:39
|
|
|
|
alex88
|
Lalo divno,od srca ti zelim da zeznes vto!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 13.5.2014 18:06:17
|
|
|
|
nata11
|
Lalo predivna vest
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 13.5.2014 19:42:33
|
|
|
|
mecka
|
Super Lalo... i mi imamo problem sa azoospermiom. muz je imao terapiju menopurom i to 2 puta po mesec dana, ali je nalaz stalno drugaciji nekad ih ima samo u levom testisu,a nekad u oba ili naizmenicno. doktor ih je kako kaze navatao i imali smo za ovu neuspelu oplodnju. Lalo bas me zanima taj doktor kod kog ide tvoj muz i koja je njegova terapija. inace samnom je sve ok,ali eto nije nam uspelo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 13.5.2014 19:51:54
|
|
|
|
mecka
|
Super Lalo ...i mi imamo isti problem tj. azzospermiju. suprug je imao terapiju 2 puta po mesec dana i to menopurom. stalno se menja nalaz tj. cas ih ima u levom, nekad u desnom testisu, a nekad u oba, doktor je uspeo da ih navata i skupi za nasu prvu i neuspelu oplodnju, nazalost. Lalo, molim te pisi mi koji je taj doktor i koju terapiju ima tvoj suprug... inace mi sada cekamo tri moja ciklusa,pa opet u spebo na razgovor sta i kako...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 14.5.2014 16:58:23
|
|
|
|
lalojedac
|
Hvala drage! Hvala Bogu konacno smo krenuli na bolje! Dr je Sava Micic i verujte mi da je genije,ima ouno prakticnih saveta ali da ne ometam temu,posaljite mi pp. A dace Bog da stvarno zeznemo vto! Sto svima zelim ;-)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 7.6.2014 11:20:54
|
|
|
|
gale77
|
I mi se razmisljamo da li da idemo za Leskovac. Posto imam jedno dete moramo privatno. Obzirom da zadnjih godina idemo sve privatno kod doktora zanima me da li hoce u domu zdravlja ginekolozi da otvore bolovanje ako se ide o svom trosku. Problem mi je posao jer bi sigurno morala duze vremena da odsustvujem. Ako je neko imao slican slucaj molim za odgovor, jer mi je muka od drazavnih lekara (cim cuju da imas dete nece nikakve analize da rade da ne stvaraju troskove...)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 9.6.2014 9:20:15
|
|
|
|
alex88
|
Gale nemam iskustvo sa bolovanjem,ali sam radila prvu vto o svom trosku i sve analize koje sam mogla da uradim drzavno uradila sam bez problema,a mislim da ni za bolovanje ne bi trebalo da bude problem.Srecno,i mislim sa nisi pogresila sto si izabrala Leskovac
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 23.7.2014 11:54:19
|
|
|
|
Enalen
|
Zenske, sta je ovo, nema nikog?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 27.7.2014 20:25:48
|
|
|
|
alex88
|
To se i ja pitam,nigde nikoga na ovoj temi
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 27.7.2014 21:08:35
|
|
|
|
lalojedac
|
nema nikog vise na ovoj temi, ne znam sta se desava? ja sam htela da vam javim da smo stigli na 91 000! |Terapija je ostala ista,i od 1.08 pravimo pauzu pa na sredini meseca idemo na kontrolu...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Ime za batu :)TakiliImamo Andriju, a u nedoumici smo za ime za batuStrahinja (
25%)
Lazar (
46%)
Damjan (
29%)
Ukupan broj glasova: 309Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!