Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 22.3.2014 17:09:42
|
|
|
|
Fibi82
|
Ivanek, Vi ste vecim delom i doprineli.. :)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 22.3.2014 17:14:07
|
|
|
|
ivanek
|
Fibi, neka sve bude ok a ti bar jos dvadesetak dana miruj a onda sve normalno...:)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 22.3.2014 18:13:51
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Fibi82 Draga moja Enalen, nisam znala da si ti u pitanju, cula sam od sestre da lezi jedna zenica. Bices ok, ne brinem za tebe, zelim ti srecu. Zelim svima da vam javim da je meni danas 10 dan od transfera. Sinoc mi je krenuo malo braon sekret pa sam danas pozvala kliniku da se informisem. Odmah su mi rekli da idem da radim betu pa ce u zavisnosti od toga reci sta i kako dalje. Beta je 108,8 , nemam bolove nikakve, sto mi se svidja. Veceras su mi iz Speba javili da su se mozda primila sva tri embriona jer je beta mnogo visoka za 10 dan. Praticu stanje do ujutru, pa su rekli opet da ih pozovem da vidimo sta dalje. Pozdravljam vas sve na forumu, tj i ja vas pozdravljamo.. Fibi
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 22.3.2014 19:13:29
|
|
|
|
alex88
|
Fibi pa to je divno,cestitam za lepu betu Enalen zelim ti brz oporavak i naravno da nas uskoro obradujes kao Fibi
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 22.3.2014 22:09:02
|
|
|
|
lalojedac
|
fibi draga čestitam!!!! vuci nas!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 22.3.2014 23:00:29
|
|
|
|
alex88
|
Lalo sta se desava kod vas,jer ste poceli sa analizama?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 24.3.2014 7:51:42
|
|
|
|
lalojedac
|
mi smo isli kod urologa u Bg,koji je poceo detaljno ispitivanje muza,dobio je terapiju da pije i u maju idemo ponovo. Dr je super,konacno se neko zainteresovao da odkrije uzrok problema. Ispitivace mu neke enzime, karnitine i ne znam sta sve. Tako da sada to da pokusamo pa cemo videti zbog finansija da li cemo na vto ove godine.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 24.3.2014 13:10:20
|
|
|
|
Fibi82
|
Danas mi je 13 dan od transfera, beta 380..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 24.3.2014 13:20:14
|
|
|
|
alex88
|
fibi Lalo zelim ti od srca da vam vto nece ni trebati,da ce dr pomoci da se desi cudo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 24.3.2014 18:58:48
|
|
|
|
Lepterija
|
za blizancice IZVORNA PORUKA: Fibi82 Danas mi je 13 dan od transfera, beta 380..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 24.3.2014 20:10:41
|
|
|
|
17 joka
|
Fibi Čestitam bice tu dva tri srculenceta odmaraj i uzivaj Lalo , svu srecu vam zelim Enalen jako
< Poruku je uredio 17 joka -- 24.3.2014 20:12:19 >
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 24.3.2014 21:13:26
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: Fibi82 Danas mi je 13 dan od transfera, beta 380..
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 25.3.2014 17:46:17
|
|
|
|
Enalen
|
Oowww,raznežile ste me sa svim ovim! Fibi, bravo draga, sećam se tvog poziva i kad su ti to rekli :-) sjajna vest! A i ja imam jednu :-) danas mi je rađen transfeeerrrr! oporavak je bio brži od očekivanog, pa smo ipak ubacili jednu blastu. Nije smelo više. Inače, imam 20 blastocisti, ni manje ni više 18 su zaledili za ne daj bože, a ja mazim stomak i nadamo se da ćemo ipak poneti Miu za Bg prekosutra!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 25.3.2014 18:20:06
|
|
|
|
Fibi82
|
Divne vesti, Enalen..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 25.3.2014 18:36:22
|
|
|
|
nata11
|
Enalen super
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 26.3.2014 7:57:15
|
|
|
|
lalojedac
|
fibi cestitam,vuci me,ja sam jos kao dete mastala da imam blizance! enalen drzim palceve i dace Bog da sve bude kako zelis! inace muz je poceo sa terapijom pa nek nam je Bog na pomoci,za mesec ipo cemo videti da li ima pomaka,a dace Bog i to cudo da se desi pa da zatrudnim pre vto!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 27.3.2014 14:15:37
|
|
|
|
alex88
|
Enalen ,bice to dobro,dobices svoju miu ove godine,pa ces zajedno sa njom ici po jos
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 27.3.2014 17:48:46
|
|
|
|
lalojedac
|
drage ala mene hoće,u oktobru sam na isti dan postala tetka i ujna,a danas smo saznali da su dve muževljeve sestre trudne,šta da kažem,jako sam srećna zbog njih i tužna zbog sebe...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 27.3.2014 20:20:01
|
|
|
|
alex88
|
Lalo znam kako ti je,imaces i ti uskoro svoju bebicu,veruj u to!Mora i nas ogrejati Sunce,posle ovoliko kise
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.3.2014 8:05:03
|
|
|
|
lalojedac
|
devojke da li mozete da mi pomognete? imamo problem da nadjemo lek za muza a vec je trebao da pocne da pije sve lekove,fali nam lek Andriol tesocap 40mg,da li znate gde mozemo da ga nadjemo? hvala unapred:-)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.3.2014 14:17:55
|
|
|
|
Enalen
|
hvala vam...jos 10 dana do bete, hocu iz koze da iskocim dok ne saznam! Od prekjuce imam tragove krvarenja, onako braonkasto, sestre u Spebu kazu da se ciste jajnici. Nadam se da je tako. Muzic i ja mazimo nasu tackicu, tepamo joj i nadamo se da ce ostati Lalo, jesi li pitala njih u Le da ti kazu gde mozda ima? Ili zovi Svetog Savu u Bg, pa da ti neko posalje... Oni i Ivancic i sinovi uglavnom imaju lekove, ne znam sad za taj konkretno.. Nadam se da cete ga uskoro naci.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.3.2014 15:38:14
|
|
|
|
17 joka
|
Elenan, bice to divna trocifrena beta za male eskimcice imate za citav jedan razred dečice Lalo moja, ja nista neznam pametno da ti kazem,trudite se da mnogo neocekujete a isto tako imate veliki razlog da se nadate, ja vam zelim tu srecu da krene sve na bolje i da dobijete vase blizancice za lek neznam gde mozes naci
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.3.2014 16:24:55
|
|
|
|
nata11
|
Lalo ja imam broj jedne apoteke iz LE koja je dobro snabdevena a moze i da se poruci nesto. Danas sam bila bas kako nisam ranije videla pa da pitam. Poslacu ti broj na PP.
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.3.2014 17:27:02
|
|
|
|
lalojedac
|
devojke jedva sam čekala da vam kažem šta se desilo našim prijateljima. On ima azzo i nikad u životu nije ima živih spermatozoida i ima jako visok broj leokucita u ejakulatu,ona zenica je ok ali on je loše. sad su u fazi pripreme svadbe i planirali su vto posle,tj.da nastave lečenje,on je išao u Le i svuda i niko nije uspeo da mu pomogne. jutros su nas zvali da nam kažu da mu je verenica trudna!!! prirodno,bez ikakvih terapija,niti čega,treba da se vidimo da bi znala detalje ali koliko znamo jedino što je radio to je teretana,oni su šokirani i oduševljeni! a i mi,kao da se nama desilo,kad su oni uspeli,uspecemo i mi,eto čuda se dešavaju! zamislite!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 30.3.2014 13:22:23
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo milion bravo za njih i ČESTITKE od srca divno je videti da cuda postoje ali znam da bar meni nisu zapisana
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
ime za deckicapisuljicadavid (
34%)
luka (
34%)
andrej (
33%)
Ukupan broj glasova: 89Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!