RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (12.2.2014 8:48:39)

..ivanice ,i ja sam bila popovickom zadovoljna ..to ne sporim zaista ,,,ali nazalost ..mislim da Nis jos mora da uci ,ili prosto nemaju dobre aparate ....neznam ,,znam da nesto nije stimalo ....
IZVORNA PORUKA: ivanicasale

Brbljivice ja sam zadovoljna Dr.Popovic kako se zalaze za pacijente.
Enalen Srecno!!!
Ja sam pocela da primam Diferelin u stomak sestra mi kaze da moze i on sada pimam i njega i Puregon u stomak i mnogo mi je bolje.[sm=smiley1.gif]

Sto se tice mog izvestaja iz Bg ,stvari stoje ovako ... ipak se vracam na pocetak price i moram ipak reumatologu koji je zaduzen i za imunologiju .to je to sto niko nije uspeo da mi razgranici te stvari .
druga stvar je da je prof Elezovic pregledao sve papire vezane za njegovu struku i napisao na odradim analize u labopratooriji VMA (ukoiliko dobijem uput ,naravno ,ili privatno ,pa sa tim ukoliko nesto nije ok ,da odem kod njega )
napisao mi je dijagnozu naspram predhodnog stanja .pise
ANTIFOSFOLIPIDNI SINDROM
rekla sam da sam primala fraxiparin prosli put i aspirin pila ,reko je da to ne moze tako ,jer se mora znati zasto se pije fraxiparin a zasto aspirin .obzirom da sam ja samo na osnovu jedne analize dobila od Popovicke tj po njenoj preporuci je zbrzala dokt Draganu sa hematologije u Nisu ,i ova doktorka mi je tada brzopleto (mada je i ona insistirala na jos jednom nalazu nakon odredjenohg perioda ),ispisal izvestaj u kom stoji daa amoram fraxiparin da bodem .

Elezovic mi je ispissao da moram sl analize da odradim.
PV,APTT,AT,PC,PS,LA1,LA,ACA ,B2GPI,FVLAIDEN,PROTOTROMBIN 20210,,PAI-1 4G4G 4G5G

uz to sam juce odradila i ogtt test sa insulinima a rezulatet cu postaviti na temi ogtt test

Enalen -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (12.2.2014 13:49:58)

Brbljivice, srecno, ovaj put ce valjda sve biti bolje!

Hvala vam, drage, na podrsci..cekamo rezultate pa cemo videti. Hvala za savete za selen, nisam to znala.

Enalen -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (13.2.2014 14:59:07)

Stigli su mi AMH rezultati, Ref. vrednosti su 0.5-4.3, a meni je 5.1
Jel imala neka ovakav rezultat? Sta to znaci?[sm=zmeden.gif]

Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 11:52:45)

pronadji tamo temu o amh, znam da se pisalo nesto o tome. to je hormon koji pokazuje rezerve jajnih celija i ne valja kad je nizak, kod mene e oko 3.5. citala sam ovde da su povecane vrednosti kod policisticnih jajnika. posavetuj se i sa spebom.
IZVORNA PORUKA: Enalen

Stigli su mi AMH rezultati, Ref. vrednosti su 0.5-4.3, a meni je 5.1
Jel imala neka ovakav rezultat? Sta to znaci?[sm=zmeden.gif]

Fibi82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 13:22:44)

Mi smo juce bili u Spebo na uz, ali ga dr Nebojsa nije ni radio, kaze da je sve savrseno i da nema potrebe. Samo od danas nema cigareta. [sm=smiley19.gif] Mislim da cemo biti oboje nervozni i ne znam kako cemo, plasim se da ta nervoza ne utice negativno.. Ipak smo oboje pokusavali ostavljati cigarete par puta i nismo uspevali.

Enalen -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 15:07:45)

Pitala sam njih u Spebum kazu da je to zbog policisticnih i da nije problem, nego cu ih imati vise nego dovoljno :)

Fibi, ostavljanje cigareta treba da gledate kao korak blize bebi i da se radujete tome! Sve ide iz glave, ako oboje to postavite sebi kao odlicnu stvar, mestu nervozi nema, samo sreca, sreca, radost! ;)

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 16:16:27)

Fibi lepo bi bilo kad bi ostavili ili makar smanjili,mi smo isto pusaci,prosle godine pre vto umesto da smanjimo mi smo od nervoze sve vise pusili,u trudnoci nisam pusila jer su mi se smetale,na samu pomisao da zapalim bilo mi je muka,posle spontanog sam opet propusila i sada sam ponovo aktivan pusac.

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 17:27:19)

IZVORNA PORUKA: Fibi82

Mi smo juce bili u Spebo na uz, ali ga dr Nebojsa nije ni radio, kaze da je sve savrseno i da nema potrebe. Samo od danas nema cigareta. [sm=smiley19.gif] Mislim da cemo biti oboje nervozni i ne znam kako cemo, plasim se da ta nervoza ne utice negativno.. Ipak smo oboje pokusavali ostavljati cigarete par puta i nismo uspevali.

Fibi, ako je MM mogao da ih ostavi pre nekoliko dana,a pusac je sigurno duplo duze od vas,mozete i vi, samo mislite da je to zbog [sm=duda.gif] bodrite se međusobno i trudite da negrickate grickalice kao mesto cigareta, nervoza ce postojati,ali se trudite da neizazivte jedno drugo, od srca vam zelim da uspete

Elenan, verovatno imas PCOS

Alex[sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 17:27:19)

IZVORNA PORUKA: Fibi82

Fibi, ako je MM mogao da ih ostavi pre nekoliko dana,a pusac je sigurno duplo duze od vas,mozete i vi, samo mislite da je to zbog [sm=duda.gif] bodrite se međusobno i trudite da negrickate grickalice kao mesto cigareta, nervoza ce postojati,ali se trudite da neizazivte jedno drugo, od srca vam zelim da uspete

Elenan, verovatno imas PCOS

Alex[sm=smiley31.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 18:24:34)

fibi ,misli na bebu i nestace zelja za cigaretama !
devojke ,meni nedaju uput za va za anlize ,,,ma za nista mi nedaju u socijalnom da odem na uput ! poludecu a trebam i dobrog reumatologa tj imunologa ....predlog ...
jos nesto ..malo sa zbunjena ,zanimaju me rezulatati mog ogtt testa sa insulinima ,,doktorka kaze da je ok sve to a neke cure na netu kazu da ima hiperinsulinemiju,,,,,postavila sam cini mi se rezulatate na temi ogtt test sa insulinom...

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 18:31:33)

Brbljiva,ako je insulin veci od 27 povecan je.

a ti trazi uput za institut za reumatologiju

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 19:06:23)

ne daju mi nikakav uput obzirom da je u pitanju vto ,osim ako se neko vec leci na reumatoloskom ...
znaci ti smatras da je to ipka za terapiju ??? i sta ja da radim sada ???! da menjam lekara ?!

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 19:11:46)

da naravno, nađi nekog ko ce se posvetiti tvom lecenju na pravi nacin, ja vec tri god pijem gluformin 500mg 3x na dan

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 19:16:08)

da li sigurna da imam IR ? kako to da znam ,,kazem ti bas me je zbunila da mi kaze danas da je ok ,kad i ja vidim da nije ok ...bar mislim ?! da znam da nije zaista ok da sto pre ode kod priv endokrin da pocnem sa terapijom ....ali ako je sve ok ,da ne placam 2,3000 lekaru endokrinologu badava ?! ,razumes li me ?!

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 19:16:23)

sad pogledah rezultate zeno ovo je bas za terapiju i ti dobru, pod hitno novi DR i terapija

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 19:19:27)

strasno ! kako je moguce da mi doktorka kaze da je sve ok ,,ako nije ?!dali mislis da je potrebno da to poslajem spebu pa da cuje njihovo misljenje ,....mada ce mi oni reci da odem kod endokrinologa ---

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 19:19:56)

imas PP

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 22:18:33)

brbljivice mozes svakako da kontaktiras spebo,ali ce ti verovatno reci da se javis endokrinologu,ja imam IR,bila sam kod endokrinologa(privatno i platila 2500 din,jer drzavno su mi zakazali tek za naredni mesec) i dobila terapiju gluformin od 500 2x dnevno,mesec,dva pred vto mi je Nebojsa povecao dozu na 1000 2x dnevno.

Joko[sm=smiley31.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (14.2.2014 23:35:46)

kakavi su tvoji nalazi ,meni doktorka kaze da je ok moj nalaz

dunja RR -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 0:16:49)

IZVORNA PORUKA: Brbljivica

uz to sam juce odradila i ogtt test sa insulinima a rezulatet cu postaviti na temi ogtt test

Ovo je pravo mesto gde možeš direktno pitati endokrinologa KLIK OVDE

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 0:19:45)

hvala .vec sam postavila tamo pitanje ...Hvala ...[sm=smiley20.gif][sm=smiley17.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:31:18)

rezultati od prosle god su bili:
insulin:13,4,139,210,147 ,glukoza:8,7;9,07;6,02;3,52
e sad bi trebalo da ponovim ogtt pa videcemo,jer terapiju sam prekinula na svoju ruku sto je bas neodgovorno

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:32:47)

ja pitala spebo za onaj nalaz moj ,,,rekose da ne treba terapija .... ko je tebi odredio terapiju ? cak mi je i ta zena endokrinolog ovde kao rekla da ne treba terapija...

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:36:33)

Endokrinolog mi je odredio terapiju,a dr Nebojsa mi je povecao dozu

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (15.2.2014 13:38:52)

mozda bi trebala da odes kod nekog drugog endokrinologa,meni su u Le rekli ako mi ne uspe vto moze da bude uzrok povisen insulin zato su mi i povecali dozu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>