RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (30.12.2013 10:40:12)

jao lalo ,koja prica ! svaka im cast ! ne mogu zamislisiti tu srecu ! znaci da se cuda desavaju .pogledaj ! alal vera ...neverovatno ,odusevljena sam ,kao da se meni desilo ...![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
IZVORNA PORUKA: lalojedac

gde ste devojke,kako napredujete? htela sam da podelim sa vama pricu jedne moje prijateljice,koja mi je dalo nade. naime,ona ima tezak oblik pcos,a muz najgori vid azzo. Godinu dana,na svake 2 nedelje su davali uzorak,kako bi pronasli neki plivac,i bilo ih je,povremeno nekoliko komada,koje su zaledjavali,onda su trazili vto ali su im dr savetovali da ne rade jer nema sanse da im uspe,ali na njihove insistiranje su odradili vto,koja nazalost nije uspela i zena je jedva prezivela jer je upala u hiper i iskomlikovalo se sve. I tako pravili pauzu 6 meseci i odu ponovo da rade vto od zaledjenih,i lekari opet dzabe ste dosli,sanse da vam uspe su 0,1! ali su oni opet insistirali,jer uostalom oni placaju,i dodje dan transfera,legla na sto i ulaze dr i kazu joj da joj je na putu do sale,embrion umro! Ona se rasplakala i sve to i odluci da joj ubace embrion koji nije imao neki izgled da je dobar. I tako ode kuci,7 dan od transfera prokrvari i zvala kliniku(u pitanju je inostrannstvo) i oni joj kazu da to vise nije njihov problem i da zove svog ginekologa ali da oni misle da to nije uspelo i da su joj to i rekli. I ona lepo udari utrogestan i ceka betu,krvarenje stalo posle 2 dana,i lepo uradi betu i jave joj da je 197!!!ona sokirana i srecna i uplasena. sad je pri kraju 2 meseca i krvarila je skoro ali miruje i beba raste! Eto svasta je moguce i kad hoce,ono hoce! meni je znacila njena prica a nadam se da ce i vama,moramo da se borimo sve dok ne uspemo!

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (30.12.2013 14:41:00)

Drage moje meni je vto pomerena za Februar,zbog Gluformina jer sam skoro pocela da ga pijem pa da moze da deluje.Danas pijem zadnju Mikroginon pa 7 dana pauza pa pocinjem trecu kut.i tada im se javljam.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (30.12.2013 14:43:33)

ivanice ,,,uzivaj onda za Novu god ! evo i ja sam odloozena ,,,sama sam htela -dok ne izlecimo urreaplazmu .od novembra smo odlozeni i vucemo se....nije strasno ...
ja sam ispila 2 kutije mikroginona i s pocetka decembra je zavrsila i prestala ,tako reko doca ..... uvesce me direktno u stimulaciju kada budem imala briseve ..nije strasno .!
a ti pij to i sredi to pa u nove pobede ! srecno svima !

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (30.12.2013 18:54:42)

mene su odusevili pricom ali i njihovom borbom,izgleda da se cuda desavaju samo treba verovati u njih! Meni su bas dali elana da krenem iznova,pa nikad se ne zna,eto ljubav nam je trudna i bez vto,kako bi volela da se i meni tako nesto desi a i vama,normalno..dace Bog pa da ova 2014 bude nasa godina!

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 2:28:49)

Lalo,uhhh rasplaka me,divno,neka ih prati sva sreca sveta[sm=bravo.gif]

moramo verovati u čuda i nadati se uspehu, a ja vam svima to zelim[sm=duda.gif]

Sosa Mena -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 11:13:23)

17.07.2010 spontani pobacaj
22.12.2010 na zalost ne mozete imati dece prirodnim putem
27.01.2011 ugledala svoje [sm=rozacrtici.gif]
26.09.2011 rodio se moj andjeo Mena
30.12.2013 ugledala svoje [sm=rozacrtici.gif] image
10.09.2014 stize moj drugi andjeo [sm=smiley1.gif]

Nista nije nemoguce, ako covek to stvarno zeli.
Zelim vam sto vise pozitivnih testova, sto vise bebica u Novoj 2014.
Dace Bog da mi se uskoro pridruzite [sm=smiley31.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 11:38:43)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

blesavko -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 14:35:14)

Sosa Mena [sm=smiley31.gif]

zece -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 14:59:24)

lalojedac alal da i e na tvojata prijatelka sekoja cest mozam da zamislam kako i e bilo i na mene koga mi kazaa oti edinstven nacin da imam deca e vto mi bese mnogu tesko za vreme na vto imav samo 5 jajcekletki i od tri oplodeni mi vratija samo eden embrion oti drugite dva ne se razvivaa kako sto treba i ostanav trudna so samo eden embrion no dojde do spontan pobacaj za zal

Sosa Mena -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 17:46:29)

Zaboravila sam da napomenem. Sva tri puta sam ostala trudna prirodnim putem i ako je to medicinski nemoguce. Tako da glave gore i samo vera da ce se lepe stvari desiti.
Neka vas Bog cuva [sm=smiley27.gif]

madre -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 17:54:25)

sosa, a sta se kod vas vodi kao smetnja?

Sosa Mena -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 17:57:10)

Jako mali broj spermatozoida, njihova sporost i losa morfologija. Ne znam kako se to strucno zove. Ali znam da je prirodnim putem sansa jako mala. Pritom suprug nista nije koristio od preparata.

madre -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 18:03:33)

dovoljan je bio jedan, ali vredan[sm=bravo.gif]

Sosa Mena -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 18:40:49)

Hvala dragom Bogu na tome [sm=smiley1.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 19:49:24)

Sosa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 20:00:14)

Drage moje RR,
Zelim vam Srecnu novu 2014 godinu i da u ovoj godini sve zabebimo i drzimo nase bebice u narucju.
Ljubim vas puno,puno...[sm=zz_wub.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (31.12.2013 21:46:52)

soso cestitam!!! vuci nas! hvala ti sto si sa nama ovo podelila,meni znace ovakve price,jer mi daju nadu da ima svetla na kraju tunela!
devojke zelim vam u 2014 mnogo razloga za osmeh[sm=duda.gif][sm=bravo.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (1.1.2014 11:17:20)

SRECNA NOVA GODINA SVIMA ,KOLIKO NAS IMA ! STO VISE OVAKVIH PRICA I POZZ BETA !!!

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (1.1.2014 12:21:39)

Srecna nova i da nam 2014 ispuni najvecu zelju,da nam da makar po jednu[sm=duda.gif].Sosa predivna prica i hvala ti sto si je podelila sa nama,puno nam znaci i daje nadu.

Sosa Mena -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (1.1.2014 12:46:04)

Nema na cemu. Samo sam htela da vam vratim veru da nista nije nemoguce. Samo treba jako strpljenja i vere. A vi to mozete. [sm=smiley31.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (2.1.2014 18:53:06)

gde ste žene? kako ste se provele? ja čim prodju praznici krecem da jurim šta mi treba za vto preko fonda,a muž treba da odradi spermogram da vidimo kakvo je stanje. u medjuvremenu me drma neko ludilo,sinoć sam ishisterisala za neke čaše,i toliko sam ih prala i činile mi se i dalje prljave da sam na kraju htela da plačem ali sam se u poslednjoj sekundi iskontrolisala i izvinila mužu za scenu. treba da dobijem za 3 dana,pa eto poludeo mi organizam,pa da ludilo bude još veće,od danas imam neko boluckanje i to u predelu pupka! kako je to uopšte moguće? stvarno nisam normalna,nego dobro valjda cu se stabilizovati kad krene veštica.[sm=smiley13.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (2.1.2014 18:53:37)

gde ste žene? kako ste se provele? ja čim prodju praznici krecem da jurim šta mi treba za vto preko fonda,a muž treba da odradi spermogram da vidimo kakvo je stanje. u medjuvremenu me drma neko ludilo,sinoć sam ishisterisala za neke čaše,i toliko sam ih prala i činile mi se i dalje prljave da sam na kraju htela da plačem ali sam se u poslednjoj sekundi iskontrolisala i izvinila mužu za scenu. treba da dobijem za 3 dana,pa eto poludeo mi organizam,pa da ludilo bude još veće,od danas imam neko boluckanje i to u predelu pupka! kako je to uopšte moguće? stvarno nisam normalna,nego dobro valjda cu se stabilizovati kad krene veštica.[sm=smiley13.gif]

Sosa Mena -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (2.1.2014 19:15:31)

Lalo znam kako ti je. Moras da pokusas da sto manje razmisljas o celokupnoj situaciji. Pogotovo da sve to prenosis na njega. Jer veruj mi njemu je teze nego tebi. Nebitno je da li se svadjali zbog casa ili toga direktno on zna sta je poenta svadje. A to je tvoja trenutna nemogucnost da se ostvaris kao majka. Posto si popadija kako i ja pokusaj sebi nadjes sto vise posla u crkvi koji ce ti odvuci misli, neki hobi, citanje knjiga i veruj mi ostaces trudna. Samo sto nece biti kad ti pozelis vec kad Bog to kaze. [sm=smiley31.gif]

zece -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (2.1.2014 23:25:47)

Mojot embrion bese na treti den vraten I ostanav trudna so eden embrion samo ne veruvav oti ke bide taka no bidna no potoa se sluci spontan pobacaj

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (5.1.2014 20:53:18)

Sosa Mena, divna priča, ja sam sigurna da ce mo i Lala i ja ostvariti bar polovinu tvoje price!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>