RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Enalen -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (22.2.2014 20:29:54)

Ivanice, ja nazalost ne razumem sta si sve napisala, a u svakom slucaju to treba vas dvoje da odlucite. Nadamo se uspehu u svakom slucaju! :) Javi ste ste uradili![sm=smiley20.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (23.2.2014 8:33:33)

ja bih ubacila neki sad a posle i blastu..drzim palceve i da nas obradujes za 2 nedelje!

Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (23.2.2014 12:16:55)

Lalo, tako sam je i ja savetovala, ali nazalost ne moze, jer Nis ne radi dva transfera. Odlucila je da ne ceka i juce da ode na transfer, ali se jos nije javljala. cekamo je i navijamo [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (23.2.2014 13:19:58)

Javice se,ostala je do danas da lezi u bolnici,sve je proteklo u najboljem redu i bebci su u stomaku[sm=smiley1.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (24.2.2014 12:11:54)

zenske sve je proslo ok vracena tri embriona.Jedan osmocelijski i dva sestocelijska[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] betu radim 10.03 a sto ja imam oroblem sa stolicom to je tek cudo jedno....Hvala vam sto mislite na mene[sm=love.gif]

Enalen -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (24.2.2014 16:48:17)

Ivanice, držimo palčeve da se prime sva tri [sm=smiley36.gif] A stolica mene ume da zeza na nervnoj bazi, ne znam kako je kod tebe [sm=jezicek.gif] Nek ovo prođe kako treba, pa ćeš to posle lako rešiti.
Ja prekosutra idem u Le na kontrolni UZ pa čekam da mi zakažu tačno termin. Jaooo, ženske, što me derma trebaaaaaaaa![sm=9nebesa.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (25.2.2014 9:54:22)

enalen ,dali si ponavljala briseve i lkad ...

Fibi82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (25.2.2014 16:02:20)

Drage moje, vestica je danas pocela, prekosutra idemo i ostajemo.. Drzite mi fige da bude bar jedan bebac.. Necemo nositi komp, da znate , tako da se necu javljati , tek posle transfera kada se vratimo.. [sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (25.2.2014 16:39:51)

Fibi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] puno srece i uspeha ti zelim od srca, samo veruj u uspeh , pokusaj da uzivas u svakom danu i da misli zaokupiras stvarima koje te cine srecnom i bice tu bar jedna bekica kao nagrada

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (25.2.2014 17:54:33)

Fibi sreno i uspesno,i da nam uskoro budes[sm=nosecka.gif]

Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (26.2.2014 10:03:23)

Fibi, samo opusteno [sm=bravo.gif] da se vratis iz LE sa najmanje [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (26.2.2014 10:33:58)

fibi drzim palceve!!!!

Enalen -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (1.3.2014 13:17:41)

Mislis ona 3? Uradidala sam sve briseve sad pred odlazak i sve je ok.

Do 4.3. pijem Microgynon i onda čekamoooooo [sm=bravo.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (4.3.2014 10:53:53)

lepterija ,pa srecan rodjendan i ovde na rr !
fibi ,ocekujem izvestaj ....navijam prasim ,drzim fige .!
ivanicasale,gde si ...?[sm=zmeden.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (4.3.2014 13:52:40)

Evo mene nakratko navratim da vidim sta se desava.

Ja i dalje imam zatvor,gasove na sve strane,ne pamtim da sam ovoliko pr.... Kako me je juce u jedno vreme zaboleo stomak vise na desnu stranu,jace nego obicno malo sam lezala na desni bok i prestalo da me boli.Nadam se da je to dobar znak.
Ovako neke promene nesmem da obracam paznju,mada mi je sinoc na momenat bilo muka i juce mi se spavalo toliko su me pekle oci ceo dan,pa cak i jutros.Mozda i moja psiha reaguje.Videcemo u ponedeljak. Ljubim vas cure puno,puno...

Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (5.3.2014 12:47:36)

Hvala Brbljivice.
Ivanice, pisah ti tamo na temi VTO. kad radis betu? Ja za tebe imam bas bas dobar osecaj, mislim da bi me vec sutra test potvrdio [sm=duda.gif][sm=bravo.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (6.3.2014 12:35:37)

leptirija nadam se molim boga da si u pravu.
ja sam sinoc prokrvarila.Zvala sam kliniku rekli su mi da radim sutra betu,zavisno od rezultata videcemo sta ce biti.Boli me i stomak.Jutros sam imala i neku sluz zajedno sa krv na dnevnoj ulosci.Tako me je strah.... :( :( :(  Danas mi je 12dpt.Inace koristim Crinone gel uvece,pitala sam da koristim dva puta dnevno rekla mi je da je to maksimalna doza.

Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (6.3.2014 14:19:34)

Sad procitah na temi vto, znas da krvarenje nista ne mora da znaci. Ja ga nisam imala, ali mnoge zene jesu. Znam da u Spebu tad uvedu Progesteron depo jer se krvari zbog lose implantacije, pa je potrebno pojacati doze progesterona. Navijamo za sutra. [sm=smiley31.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (7.3.2014 14:18:15)

Beta 1.06[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

nata11 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (7.3.2014 14:20:12)

Ivanicasale zao mi je draga [sm=smiley13.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (7.3.2014 14:41:11)

zao mi je ...znam kako je to ...dobri embrioni ..ok j celije ...ali nesto u Nisu o sto rekoh ne stima ....ne mora da znaci da je tako ,ali nazalost sve vise mi se cini da Nis nema strucnjake ...zao mi je ivanice zaista ,sta reci ..jao Boze dal te ima ?!...[sm=smiley19.gif]
IZVORNA PORUKA: ivanicasale

Beta 1.06[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (7.3.2014 20:08:50)

IZVORNA PORUKA: Brbljivica

zao mi je ...znam kako je to ...dobri embrioni ..ok j celije ...ali nesto u Nisu o sto rekoh ne stima ....ne mora da znaci da je tako ,ali nazalost sve vise mi se cini da Nis nema strucnjake ...zao mi je ivanice zaista ,sta reci ..jao Boze dal te ima ?!...[sm=smiley19.gif]

Ja mislim da u nisu ipak ima stucnih doktora,za sledecu vto odradicu neke analize jos jer ima problem negde pokusacu da ga nadjem i resim.Pricacu sutra sa dr.Jasminom pa videcu da mi kaze koje analize treba da odradim jos.Hvala vam na podrsci,stvarno ste divne

anita -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (7.3.2014 20:44:40)

Ivanice bas mi je zao ... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Fibi82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (7.3.2014 21:47:21)

Ivanicasale, mnogo mi je zao.. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (7.3.2014 23:18:21)

Ivanice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Da su toliko "NESTRUCNI" ne bi imala toliko kvalitetnih embriona,valjda rade transfer i daju terapiju isto kao i svi ostali.
Ajde ja sad da krivim Spebo sto sam imala spontani,verovatno su mi nestrucno odradili VTO.
Ivanice odboluj,skupi snage i moramo dalje,nema predaje,nas dogovor ostaje i necemo odustati ma koliko bilo tesko.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>