|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo
22.3.2014 17:09:42   
Fibi82
Ivanek, Vi ste vecim delom i doprineli.. :)

(odgovor članu ivanek)
Direktna veza do poruke: 651
22.3.2014 17:14:07   
ivanek
Fibi, neka sve bude ok a ti bar jos dvadesetak dana miruj a onda sve normalno...:)

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 652
22.3.2014 18:13:51   
anita

IZVORNA PORUKA: Fibi82

Draga moja Enalen, nisam znala da si ti u pitanju, cula sam od sestre da lezi jedna zenica. Bices ok, ne brinem za tebe, zelim ti srecu. Zelim svima da vam javim da je meni danas 10 dan od transfera. Sinoc mi je krenuo malo braon sekret pa sam danas pozvala kliniku da se informisem. Odmah su mi rekli da idem da radim betu pa ce u zavisnosti od toga reci sta i kako dalje. Beta je 108,8 , nemam bolove nikakve, sto mi se svidja. Veceras su mi iz Speba javili da su se mozda primila sva tri embriona jer je beta mnogo visoka za 10 dan. Praticu stanje do ujutru, pa su rekli opet da ih pozovem da vidimo sta dalje. Pozdravljam vas sve na forumu, tj user posted image user posted image user posted image i ja vas pozdravljamo.. user posted image

Fibi user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 653
22.3.2014 19:13:29   
alex88
Fibi pa to je divno,cestitam za lepu betuuser posted image
Enalen zelim ti brz oporavak i naravno da nas uskoro obradujes kao Fibi

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 654
22.3.2014 22:09:02   
lalojedac
fibi draga čestitam!!!! vuci nas!!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 655
22.3.2014 23:00:29   
alex88
Lalo sta se desava kod vas,jer ste poceli sa analizama?

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 656
24.3.2014 7:51:42   
lalojedac
mi smo isli kod urologa u Bg,koji je poceo detaljno ispitivanje muza,dobio je terapiju da pije i u maju idemo ponovo. Dr je super,konacno se neko zainteresovao da odkrije uzrok problema. Ispitivace mu neke enzime, karnitine i ne znam sta sve. Tako da sada to da pokusamo pa cemo videti zbog finansija da li cemo na vto ove godine.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 657
24.3.2014 13:10:20   
Fibi82
Danas mi je 13 dan od transfera, beta 380.. user posted image

Direktna veza do poruke: 658
24.3.2014 13:20:14   
alex88
fibi user posted image user posted image
Lalo zelim ti od srca da vam vto nece ni trebati,da ce dr pomoci da se desi cudouser posted image

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 659
24.3.2014 18:58:48   
Lepterija
user posted image user posted image za blizancice user posted image

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 660
24.3.2014 20:10:41   
17 joka
Fibi user posted image user posted image Čestitam bice tu dva tri srculenceta odmaraj i uzivaj

Lalo , svu srecu vam zelim

Enalenuser posted image jako

< Poruku je uredio 17 joka -- 24.3.2014 20:12:19 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 661
24.3.2014 21:13:26   
moja ciklama

user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 662
25.3.2014 17:46:17   
Enalen
Oowww,raznežile ste me sa svim ovim! Fibi, bravo draga, sećam se tvog poziva i kad su ti to rekli :-) sjajna vest! A i ja imam jednu :-) danas mi je rađen transfeeerrrr! user posted image oporavak je bio brži od očekivanog, pa smo ipak ubacili jednu blastu. Nije smelo više. Inače, imam 20 blastocisti, ni manje ni više user posted image 18 su zaledili za ne daj bože, a ja mazim stomak i nadamo se da ćemo ipak poneti Miu za Bg prekosutra!

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 663
25.3.2014 18:20:06   
Fibi82
Divne vesti, Enalen.. user posted image user posted image

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 664
25.3.2014 18:36:22   
nata11
Enalen super user posted image user posted image

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 665
26.3.2014 7:57:15   
lalojedac
fibi cestitam,vuci me,ja sam jos kao dete mastala da imam blizance!
enalen drzim palceve i dace Bog da sve bude kako zelis!
inace muz je poceo sa terapijom pa nek nam je Bog na pomoci,za mesec ipo cemo videti da li ima pomaka,a dace Bog i to cudo da se desi pa da zatrudnim pre vto!user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 666
27.3.2014 14:15:37   
alex88
Enalen user posted image user posted image ,bice to dobro,dobices svoju miu ove godine,pa ces zajedno sa njom ici po jos user posted image user posted image

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 667
27.3.2014 17:48:46   
lalojedac
drage ala mene hoće,u oktobru sam na isti dan postala tetka i ujna,a danas smo saznali da su dve muževljeve sestre trudne,šta da kažem,jako sam srećna zbog njih i tužna zbog sebe...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 668
27.3.2014 20:20:01   
alex88
Lalo znam kako ti je,imaces i ti uskoro svoju bebicu,veruj u to!Mora i nas ogrejati Sunce,posle ovoliko kise

Direktna veza do poruke: 669
29.3.2014 8:05:03   
lalojedac
devojke da li mozete da mi pomognete? imamo problem da nadjemo lek za muza a vec je trebao da pocne da pije sve lekove,fali nam lek Andriol tesocap 40mg,da li znate gde mozemo da ga nadjemo? hvala unapred:-)

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 670
29.3.2014 14:17:55   
Enalen
hvala vam...jos 10 dana do bete, hocu iz koze da iskocim dok ne saznam! Od prekjuce imam tragove krvarenja, onako braonkasto, sestre u Spebu kazu da se ciste jajnici. Nadam se da je tako. Muzic i ja mazimo nasu tackicu, tepamo joj i nadamo se da ce ostatiuser posted image

Lalo, jesi li pitala njih u Le da ti kazu gde mozda ima? Ili zovi Svetog Savu u Bg, pa da ti neko posalje... Oni i Ivancic i sinovi uglavnom imaju lekove, ne znam sad za taj konkretno.. Nadam se da cete ga uskoro naci.

Direktna veza do poruke: 671
29.3.2014 15:38:14   
17 joka
Elenan, bice to divna trocifrena betauser posted image user posted image za male eskimcice imate za citav jedan razred dečice

Lalo moja, ja nista neznam pametno da ti kazem,trudite se da mnogo neocekujete a isto tako imate veliki razlog da se nadate, ja vam zelim tu srecu da krene sve na bolje i da dobijete vase blizancice

za lek neznam gde mozes naciuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 672
29.3.2014 16:24:55   
nata11
Lalo ja imam broj jedne apoteke iz LE koja je dobro snabdevena a moze i da se poruci nesto. Danas sam bila bas kako nisam ranije videla pa da pitam. Poslacu ti broj na PP.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 673
29.3.2014 17:27:02   
lalojedac
devojke jedva sam čekala da vam kažem šta se desilo našim prijateljima. On ima azzo i nikad u životu nije ima živih spermatozoida i ima jako visok broj leokucita u ejakulatu,ona zenica je ok ali on je loše. sad su u fazi pripreme svadbe i planirali su vto posle,tj.da nastave lečenje,on je išao u Le i svuda i niko nije uspeo da mu pomogne. jutros su nas zvali da nam kažu da mu je verenica trudna!!! prirodno,bez ikakvih terapija,niti čega,treba da se vidimo da bi znala detalje ali koliko znamo jedino što je radio to je teretana,oni su šokirani i oduševljeni! a i mi,kao da se nama desilo,kad su oni uspeli,uspecemo i mi,eto čuda se dešavaju! zamislite!

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 674
30.3.2014 13:22:23   
17 joka
Lalo user posted image milion bravo za njih i ČESTITKE od srcauser posted image
divno je videti da cuda postoje ali znam da bar meni nisu zapisanauser posted image

Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

1. триместар. (100%)

2. триместар. (0%)

3. триместар. (0%)

Ukupan broj glasova: 1

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here