RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:39:27)

a jels i videla moje rezultate ?! ...u sustini meni je endokrinolog rekla da mi ne treba terapija ...ali ja nisam bila sigurna nego sam pitala spebo ne rekavsi da i je vec endokr rekla njeno misljenje .....
zanimaao me stav leskovca ,...
a kzi mi jel imas polic jajnike ,?! i kakve su ti j celije ,,cini mi se da si vec radila ti vto ,jel da ?

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:42:43)

Videla sam i po meni ti je povisen,manje od mog ali ipak prelazi granicu.Nemam policisticne jajnike,radila sam vto(uspesnu) u Le u aprilu prosle god ali sam imala spontani pred kraj petog meseca

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:47:09)

Brbljivice, ja mislim da je insulin povisen i da treba terapija, svakako je tvoja stvar hoces li nesto preduzeti po tom pitanju ili ne

Alex, kad planirate opet VTO? ja znam da je Bog veliki i da ce biti uspesno i da ce sve biti dobro puno te[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:48:34)

neznam kako da uradim zaista ...evo poslala sam email jednom boljem endokrinologu pa cemo videti .....nebih da remetim njihova misljenja...
mozda se iz necega vidi dali je neko za terapiju ili ne ....doduse ja sam i ranije pitala za ogtt test ,oni su rekli da ja nisa za to i da imam redovne cikluse ,nisam debela i da mi svaki put dobri embrioni sa dosta j celija bude .---

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:50:48)

naravno da je moja stvar , ..nego trazim i slusam malo i druga misljena ,...dok ne donesem odluku ....
alex ,,,to sto se teebi desilo ,nemam reci zaista ....sta kazu ,zasto se to desilo ?!

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:54:04)

poceli smo sa prikupljanjem analiza,ide sporo ali mozda mi i u neku ruku odgovara jer mi se ovog puta ne zuri kao prvi put.Ja se nadam da cemo na jesen,naravno ako procemo komisiju jer cemo ovog puta probati preko fonda.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:57:22)

a gde cete raditi vto alex ?

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:59:02)

Pravi uzrok nije otkriven,beba nije imala nikakvih abnomalija,brisevi su bili ok.samo Bog zna zasto se to desilo,pomirila sam se sa tim jer ne vredi da razmisljam zasto,to mi nista nece vratiti.Idemo dalje koliko god bilo tesko

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 14:01:20)

da mogu da biram izabrala bi Le,ali ako prodjem komisiju verovatno cu izabrati Valjevo

Fibi82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 17:48:09)

Meni pise u ref. vrednostima da i glikemija i insulinemija i pre i posle opterecenja moraju biti manje od 29. Moja prof. dr. Endokrinolog mi je nacrtala bukvalno sta se desava sa povisenim insulinom. Stvara kiselost u organizmu i jajne celije ne mogu biti dobrog kvaliteta. Ja sam posle opterecenja imala insulinemiju 91. Dobila sam glukofaz tablete 3x1 ... A prvih nedelju dana sam pila 3x1/2...

Enalen -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 17:58:22)

Malo skrecem sa insulin teme, ali danas nesto razmisljam o boravku u Le, pa da pitam vas sa iskustvom - sta ste oblacile za vto? Spavacicu, pidzamu, ili ste samo otisle tamo u garderobi?

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 18:41:32)

Enalen nisi ti skrenula sa teme nego par nas,odes u svojoj garderobi,tamo dobijas njihovu spavacicu

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 22:12:39)

jao yivote i sta ja da radi ___ ? kada tri doktora kazu da je sve ok .....spebo me zvao danas i kaze da je ogtt test ok ....
IZVORNA PORUKA: Fibi82

Meni pise u ref. vrednostima da i glikemija i insulinemija i pre i posle opterecenja moraju biti manje od 29. Moja prof. dr. Endokrinolog mi je nacrtala bukvalno sta se desava sa povisenim insulinom. Stvara kiselost u organizmu i jajne celije ne mogu biti dobrog kvaliteta. Ja sam posle opterecenja imala insulinemiju 91. Dobila sam glukofaz tablete 3x1 ... A prvih nedelju dana sam pila 3x1/2...

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 22:19:11)

IZVORNA PORUKA: Brbljivica

neznam kako da uradim zaista ...evo poslala sam email jednom boljem endokrinologu pa cemo videti .....nebih da remetim njihova misljenja...
mozda se iz necega vidi dali je neko za terapiju ili ne ....doduse ja sam i ranije pitala za ogtt test ,oni su rekli da ja nisa za to i da imam redovne cikluse ,nisam debela i da mi svaki put dobri embrioni sa dosta j celija bude .---

nisam debela ni ja imam 63kg pa pijem Gluformin

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 22:24:13)

IZVORNA PORUKA: Enalen

Stigli su mi AMH rezultati, Ref. vrednosti su 0.5-4.3, a meni je 5.1
Jel imala neka ovakav rezultat? Sta to znaci?[sm=zmeden.gif]

Meni je 8.60 imam Pcos i zato pijem Gluformin.To sto je visok verovatno je zbog toga i tebi.Reci ce ti lekar sta da pijes.(MIslim ne za Amh tu nema leka nego za policisticne jaj,ako ih imas)

Brbljivice tebi sigurno treba terapija za insulin.Ne razumem zasto ti ne daju terapiju,Ipak ti je isulin bas visok a to utice na vto.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 22:33:35)

doktorka se bavi time ko mi je reko da ima secer itd ...doduse dala mi je da uradi prosek secera za tri meseca -----HB1AC (tako nesto )

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (16.2.2014 9:54:36)

ajde preporuku ya dokotra enodkorinologa u bg -- dr sumarac , ddr vujanovic ,ili prof dr dragan andjelkovic ....? dali smem da odem kod endkornologa tj dali ce smetati pri uz ako ode kod endokrinooga 5og dana ciklusa ,,,obzirom da meni meca traje jedva 3 dana ali vidim da je sada poranila ...

Enalen -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (16.2.2014 17:16:56)

Hvala, Alex :*

Ivanice, Meni je dr Nebojsa to rekao, ali mi niko od ginekologa, pa ni on, nije dao nikakve lekove za to. [sm=smiley24.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (17.2.2014 10:06:51)

opet mi stigo cetrti odgovor od 4og lekara ,endokrinolog je ...pita me ko mi je reko da uradim ogtt i da mi je nalaz normalan...
ja vec ugovorila kod endokrinologa u bg ,,jelena todorovic ...ove nedlje se nadam otici i resiti ovu agoniju .

dunja RR -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (17.2.2014 10:08:59)

Jelena je vrhunski doktor, meni je pomogla da zatrudnim, i verujem da će ti dati pravi savet.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (17.2.2014 10:21:22)

e daj Boze ,,,a sta ako mi neda ni ona terapiju ??? onda zaista znaci da mi ne treba terapija ,jel da ??
meni se svidja sto ce mi izaci u suret i mozemo da uklopimo taj susret posto ja hocu tog dana u bg da ode i do reumatologa ,i jelena kaze ,nema problema ...mozemo da se dogovorimo kad Vama odgovara ....
esad za strucnost ,,,,videcemo ":.. a reci mi koliko je kontrola kod nje ,drugi put kad odes ? sada je prvi put 5000 din ,(ali neznam sta sve ulazi u tih 5000,dal samo razgovor ili ...?

dunja RR -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (17.2.2014 10:28:31)

Nisam sigurna koja je sada cena, ali znam da Jelena posveti pacijentu sat vremena, a kada je orvi susret i više vremena.
Ja bih verovala njoj, šta god rekla za terapiju, ona te neće otaljati već će ti sve sagledati i reći šta i kako. Dobićeš verovatno dijetu baš za tebe i plan koje nalaze da radiš na dalje.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (17.2.2014 10:32:42)

da ,pricale smo oko 10min tel i ona kaze ...posto nezna moje stanje ponesi sve papire pa da nebi kaze ,nesto bezveze radila na svoju ruku ...ja cu ti reci sta je najpotrebnije da se uradi kad vidim analize ..a dotle kaze ,uradi opet tsh ,ft4,ft3,hba1c... na uput ,tu ,da nebi placala ...
to mi je najbitinije ,da budem u sigurnim rukama .!i da posle mogu makar tel da je kontaktiram ukoliko bude sutra prekosutra beta pozz ...

dunja RR -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (17.2.2014 10:39:44)

Jeleni u svako doba dana i noći možeš poslati mail, pomaže uvek. I stručnjak je ne samo za endokrinologiju već i hematologiju i imunitet, tako da pacijenta kompletno spremi za VTO, a kasnije vodi kroz trudnoću.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (17.2.2014 10:49:24)

ja vec imam preporuku za reumatologa PROF DR radmila petrovic ..samo jos cekam da njoj zakazem ....pa da ih uklopim ...a hematologiju mi vodi elezovic ko sto rekoh

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>