lesica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (8.3.2014 19:58:28)
|
Drage moje trudilice, prosto sam se frapirala neprimerenošću komunikacije među pojedinim članicama!!! Zaista smatram da je to ispod svakog nivoa pristojnosti, naročito među vama koje treba da budete jedna drugoj najveća podrška. Ono što moram da naglasim je da na Ringeraji nema mesta direktnom i indirektnom vređanju, samim tim ja neću dozvoliti da se naruši dostojanstvo i integritet RR korisnika kao i osnovna pravila foruma!!! To što pojedinci možda imaju neke nerazjašnjene situacije, što im se stavovi i mišljenja dijametralno razlikuju, ili što neke nedovršene svađe, nesuglasice i rasprave sa drugih portala pokušavaju da prenesu ovde, mene savršeno ne zanima. I takve situacije molim da rešavate mimo foruma, jer ostali članovi koji su došli po informacije koje ih interesuju uopšte nisu dužni da čitaju kojekakva prepucavanja i konflikte, da se ne izrazim drugačije! Iz navedenih razloga, i bez previše ponavljanja ko je šta kome rekao, moja odluka je da korisnicama Mirjanče i Brbljivica trajno zabranim pristup portalu Ringeraja.rs!!! Neadekvatne postove ću obrisati! Hvala! lesica RR , administrator portala
|
|
|
|